eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.5هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢3 عدد سیب زمینی آبپز 🥢1 عدد سفیده تخم مرغ 🍔1 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت یا آرد سفید 🥢نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه 🥢روغن برای سرخ کردن 🔹مطابق ویدیو سیب زمینی های آبپز شده را با کوشتکوب له و پوره کنید،بعد نمک، نشاسته یا آرد و سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند و یک خمیر سیب زمینی نرم و یکدست داشته باشید(ترجمه آشپزی_خلاق)سپس خمیر را روی سطح کار با وردنه باز کنید و به کمک چاقو به نوار های باریک یک اندازه تقسیم کنید و آخر سر در روغن داغ و شناور سرخ کنید تا سیب زمینی ها ترد و طلایی شوند،سیب زمینی های سرخ شده را روی حوله آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود،سپس با انواع سس سرو کنید، بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢گوشت مغز ران گوساله ۴۰۰ گرم 🥢پیاز ۱ عدد 🥢خامه صبحانه ۱ قاشق غذا خوری 🥢قارچ ۲۰۰ گرم 🥢نمک و فلفل سیاه 🥢اویشن نوک قاشق چای خوری 🥢پول بیبر نوک قاشق چای خوری 🥢سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری 🥢پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم 🥢کره ۱۰ گرم 🥢سیر ۱ حبه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢کره ۱۰۰ گرم 🥢وانیل ۱ ق چ 🥢آرد ۱.۵ پیمانه 🥢نشاسته ذرت ½ پ 🥢بیکینگ پودر ۲ ق چ 🥢تخم مرغ ۳ عدد 🥢شکر ½ پیمانه 🥢شیر ⅔ پ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم برای هر رنگ: 🔹باسلوق:نشاسته گل نصف پ،آب سرد ۲/۳ پ (آب لبو برای رنگ قرمز)،۲ ق غ گلاب،۱ ق غ کره،نصف پ شکر،پودر نارگیل،مغز گردو بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢دل مرغ ۲۰۰ گرم، 🥢قارچ ۲۰۰ گرم، 🥢پیاز،یدونه درشت، 🥢فلفل دلمه یدونه، 🥢نمک فلفل سیاه کاری پودر سیر زردچوبه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢آب ۱۷۰ گرم 🥢آرد ۲۵۰ گرم 🥢شکر سه گرم 🥢نمک سه گرم 🥢خمیر مایه ۴ گرم 🥢کره ۱۲ گرم 🔹مواد خشک مخلوط کنید آب طی دو مرحله اضافه کنید حدود پنج دقیقه با همزن بزنید بعد کره را اضافه کنید و دوباره چند دقیقه بزنید کف یه ظرف چرب کنید خمیر بذارید داخلش و روش بکشید تا نیم ساعت استراحت کنه بعد پفش بگیرید کف سینی فر آرد بپاشید و خمیر شکل بربری باز کنید و شیار بدین روش دوباره بذارید ۴۵ دقیقه استراحت کنه در نهایت با یک عدد زرده تخم مرغ و دو ق غ شیر رومال کنید و کنجد بریزید بذارید تو فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۱۰ تا وقتی زیر نون طلایی بشه برای طلایی شدن روی نون هم دو دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢گوشت چرخ کرده 250 گرم 🥢نخود 1 فنجان 🥢لپه 1 فنجان 🥢تخم مرغ 3 عدد 🥢پیاز رنده شده 1 عدد 🥢آرد سوخاری 1 ق غ 🥢پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده 🥢نمک… فلفل …زردچوبه….روغن….به مقدار لازم 🔹ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید. در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c