فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شیرینی_گردویی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سالاد_افتابگردان
✍مواد لازم:
🥢کالباس - 200 گرم
🥢سیب زمینی - 2 عدد
🥢پنیر فرآوری شده - 2 عدد
🥢گوجه فرنگی - 2 عدد
🥢ذرت - 1 قوطی (کوچک)
🥢شوید
🥢سس مایونز - 5-6 قاشق غذاخوری
🥢چیپس
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#برگر_مرغ
✍مواد لازم؛
🥢سینه مرغ چرخ شده ۶۰۰ گرم
🥢۲ حبه سیر
🥢۱ عدد تخم مرغ
🥢۲ قاشق غذاخوری آب
🥢۲ قاشق غذاخوری شیر
🥢۱ فنجان آرد
🥢۱ فنجان پودر سوخاری
🥢فلفل سیاه، نمک، پودر کاری
🔷مواد دیگر
🥢کاهو به اندازه کافی
🥢سس مایونز به اندازه کافی
🥢روغن برای سرخ کردن
🥣طرز تهیه:
سینه مرغ و سیر له را با غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کرده.
گوشت چرخ کرده مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و نمک و فلفل و پودر کاری را به آن اضافه می کنیم پس از خوب ورز دادن، از مواد به اندازه نارنگی برداشته و بیضی شکل فرم می دهیم
اگر خیلی به دستتان چسبید، دستانتان را کمی آرد پاشی کنید.
در یک بشقاب جداگانه، تخم مرغ، شیر و آب را هم بزنید.
آرد را در بشقاب دیگری ریخته، کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پودر سوخاری را در بشقاب دیگر می گذاریم و مخلوط می کنیم
مواد بیضی شکل را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری آغشته می کنیم و در روغن داغ سرخ کرده تا طلایی شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#موکا_خونگی
✍مواد لازم :
🥢نسکافه فوری ۳ ق غ
🥢پودر قند ۳ ق غ
🥢آبجوش و بستنی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مینی_تاکوی_مرغ
✍مواد لازم:
🥢400 گرم سینه مرغ
🥢6_5 عدد نان لواش
🥢1 عدد پیاز قرمز
🥢1 عدد فلفل کاپیا قرمز
🥢نصف فلفل زرد اگه نبود فلفل سبز
🥢2 حبه سیر
🥢3 قاشق غذاخوری روغن مایع
🥢100 میلی خامه صبحانه
🥢1 قاشق چای خوری پودر کاری
🥢1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
🥢نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
🥢نمک
🥢پنیر پیتزا برای روی آن
🥣طرز تهیه:
مرغ را ریز خرد کنید .کمی روغن مایع را داخل ماهیتابه ای بریزید و گرم کنید. مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. سپس پیلز،و سیر خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. خامه صبحانه را بریزید و با حرارت کم 1 دقیقه بپزید و از روی اجاق بردارید. نان لواش را به شکل دایره ببرید. خوراک مرغ را وسط نان بذارید و داخل ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. کمی پنیر پیتزا بپاشید و در فر 190 درجه تا وقتی که پنیر آب شود و رنگش تغییر کند بپزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_قاشقی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لازانیا
🔷به ازای ۵۰۰ گرم ورق لازانیا:
🔷سس اصلی:
🥢روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
🥢پیاز: ۲ عدد
🥢هویج: ۲ عدد
🥢فلفل دلمه: ۲ عدد
🥢قارچ: ۴۰۰ گره
🍔زیتون: ۴ قاشق غداخوری
🥢رب گوجه: ۲ قاشق غداخوری
🥢نمک: ۲ قاشق چایخوری
🥢فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
🥢آویشن: ۱ قاشق چایخوری
🥢پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
به فاصله هر ۷ دقیقه به ترتیب پیاز، هویج، فلفل دلمه، قارچ و زیتون رو بزنید و بعد از زیتون سریع ادویه و ربگوجه، تمامه کار
🔷سس انسجام:
🥢کره: ۲۰ گرم
🥢آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
🥢شیر: ۱ لیوان
🥢پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
🔷بعد از درست کردن همه موارد اونهارو مثل فیلم به صورت لایهلایه بچینید و بره تو فر واسه خودش.
حدود ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه.
اگه نمیخواید سس انسجام رو بزنید، ورقهای لازانیارو بپزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#باسلوق_بازاری
🥢پودر ژلاتین...۲قاشق غذاخوری
🥢اب (برای حل کردن ژلاتین)...۱/۳ پیمانه
🥢نشاسته...۱پیمانه
🥢اب(برای حل کردن نشاسته)......۱پیمانه
🥢شکر.....۱ پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه
🥢اب(برای حل کردن شکر)...۲پیمانه
🥢گلاب...۱/۲ پیمانه
🥢گلوکز...۴قاشق غذاخوری
🥢وانیل...نوک چاقو
🥢روغن...۱/۴ پیمانه
🥢پودر نارگیل،گردو
🔷ابتدا اب با ژلاتین مخلوط کنید.کنار بزارید .نشاسته با یک پیمانه اب مخلوط کنید.هم بزنیدتا تمام ذرات نشاسته حل بشه.(حتما نشاسته تازه باشه اب با شکر مخلوط کنید.روی حرارت بزارید تا شکر اب بشه.بعد نشاسته حل شده از صافی رد کنید به شکر اضافه کنید.(پخت باسلوق حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان می بره.در حین پخت حتما باید هم بخورد)وقتی نشاسته غلیظ شد،ژلاتین اضافه کنید.مدام هم بزنید بعد گلوکز اضافه کنید.تا کامل غلیظ بشه.یه ربع آخر پخت گلاب ،وانیل و روغن اضافه کنید.اینقدر روی حرارت بماند تا سفت بشه و از ظرف جدا بشه.داخل یه ظرف نارگیل بریزد با هر وسیله ای که دارید. حفره ایجاد کنید.یه تکه گردو بزارید،بعد باسلوق از حرارت افتاده روش بریزد.مجدد نارگیل بریزد.باسلوق ها ۲ ساعت در یخچال بماند
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لقمه_ماهیتابهای
🔷مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد:
🥢روغن: ۳ قاشق غذاخوری
🥢پیاز: ۲ عدد
🥢فلفل دلمه: ۱ عدد
🥢فیله مرغ: ۶ تکه
🥢رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
🥢نمک: ۱ قاشق جایخوری
🥢تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
🥢پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
🥢فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
🥢فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
🥢پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
🥢پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
🥢قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
🥢پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
🔷تفت پیاز: ۳ دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس.
این خوراک با نون باگت هم عالیه.
امیدوارم که لذت ببرید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیتزای_ترد_و_خوشمزه
🔷مواد سس :
🥢سس کچاپ ۲ ق غ
🥢سس باربکیو ۱ ق غ
🥢سس خردل ۱/۲ ق غ
🥢ریحان خشک ۱ ق چ
🥢پودر سیر ۱ ق چ
🥢رزماری ۱ ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پودینگِ_برنج
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_یزدی
🔷مواد لازم :
🥢آرد ۳۰۰ گرم
🥢شکر ۱ لیوان
🥢پودر هل ۱ ق م
🥢تخم مرغ ۳ عدد
🥢بیکینگ پودر ۲ ق م
🥢ماست ۱۷۵ گرم
🥢روغن ۱۷۵ گرم
🥢گلاب ¼ لیوان
🥢زعفران ۱ ق غ
🥢عسل ۱ ق س
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_لیوانی
✍مواد لازم :
🥢روغن مایع
🥢پودر کاکائو
🥢تخم مرغ
🥢وانیل
🥢شکر
🥢آرد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیتزا_اسپاگتی_فوری
🥢قارچ : ۱۰۰ گرم
🥢روغن کنجد : ۱ قاشق غذاخوری
🥢پیاز نگینی خرد شده : ۱ عدد
🥢گوشت چرخکرده : ۱۰۰ گرم
🥢ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه
🥢پاپریکا ، پودر سیر ، آویشن و ...
🥢رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
🥢آب : ۱/۲ لیوان
🥢اسپاگتی : ۲۰۰ گرم
🥢روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
🥢پنیر پیتزا : مقداری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_ربی
🥢مرغ
🥢زعفران
🥢پیاز
🥢فلفل،زردچوبه،نمک
🥢هویج
🥢فلفل دلمه
🥢رب
🥢آب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ژله
🥢دوبسته ژله آلوئه ورا
🥢یک بسته ژله انار
🥢خلال پسته
🥢شیر
🥢آبجوش
🔷 اول دوبسته ژله آلوئه ورا با دولیوان ابجوش حل میکنیم ظرف مورد نظر چرب میکنیم کمی الوئه ورا میریزیم میزاریم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد انار و خلال پسته میریزیم کمی ژله میریزیم میزاریم باز یخچال نیم بند بشه بعد ژله انار با یک لیوان ابجوش حل کنید وقتی کامل سرد شد نصف لیوان شیربهش اضافه میکنیم روی ژله الوئه ورا ریخته میزاریم نیم بندبشه لایه به لایه تکرار میکنیم تا قالب پر بشه بعد حدود ده ساعت میزاریم یخچال تا کامل بسته بشه بعد دور ژله ازاد میکنیم تو ظرف مورد نظر برمیگردونیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رول_بادمجان
🥢بادمجان بزرگ 4 عدد.
خیلی نازکش نکنید
🥢2 قاشق غذاخوری نمک را به 3 لیتر آب اضافه کنید.
20 دقیقه کنار بگذارید.
🥢1 عدد پیاز.
🥢1 فلفل.
🥢گوجه فرنگی 1 عدد.
🥢1 هویج.
🥢60 میلی لیتر روغن نباتی.
سرخ کنید تا نرم شود.
1-2 دقیقه بپزید.
1 فنجان برنج اضافه کنید.
1 لیوان آب. 200 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری نمک.
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه.
1/2 قاشق چایخوری آویشن.
به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بپزید.
بادمجان های استراحت داده شده را خشک کنید.
50 میلی لیتر روغن نباتی یک قاشق چای خوری آویشن.
دو طرف بادمجان را با آن برس بزنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) بپزید تا قهوه ای طلایی شود وقتی آب تبخیر شد از روی اجاق گاز بردارید نصف دسته جعفری یک قاشق چایخوری سبزی خرد شده را روی بادمجان قرار دهید با دقت بپیچید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام_خوشمزه
✍مواد لازم:
🥢۲عدد سیب زمینی
🥢۱عدد هویج
🥢۵۰۰گرم گوشت چرخکرده
🥢۱ قاشق چایخوری نمک
🥢۱ قاشق چایخوری پاپریکا
🥢۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
🥢۱ قاشق چایخوری زردچوبه
🥢۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری گشنیز خشک شده
🥢کمی گشنیز تازه
🥢سس گوجه
🥢پنیر پیتز رنده شده
🥣طرز تهیه:
همه مواد رو با هم خوب مخلوط کنید گردی های کوچیک برداشته و داخل روغن سرخ کنید .داخل ظرف پیرکس قرار بدین روش رو سس گوجه بریزید پنیر پیتزا بپاشید در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بپزید تا پنیرپیتزاتون ذوب و طلایی بشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
لحظه هامیگذرند
چه خوشحال
وچه ناراحت باشید
اما اگر شادمانی کنید
هم شادی بیشتری را جذب میکنید
و هم اوقات خوبی را می سازید...
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#صبحانه_متفاوت_و_خوشمزه
✍مواد لازم :
🥢تخم مرغ ۳ عدد
🥢شیر ۱ لیوان
🥢تست جو ۵ عدد
🥢مغزیجات
🥢دارچین
🥢وانیل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فینگرفود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#تخم_مرغ_نیمرو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ_استیک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مارشمالو_خونگی
✍مواد لازم :
🥢پودر ژله ۱ بسته
🥢آبجوش نصف پ
🥢شکر ۲ ق
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c