17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باقالی_پلو_با_مرغ_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ترشی_بندری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اسفناج
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#آیس_موکا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شام_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فلافل_خونگی
🥢نخود ۲ پیمانه
🥢باقالی خشک ۱ پیمانه
🥢نصف پیاز متوسط
🥢سیر ۶ حبه
🥢زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
🥢فلفل سیاه نصف قاشق چای
🥢گراماسالا ۱ قاشق مربا خوری
🥢نمک ۱ تا ۲ قاشق چایخوری
🥢جعفری مقداری
🔷مواد لازم برای سس:
🥢ماست چکیده ۳ قاشق غذا خوری
🥢روغن کنجد یا زیتون ۱ قاشق غذا خوری
🥢ارده ۱ قاشق غذا خوری
🥢آبلیمو تازه ۱ قاشق مربا خوری
🥢فلفل سفید و نمک به مقدار کافی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#چلو_گردن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ایده_با_گوشت_چرخی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌷هر صبح
🌾هدیه خداست
🌷امروز آرزو میکنم
🌾در پناه لطف بیکران
🌷حضرت عشق ، سلامت باشید
🌾 درود🙋♀صبح زیباتون بخیر
🌷 اول هفته تون بی نظیر
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مربای_انجیر
🥢یه کیلو و نیم انجیر
🥢یه کیلو و سیصد گرم شکر(مقدار شکر بستگی به شیرینی انجیر داره اگر خیلی شیرین بود از مقدار شکرتون کم کنید)
🥢نصف لیوان آب
🥢نصف لیوان گلاب
🥢نصف ق چ جوهرلیمو
🔺️ تمام مراحل تو ویدئو مشخصه سوالی بود تو کامنت بپرسید
روی حرارت ملایم باشه تا انجیرها کامل بپزن
حتما کف روی مربا رو بگیرید تا مرباتون شفاف بشه
مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه(در قابلمه رو نبندید)
بعد از پخت اجازه بدید مربا در دمای آشپزخونه خنک بشه و بعد داخل ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_شکلاتی_آسون`
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c