17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کالباس_خونگی
✍مواد لازم :
🥢سینه مرغ ۵۰۰ گرم
🥢سیر ۳ حبه
🥢تخم مرغ ۱ عدد
🥢پاپریکا
🥢آویشن
🥢جوز هندی
🥢پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ
🥢تخم گشنیز ۱ ق غ
🥢آرد گندم ۲/۵ ق غ
🥢نشاسته گندم ۲ ق غ
🥢روغن ۷۵ گرم
🥢قارچ ۲۵۰ گرم
🥢فلفل دلمه ۱ عدد
🥢پسته خام
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قیمه_با_مرغ
✍مواد لازم :
🥢نصف سینه مرغ
🥢پیاز ۱ عدد
🥢رب گوجه ۲ ق غ
🥢پوره ۲ عدد گوجه
🥢لیمو عمانی ۳ عدد
🥢پودر هل نوک ق چ
🥢گلاب حدود ۵-۶ قطره
🥢زعفران
🥢زردچوبه
🥢لپه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
33.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#چیکن_استراگانف
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ناگت_ميگو
✍مواد لازم:
🥢ميگو۵۰۰گرم
🥢گشنيز يك ليوان
🥢پياز يك عدد
🥢سير چهار حبه
🥢پنير پيتزا يه ليوان
🥢فلفل سبز و قرمز سه عدد
🥢نمك به ميزان لازم
🥢فلفل قرمز به ميزان لازم كه بستگي
به خودتون داره
🥢آرد سوخاري دو قاشق غذا خوري
🥢زرد چوبه به ميزان لازم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شکلات_شونیز_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سوفله_ی_خوشمزه
✍مواد لازم:
🥢سیب زمینی
🥢قارچ
🥢سینه ی مرغ
🥢پنیر پیتزا
🥢فلفل دلمه ای
🥢نمک و فلفل
داخل فر بمونه،تا زمانی که پنیر طلایی بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🟩😇ناباروری درمان شد😇🟩
🛑🔥برای اولین بار در کشور🔥🛑
✅زوج هایی که تا الان مشکل #ناباروری داشتن وارد کانال زیر بشن که خیلی به دردشون میخوره😍
https://eitaa.com/joinchat/1969488307C2f4d33b41d
اخرین و جدید ترین روش درمان توسط سازمان غذا و دارو برای خانم ها و آقایان 👩🏻⚕️
✅ درمان ناباروری بانوان و آقایان
لینک فرم جهت رزرو وقت برای مشاوره رایگان🌷👇
https://formafzar.com/form/tcu69
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#غذای_بدون_گوشت
🥢۱ بسته نودالیت،
🥢۱ دونه گوجه،
🥢 ۱ دونه پیاز،
🥢۲تا قارچ متوسط،
🥢۱ ق غ رب گوجه،
🥢 پنیر پیتزا (قابل حذف) ،
🥢نمک و فلفل و پودرسیر
پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوجه پوست کنده و نگینی رو اضافه میکنیم. قارچ های خرد شده رو اضافه میکنیم ، ادویه میزنیم و ۱ ق رب گوجه کمی که تفت خورد ۱ لیوان آب گرم اضافه میکنیم چند تا قل که خورد نودالیت و اضافه میکنیم با ادویه مخصوصش میزاریم ۱۰ دقیقه ای با حرارت کم بپزه تا نودل ها نرم بشن و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا میزنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شام_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨اول هفته تون عالی
🌸✨امیـدوارم
🌸✨شـروع هفتـه تون
🌸✨با بهترین لحظه ها
🌸✨و موفقیتها گره بخوره
🌸✨و سرشاراز خیر و برکت
🌸✨و لبریزاز آرامش باشه
🌸✨و تا انتهای هفته
🌸✨حال دلتون خوب خوب باشه
🌸✨روزتـون زیبـا و در پنـاه خدا
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مربا_بالنگ
✍مواد لازم:
🥢بالنگ دو عدد متوسط
🥢آب ۷ لیوان
🥢شکر ۱/۵ کیلو
🥢آهک خوراکی نصف استکان
🥢آبلمیو ۱ قاشق غذاخوری
🥣طرز تهیه:
ابتدا بالنگ رو شسته و طبق کلیپ قسمت داخلی رو گرفته و مابقی رو به هر شکلی که میخواین خورد کنید سپس در ظرف اب ریخته و داخلش اهک را اضافه کرده و هم میزنیم تا کمی اهک حل بشه و بعد بالنگهارو داخل اب و اهک اضافه میکنیم و به مدت ۴ ساعت بمونه
(نکته:دلیل اضافه کردن اهک خوراکی اینه که بالنگها سفت بمونه و حین پخت وا نره و از شکل نیفته)
بعد بالنگهارو شسته و داخل ابکش ریخته
و حالا داخل قابلمه اب ریخته و بالنگ رو به اب اضافه میکنیم و دو بار داخل اب میجوشونیم و ابش رو عوض میکنیم(هر باربه مدت ۴۰دقیقه بجوشه)
و بعد در آب سرد ریخته و به مدت ۲۴ ساعت در اب سرد میزاریم(که در این مدت هر چند ساعت یکبار باید اب ان را عوض کنیم تا تلخی بالنگ گرفته بشه)
بعد از ۲۴ ساعت برای پخت،داخل قابلمه ۷ لیوان اب و ۱/۵ کیلو شکر ریخته و بالنگهارو اضافه میکنیم و یک ربع مانده به اخر پخت ابلیمو را جهت جلوگیری از شکرک زدن اضافه میکنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c