10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ناگت_شکم_پر
✍مواد لازم :
🥢کرانچی پنیری ٢ بسته
🥢سینه مرغ ۱ عدد
🔹ادويهها :
🥢نمک، فلفل سیاه
🥢نان باگت ٢ عدد
🥢پنیر پيتزا ۱ ق غ
🥢فلفل قرمز
🥢آرد ۴ ق غ
🥢پودر سير
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکی_موز_و_گردو
✍مواد لازم :
🥢موز ۱ عدد ۱۳۷ گرم
🥢مغز گردو ۱۲۵ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فسنجون
🔹۲۵۰ گرم مغز گردو رو کامل آسیاب کنین
داخل قابلمه بریزین و کمی تفت بدین
مقداری آب و
۳ قاشق غذا خوری ازین رب سیب که طرز تهیه ش رو تو کپشن براتون گذاشتم اضافه
و در قابلمه رو بذارین
(برای تهیه رب سیب :باید ۲ کیلو سیب پوست کنده و خورد شده رو
با ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزین
بزارین بجوشه و بعد پوره کنین ، وقتی آبش کشیده شد و رنگش تغییر کرد ، آماده س)
۲ ساعت زمان بدین تا خوب جا بیفته
بعد مقداری یخ اضافه کنین تا شوک وارد بشه و گردو ها روغن پس بدن
به مقدار دلخواه رب انار بریزین
و ۱ ساعت دیگه زمان بدین تا حسابی جا بیفته
داخل تابه مقداری روغن بریزین.
نصف یه مرغ رو توی تابه بذارین و
روش مقداری نمک ، پودر سیر ،فلفل سیاه، کمی زنجبیل و عصاره زعفران بریزین
دو طرف مرغ رو سرخ کنین
کمی آب اضافه و درشو بزارین.
۱ الی ۱ ساعت نیم زمان لازمه تا مرغ پخته شه
وقتی فسنجون به روغن افتاد ،ینی آماده است
توی ظرف بکشین و مرغ رو داخلش بزارین
این فسنجون خوش عطر و طعم رو با برنج سرو کنین که مطمئنم هرکی بخوره عاشق میشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دنت_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کباب_دیگی
🥢گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله 200گرم
🥢پیاز یک عدد رنده شده و آب گرفته
🔹ادویه:
زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو، پودر پاپریکا، پودر پیاز و نمک
✍مواد لازم سس:
🥢گوجه رنده شده یک عدد
🥢رب نصف قاشق غذاخوری
🥢سير رنده شده یک عدد
🥢آب یک لیوان
🥢آبلیمو یک قاشق غذاخوری
🥢گوجه گیلاسی یا معمولی (نصف کنید)
نمک
مواد کباب رو همه رو باهم مخلوط میکنیم ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال بمونه تا جا بیفته بعد سرخ میکنیم.
پیاز نگینی رو با زردچوبه تفت میدیم سبک شد سیر و رب رو میریزیم باز کمی تفت میدیم بوی خامی رب گرفته بشه بعد پوره گوجه و آب و آبلیمو رو میریزیم جوش اومد کباب ها رو با گوجه میریزیم حرارت رو کم میکنیم تا هم کباب مغز پخت بشه هم گوجه ها بپزه و سس غلیظ بشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#توپک_شکلاتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پودینگ_قهوه
🥢دو عدد موز يخ زده(البته اگر ميخواين كمتر درست كنين يه دونه هم كافيه )
🥢عسل يك قاشق چايخورى
🥢سيروپ وانيل يكم
🥢شير يك چهارم فنجان( مقدار شير بايد از موز خيلى كمتر باشه كه مواد زياد رقيق نشه)
🥢پودر قهوه يك قاشق چايخورى
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بال_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سیب_زمینی_کوبیده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خوراک_لوبیا_چشم_بلبلی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_گوشت
🥢تخم مرغ:۳ عدد
🥢ماست:۱ لیوان
🥢بیکینگ پودر :۲ ق،چ
🥢ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،آویشن
🥢روغن:نصف لیوان
🥢آرد:یک و نیم لیوان
🔹مواد لازم مواد میانی:
🥢گوشت چرخکرده:۱۸۰ گرم
🥢پیاز:۱ عدد
🥢فلفل دلمه ایی:نصف یک عدد
🥢قارچ:۶ عدد
🥢ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،آویشن،پاپریکا
رب:۱ ق،غ
🥢پنیر پیتزا
__
دمای فر گازی:۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
دمای فر برقی و سولاردوم:۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c