فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سمبوسه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوکوی_بادمجان
🥢بادمجون یک کیلو
🥢تخم مرغ چهار عدد
🥢پیاز یک عدد بزرگ
🥢سیر چهار حبه
🥢شوید خشک یک قاشق
🥢آرد یک قاشق
🥢فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم
🔹ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیریدتخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشوبگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_گوشت_و_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#تاکو_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فلفل_شکم_پاره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#تاکو_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فلفل_شکم_پاره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سوهان_مخصوص_قم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فینگرفود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#براونی
✍موادلازم:
🥢تخم مرغ ۱ عدد
🥢موز ۱ عدد
🥢پودر کاکائو ۱/۲ فنجان (30 گرم)
🥢بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پای_سیب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کشک_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دلمه_کلم_برگ
🥢ی کلم برگکوچیک یا متوسط
🥢گوشت چرخ کرده دویست گرم
🥢برنج یک لیوان
🥢یک لیوان شیر و اب به میزان لازم برای پخت کلم برگ
میتونید لپه بزنید که کاملا پخته شده نصف لیوان
🥢پیاز یک عدد
🥢ادویه به میزان لازم
🥢رب گوجه برلی سس دو قاشق غذاخوری
🥢سبزی معطر دلمه(مرزه ترخون نعنا جعفری گشنیز شوید)
🔹سر کلم برگجدا کنید بعد بزارید داخل قابلمه داخل شکمشو شیر بریزید و بیرونشو اب بزارید خوب پخته بشه
تا کلم برگمون پخته میشه بریم مواد میانیشو درست کنیم
پیازارو نگینی میکنیمو تفت میدیم تا سبک بشه بعد گوشت با ادویه ی سر تفت میدیم در نهایت برنج نیمپز شده اگر لپه دارید لپه و بقبه مواد اضافه میکنیم شعله خاموش باشه بعد
برگهای کلم برگبعد پخته شدن برگبرگکه شد و از حرارت افتاد انتهای ساقشو میزنیم و داخل دست یا فنجون یا پیاله بقچه میکنیم
در نهایت در ظرف مد نظر میچینیم و سسی که شامل دوقاشق رب و ادویه و کمی اب گذاشتید جا افتاد روی دلمه ها میریزیم
من ی ذره پیاز داغ همروی دلمه ها ریختم
و گذاشتمدم بکشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کتلت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ژله_حبابی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رول_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آلبالو_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#تیرامیسو
🥢خامه......۲۵۰ گرم
🥢پنیر ماسکارپونه......۲۵۰ گرم
🥢پودر قند.....۴قاشق غذا خوری
🥢پودر کاکائو......به مقدار لازم
🥢کرم شانتی .....۱پاکت
🥢کاپوچینو یا پودر نسکافه
🥢آب جوش......۱پیمانه
🔹ابتدا نسکافه با اب جوش مخلوط کنید.در صورت دلخواه کمی شکر یا پودر قند بزنید تا کمی شیرین بشه.بزارید کنار تا خنک بشه.خامه با پودر قند با همزن بزنید.(می تونید از خامه شیرین شده استفاده کنید.در این صورت پودر قند و کرم شانتی حذف کنید.بعد کامل خامه فرم بدید.جوری که پره های همزن روش بمونه)بعد پنیر ماسکارپونه اضافه کنید.(دوستانی که این پنیر در دسترس ندارن،می تون پنیر خامه ای ترجیحا مارکی که کم نمک استفاده کنن)من یک بسته کرم شانتی ریختم.
اگه می خواین عین من بیسکویت دور بچینید.فقط یک طرف بیسکویت داخل نسکافه خنک شده بزنید و دور قالب بچینید.کف قالب هم از بیسکویت ها بچنید.از مواد پنیری روی بیسکویت ها بدهید.روشم دور کاکائو .دوباره بیسکویت و در انتها مواد کرمی.بزارید یخچال تا یکم سفت بشه.روشم من خامه فرم گرفته ماسوره کردم و پودر کاکائو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸سلامی زیبـا و خوشگـل
🌸بـه تک تک شمـا نازنین ها
🌸صبـح قشنگتون پر از لبخند😊
🌸و روزتـون پـر ازشـادی و قشنگی
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#نیمرو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مربای_انجیر
✍مواد لازم:
🥢انجیر: 1 کیلو
🥢شکر: 700 گرم الی یک کیلوگرم
🥢وانیل: یک قاشق چایخوری
🥢آب لیمو ترش تازه یک قاشق غذا خوری
1.انجیرها رو بشورید بزارید کنار تا آبشون کاملا بره بهتره دم انجیر ها رو نگیرید تا موقع پخت له نشه و وا نره و همچنین به مرباتون زیبایی بیشتری میده
2.شکر را با یک تا یک ونیم لیوان آب روی حرارت میزاریم تا به جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه
3.اگه روی شکر کف جمع شد کف ها رو با کفگیر بگیرید و دور بریزید
4.در صورتی که انجیرهاتون خیلی شیرین باشه 700 گرم شکر کافیه ولی در غیر این صورت تا یک کیلو گرم شکر نیاز خواهید داشت.
5.کمی که شربت غلیظ شد (تقربا 15 دقیقه بعد) انجیرها را به آرامی داخل شربت بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاد، حرارت را کم کنید تا شربت به خورد انجیرها بره و انجیرها بپزه.
6.حدود یک رب قبل از برداشتن مربا از روی حرارت وانیل و اب لیمو ترش تازه رو اضافه کنید. میتونید با یک قاشق چایخوری زعفران دم کشیده هم مربا را خوشرنگ تر کنید
من چند تيكه چوب دارچين و كمى پودر هل زدم و وانيل رو حذف کردم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
آموزش زییاترین #ژله_های_مجلسی👆 براتون آوردم☺️ژله تک نفره مناسب تولد و مهمونی 😍
ژله مغزدار🍥
ژله مخملی🍊
ژله رنگین کمان🍋
ژله خرده شیشه🥃
رو لینک بزن کلی آموزش شیک و مجلسی گزاشتم 👌با فیلم کوتاه👇
https://eitaa.com/joinchat/4193976323Cdb50e9d329
👆یادبگیردرست کن شیک میزبانی کن❗️👌