7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پودینگ_شکلاتی
✍مواد لازم :
🥢 شیر ۱.۵ لیوان
🥢 نشاسته ذرت ۴ ق غ
🥢 پودر کاکائو ۲ ق غ
🥢 شکر ۴ ق غ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بامیه_ترد_و_خونگی
🥢آب : ۲ و ۱/۳ پیمانه (۴۰۰ گرم)
🥢 کره : ۳۰ گرم
🥢 شربتبار یا عسل : یک و یک دوم قغ (۳۰ گرم)
🥢 آردنولقنادی : یک و ۱/۳ پیمانه (۲۰۰گرم)
🥢 وانیل : ۱/۲ قچ (۲ گرم)
🥢 تخم مرغ : ۲ عدد بزرگ
🔹حتما موقع هم زدن از کفتگیرچوبی یا لیسک استفاده کنید
نقش شربت بار یا عسل داخل دستور برای قرمز شدن بامیه موقع پخت هست ، اگر میخواین بامیهی زعفرانی داشته باشید به جای شربت بار یا عسل یک قغ زعفران دم شده غلیظ اضافه کنید
حتما رگهی سفیده تخم مرغ رو جدا کنید تا بامیه هاتون بوی تخم مرغ نگیره
اگر تخم مرغها خوب و یکدست قاطی خمیر نشده باشن بامیه از چندین جا ترک میخوره و شکاف بر میداره ، پس خوب هم بزنید یا با دست ورز بدید
بامیه ها باید داخل روغن سرد قیچی بشن بعد روی حرارت گذاشته بشه ، هربار که سرخ کردن تمام شد ، شعله رو خاموش کنید تا روغن از حرارت بیوقته بعد دوباره بامیههارو داخلش قیچی کنید و روی حرارت بزارید یا از دوتا ماهیتابه استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سالاد_میوه
🔹سس
🥢 خامه صبحانه : دو قغ
🥢 عسل : یک قغ
🥢 آب نصف پرتقال
🔹سالاد
🥢 توت فرنگی : ده عدد
🥢 پرتقال : دو عدد
🥢 کیوی : سه عدد
🥢 سیب : دو عدد
🥢 موز : یک عدد
🥢 کنجد : شش قغ
🔹آب پرتقال رو کم کم به سس اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسه ، نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشه
سیب و موز رو مرحلهی آخر خرد کنید تا سریع تغیر رنگ نده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
29.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#موس_انبه_بدون_تخم_مرغ
🥢۲۰۰ گرم تکه ی انبه
🥢 ۱۵۰ گرم شیر
🥢 ۲۰۰ گرم خامه صبحانه(صبحانه )
🥢 ۲۰ گرم شکر
🥢 ۱۵ گرم ژلاتین(به روش بنماری ذوب کنید )
🔹مواد برای لعاب پوره
🥢 ۵ گرم ژلاتین
🥢 ۱۰ گرم آب
🥢 ۶۰ گرم پوره انبه
🥢 ۱۰ گرم شکر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
26.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکو_شکم_پر_باسبزیجات
🥢سیب زمینی متوسط: ۳عدد
🥢 تخم مرغ: ۲عدد
🥢سیر: ۲حبه
🥢 آردسوخاری: ۲ق.غ
🥢 جعفری یا ترخون خشک: نصف ق.غ
🥢 نمک.زردچوبه.فلفل سیاه و پاپریکا یا پولبیبر
🔹مواد داخل شکم کوکو:
🥢پیاز: ۱عدد
🥢 فلفل دلمه ای: ۱عدد
🥢 قارچ: ۱۵۰گرم
🥢 ذرت کنسروی: ۳ق.غ
🥢 جعفری تازه خوردشده: ۱ق.غ
🥢 نمک.فلفل سیاه و پاپریکای دودی
🔹درست کردن کوکو سیب زمینی رو که همه بلدن فقط باید دو سه تا نکته رو رعایت کنیم تا کوکومون وا نره:
اینکه سیب زمینی هارو فقط ۲۰تا۲۵ دقیقه آبپز کنیم نذاریم خیلی له بشه.
سیب زمینی باید کامل سرد بشه بعد رنده اش کنیم.
روغن حتما داغ باشه و مقدارشم کم نباشه اینطوری جذب روغنشم کمتر میشه
درست کردن مواد داخل کوکوهامونم به این صورته که اول پیازمونو خوب سرخ میکنیم بعد قارچ و فلفل دلمه ای رو همراه نمک و ادویه اضافه میکنیمو تفت میدیم در آخرم ذرت و جعفریو اضافه میکنیمو از رو حرارت برمیداریم کنار میذاریم تا خنک شه.
میتونید از پنیرپیتزا هم برای داخل شکم کوکوها استفاده کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
23.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بورک_اسفناج
🥢پیاز متوسط : یک عدد
🥢 نمک : به مقدار لازم
🥢 قارچ : شش عدد
🥢 آب نصف لیمو ترش
🥢 اسفناج خام : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
🥢 سیر : یک حبه
🥢 مغز گردو : چهار قغ
🥢 پنیر خامه : یک قغ سرپر
🥢 پنیر پیتزا : یک پیمانه
🥢 خمیر یوفکا یا نان لواش
🥢 کرهی آب شده : ۲۵ گرم
🥢 شیر : نصف لیوان
🥢 زردهی تخممرغ : یک عدد
🥢 آرد : یک قاشق
🥢 آب سرد : در حدی که آرد رقیق بشه
🔹دمای فر ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ، برای اینکه رنگش طلایی بشه ۱۰ دقیقه آخر گریل رو روشن کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بال_مرغ_با_سس_سیر_و_گوجه
🥢نیم کیلو بال مرغ
🥢 پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
🥢 پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
🥢 پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
🥢 فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
🥢 نمک و فلفل سیاه
🥢 روغن زیتون.
🔹مخلوط کنید در رو بزارید و ۲-۳ ساعت بزایرد تو یخچال (حتی برای فردا هم میتونید از شب قبل مزهدار کنید.)
از تو یخچال خارج کنید و توی فر با دمای ۲۰۰(تا ۲۲۰) بزارید تا کبابی بشه.
تو این مدت، یک کاسه گوجه گیلاسی، ۱ عدد فلفل تند، چند حبه سیر رو داخل روغن با دمای کم، ۱۵ دقیقه حرارت بدید، بعد از ۱۵ دقیقه، به اون، نمک و فلفل سیاه، پنیر خامهای و ریحون تازه بزنید و میکس کنید تا یکدست بشه. همه چیز آمادهس.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لازانیای_بادمجون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مرغ_ماستی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#توپک_شکلاتی
🥢بیسکویت……۲۰۰ گرم
🥢 نوتلا…..۷۰ گرم
🥢 شیر عسلی……۴ قاشق غذا خوری
🥢 بادام زمینی…..۸۰ گرم
🥢 کره…..۱۰۰ گرم
🔹بادام زمینی را داخل تابه بریزد و تفت بدید تا کمی طلایی بشه.بیسکویت پودر کنید.با کره که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید.شیرعسلی و نوتلا را اضافه کنید.
کمی مخلوط کنید.بادام زمینی را با هر وسیله ای که در دسترس دارید کمی خرد کنید.بعد به مواد اضافه کنید.
خوب که مخلوط شد ،در دست به صورت توپک گرد کنید.
شکلات تخته ای را روی بخار بزارید تا اب بشه.
توپک ها را داخل شکلات بغلطونید بعد روی توری بزارید تا شکلات اضافش بریزه.وقتی کامل سفت شد ،روش شکلات تخته ای بریزد و با پودر پسته تزیین کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#میگو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مرغ_گشنیزی
مواد لازم:
🥢 سینه مرغ،
🥢 سیر دو حبه،
🥢 زغفرون،
🥢 گشنیز یک دسته
🔹سس مرغ شامل:
🥢 ماست همزده ۴-۵ قاشق غ،
🥢 مایونز دو ق غ
🥢 ادویه نمک فلفل سیاه کاری،
🥢 زردچوبه اویشن هر کدو یک ق مربا خوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c