8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باگت_سبزیجات
✍ مواد لازم:
🔸️ من از 14 ران استفاده کردم ، بسته به نیاز خود می تونید استفاده کنید
🥢 2 سیب زمینی
🥢 2 فلفل دلمه ای
🥢2 فلفل قرمز
🥢 2 هویج.
🔷برای سس
🥢 روغن نباتی
🥢 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🥢 2-3 حبه سیر خرد شده
🥢 2 فنجان آب گرم
🥢 نمک .
🔷 به عنوان ادویه
مقدار پودر فلفل قرمز ، فلفل سیاه و آویشن استفاده شده به سلیقه شماست.
دمای اجاق گاز 230 درجه از پیش گرم شده است.
من روی آن یک کاغذ پخت مرطوب قرار داده ام تا بلافاصله قهوه ای نشود ، و داخل آن خام نباشد ، و چون آن را در بخار نگه می دارد ، مرغ ها آبدار تر و ملایم تر می پزند.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیراشکی_سیب_زمینی
🥢سیب زمینی آبپز ۴ عدد
🥢خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
🥢نمک وفلفل به میزان لازم
🥢سوسیس دوعدد
🥢پیازچه ۲قاشق غذاخوری
🥢آب ولرم یک لیوان
🥢آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان
سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دونات_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍃قشنگ ترین حس
زمانیست که یه اتفاق
خوب برات میفته
وتومطمئنی که اون
اتفاق خوب
یه پاداش ازطرف خدا و فرشتگانش
بوده برای تو
امروزتون پر باشه از این
اتفاقای خوب
و هدیه های آسمونی 💜
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لقمه_مرغ_پنیری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت_پیتزایی
✍مواد لازم:
🥢تخم مرغ
🥢250 میلی لیتر شیر
🥢8 گرم بیکینگ پودر
🥢1 قاشق چایخوری شکر
🥢½ قاشق چای خوری نمک
🥢3 قاشق غذاخوری آرد
🥢200 گوجه فرنگی
🥢2 عدد فلفل
🥢20 گرم پنیر رنده شده
🥢6 تخم مرغ
🥢1 قاشق چایخوری پاپریکا
🥢1 قاشق چایخوری آویشن جعفری
🥢1 قاشق غذاخوری کره
🥢3 قاشق غذاخوری روغن
🥣طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را به صورت ورقه ای برش دهید. روغن و کره را در ماهیتابه ریخته و برش های گوجه فرنگی را بپزید. آویشن ، فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. تخم مرغ را با شیر ، بکینگ پودر ، شکر ، نمک و آرد بزنید. مخلوط را در ظرف بریزید. فلفل ها را به صورت ورقه ای برش داده و روی املت قرار داده و در هر برش یک عدد تخم مرغ بریزید. پنیر ، آویشن و فلفل قرمز را بپاشید. از روی آتش برداشته و املت را با جعفری تزئین کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستیل_ماستی
🥢ماست: ۴۰۰ گرم
🥢عسل: ۸ قاشق غذاخوری
🥢گیلاس: ۱۵۰ گرم
🥢پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
🥢آب: ۱/۳ پیمانه
🔷پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شله_زرد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شامی_سویا
🥢سیب زمینی ۴ عدد
🥢سویا یک لیوان
🥢فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه
🥢نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای)
🥢پیاز یک عدد متوسط
🥢رب یک ق غ
🥢جعفری یا شوید به دلخواه
🔷سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید
پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری
مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزای_رولی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#تابه_ی_عربی
✍موادلازم :
🥢یک کیلو گوشت چرخ شده
🥢۵ عدد سیب زمینی
🥢 ۳ عدد فلفل چیلی
🥢 ۴ عدد فلفل سبز تند
🥢یک عدد پیاز بزرگ یا دو عدد پیاز
🥢 ۳ عدد گوجه
🥢۵ الی ۶ حبه سیر
🥢 یک ق.غ رب فلفل
🥢یک ق.غ رب گوجه
🥢 از نصف لیوان چایخوری یک بند انگشت بیشتر روغن زیتون ( لیوان چایخوری = ۱۲۵ ml )
🥢نصف لیوان چایخوری آب
🥢 نمک
🥢 فلفل سیاه
🥢پول بیبر
🥢 کاری
🥣طرز تهیه :
گوشت داخل ظرف بزرگی بریزید سیب زمینی ها رو پوست بکنید مکعبی کوچک خرد کنید مابقی سبزیجات رو بشورید ریز خرد کنید به گوشت اضافه کنید ربها رو اضافه کنید نمک ، فلفل سیاه ، پول بیبر ، کاری ، روغن زیتون رو اضافه کنید خوب با دست ورز بدید داخل سینی رو چرب کنید مواد رو داخلش بریزید به طور مساوی پخش کنید روی ظرف رو با کاغذروغنی بپوشانید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزید سپس کاغذروغنی رو بردارید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ی دیگه اجازه بدید تا بپزه بعد از اینکه روش برشته شد از فر دربیارید و سرو کنید .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c