eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
3.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢۲لیوان ماکارونی شکل دار 🥢 ۱لیوان شیر 🥢 ۱لیوان آب 🥢 نمک ۱۰ دقیقه روی حرارت بزارین تا بجوشه و نرم شه. ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲ق غ پنیر خامه ای مخلوط کنید تا پنیر ذوب شه. مک اند چیز جذاب و خوشمزمون حاضر شد در آخر با پودر پاپریکا تزیینش کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢سینه و ران مرغ 1 کیلو 🥢 اب 1 عدد پیاز بزرگ 🥢 روغن زیتون نصف لیوان 🥢 رب 1 قاشق غ 🥢 سیر سه حبه 🥢 پولبیر 1 قاشق چ 🥢 فلفل قرمز نصف قاشق چ 🥢 فلفل سیاه نوک قاشق چ 🥢 نصف لیمو 🥢 ماست 1 قاشق غ 🥢 زیره سبز(اختیاری) نوک قاشق چ نمک نوک قاشق چ موقع سرخ کردن چک کنید.. کم بود اضاف بشه.. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢۲۰ عدد خمیر باقلوا 🥢 ۱۰۰ گرم کره ذوب شده 🥢 ۳۰۰ گرم مخلوط آجیل که دوست دارید 🥢 ۱/۴ پیمانه شکر 🥢 ۲ قاشق عسل 🔹برای شربت 🥢 ۱ پیمانه شکر 🥢 ۱/۲ پیمانه آب 🥢 ۱ قاشق چایخوری آب لیمو 🥢 کمی پوست پرتقال رنده شده 🔹فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید. آجیل ها را خرد کنید، شکر و عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. یک برگ باقلوا را روی سطح کار قرار دهید و روی آن را کره ذوب شده بمالید .برگ را به نصف بچسبانید. لبه های دو طرف را تا کنید تا در مرکز به هم برسند. ۲ تا ۳ قاشق از مخلوط آجیل را روی خمیر قرار دهید. خمیر را به صورت آب نبات درآورید. انتهای آن را با نخ مناسب گره بزنید. در قالب قرار دهید برای بقیه خمیر باقلوا این کار را تکرار کنید. سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا خمیر طلایی شود. در این فاصله شربت را آماده کنید: شکر و آب را در قابلمه ای گرم کنید تا شکر آب شود. آب لیمو و پوست پرتقال را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بجوشانید. شربت داغ را به محض بیرون آمدن سینی از فر روی باقلوا بریزید. ​بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 پیاز 🥢 هویج 🥢 سیب زمینی 🥢 گوشت چرخ‌کرده 🥢 جعفری 🥢 شوید 🥢 فلفل دلمه ای 🥢 سیر 🥢 ادویه (نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز) تخم مرغ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به امروز خوش آمدید از خدا می خواهیم بهترین لبخندها برصورت ماهتان نقش ببندد لبخند برای حال خوب لبخند موفقیت لبخند از آرامش و لبخند خدا به زندگیتون سلام صبحتون بخیر ♥️ ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 تخم مرغ ۵ عدد 🥢 کوکتل ۱ عدد 🥢 پیازچه ۵ عدد 🥢 زیتون ۲ عدد 🥢 گوجه گیلاسی ۵ عدد 🥢 پنیر موزارلا ۲ قاشق غذا خوری 🥢 نمک و فلفل سیاه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢برنج یک پیمانه پلوپزی 🥢 شکر دو پیمانه( پلوپزی) 🥢 آب دو لیوان 🥢 شیر ۱۰ لیوان ( بهتره از شیر محلی و پر چرب استفاده کنید) 🥢 گلاب نصف لیوان 🥢 زنجبیل و هل به مقدار لازم 🔹اول برنجتون و از ۷،۸ ساعت قبل با یک لیوان آب چند دونه هل و گلاب خیس کنید بعد برنج و بریزید تو قابلمه بهش دو لیوان آب و دو لیوان شیر اضافه کنید زیر گاز و زیاد کنید تا به جوش بیاد بعد شعله رو کم کنید و در قابلمه رو نیم پیش بزارید بعد از یه ربع دیگه دو لیوان شیر اضافه کنید باز در قابلمه رو نیم پیش بزارید بعد از یه ربع دیگه سه لیوان تا زمانی که تمام شیر تموم بشه و مغز برنج بپزه و پخته بشه بعد شکر رو اضافه کنید بعد هل و زنجبیل و بعد گلاب بزارید یه نیم ساعت دیگه باشه بعد بریزید تو ظرف و تمام بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢ارد قنادی ۲ لیوان 🥢 شکر ۱ ق چ 🥢 نمک ۱ ق چ 🥢 خمیر مایه ۱ ق غ 🥢 اب ۳/۴ لیوان 🥢 روغن ۵ ق غ 🥢 گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد 🥢 نمک فلفل سیاه پولبیبر فلفل هندی اویشن 🥢 پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم 🔹مدت زمان استراحت خمیر حداقل یک ساعت در جای گرم در دمای ۲۰۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزه تایم پخت بستگی به دمای دقیق فر شما داره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍اندازه مواد: 🥢 چوب دارچین حدود دوسانت 🥢 هل ۵-۴ عدد 🥢 فلفل سیاه ۵-۴ عدد من از فلفل بهار استفاده کردم که عطر خیلی جذابی داره 🥢 جوزهندی رنده شده ۱/۴ قاشق چایخوری من از یه دونه غلاف جوز هندی استفاده کردم 🥢 میخک ۵-۴ عدد 🥢 زنجبیل خشک یه تیکه کوچیک یا اگه تازه بود حدود دوسانت 🥢 بادیان ستاره ای ۱ دونه یا بجاش نصف قاشق رازیانه بریزید 🥢 چای سیاه ۳-۲ قاشق 🥢 عسل یا شکر ۳-۲ قاشق 🥢 شیر حدود ۶۰۰ میل بهتره که پرچرب باشه ولی من کم چرب ریختم معمولا همه ادویه‌ها بهم اه چای آسیاب میشن و به مقدار کمی آبجوش اضافه میشن تا بجوشه و عطرشون آزاد بشه و بعدش شیر اضافه میشه ولی من کوبیدم و به شیر اضافه کردم و گذاشتم بجوشه ، بعد از جوشیدن‌بذاربد یه ربع بمونه تا عطر و رنگش به شیر منتقل بشه و بعدش میل کنید. چای کرک ادویه کمتری داره و معمولا هل و زنجبیل یا دارچین ، تو بعضی موارد زعفران هم اضافه میشه و اینکه بطور معمول با مواد خشک با آب بیشتری میجوشه و بعدش شیرعسلی یا شیر غلیظ شده و شکر بهش اضافه میشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c