5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#توپک_کنجد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لازانیا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بستنی_میوه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سالاد_شیرازی
✍ مواد لازم :
🥢سه عدد خیار
🥢دو عدد گوجه
🥢یک عدد پیاز
🥢یک عدد فلفل دلمه
🥢کمی پونه
🥢کمی نعناع
🥢کمی جعفری
🥢کمی نمک
🥢مقداری بهار نارنج ( اینم بگم به جای بهار نارنج آبغوره یا آبلیمو هم میتونین استفاده کنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سوسیس_تخم_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کبه_برنجی
🔺️ برای خمیر برنجی
🥢برنج ۱کیلو (بهتره از برنجی استفاده کنید که نرم باشه مثل برنج ایرانی)
🥢سیب زمینی ۲ عدد متوسط
🥢نمک
🔷داخل ویدئو فراموش کردم بگم که برنج و سیب زمینی رو بعد از اینکه کاملا پخت آبکش کنید، بذارید آبش بره، بعد با دست خوب ورز بدید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
🔷مواد گوشتی
🥢گوشت چرخ کرده
🥢پیاز ۱ عدد بزرگ
🥢ادویه دلخواه
🥢برگ کرفس ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
در کل برای داخل کبه میتونید هرچی که بخواین میتونید بریزید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#جوجه_کباب
✍مواد لازم:
🥢۱ کیلو سینه مرغ
🥢سیر ۵ حبه
🥢فلفل سیاه نیم کوب ۱ ق چایخوری سرپر
🥢نمک یک قاشق چایخوری سر پر
🥢ماست چکیده ۴ق غذاخوری سر پر
🥢روغن زیتون ۳ ق غذاخوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خوراک_بادمجون
🥢سینه مرغ ۱ عدد
🥢بادمجون ۲ عدد
🥢پیاز ۱ عدد
🥢رب گوجه ۱ ق غ
🥢نمک
🥢فلفل سیاه
🥢زردچوبه
🥢آب نارنج یا آب لیموی تازه
البته با آب نارنج خوشمزه تر میشه
🥢فلفل دلمه ۱/۲ عدد
🥢آب جوش یه استکان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژامبون_سوخاری
✍مواد لازم :
🥢ژامبون
🥢پنیر گودا
🥢یوفکا مستطیلی
🥢پودر پانکو
🥢تخم مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_پرتقالی
🥢پودر ژله پرتقال ۱ بسته،
🥢خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه،
🥢 آب پرتقال ۱/۲ پیمانه،
🥢 آب جوش ۱ پیمانه،
🥢 پودر شکر 1ق غ
🔷 پودر ژله پرتقال رو در آب جوش حل میکنیم تا کاملا ذرات آن حل بشه.خامه صبحانه و آب پرتقال رو با هم مخلوط میکنیم تا خامه کاملا حل بشه اگه دونه دونه بود از صافی رد میکنیم تا صاف و یکدست باشه.پودر شکر رو اضافه و مخلوط میکنیم
مواد را به مخلوط آب جوش و پودر ژله که کاملا حل شده و ولرم شده اضافه خوب هم میزنیم.
محفظه های یه قالب سیلیکونی رو خیلی کم چرب میکنیم مایع دسر رو توی قالبها میریزیم 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده
بعد با یه چاقوی باریک و تیز ابتدا کناره ها رو از قالب جدا میکنیم و به آرامی از زیر محفظه ها فشار میدیم تا دسر از قالب جدا شه،درون ظرف سرو قرار داده و تزیین میکنیم
دسر رو توی هر قالبی میتونید تهیه کنید منتها برای سرو تک نفره بهتره از قالب سیلیکونی چند محفظه استفاده کنید
اگه ژله داغ باشه و مخلوط خامه رو بهش اضافه کنید بعد از بسته شدن ژله تون دو رنگ میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
21.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ساندویچ_استیک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
23.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کلم_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c