فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ســــــــلام
💛صبح شنبه تون زیبـا
♥️به حق خالق صبح
💛کارتون پراز موفقیت
♥️امروز براتون
💛آرزوی سلامتی دارم
♥️و ذهنی بدون نگرانی
💛ان شاءالله
♥️در پناه خالق هستی
💛زندگی آرومی
♥️همراه با سلامتی
💛و دلخوشی فراوان داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مربا_زرشک
🥢زرشک تازه ۲۰۰ گرم
🥢 شکر ۶۰۰ گرم
🔹زرشک ها رو بعد شستن با احتیاط پاک کنید، چون تیغ های خیلی تیزی داره که چند بار دست های منو زخم کرده بود.
البته پیشنهاد میکنم تا جایی که امکان داره پاک شده و دون شده بخرید.
داخل قابلمه یک لایه زرشک و یک لایه شکر میریزم تا شکر و زرشک تموم بشه ، چند ساعت تو محیط آشپزخونه میزاریم بمونه تا شکر آب بندازه، بقیه مراحل تهیه داخل ویدیو کامل توضیح دادم .
دوستان زرشک ترش هست پس قطعا مربا زرشک هم نسبت به بقیه مربا ها مزه ترشی خوشمزه ای داره که
اگر خواستید مربا تون شیرین تر باشه مقدار شکر و یکم بیشتر در نظر بگیرید اگر هم خواستید ترش تر باشه مقدار شکر و کمتر در نظر بگیرید.
حواستون باشه که مربا زیاد نجوشه که رنگ مربا تیره میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نان_شیرمال
🥢آرد:سه لیوان
🥢 مخمر: یک قاشق سوپخوری
🥢 شکر: سه قاشق سوپخوری
🥢 بهبود دهنده:نصف قاشق چایخوری
🥢 تخم مرغ: یک عدد
🥢 شیر: یک لیوان
🥢 کره ۱۰۰ گرم
🥢 وانیل: نوک قاشق چایخوری
🔹مواد رومال: یک عدد زرده تخم مرغ، یک قاش مرباخوری شیر یک قاشق چایخوری روغن مایع
دما فر:۱۷۰ درجه فر برقی
زمان پخت: حدود ۲۵ دقیقه(زیر و روی نان که طلایی شد زمان پخت کافیه)
می تونید این نون و به شکل رول یا هر شکلی که دوست دارید درست کنید.
زمان تقریبی ورز دادن خمیر با دست حدود ۲۵ دقیقه و با میکسر حدود ۱۰ دقیقه تا حدی باید خمیر و ورز بدین که خمیر و وقتی میکشید پاره نشه(تست پنجره)
حتما فر و از قبل روشن کنیدو داخلش کاسه آب بزارید و وقتی میخواین نان داخل فر بزارید کاسه رو بردارید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
72.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باقلوا_پسته_ای
🥢خمیر باقلوا 20 ورقه
🥢 پسته 300 گرم درشت خرد شده
🥢 کره 300 گرم
🥢 شکر 1 لیوان
🥢 آب 1 لیوان
🥣طرز تهیه باقلوا پسته ای استانبولی
ابتدا آب و شکر را روی حرارت کم هم میزنیم تا شهد آماده شود.
و بعد از آن کره را ذوب میکنیم.
ترجیحا ارتفاع قالب باقلوا 3 یا 4 سانتی متر بیشتر نباشد.
قالب را به کره آغشته میکنیم و بعد از آن حدودا 20 لایه خمیر باقلوا اضافه میکنیم و هر لایه را به مقدار کمی کره آغشته میکنیم.
به دلخواه به مواد میانی هل و یا دارچین اضافه میکنیم.
بعد از 10 لایه خمیر، پسته ها را میریزیم و روی آخرین لایه کره را اضافه میکنیم و بعد از برش قطعه های باقلوا، بقیه کره ها را میریزیم. بعد از پخت باقلوا، شهد را اضافه میکنیم.
خمیر ورقه های باقلوا را میتوانید با برندهای ایرانی و یا خارجی که در بازار عرضه می شوند را از لوازم قنادی فروشی تهیه کنید.
🔷پخت باقلوا با "فر آلتون" :
مرحله اول: المنت پایین 25 الی 30 دقیقه در دمای 180 درجه در فر "از قبل گرم شده"
برای طلایی شدن روی باقلوا: 2 الی 4 دقیقه با المنت بالا در دمای 180 درجه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فریز_فلفل_دلمه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
28.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خورشت_کنگر
🥢کنگر نیم کیلو
🥢 گوشت دویست گرم
🥢 پیاز یک عدد
🥢 لیمو عمانی بدون پوست یک عدد
🥢 جعفری صد گرم
🥢 نعناع ۳۰گرم
🥢 زعفران دو قاشق غذاخوری
🥢 آبغوره دو قاشق غذاخوری
🔹ادویه ها
🥢 نمک فلفل زردچوبه چوب دارچین
🔹کنگر وبعد تفت دادن سبری اضافه کنید
حدود سه ساعت زمان لازم داره تا جا بیفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکو
🥢سیب زمینی ۳ عدد
🥢 فلفل دلمه قرمز ۱ عدد
🥢 فلفل سبز ۳ عدد
🥢 سیر ۲ حبه
🥢 جعفری ۱۰ گرم
🥢 سوسیس ۲ عدد
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 پودر سوخاری ۲ ق غ
🥢 نمک ۱ ق چ خ
🥢 فلفل سیاه ۱ ق چ
🥢 زردچوبه ۱ ق چ
🥢 پاپریکا ۱ ق چ
🥢 آویشن ۱ ق چ
🔹سیب زمینای آب پز شده رو خورد میکنیم و بهمراه دلمه قرمز خورد شده و فلفل سبز و سوسیس خورد شده و سیر و جعفری و تخم مرغ و پودر سوخاری و ادویه ها داخل غذاساز ریخته و خوب پوره میکنیم و بکمک قیف و ماسوره داخل رو داغ پایپ میکنیم و بعد از سرخ شدن
اگه مثل من ماسوره زدین دقت کنید اندازه کوکوها کوچیک باشه تا وانره
روغن هم حسابی داغ باشه
پشت و رو میکنیم و بهمراه سنگک داغ و ریحون آمادست برای یه وعده دلچسب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
31.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تهچین_ماکارونی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مرغ_بریانی
این مرغ خوشمزه رو هم داخل فر و هم داخل هواپز می تونید درست کنید، داخل هواپز حدود ۲۵ دقیقه و داخل فر حدود یکساعت زمان میبره تا ترد و طلایی بشه.
اگر داخل فر می پزید حتما یک یک ربع قبل فر و روشن کنید با دما ۱۸۰ درجه و یک ربع اول پخت روی مرغ فویل بکشید و بعد از یکساعت اگر مرغ پخت و روش طلایی نشد، چند دقیقه گریل و روشن کنید تا حسابی طلایی بشه.
🥢مرغ یک و نیم کیلویی یک عدد
🥢 سیر رنده شده یک حبه
🥢 ماست پرچرب یک ق س
روغن زیتون یا زوغن مایع پخت وپز یک یک قاشق
🥢 ریحان سبز و گشنیز ریز خرد شده دو قاشق سوپخوری
🥢 آب یک قاشق سوپخوری
🥢 نمک و فلفل به مقدار لازم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#برنج_رنگی
🥢برنج ۳پیمانه
🥢 زعفران
🥢 شوید خشک
🥢 آب لبو
🔹برنج آبکش شده رو به ۴قسمت تقسیم کنید و به یکی آب لبو یوی زعفران ویکی رو با شوید مخلوط کنید.قابلمه رو حسابی چرب کنید دوتکه فویل رو روی هم ضربدری سوار کنید و وسط قابلمه بزارین وداخل هر قسمت رو یه رنگ برنج بریزید وخوب فشرده کنید فویل هارو به آرومی در بیارین و بازم فشرده کنید و۴۵دقیقه بزارین دم بکشه وبرگردونید وروش روغن داغ شده بریزید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
29.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پنکیک_پفکی_با_ماست
✍مواد لازم :
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 ماست ۱/۳ پیمانه
🥢 آرد قنادی ۱/۳ پیمانه
🥢 شکر ۲/۳ ق ع
🥢 وانیل ۱/۴ ق چ
🥢 آبلیمو چند قطره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#برگر_اقتصادی
🥢سویا ۲۰۰ گرم
🥢 گوشت ۵۰۰ گرم
🥢 پیاز ۳ عدد
🥢 کره ۲ ق غ
🥢 اب جوش نصف فنجون
🥢 نمک ۱ ق چ
🥢 پودر سیر ۱ ق م
🥢 فلفل سیاه ۱ ق م
🥢 کاری ۱ ق م
🥢 پاپریکا ۱ ق م
🥢 کاهو فرانسه ، گوجه ، خیارشور ، نون باگت به اندازه لازم
🔹سویا رو کاملا با غذاساز میکس میکنیم ، بهش کره و ابجوش میزنیم و بازم میکس میکنیم ، گوشت رو اضافه میکنیم ، پیاز اب گرفته شده و ترکیب ادویه های نمک ، فلفل ، پودر سیر ،کاری ، پاپریکا رو اضافه و میکس میکنیم بعد از انسجام کامل داخل درب پلاستیکی قرص برگر درست میکنیم ، ۲ ساعت در یخچال استراحت میدیم و بعد در یک تابه داغ به همراه روغن سرخ میکنیم ، هر طرف حدود ۳ دقیقه کافیه ، در نان باگت به همراه کاهو گوجه و خیارشور
پیاز قرمز ساندویچ میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c