5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کتلت_مرغ_با_کته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سالاد_ماکارونی_و_کاهو
🥢1 عددسینه مرغ
🥢 نصف یک عدد کاهو یا(کلم)
🥢 نصف از بسته پاستا(میتونید از هرنوع پاستا فرمی استفاده کنید )
🥢 1 تا2 کاسه ماست سیر
🥢 4 قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک
🥢 نعناع یا(آویشن یازعتر) دلخواه
🥢 نصف فنجان روغن زیتون
🥣طرزتهیه :
1_اول از همه، آب لیمو را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید.
2_ بعد از شستن کاهو را ریز خوردکنید.
3_ماکارونی را باآب ونمک وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه.
بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شددر ظرف سرو بریزید و روغن زیتون ونمک رااضافه وبا ماست سیر و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید. نوش جان
پ. ن. برای پخت مرغ یک عددپیاز ویک برگ بو استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژله_خورده_شیشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_بیسکوئیتی
✍مواد لازم:
🥢 بیسکوییت پتی بور شکلاتی و وانیلی
۲بسته،
🥢 پودینگ شکلاتی ۱بسته،
🥢 شیر ۲پیمانه،
🥢 پودر پسته برای تزیین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پلو_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رولت_گوشت
🔹يك عدد پياز را رنده كرده آبش را ميگيريم، همراه ٢٥٠ گرم گوشت چرخ كرده و دوعدد تخم مرغ و دوقاشق آرد نخود، نمك، فلفل، ادويه خوب ورز ميدهيم، نيم ساعت در يخچال ميگذاريم...
در اين فاصله مواد ميانى را به دلخواه آماده ميكنيم، من از ذرت، هويج نگينى آبپز شده، پياز داغ، زرشك، جعفرى و كمى نمك استفاده كردم كه تركيب رنگ محشرى داره...
بعد گوشت را روى نايلن به ضخامت يك ثانت باز ميكنيم، مايه ميانى را يكطرف ميگذاريم و به آرامى رول ميكنيم، با نايلن رولت را پيچيده و مجدد نيم ساعت در يخچال ميگذاريم، بعد رولت را در پودر سوخارى ميغلطانيم و در روغن سرخ ميكنيم...
براى سس هم از پياز داغ و پوره گوجه فرنگى و كمى نمك و زردچوبه استفاده ميكنيم، رولت وا در سس گذاشته و ميگذاريم با حرارت ملايم مغز پخت بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شام_فوری_و_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
صبح سرمست ازشراب روشنی است
صبح، لبخند گـل، بـوییدنی است
در گلستان بهار عاشقی
رویش خورشید زیبا، دیدنی است
ســــ🥰✋ــــلام
🌸صبحتون پراز نغمه خوش زندگی🌸
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
24.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مربای_سیب
🥢سیب یه کیلو وشکر یک کیلو
🥢 آب شش لیوان
🥢 زعفران دو ق غ حل شده
🥢 هل پنج شش تا دونه
🥢 گلاب دو سه قاشق غذاخوری
🥢 چوب دارچین به دلخواه به تیکه
🥢 آبلیمو تازه دو قاشق مرباخوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستیل_خانگی
🥢پودر ژله 1 بسته،
🥢 پودر ژلاتین 1ق غ، اب جوش نصف لیوان،
🥢 گلوگز مایع 1ق غ
🔹همه مواد رو باهم مخلوط کنید بزارید رو بخار آب تا شفاف و یکدست بشهاگه مقداری از ژله و ژلاتین حل نشد از صافی رد کنید یک دست بشه. داخل قالب بریزید و یکساعت داخل یخچال بزارید
قالب نیازی به چرب شدن نداره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کیک_کدو_حلوایی
🥢تخم مرغ: ۳عدد
🥢 ارد: ۲پیمانه
🥢 شکر: ۱پیمانه
🥢 پوره کدوحلوایی: ۱پیمانه
🥢 روغن: نصف پیمانه
🥢 وانیل: یک چهارم ق چ
🥢 نمک: یک پنس
🥢 بکینگ پودر: یک ونیم ق چ
🥢 زنجبیل: نصف ق چ
🥢 دارچین: ۲ ق چ
🥣طرز تهیه:
اول از همه چن تا تیکه کدوحلوایی با کمی آب میذاریم بپزه وقتی پخت با پشت قاشق لهش میکنیم ب اندازه یک لیوان پوره نیاز داریم.
ارد نمک بکینگ پودر جوش شیرین دارچین و زنجبیل رو مخلوط میکنیم و ۳بار الک میکنیم میذاریم کنار.تخم مرغ رو با وانیل و شکر با دور تند همزنحدود ۷ دقیقه میزنیم تا کرم و کش دار بشه روغن رو اضافه میکنیم و باز حدود یک دیقه میزنیم. ارد الک شده رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه کردم با دور کند همزن زدم تا مخلوط شن.اخر سرهم پوره کدو رو اضافه کردم و با مواد مخلوط کنید قالب تنوره دار رو چرب و آرد پاشی کنید و مواد رو بریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید ،،،،بافتش خیلی عالی شد نرم و لطیف فقط اجازه بدین خنک شن.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رشته_پلو_با_سس_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c