فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دیزاین_سالاد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رول_شکلات
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوفته_قبرسی
🥢3 عدد سیب زمینی
🥢 400 گرم گوشت چرخ کرده
🥢 2 عدد پیاز
🥢 جعفری
🥢 1 تخم مرغ
🥢 3 قاشق غذاخوری پودر سوخاری (آرد سوخاری)
🥢 1 قاشق غذاخوری رب فلفل
🥢 نمک ، فلفل سیاه ، زیره ،پودرفلفل قرمز
🔹 ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و از قسمت کوچک رنده رنده کرده و با دست فشار میدهیم تا آبشون کاملا گرفته بشه.حالا پیاز و جعفری را با خرد کن کاملا خرد میکنیم (اگه دستگاه ندارید میتونید پیاز رو رنده کنید و آبشو بگیرید)حالا همه ی مواد رو باهم مخلوط کرده و ورز میدهیم تا کاملا مواد باهم مخلوط بشن و درب ظرف میزاریم سپس در یخچال به مدت یک ساعت استراحت میدهیم حالا از مواد به اندازه یک گردو بر میداریم و شکل میدهیم و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بستنی_معجون
✍مواد لازم:
🥢 موز ۴ عدد
🥢 شکلات تخته ای تلخ خرد شده ۱۰۰ گرم
🥢 خامه صبحانه ۱ پاکت (۲۰۰ گرم)
🥢 مغز گردو ۱ مشت (دلخواه و قابل حذفه)
🥢 بیسکوییت با طعم دلخواه ۱۰۰ گرم (هر بیسکوییت مثل پتی بور، مادر و یا… هم میشه، ساده باشه رنگ بستنی روشن میشه، شکلاتی باشه تیره میشه مثل بستنی من)
🔹۲-۳ ساعت تو فریزر بمونه منسجم بشه،
بعد هم ۵-۱۰ دقیقه تو محیط بمونه نرم میشه و راحت میتونین اسکوپ بزنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
21.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوبیده_مرغ
🥢فلفل کاپی ۱ عدد
🥢 پیاز متوسط ۱ عدد
🥢 جعفری یا ریحان ۱ مشت
🥢 مخلوط ران و سینه ۸۵۰ گرم
🥢 چربی حیوانی ۱۰۰ گرم
🥢 پولبیبر ۱ ق چ
🥢 کره و زعفران
🥢 نمک ۳ ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوکو_تره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#باسلوق_ژله_ای
✍مواد لازم:
🥢 نشاسته گل یا گندم 3/4لیوان
🥢 شکر 3/4 لیوان
🥢 آب یک لیوان
🥢 پودر ژله یک بسته
🥢 گلاب دو قاشق
🥢 کره
🥢 نشاسته را با آب سرد مخلوط کنید تا ذرات آن حل شوند
شکر را اضاف کنید و هم بزنید
پودر ژله را اضاف کنید و هم بزنید
دو قاشق گلاب را بریزید و بذارید روی حرارت ملایم گاز
ده دقیقه هم بزنید حالا کره را اضاف کنید و شعله را خاموش کنید
ته یک ظرف را چرب کنید مواد را درون آن بذارید و بگذارید یخچال بمدت چهار ساعت تا خودش را بگیرد و سفت شود
درون یک سینی پودر قند یا پودر نارگیل بریزید و باسلق را درون آن بذارید و برش دهید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تغذیه_مدرسه_بچهها
✍مواد خمیر : 🥢 شکر ۱ ق س 🥢 تخم مرغ ۱ عدد 🥢 شیر ۲۵۰ میلی لیتر 🥢 خمیرمایه فوری ۱۰ گرم 🥢 روغن جامد ۶ ق س 🥢 آرد نان ۵۰۰ گرم 🥢 نمک ۱ ق چ 🔹مواد تاپینگ : 🥢 سیب زمینی 🥢 گوشت 🥢 قارچ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فلافل_مرغ_رژیمی
🥢سینه مرغ ۱ تکه
🥢 جعفری
🥢 رب ۱ ق غ
🥢 سیر ۲ عدد
🥢 پیاز
🥢 نخود ۸۰ گرم
🥢 ادویهها : پودر پیاز، پاپریکا، زیره
🥢 روغن زیتون ۱ ق غ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پفک_نمکی
🥢 سیب زمینی ابپزشده دو لیوان
🥢 شیر دو قاشق
🥢 تخم مرغ یک عدد
🥢 ارد ذرت چهار ق غ
🥢 پنیر پارمسان ۳ ق غ
🥢 پنیر چدار ۴ ق غ ( هر چی بیشتر ،خوشمزه تر)
🔹نمک وفلفل سیاه هر کدوم یک ق چ
پودر سیر و اویشن اختیاری هست .
سیب زمینی و شیر با چنگال یا گوشتکوب له کنید .با گوشتکوب برقی انجام ندید چسبندگیش کم میشه .حالا بقیه مواد اضاف میکنیم هم میزنیم توی قیف میریزیم و با روغن داغ سرخ میکنیم تا برشته بشه.اگه قیف ندارید وسط دو تا مشما فریزر بزارید پهن کنید وبا قالب کوچک دایره ای، قالب بزنید بشکل حلقه در بیارید سرخ کنید
اگه از ارد گندم استفاده کنید طعم تردی نداره و داخل پفک مثل نون خمیر میشه حتما اردش ذرت باشه تا ترد بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اِسیکمو
✍مواد لازم :
🥢 نمک ۱ ق غ
🥢 نبات یا شکر
🥢 آلو خشک ۳ تا لیوان
🥢 آلبالو خشک ۳ لیوان
🥢 گلپر ۲ ق غ
🥢 آب ۳ لیوان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#الویه_متفاوت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸روزی که دلی را به نگاهی بنوازند
💗از عمر حساب است
🌸همان روز و دگر هیچ...
#ملک_الشعرای_بهار
💗 صبحتون پــر مـهر#کدبانوها ♥️ ♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#املت_سیب_زمینی
✍مواد لازم: 🥢 سیب زمینی: ۲ عدد کوچک 🥢 پیاز: یک عدد کوچک 🥢 گوجه فرنگی: ۱ عدد 🥢 فلفل سبز: ۴ عدد 🥢 رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری 🥢 پولبیبر، فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری 🥢 پودرسیر: به مقدار دلخواه 🥢 نمک: به میزان لازم 🥢 تخم مرغ: ۲ عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کدو_سبز_قرتی
🥢2 عدد کدو سبز
🥢 2 عدد گوجه فرنگی
🥢 1/2 فلفل دلمه
🥢 2 قاشق غذاخوری ماست
🥢 1/2-1 قاشق غذاخوری سس سویا
50 گرم پنیر
🥢 نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا
کنجد به میزان دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سس_مایونز_خونگی
✍مواد لازم :
🥢 تخم مرغ
🥢 سرکه سفید
🥢 روغن مایع
🥢 کمی نمک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#یخ_ماست_خوشمزه_شمالی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#قورمه_نیشابوری
🔹گوشت گوسفندی ۳۵۰ گرم، پیاز ۱ عدد متوسط، سبزی قورمه خشک به ازای هر نفر ۱ ق غ، لوبیا چیتی به ازای هر نفر ۱ ق غ خیس خورده، آب به اضافه هر نفر ۱ لیوان پر، (اگر تایم طولانی میخواین بزارین مثل من ۱/۵ لیوان به ازای هر نفر)، نمک،فلفل سیاه،زردچوبه، ادویه قورمه سبزی(در صورت موجود بودن)، رب گوجه برای ۴ نفر (۱ ق مرباخوری )، عصاره غلیظ تمرهندی ۱ ق غ، رب انار ۱ ق غ پر، پرک لیمو عمانی) لیموعمانی رو با گوشتکوب یه ضربه بزنید و پرک هاشو جدا کنید و تخم و پوست لیمو رو دور بریزید که خورشتتون هم خوش طعم تر و هم هرگز تلخ نمیشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#قورمه_نیشابوری
🔹گوشت گوسفندی ۳۵۰ گرم، پیاز ۱ عدد متوسط، سبزی قورمه خشک به ازای هر نفر ۱ ق غ، لوبیا چیتی به ازای هر نفر ۱ ق غ خیس خورده، آب به اضافه هر نفر ۱ لیوان پر، (اگر تایم طولانی میخواین بزارین مثل من ۱/۵ لیوان به ازای هر نفر)، نمک،فلفل سیاه،زردچوبه، ادویه قورمه سبزی(در صورت موجود بودن)، رب گوجه برای ۴ نفر (۱ ق مرباخوری )، عصاره غلیظ تمرهندی ۱ ق غ، رب انار ۱ ق غ پر، پرک لیمو عمانی) لیموعمانی رو با گوشتکوب یه ضربه بزنید و پرک هاشو جدا کنید و تخم و پوست لیمو رو دور بریزید که خورشتتون هم خوش طعم تر و هم هرگز تلخ نمیشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
22.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رولت_مرغ
🔹فيله مرغ را برش ميزنيم بين نايلون
قرار ميديم وبا بيفتك كوب كمى ميكوبيم تا نازك وپهن بشه و پاره نشه. با نمك و فلفل و پودر سير وكمى كره طعم دار ميكنيم. داخل رولت ميتونيم هويج پخته شده و فلفل، ساقه كرفس، فلفل دلمه رنگى يا پوره اسفناج يا پوره سيب زمينى با جعفرى خرد شده استفاده كرد.
من از پوره سيب زمينى و ساقه كرفس و فلفل دلمه خلال شده و هويج و جعفرى خرد شده استفاده كردم. مواد رو داخل مرغ ميزاريم.
مرغ رول ميكنيم و با نخ ميبنديم وداخل روغن تفت ميديم. پياز نگينى خرد شده رو تفت ميديم با دو حبه سير رنده شده كمى تفت ميديم و كنار مرغ ميريزيم وقارچ هم ميريزيم با كمى آب ليمو و با حرارت كم پخته بشه.
پوره رو با كمى كره وشير ونمك وفلفل وزرد چوبه تفت دادم وداخل قيف ريختم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#یخ_ماست_خوشمزه_شمالی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فرنچ_تست_با_مغز_نوتلا
🥢نوتلا ۳ ق غ خ
🥢 شیر ۶۰ میلی لیتر
🥢 مخلوط شکر و دارچین
🥢 نان تست ۱۰ عدد
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 وانیل ۱ ق چ خ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باقلوا_با_شیر_عسلی
✍مواد لازم:
🥢 مغز گردو حدود دویست گرم
🥢 چهار قاشق پودر قند
🥢 دو قاشق چایخوری پودر هل
🥢 خمیر باقلوا
🔹برای شهد:
🥢 دوسوم لیوان شکر
🥢 یک لیوان آب
🥢 نصف بیشتر از یک قوطی شیر عسلی
🥢 چند عدد هل
🔹به صد و پنجاه گرم تا دویست گرم کره نیاز داریم که آب کنید و با کمی روغن مایع مخلوط کنید
و در فری که از یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد کرم شده به مدت نیم ساعت قرار بدین
حواستون باشه داغی فرها متفاوته پس مرتب چک کنید وقتی طلایی شد یعنی باقلوا آمادست.
از فر که خارج کردین سریع شهد خنک را روی باقلوا داغ بریزین و اجازه بدین یه چند ساعتی بمونه بعد نوش جان کنید من از روز قبل درست کردم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#باقالی_پلو_با_مرغ_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بستنی_نعنایی
🥢شکر ۳۰ گرم
🥢 رنگ خوراکی ۴-۲ قطره
🥢 شکلات رنده شده ۳ ق غ
🥢 خامه صبحانه ۱.۵ پاکت
🥢 شربت نعنا ۳۰ گرم
🥢 ماست ۸۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اسموتی_صورتی_جذاب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پاستا_آلفردو
🥢پاستا پنه ۵۰۰ گرم،
🥢 سینه مرغ 1 عدد،
🥢شیر 2 لیوان،
🥢 پنیر پارمسان 1 لیوان پر،
🥢 خامه 1/3 لیوان،
🥢 قارچ 1 بسته،
🥢سیر 5 حبه،
🥢 روغن زیتون 3ق غ،
🥢 آرد 2ق غ،
🥢 نمک، فلفل، جوز هندی،آویشن
🔹مرغ و نواری برش بزن قارچ و خورد کن با حرارت بالا بزار ابش کشیده بشه، سیر و رنده کن با روغن زیتون تفت بده مرغ و اضافه کن با حرارت بالا تفت بده به ترتیب شیر خامه ارد قارچ ادویه نصف پنیر و بریز داخلش بزار ده دقیقه رو حرارت کم باشه،پاستا رو یک ربع بپز ابکش کن و باهم ترکیب کن. نصف پنیر و بریز روی پاستا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_کره_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دلمه
✍موادلازم:
🥢 ۲ پیمونه بلغور
🥢 ۱ و ۱/۲ پیمونه آب جوش
🥢 ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده
🥢 ۶-۸ عدد فلفل دلمه
🥢 ۲ تا پیاز
🥢 ۴ حبه سیر
🥢 ۱ عدد فلفل دلمه
🥢 ۸-۱۰ عدد زیتون
🥢 پنیر پیتزا به دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کاچی_زعفرانی
🥢ارد سفید ۵ ق غ،
🥢 کره و روغن ۷۰ گرم بستگی به نوع آرد هم داره)،
🥢 شکر ۷ق غ (میتونید از نبات هم استفاده کنید)،
🥢 آب 3لیوان،
🥢 زعفران نوک ق چ،
🥢پودر هل نوک ق چ،
🥢 گلاب نصف استکان
🔹شهد در حد قوام اومدن یعنی شکر کامل آب بشه و در حد جوش باشه کافیه.
برای طبع گرمتر این مقوی میتونید از نبات داخل شهد استفاده کنید
مخلوط آرد و روغن هم در حد یه کوچولو تغییر رنگ که تو فیلم مشخصه کافیه.
بعد از جوش اومدن کاچی با شعله خیلی کم بزارید چند دقیقه بجوشه.
استفاده از پودر زنجبیل و دارچین هم توی آرد ،کاملا سلیقه ای ک من نمیزنم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c