eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
18.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سینه مرغ : یک عدد کامل 🔹ادویه برای مزه دار کردن مرغ : پاپریکا ، پودر زنجبیل، پودر سیر ، فلفل سیاه ، نمک 🥢 آب نصف لیمو ترش 🥢 جعفری خشک : یه قاشق غذا خوری 🥢 روغن زیتون : سه قاشق غذا خوری 🔹مواد لازم برای سس: 🥢 سس مایونز : یه قاشق غذا خوری 🥢 سس کچاب : یه قاشق مربا خوری 🥢 عسل : نوک قاشق مربا خوری 🥢 جعفری خشک : یه قاشق غذا خوری 🥢 پولبیبر 🥢 آب نصف لیمو ترش بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم 🥢 پیاز: ۲ عدد 🥢 مغزگردو: ۱۰۰ گرم 🥢 سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری 🥢 ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری 🥢 روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری 🥢 رب انار: ۱ قاشق غذاخوری 🥢 نمک و فلفل: به مقدار لازم 🔹پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 کمی آرد 🥢 ادویه کنتاکی 🥢 پودر سوخاری 🥢 سینه مرغ 🔹برای سس : 🥢 خامه صبحانه 🥢 قارچ، آرد، شیر بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 برنج ۲ پیمانه 🥢 شوید خرد شده ۱ لیوان 🥢 مرغ به میزان لازم 🥢 زعفران نمک فلفل و اب لیمو‌‌ برای مزه دار کردن مرغ 🥢 روغن 🥢 سیب زمینی برای ته دیگ 🔹زیر قابلمه رو کم بزارین ۱ ساغت بزارین دم بکشه مرغ کاملا مغزپخت میشه نیازی به اب پز کردن نداره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 زعفران 🥢 گل محمدی 🥢 سیب ۳-۲ برش 🥢 گل گاو زبون 🥢 زنجبیل بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
💖از حاجات دلتون خبر ندارم 💖اما به قداست زیباترین واژه‌ها 💖که از آسمان می‌بارند 💖آرزو می کنم در این روزها 🌸و شبهای عزیز زیباترینها را 🌸از دستان خدا هدیه بگیرید سلام صبحتون بخیر ♥️ ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽❣ ❣﷽ سلام پدر مهربانم نامت بلند و اوج نگاهت همیشہ سبز؛ آبے‌ترین بهانہ دنیاے من سلام! سلام دوستان عزیز و همراهان همیشگی صبحتون قشنگ و زیبا 🌸 🥀سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥀 ✧════•❁❀❁•════✧ ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَج ✧════•❁❀❁•════✧ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔹یدونه پیاز رو خلال کنید، با روغن سرخ کنید (روی حرارت ملایم) و ادویه‌های زیر رو بزنید: 🥢 پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری 🥢 فلفل قرمز تند (اختیاری): نوک قاشق چای‌خوری 🥢 نمک و فلفل سیاه 🔹هر موقع کامل سرخ شد(مثل فیلم) یدونه فلفل‌دلمه رو ریز کنید و اضافه کنید. ۳-۴ دقیقه بعد ۵ تا گوجه رو ریز کنید و اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید (حدود ۱۰-۱۵ دقیقه) هر موقع سس یکدست شد، تخم مرغ‌هارو بشکونید (۳ تا) نمک بزنید و مخلوط کنید. در آخر یکم لیمو بچکونید و نوش جون کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 موز ۲ عدد 🥢 خامه صبحانه یا خامه قنادی 🥢 بیسکویت اورئو 🥢 پـودر کـاکـائـو یا پودر قهوه 🥢 کمی شیر 🥢 گردو بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 شیر ۱.۵ لیوان 🥢 نشاسته ذرت ۴ ق غ 🥢 پودر کاکائو ۲ ق غ 🥢 شکر ۴ ق غ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢آب : ۲ و ۱/۳ پیمانه (۴۰۰ گرم) 🥢 کره : ۳۰ گرم 🥢 شربت‌بار یا عسل : یک و یک دوم ق‌غ (۳۰ گرم) 🥢 آردنول‌قنادی : یک و ۱/۳ پیمانه (۲۰۰گرم) 🥢 وانیل : ۱/۲ ق‌چ (۲ گرم) 🥢 تخم مرغ : ۲ عدد بزرگ 🔹حتما موقع هم زدن از کفتگیرچوبی یا لیسک استفاده کنید نقش شربت بار یا عسل داخل دستور برای قرمز شدن بامیه موقع پخت هست ، اگر میخواین بامیه‌ی زعفرانی داشته باشید به جای شربت بار یا عسل یک ق‌غ زعفران دم شده غلیظ اضافه کنید حتما رگه‌ی سفیده تخم مرغ رو جدا کنید تا بامیه هاتون بوی تخم مرغ نگیره اگر تخم مرغ‌ها خوب و یکدست قاطی خمیر نشده باشن بامیه از چندین جا ترک میخوره و شکاف بر میداره ، پس خوب هم بزنید یا با دست ورز بدید بامیه ها باید داخل روغن سرد قیچی بشن بعد روی حرارت گذاشته بشه ، هربار که سرخ کردن تمام شد ، شعله رو خاموش کنید تا روغن از حرارت بیوقته بعد دوباره بامیه‌هارو داخلش قیچی کنید و روی حرارت بزارید یا از دوتا ماهیتابه استفاده کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c