eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
22.5هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢400 گرم سینه مرغ 🥢6_5 عدد نان لواش 🥢1 عدد پیاز قرمز 🥢1 عدد فلفل کاپیا قرمز 🥢نصف فلفل زرد اگه نبود فلفل سبز 🥢2 حبه سیر 🥢3 قاشق غذاخوری روغن مایع 🥢100 میلی خامه صبحانه 🥢1 قاشق چای خوری پودر کاری 🥢1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز 🥢نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه 🥢نمک 🥢پنیر پیتزا برای روی آن 🥣طرز تهیه: مرغ را ریز خرد کنید .کمی روغن مایع را داخل ماهیتابه ای بریزید و گرم کنید. مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. سپس پیلز،و سیر خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. خامه صبحانه را بریزید و با حرارت کم 1 دقیقه بپزید و از روی اجاق بردارید. نان لواش را به شکل دایره ببرید. خوراک مرغ را وسط نان بذارید و داخل ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. کمی پنیر پیتزا بپاشید و در فر 190 درجه تا وقتی که پنیر آب شود و رنگش تغییر کند بپزید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔷به ازای ۵۰۰ گرم ورق لازانیا: 🔷سس اصلی: 🥢روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری 🥢پیاز: ۲ عدد 🥢هویج: ۲ عدد 🥢فلفل دلمه: ۲ عدد 🥢قارچ: ۴۰۰ گره 🍔زیتون: ۴ قاشق غداخوری 🥢رب گوجه: ۲ قاشق غداخوری 🥢نمک: ۲ قاشق چای‌خوری 🥢فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری 🥢آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری 🥢پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری به فاصله هر ۷ دقیقه به ترتیب پیاز، هویج، فلفل دلمه، قارچ و زیتون رو بزنید و بعد از زیتون سریع ادویه و رب‌گوجه، تمامه کار 🔷سس انسجام: 🥢کره: ۲۰ گرم 🥢آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری 🥢شیر: ۱ لیوان 🥢پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم 🔷بعد از درست کردن همه موارد اونهارو مثل فیلم به صورت لایه‌لایه بچینید و بره تو فر واسه خودش. حدود ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه. اگه نمیخواید سس انسجام رو بزنید، ورق‌های لازانیارو بپزید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢پودر ژلاتین...۲قاشق غذاخوری 🥢اب (برای حل کردن ژلاتین)...۱/۳ پیمانه 🥢نشاسته...۱پیمانه 🥢اب(برای حل کردن نشاسته)......۱پیمانه 🥢شکر.....۱ پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه 🥢اب(برای حل کردن شکر)...۲پیمانه 🥢گلاب...۱/۲ پیمانه 🥢گلوکز...۴قاشق غذاخوری 🥢وانیل...نوک چاقو 🥢روغن...۱/۴ پیمانه 🥢پودر نارگیل،گردو 🔷ابتدا اب با ژلاتین مخلوط کنید.کنار بزارید .نشاسته با یک پیمانه اب مخلوط کنید.هم بزنیدتا تمام ذرات نشاسته حل بشه.(حتما نشاسته تازه باشه اب با شکر مخلوط کنید.روی حرارت بزارید تا شکر اب بشه.بعد نشاسته حل شده از صافی رد کنید به شکر اضافه کنید.(پخت باسلوق حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان می بره.در حین پخت حتما باید هم بخورد)وقتی نشاسته غلیظ شد،ژلاتین اضافه کنید.مدام هم بزنید بعد گلوکز اضافه کنید.تا کامل غلیظ بشه.یه ربع آخر پخت گلاب ،وانیل و روغن اضافه کنید.اینقدر روی حرارت بماند تا سفت بشه و از ظرف جدا بشه.داخل یه ظرف نارگیل بریزد با هر وسیله ای که دارید. حفره ایجاد کنید.یه تکه گردو بزارید،بعد باسلوق از حرارت افتاده روش بریزد.مجدد نارگیل بریزد.باسلوق ها ۲ ساعت در یخچال بماند بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد: 🥢روغن: ۳ قاشق غذا‌خوری 🥢پیاز: ۲ عدد 🥢فلفل دلمه: ۱ عدد 🥢فیله مرغ: ۶ تکه 🥢رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری 🥢نمک: ۱ قاشق جای‌خوری 🥢تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری 🥢پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری 🥢فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری 🥢فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چای‌خوری 🥢پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری 🥢پودر پیاز: نصف قاشق چای‌خوری 🥢قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم) 🥢پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه 🔷تفت پیاز: ۳ دقیقه تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید. در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره. قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس. این خوراک با نون باگت هم عالیه. امیدوارم که لذت ببرید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔷مواد سس : 🥢سس کچاپ ۲ ق غ 🥢سس باربکیو ۱ ق غ 🥢سس خردل ۱/۲ ق غ 🥢ریحان خشک ۱ ق چ 🥢پودر سیر ۱ ق‌ چ 🥢رزماری ۱ ق چ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔷مواد لازم : 🥢آرد ۳۰۰ گرم 🥢شکر ۱ لیوان 🥢پودر هل ۱ ق م 🥢تخم مرغ ۳ عدد 🥢بیکینگ پودر ۲ ق م 🥢ماست ۱۷۵ گرم 🥢روغن ۱۷۵ گرم 🥢گلاب ¼ لیوان 🥢زعفران ۱ ق غ 🥢عسل ۱ ق س بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢روغن مایع 🥢پودر کاکائو 🥢تخم مرغ 🥢وانیل 🥢شکر 🥢آرد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢قارچ : ۱۰۰ گرم 🥢روغن کنجد : ۱ قاشق غذاخوری 🥢پیاز نگینی خرد شده : ۱ عدد 🥢گوشت چرخکرده : ۱۰۰ گرم 🥢ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه 🥢پاپریکا ، پودر سیر ، آویشن و ... 🥢رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری 🥢آب : ۱/۲ لیوان 🥢اسپاگتی : ۲۰۰ گرم 🥢روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری 🥢پنیر پیتزا : مقداری بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
21.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢مرغ 🥢زعفران 🥢پیاز 🥢فلفل،زردچوبه،نمک 🥢هویج 🥢فلفل دلمه 🥢رب 🥢آب بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢دوبسته ژله آلوئه ورا 🥢یک بسته ژله انار 🥢خلال پسته 🥢شیر 🥢آبجوش 🔷 اول دوبسته ژله آلوئه ورا با دولیوان ابجوش حل میکنیم ظرف مورد نظر چرب میکنیم کمی الوئه ورا میریزیم میزاریم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد انار و خلال پسته میریزیم کمی ژله میریزیم میزاریم باز یخچال نیم بند بشه بعد ژله انار با یک لیوان ابجوش حل کنید وقتی کامل سرد شد نصف لیوان شیربهش اضافه میکنیم روی ژله الوئه ورا ریخته میزاریم نیم بندبشه لایه به لایه تکرار میکنیم تا قالب پر بشه بعد حدود ده ساعت میزاریم یخچال تا کامل بسته بشه بعد دور ژله ازاد میکنیم تو ظرف مورد نظر برمیگردونیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c