2.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باقلوا
🥢۲۰ عدد خمیر باقلوا
🥢 ۱۰۰ گرم کره ذوب شده
🥢 ۳۰۰ گرم مخلوط آجیل که دوست دارید
🥢 ۱/۴ پیمانه شکر
🥢 ۲ قاشق عسل
🔹برای شربت
🥢 ۱ پیمانه شکر
🥢 ۱/۲ پیمانه آب
🥢 ۱ قاشق چایخوری آب لیمو
🥢 کمی پوست پرتقال رنده شده
🔹فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید.
آجیل ها را خرد کنید، شکر و عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یک برگ باقلوا را روی سطح کار قرار دهید و روی آن را کره ذوب شده بمالید .برگ را به نصف بچسبانید. لبه های دو طرف را تا کنید تا در مرکز به هم برسند.
۲ تا ۳ قاشق از مخلوط آجیل را روی خمیر قرار دهید. خمیر را به صورت آب نبات درآورید. انتهای آن را با نخ مناسب گره بزنید. در قالب قرار دهید
برای بقیه خمیر باقلوا این کار را تکرار کنید.
سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا خمیر طلایی شود.
در این فاصله شربت را آماده کنید: شکر و آب را در قابلمه ای گرم کنید تا شکر آب شود. آب لیمو و پوست پرتقال را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بجوشانید.
شربت داغ را به محض بیرون آمدن سینی از فر روی باقلوا بریزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#غذای_فوری
✍مواد لازم:
🥢 پیاز
🥢 هویج
🥢 سیب زمینی
🥢 گوشت چرخکرده
🥢 جعفری
🥢 شوید
🥢 فلفل دلمه ای
🥢 سیر
🥢 ادویه (نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز)
تخم مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام
به امروز خوش آمدید
از خدا می خواهیم
بهترین لبخندها
برصورت ماهتان
نقش ببندد
لبخند برای حال خوب
لبخند موفقیت
لبخند از آرامش و
لبخند خدا به زندگیتون
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️ ♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت_گوجه_و_زیتون
✍مواد لازم:
🥢 تخم مرغ ۵ عدد
🥢 کوکتل ۱ عدد
🥢 پیازچه ۵ عدد
🥢 زیتون ۲ عدد
🥢 گوجه گیلاسی ۵ عدد
🥢 پنیر موزارلا ۲ قاشق غذا خوری
🥢 نمک و فلفل سیاه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیر_برنج
🥢برنج یک پیمانه پلوپزی
🥢 شکر دو پیمانه( پلوپزی)
🥢 آب دو لیوان
🥢 شیر ۱۰ لیوان
( بهتره از شیر محلی و پر چرب استفاده کنید)
🥢 گلاب نصف لیوان
🥢 زنجبیل و هل به مقدار لازم
🔹اول برنجتون و از ۷،۸ ساعت قبل با یک لیوان آب چند دونه هل و گلاب خیس کنید
بعد برنج و بریزید تو قابلمه بهش دو لیوان آب و دو لیوان شیر اضافه کنید
زیر گاز و زیاد کنید تا به جوش بیاد بعد شعله رو کم کنید و در قابلمه رو نیم پیش بزارید
بعد از یه ربع دیگه دو لیوان شیر اضافه کنید
باز در قابلمه رو نیم پیش بزارید
بعد از یه ربع دیگه سه لیوان
تا زمانی که
تمام شیر تموم بشه و مغز برنج بپزه و پخته بشه
بعد شکر رو اضافه کنید بعد هل و زنجبیل و بعد گلاب
بزارید یه نیم ساعت دیگه باشه
بعد بریزید تو ظرف و تمام
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لقمه_مدرسه
🥢ارد قنادی ۲ لیوان
🥢 شکر ۱ ق چ
🥢 نمک ۱ ق چ
🥢 خمیر مایه ۱ ق غ
🥢 اب ۳/۴ لیوان
🥢 روغن ۵ ق غ
🥢 گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
🥢 پیاز ۱ عدد
🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد
🥢 نمک فلفل سیاه پولبیبر فلفل هندی اویشن
🥢 پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
🔹مدت زمان استراحت خمیر حداقل یک ساعت در جای گرم
در دمای ۲۰۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزه
تایم پخت بستگی به دمای دقیق فر شما داره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#چای_ماسالا
✍اندازه مواد:
🥢 چوب دارچین حدود دوسانت
🥢 هل ۵-۴ عدد
🥢 فلفل سیاه ۵-۴ عدد من از فلفل بهار استفاده کردم که عطر خیلی جذابی داره
🥢 جوزهندی رنده شده ۱/۴ قاشق چایخوری من از یه دونه
غلاف جوز هندی استفاده کردم
🥢 میخک ۵-۴ عدد
🥢 زنجبیل خشک یه تیکه کوچیک یا اگه تازه بود حدود دوسانت
🥢 بادیان ستاره ای ۱ دونه یا بجاش نصف قاشق رازیانه بریزید
🥢 چای سیاه ۳-۲ قاشق
🥢 عسل یا شکر ۳-۲ قاشق
🥢 شیر حدود ۶۰۰ میل بهتره که پرچرب باشه ولی من کم
چرب ریختم
معمولا همه ادویهها بهم اه چای آسیاب میشن و به مقدار کمی آبجوش اضافه میشن تا بجوشه و عطرشون آزاد بشه و بعدش شیر اضافه میشه ولی من کوبیدم و به شیر اضافه کردم و گذاشتم بجوشه ، بعد از جوشیدنبذاربد یه ربع بمونه تا عطر و رنگش به شیر منتقل بشه و بعدش میل کنید.
چای کرک ادویه کمتری داره و معمولا هل و زنجبیل یا دارچین ، تو بعضی موارد زعفران هم اضافه میشه و اینکه بطور معمول با مواد خشک با آب بیشتری میجوشه و بعدش شیرعسلی یا شیر غلیظ شده و شکر بهش اضافه میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اسنک
🥢فلفل دلمه رنگی
🥢 ژامبون گوشت یا مرغ
🥢 قارچ و ذرت
🥢 نان پیتا یا ترتیلا
🥢 پنیر خامه ای
🥢 پنیر پیتزا
🥢 نمک و فلفل سیاه
🥢 آویشن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مینی_پیتزا
✍مواد لازم:
🥢 آردسفید: ۲/۵ پیمانه یا ۳۰۰ گرم
🥢 خمیرمایه: یک و نیم ق چ
🥢 شکر: یک و نیم ق چ
🥢 آب ولرم: سه چهارم لیوان یا ۱۶۰ گرم
🥢 روغن مایع: ۳-۴ ق غ یا ۴۰ گرم
🥢 نمک: ۱ ق چ سرخالی
🥢 پنیرپیتزا
🥢 ژامبون یا سوسیس
🥢 فلفل دلمه
🥢 قارچ
🥢 زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال
🔹دمای فر: ۱۸۰ درجه
مدت زمان: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ساندویچ_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
22.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#میرزا_قاسمی
🥢بادمجان متوسط : ۳ عدد
🥢 گوجه متوسط : ۳ عدد
🥢 سیر : هر چی بیشتر بهتر
🥢 زردچوبه
🥢 نمک و فلفل
🥢 تخم مرغ : ۲ عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c