فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رول_ژامبون_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🗓۱۴۰۲/۵/۱۰
صبح که از خواب بیدار می شوید،
به این فکر کنید که
زنده بودن،
اندیشیدن،
لذت بردن،
و عشق ورزیدن
چه امتیاز بزرگیست...
سلام صبحتون بخیر#کدبانوها ♥️♥️
سهشنبهتون گلباران عزیزان
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#صبحانه_خفن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #مربا_توت_فرنگي
🥢توت فرنگی : ۱ کیلو
🥢شکر : ۱ کیلو
🔷بهتر است توت فرنگی ها ریز و یکدست باشند. ابتدا آنها را پاک کرده و دم آنها را می چینیم؛ سپس می شوییم. مبادا یک وقت چنگ بزنید که له می شوند. می گذاریم آبشان برود. برای پخت مربا بهتر است از قابلمه لعابی استفاده شود.
در قابلمه مورد نظر شکر را لابلای توت فرنگی می ریزیم و قابلمه را ١٢ساعت درون یخچال قرار می دهیم.
بعد از این زمان، شکر حسابی به خورد توت فرنگی ها رفته و آب انداخته است. حالا نیازی نیست که به آن آب اضافه کنیم. روی حرارت متوسط قابلمه را قرار می دهیم تا جوش بياد بعد از جوش اومدن توت فرنگي ها تو قابلمه حالا حدود بیست دقیقه تايم ميگيريم تا مربا بپزد. به خاطر داشته باشید که اگر از زمان مورد نیاز بیشتر روی حرارت باشد، مربا شکرت خواهد زد و اگر کمتر روی حرارت باشد، کپک خواهد زد. میزان آن دیگر بستگی به قلق کار دارد. خودتان متوجه می شوید. در طول پخت مربا، سعی کنید کف روی آن را با کفگیر بگیرد. بعد از اینکه مربا آماده شد، آن را در همان ظرفی که پخته شده، شب تا صبح می گذاریم بماند. بعد از این مدت، آن را در ظرف شیشه ای دربسته می ریزیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیراشکی
داخل یه کاسه
۶ حبه سیر
و ۲ عدد تخم مرغ بریزین
با گوشکوب برقی میکس کنین
نصف پیمانه ماست
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
اضافه و یکدست کنین
۳۰۰ گرم آرد بریزین
با دست مخلوط کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین
یکم دیگه ورز بدین
روی سطح کار آرد پاشی کنین
با وردنه خمیر رو پهن کنین
با کاتر قالب بزنین
داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ کنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_شکلاتی
🥢شیر : ۱ لیر
🥢شکر:۱ لیوان
🥢آرد:۳ ق.غ
🥢کاکائو:۳ ق.غ
🥢زرده تخم مرغ:۲ عدد
🥢کره:۱۰۰ گرم
🥢شکلات تلخ:۱۰۰ گرم
🥢آب یخ: ۱ لیوان
🔷شیر ،شکر،ارد،کاکائو و زرده تخم مرغ رو روی حرارت مدام مخلوط میکنیم تا غلیظ بشه بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بر میداریم کره و شکلات رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تا ذوب بشن بعد از اینکه ذوب شدن اب یخ رو اضافه میکنیم و نخلوط میکنیم بعد با همزن ۵.۶ دقیقه میزنیم بعدم داخل ظرف های مورد نظرمون میریزیم بعد از خنک شدن تزئین میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#املت_لوبیا_سبز
ابتدا دویست گرم لوبیا رو میشوریم و بعد سر تهشون رو با چاقو میبریم و با یک لیوان آب داخل قابلمه میریزم تا بپزن تا لوبیا ها میپزن دو عدد تخم مرغ رو داخل کاسه میشکنیم کمی همشون میزنیم تا با هم مخلوط بشن این مخلوط احتیاجی به نمک نداره چون پنیر پارمزان هم قراره اضافه بشه و این پنیر به اندازه کافی نمک داره حالا یک سوم لیوان شیر، دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده و فلفل رو هم اضافه کرده و مواد رو خوب هم میزنیم شیری که توی این املت استفاده میکنیم باعث میشه بافت املت خیلی لطیف و دلپذیر بشه.لوبیاهای تازه تقریبا حدود ده دقیقه الی یک ربع بعد نرم شدن حالا بهشون نمک اضافه میکنیم و میذاریم کمی با نمک بجوشن تا یکم مزه بگیرن هیچوقت نمک رو از ابتدا به لوبیا ها اضافه نکنین چون باعث ناپز شدنشون میشه.بعد از چند دقیقه لوبیاهارو آبکش میکنیم و داخل یه ماهیتابه با سایز دلخواه کمی کره بریز و وقتی کره آب شد لوبیاها رو مانند تصویر داخل ماهیتابه میذاریم بهتره روی لوبیاهارو هم کمی به کره آغشته کنیم چون مزه شون رو خیلی دلپذیرتر میکنه.حالا مایع تخم مرغ رو داخل ماهیتابه بریز و درش رو میبندیم تا بپزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_شیفون
✍مواد لازم :
🥢تخممرغ ۴ عدد
🥢شکر ۱ پیمانه
🥢۶۰ گرم روغن مایع
🥢آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه
🥢بیکینگ پودر ۲ ق چ
🥢کمی وانیل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لازانیای_سیب_زمینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ_استیک_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سوپ_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پلو_لوبیا_چشم_بلبلی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سرخ_کردن_مرغ_بدون_روغن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#تهدیگ_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ماهی_سالمون_با_سبزیجات
ماهی رو با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید.
داخل تابه گریل اونو سرخ کنید
سبزیجات رو هم داخل همون تابه سرخ کنید
روغن لازم نداره همون مقداری که به ماهی زدین کافیه. دوستان ماهی سالمون ادویه لازم نداره
اما اگه با ماهی های دیگه خواستین درست کنین و دوست دارین مزه دار باشه از پودر تخم گشنیز، ادویه ماهی، پودر زنجبیل، سیر و پیاز، فلفل، زیره یا هر ادویه دلخواه میتونید استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ژله_چرخشی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#جوجه_کباب
برای سس جوجه از ترکیب رب_گوجه و روغن_زیتون و سیر له شده و نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و پودرچیلی استفاده کنید.
موقع کباب کردن از سس باقیمانده روی جوجه ها بزنید.
🔷سماق و پیاز و گوجه_فرنگی و فلفل_کبابی فراموش نشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#جوجه_چینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پنکیک_پرتقالی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فیلم_دو_پیازه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام_متفاوت_با_بادمجون
✍مواد لازم:
🥢دو عدد بادمجان
🥢یک عدد پیاز متوسط
🥢یک حبه سیر
🥢نصف یک عدد فلفل دلمه
🥢پورهی سه عدد گوجه فرنگی
🥢دو عدد تخم مرغ
🥢پنیرپیتزا در صورت دلخواه
🥢نصف ق چ شکر
🥢نمک، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم
🔷بادمجانهارو یکی درمیان پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و بادمجانها رو با حرارت کم تفت بدید. وقتی سرخ شدن اونهارو از تابه خارج کنید.
پیاز رو نگینی خرد کنید و توی همون تابه با مقداری روغن تفت بدید. زمانی که سبک شدن فلفل دلمه و سیر خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید. بعد مقداری پاپریکا و زردچوبه رو با پیازها تفت بدید تا عطرشون آزاد شه. پورهی گوجه فرنگی رو توی تابه بریزید، نمک و نصف قاشق چایخوری شکر رو اضافه کنید در تابه رو ببنید تا جوش بیاد. بادمجونهای سرخ شده با سس گوجه مخلوط کنید. دوتا فضای خالی برای تخممرغها ایجاد کنید. دو عدد تخم مرغ رو اضافه کنید، نمک بزنید و در تابه رو ببندید. درصورت دلخواه میتونید مقداری پنیرپیتزا هم اضافه کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_براونی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح زیبای تو،
🌾پُر باراَز اُمید
🌸روزگارو بَخت تو ،
🌾بادا سپید
🌸لَحظههایَت باد،
🌾سَرشاراَز خدا
🌸مُژدهیِ رَحمَت،
🌾تو را بادا نَوید
🌸سلام صبحتون بخیر#کدبانوها ♥️♥️
🌾امروزتون
🌸سرشاراز شادی وخوشبختی 💞
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c