eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🍔 🥢 قارچ خورد شده .....۵۰۰گرم 🥢شیر......۳لیوات 🥢 کره.....۲۵گرم 🥢اب مرغ......۲لیوان 🥢پیاز ریز خورد شده......۱عدد 🥢جوپرک ......۱پیمانه 🥢نمک و فلفل...... به میزان لازم 🥢خامه صبحونه ......نصف یه پاکت 🥢جعفری خورد شده ولیمو برای تزیین 🔷اول پیاز خورد شده رو توی کره روغن تفت بدید تا کمی طلایی بشه. بعد قارچ ورقه ای خورد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدید. نمک و فلفل واب مرغ وجو ازقبل خیس داده رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد شیر مخلوط کرده بهش اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم به جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه و بپزه. دراخر هم خامه رو اضافه کنید خامه را با کمی از اب سوپ مخلوط کنید و بعد از اضافه کردن خامه حتما حرارت کم باشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلامی به🌿🌷 گرمای دلتان برآن صبح سیمای🌿🌼 تابنده‌ تان الهی چنان شادباشید🌿🌷 زدل که تا شب بماند 🌿🌼 به لب خنده‌تان سلام صبحتون بخیر 🌿🌷 وپر از اتفاقات خوب 🌿🌼 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 قلیه ماهی از اون غذاهاست که یا خیلی طرفدار داره یا اصلا کسی دوستش نداره به نظرم حد وسطم نداره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷ادویه های لازم: (نمک-فلفل سیاه-زنجفیل-ادویه ی مرغ-پاپیرکااز هر کدام یک قاشق چای خوری) بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل و بنماری کنین هر بسته ژله سفید رو با یک لیوان آب جوش حل کنین و بعد از اینکه کاملا سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کنین ظرف یا قالبتون رو با روغن مایع چرب کنین هر لایه رو که تو ظرف ریختین بذارین تو یخچال نیمبند بشه بعد لایه بعدی رو بریزین دقت کنین ژله ها نباید گرم باشن اخر کار بذارین 8 ساعت تو یخچال بمونه تا خوب سفت بشه بعد ظرف رو چند ثانیه تو اب گرم نگهدارین تا ژله از کف و دیواره قالب جدا بشه، با چاقو دورشو ازاد کنین با کاتر دالبری ژله رو به صورت مربعی برش بزنین تو ظرف سرو بچینین و به دلخواه تزئین کنین. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢بادمجان ۵ عدد 🥢سیب زمینی ۱ عدد 🥢پیاز ۱ عدد 🥢سیر ۳ عدد 🥢تخم مرغ ۱ عدد 🥢نمک، زردچوبه، پودرسیر، آویشن، فلفل سیاه و پودرسوخاری به مقدار دلخواه 🔷ابتدا بادمجونا رو کبابی میکنیم پوستشونو میگیریم و ساطوری میکنیم، سیب زمینی، پیاز و سیر هم رنده میکنیم و با تخم مرغ و ادویه ها به بادمجونا اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده و در روغن سرخ میکنیم برای اینکه روغن اضافه اش خارج بشه روی دستمال کاغذی قرار بدید تا روغنش کشیده بشه 🔷 من از بادمجون با دونه استفاده کردم که توی کتلت خودشو نشون بده و متفاوت بشه، شما میتونید از بادمجون بدون دونه استفاده کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c