7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تهچین_بادمجان
🔹عزیزان یه اشتباه تو ویدیو هست که چهار تا زرده باید باشه که دو تا گفته شده
🥢برنج 3پیمانه،
🥢 ماست1 پیمانه،
🥢 روغن نصف پیمانه،
🥢 4عدد زرده و2 عدد تخم مرغ کامل،
🥢 نمک و فلفل و زعفران،
🥢 سینه مرغ1 عدد پخته شده و ریش ریش شده،
🥢 بادمجان ریز سرخ شده 5_6 عدد،
🥢 پیاز 1 عدد برای پیاز داغ،
🥢 زرشک 2ق غ سرخ شده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رول_ژامبون_سوخاری
✍مواد لازم:
🥢 خمیر یوفکا،
🥢 پنیر ورقه ایی گودا یا چدار،
🥢 ژامبون ورقه ایی،
🥢 تخم مرغ
🔹شیرین یک برابر و برای میوه های ترش یک ونیم برابر است.یعنی یک کیلو سیب یا به یا کدو حلوایی یا توت فرنگی و... یک کیلو شکر و یک کیلو آلبالو یک ونیم کیلو شکر میخواهد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بادمجان_شكم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#توپک_مرغ_برنج_راحت_الحلقوم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کتلت_مرغ
✍مواد لازم :
🥢 پیاز ½ یک عدد
🥢 سینه مرغ ۱ عدد
🥢 سیب زمینی ۱ عدد
🥢 نمک، فلفل سیاه
🥢 نشاسته ذرت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سیب_زمینی_شکم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مارمالاد_سیب
🥢سیب ۵۰۰ گرم
🥢 شکر ۵۰۰ گرم
🥢 جوهرلیمو ۱ گرم یا ۱ ق چ سرخالی
🥢 گلاب ۲۰ گرم
🔹سیب قرمز و یه دونه ام سیب زرد، البته سیب زرد رو میتونین حذف کنین اما عطرش خیلی خوبه
رنده ریز میکنیم با شکر میریزیم توی تابه
وقتی شکر آب شد جوهرلیمو رو اضافه میکنیم
زیر شعله کم باشه در حدی که قل ریز بزنه، حدودا ۴۵ دقیقه برای من زمان برد تا به غلظت مورد نظر برسه
گلاب رو اضافه و شعله رو خاموش میکنیم
وقتی از حرارت افتاد میریزیم توی ظرف درشو میبندم میزارم یخچال تا یکی دو ساعتی استراحت کنه
بعد هم میریزم توی قیف و استفاده میکنم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_کدو_حلوایی
🥢کدوحلوایی به مقدارلازم
🥢 شیره انگور پنج قاشق غذاخوری
🥢 پودر دارچین به مقدار لازم
🥢 کره بیست گرم
🥢 پودر گردو یا پسته و گل محمدی برای تزیین
مدت زمان پخت نیم ساعت با خرارت خیلی کم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیکِ_سه_شیر
🥢ماست ساده ۲۴۵ گرم (۱ پیمانه)
🥢 جوشِ شیرین ۱/۲ ق چ
🥢 آرد سه صفر ۱۸۰ گرم(۱ و ۱/۲ پیمانه)
🥢 شکر ۱۵۰ گرم(۳/۴ پیمانه)
🥢 بیکینگ پودر ۱ ق چ
🥢 پودرِ هل ۱/۲ ق چ
🥢 گلاب ۱ ق س
🥢 روغن مایع ۱۲۰ میلی لیتر(۱/۲ پیمانه)
زعفران
🥢شیر ساده ۱ و ۱/۲ پیمانه
🥢 شیرعسلی ۱/۲ پیمانه
🥢 خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
🔹۳/۴ این مخلوط رو رویِ کیک بریزید و ۱/۴ اون رو برای موقعِ سرو نگه دارید
🔹در فر گازی با دمایِ ۱۷۵ درجه به مدتِ تقریبی ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سطحِ کیک طلایی بشه.
بعد از اینکه مخلوطِ سه شیرُ روی کیک ریختید، کیک رو برایِ ۲-۳ ساعت در یخچال بذارید، بعد خامه فرم گرفته رو روش بزنید. و موقع سرو هم از مخلوط سه شیر دورِ کیک بریزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوبیده_مرغ
🥢1کیلوگرم سینه مرغ
🥢 200 گرم دنبه
🥢 1 عدد پیاز
🥢 1 حبه سیر
🥢 جعفری
🥢 فلفل دلمه سبز یا قرمز
🥢 نمک
🥢 فلفل قرمز
🥢 پودر انبه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باقلوا_فوری
🔹خمیر هزارلا رو بذار آب شه بعد به هرشکلی که دوس داشتی برش بزن. حالا تو مخلوط تخم مرغ و وانیل رو هم بزن خمیر رو بزن توش و بعد تو مخلوط رشته شعریه بزن و بذارش تو فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۶۰.
مطمئن باش که مغز پخت شده باشن.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c