eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوشت چرخ شده سیصد گرم 🥢پیاز رنده‌ی اب گرفته شده یک عدد درشت 🥢نمک فلفل به میزان لازم 🥢سماق یک قاشق غذاخوری 🥢رب گوجه یک ق غ 🥢گوجه فرنگی 🥢سیب زمینی سرخ شده 🔷اب پیاز رو حسابی بگیرید و همراه با نمک و فلفل و زعفرون به گوشت اضافه و حسابی ورز بدین و یکی دوساعتی بذارین داخل یخچال بعد از استراحت تو دست شکل بدین و مثل همبرگر گردش کنید و داخل تابه با روغن سرخ کنید وقتی یه طرفش سرخ شد برگردونید و یک قاشق رب گوجه رو با یک لیوان اب مخلوط کنید و بریزید روی کباب کنارش هم گوجه‌های حلقه شده رو بچینید کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه بدین بپزه و جا بیوفته برای سیب زمینی سرخ شده هم که قبلا گفته بودم چیکار کنید تُرد بشه اول سیب زمینی رو ریز خردکنید بعد بریزید داخل یخ و اب و کمی نمک تا نشاسته‌ش گرفته بشه یکساعت بمونه داخلش بعد ابکش کنید و بریزید روی پارچه تا اب اضافیش گرفته بشه و در اخر سرخ کنید برنج هم کته گذاشتم وقتی ابش کشیده شد مقداریش رو با ماست و زعفرون و‌ یک قاشق گلاب مخلوط کردم کنی روغن ریختم داخل قابلمه بعد برنج زعفرونی و در اخر برنج سفید رو ریختم و گذاشتم دم بکشه وقتی سرو کردید روش سماق بپاشین بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢مخلوط سینه و‌رون مرغ به نسبت مساوی 🥢پیاز یک عدد 🥢زعفران به میزان لازم 🥢نمک، فلفل سیاه، پاپریکا 🥢کره اب شده برای رومال 🔷سینه و رون مرغ رو باهم میکس کنید (یا چرخ گوشت یا مثل من داخل مخلوط‌کن) پیاز و ادویه‌هارو اضافه و همه رو‌میکس کنید اگر پیاز رو‌جدا رنده کردین اب اضافیش رو بگیرید چندساعتی بذارین داخل یخچال و‌بعد سرخ کنید در اخر کمی کره اب شده و زعفرون رومال کنید هم مثل من میتونید داخل دستگاه گریل سرخ کنید هم داخل تابه سرخ کنید هم روی ذغال به سیخ بکشید حتی میتونید مقداری گوشت چرخ کرده هم مخلوط کنید که دفعه‌ی پیش من اضافه کردم هردوش عاالی و‌خوشمزه شد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔺️ ادویه ها: (زرد چوبه،فلفل سیاه،آویشن) بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢بادمجون دو سه عدد 🥢سیب زمینی یک عدد درشت 🥢گوجه فرنگی سه چهار عدد 🥢پیاز یک عدد 🥢فلفل دلمه یک سوم 🥢رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری 🥢نمک، فلفل، زردچوبه و‌کمی دارچین 🥣طرزتهیه: اول مواد رو اماده کنید کنار دستتون باشه پیاز رو خرد کنید بادمجون‌هارو خرد کنید و‌ تلخیش رو بگیرید سیب زمینی‌هارو مکعبی خرد کنید گوجه فرنگی رو پوستشو بگیرید و خرد کنید فلفل‌دلمه‌ رو خرد کنید، من یه دونه هم فلفل کاپی خرد کردم رب گوجه رو‌ با یه لیوان اب مخلوط کنید پیاز خرد شده‌رو داخل روغن تفت بدین تا کمی تغییر رنگ بده بادمجون‌های خردشده رو اضافه کنید و تفت بدین(نیازی نیست خیلی سرخ بشه همین که کمی تغییر رنگ داد کافیه، چون اخرش قراره اب اضافه بشه) سیب زمینی‌های خردشده رو‌اضافه و تفت بدین حالا ادویه‌هارو اضافه کنید و بعد گوجه‌هارو بریزین و مخلوط کنید نوبت فلفل دلمه‌ها و‌سیر رنده‌شده‌س که اضافه بشه حالا رب گوجه و‌ آب رو اضافه کنید، حرارت رو‌کم‌ کنید و در تابه رو بذارین تا جا بیوفته بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۱ بسته گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرمی 🥢۵۰۰ گرم بادمجان 🥢۲ عدد تخم مرغ 🥢۵ حبه سیر 🥢نمک و فلفل سیاه 🥢جعفری یا شوید 🥢روغن 🔷بادمجان هارو رنده میکنیم بهش ۱ ق چ نمک میزنیم و ۳۰ دقیقه استراحت میدیم ، به گوشت چرخکرده نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر رنده شده و جعفری یا شوید خورد شده اضافه و آب بادمجان رو میگیریم و با موادمون مخلوط میکنیم و حالت میدیم و‌نیم ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد سرخ میکنیم از دو طرف بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢خیار: ۳ عدد 🥢سبزی :شوید ،ریحون،جعفری،نعنا مرزه و ترخون،تربچه نقلی 🥢پيازچه ٣عدد 🥢گردو ۶عدد 🥢کشمش ۶ق غذاخوری 🥢ماست محلی 🥢خامه صبحانه (درصورت دلخواه دوقاشق) 🥢دوغ محلی 🥢نمک 🥢فلفل‌سیاه 🥢فلفل‌تند 🥢پودر گل گل سرخ 🥢نون خشک مخصوص ابدوغ خیار بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢۲ عدد خیار شور متوسط 🥢۳ حبه سیر 🥢مقداری شوید تازه 🥢۴ ق غ سس مایونز 🥢۱ ق غ آبلیمو بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢یه بسته ماکارونی فرمی 🥢۲۰۰گرم سینه مرغ پخته 🥢تخم مرغ ۳عدد 🥢نصف لیوان شیر 🥢نصف لیوان آب سودا یا گازدار 🥢۱سوم لیوان روغن مایع 🥢پنیرپیتزا به میزان لازم 🥢پیاز 🥢فلفل و نمک وزردچوبه 🔷سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنین وکمی تفت بدین نمک وفلفل هم بزنین.ماکارونی فرمی شکل دلخواهتون رو بپزین وابکش کنین.تخم مرغ ،آب سودا،روغن وشیرو داخل ظرفی گودباچنگال هم بزنین ماکارونی رو بهش اضافه کنین ونمک وفلفل بزنین ومخلوط کنین نصف مواد ماکارونی رو داخل قابلمه تفلون بریزین وروش مرغ ریش ریش شده رو بریزین وصاف کنین.روی مرغ پنیر پیتزا بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر من پنیرم همین اندازه بود ریختم شما بیشتر بریزین‌.بقیه ی مواد ماکارونی رو بریزین وصاف کنین .در قابلمه رو بزارین وشعله رو کم کنین تا یه طرفش سرخ بشه (من با شعله کم ۴۵دقیقه زمان دادم) بعد برگردونین وطرف دیگش رو هم بزارین سرخ بشه وبا سس کچاپ ونوشابه سرو کنین آبسودا همون آب گازدار هست. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 برای وقتایی که حوصله اشپزی نداری و دلت غذای خوشمزه میخواد درستش کن:))) بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم 🥢پیاز یک عدد 🥢تخم مرغ یک عدد 🥢پودر‌سوخاری نصف لیوان 🥢فلفل سیاه، زیره، نمک به میزان لازم 🥢سبزیجات 🥢سیب زمینی 🥢بادمجون 🥢فلفل کاپی (اگر نبود فلفل دلمه) 🔺️ مواد سس 🥢پیاز رنده شده یک عدد 🥢گوجه رنده یا پوره شده ۴ عدد 🥢سیر یک حبه 🥢رب گوجه یک قاشق مرباخوری 🥢شکر یک قاشق چایخوری 🥢فلفل سیاه، زیره سیاه و‌نمک 🔷مواد کوفته رو باهم ورز بدین و قلقلی کنید و‌ نیم ساعت بذارین کنار بادمجون و‌سیب زمینی هارو مکعبی خرد کنید فلفل هارو هم درشت خرد کنید و‌ سرخ کنید حالا داخل ظرف مناسب فر گوشت های قلقلی و بادمجون و‌سیب زمینی و‌فلفل هارو بچینید یکی دوتا هم فلفل سبز خام بریزین روش حالا بریم سراغ سس پیاز ریز خرد شده رو تفت بدین گوجه ی پوره شده رو با رب گوجه اضافه و‌تفت بدین سیر رنده شده، شکر، نمک و‌فلفل و‌زیره سیاه رو اضافه و تفت بدین حالا یک‌ و‌نیم لیوان اب بریزید و‌اجازه بدین پنج دقیقه بجوشه حالا از صافی رد کنید و‌بریزید روی گوشت و‌سبزیجات نباید سس خیلی از سطح سبزیجات بالاتر بره بذارین داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۲۰۰ به مدت ۲۰ دقیقه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢نخود ۲ پیمانه 🥢باقالی خشک ۱ پیمانه 🥢نصف پیاز متوسط 🥢سیر ۶ حبه 🥢زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری 🥢فلفل سیاه نصف قاشق چای 🥢گراماسالا ۱ قاشق مربا خوری 🥢نمک ۱ تا ۲ قاشق چایخوری 🥢جعفری مقداری 🔷مواد لازم برای سس: 🥢ماست چکیده ۳ قاشق غذا خوری 🥢روغن کنجد یا زیتون ۱ قاشق غذا خوری 🥢ارده ۱ قاشق غذا خوری 🥢آبلیمو تازه ۱ قاشق مربا خوری 🥢فلفل سفید و نمک به مقدار کافی بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام مهربانان صبحتان زیبـا🌸🍃 و پر از شادیهای ماندگار برخیز مثل خورشید باش🌸🍃 طلوع کن نور بتاب باعث شادی شو امـروزتـان سرشار از🌸🍃 زیبایی و نشاط و اتفاقات شادی بخش نگاه پرمهر خدا همراه لحظه هایتان🌸🍃 سلام صبحتون بخیر ♥️♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢بادام زمینی ۲ لیوان 🥢نمک ۱/۴ ق چ 🥢روغن کنجد یا کره ۱ ق غ 🔷بادوم ها رو داخل فر یا روی اجاق گاز تفت میدیم تا جائیکه بوی بادوم بلند شه باید مواظب باشیم نسوزه بعد که خنک شد پوست اونا رو میگیریم با کف دست میسابیم تا پوستش جدا بشه بعد داخل غذا ساز یا میکسر میریزیم کمی میکس میکنیم نمک رو اضافه میکنیم و دوباره کمی میکس کنیم تا که شکل خمیر بشه اونموقع کره یا روغن کنجد رو اضافه میکنیم و دوباره با میکسور ۵ دقیقه میکس میکنیم. بعد داخل ظرف در دار توی یخچال نگهداری میکنیم مدت زمان نگهداری اون حداکثر دو هفته هست بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c