فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کلوچه_صبحانه
✍مواد لازم :
🥢4 عدد تخم مرغ
🥢3/4 فنجان خامه ترش یا ماست
🥢1/2 فنجان روغن یا روغن زیتون
🥢2 فنجان ارد
🥢2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
🥢1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
🥢1/2 قاشق چایخوری نمک
🥢1/4 قاشق چایخوری شکر
🥢1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
🥢1 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز
🥢1 فنجان مخلوط پنیر آسیاگو، پارمزان و موزارلا (رنده شده)
🥢3 عدد پیاز سبز (نازک خلال شده)
🥢5-6 شاخه شوید (برش نازک)
🥢1 قاشق غذاخوری ریحان تازه
🥢1/4 فنجان فلفل قرمز تفت داده شده (قبض شده)
برای تخم مرغ آب پز
🥢تخم مرغ 6 تا 8 عدد
🥢1 قاشق چایخوری آب لیمو
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مربا_زرشک_تازه
✍مواد لازم :
🥢زرشک تازه. 1 کیلو
🥢شکر. 1. کیلو
🥢وانیل. نصف ق چ
زرشک ها را داخل آب سرد می ریزیم تا کاملا سطح آن ها از آب پوشیده شود و به مدت ۱ساعت اجازه می دهیم تا خیس بخورندسپس زرشک ها را داخل آبکش می ریزیم و با آب سرد زرشک ها را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.یک سوم کل شکر را در کاسه ای می ریزیم و کنار دستمان می گذاریم و کمی از زرشک را داخل کاسه ای می ریزیم و کمی از شکر کنار دستمان روی زرشک می ریزیم.
حالا مجددا کمی زرشک می ریزیم و لایه بعد کمی شکر می ریزیم.همین طور لایه لایه زرشک و شکر می ریزیم تا زرشک و شکر کنار دستمان تمام شود و کاسه را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۴ ساعت زرشک ها آب بیندازندبعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار داده میزاریم ب مدت 20 دیقه تا مربامون جا بیفته در اخر وانیل را اضافه کرده از رو حرارت برمیداریم😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌀خواص برخی از خوراکی های موجود در منزل
✅تب برها:
🔸آب خیار، آب سیب، جوشانده عدس، جوشانده جو، لیمو عمانی، سماق، انواع سرکه ها، آبلیمو
✅تقویت ایمنی بدن
🔸سیر، سیاهدانه، زعفران، عسل، هل
✅کاهش خلط و عفونت:
🔸دارچین، آویشن، زنجبیل، شلغم، عسل، نعناع، پونه، گلپر، نمک
✅آرامبخش ها و کاهنده استرس:
🔸گل محمدی، هل، گلاب
✅پاکسازی محیط:
🔸دود کردن اسفند و گلپر
🔸اسپری عرق آویشن روی اجسام و سطوحی مانند دستگیره در و...
✅خوراکیهای طبع گرم:
🔸آویشن، دارچین، نعناع، هل، زعفران، سیر، پیاز، اسفند، گلپر، گلاب، گل محمدی، نمک، زنجبیل، شلغم، عسل، پونه، سیاه دانه،
نخود ، آبگوشت ، گوشت بوقلمون،گوشت گوسفند ، میگو ، گوشت بلدرچین، جگر ، خورشت بادمجان ، خورشت قیمه، فسنجان، آش بلغور گندم، ارده و شیره انگور، خرما
✅خوراکیهای طبع سرد:
🔸سماق، لیمو عمانی، انواع سرکه، آبلیمو، جو، عدس، سیب، خیار،ماست، دوغ شیر،پنیر،ترشیجات،مرغ ماشینی،قارچ، کدو سبز، سالاد،سیب زمینی، ماهی، آش ماست، اسفناج،گشنیز،باقلا،برنج سفید😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_صدفی
✍مواد لازم :
📟اندازه : لیوان دسته دار فرانسوی
🥢سینه مرغ خرد شده
🥢2 لیوان آب
🥢1 ق جوششیرین(اگر نبود بکینگپودر بزنید)
برای سس:
🥢آب معدنی گازدار
🥢1 لیوان آرد
🥢1 ق نمک
🥢1 ق پودر فلفل قرمز
🥢1 ق فلفلسیاه
🥢1 ق آویشن
🥢2 حبه سیر رنده شد
🥢آرد
🥣طرز تهیه :
2 لیوان آب و جوششیرینیا بکینگپودر را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. سپس مرغهای خرد شده را اضافه کرده دوباره هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید. سپس داخل آبکش بریزید تا خیس نماند.
سس
آرد، سیر رنده شده و ادویه را داخل بشقاب مناسبی ریخته خوب هم بزنید. یک شیشه آب گاز دار را اضافه کنید برای اینکه گلوله نبندد خوب هم بزنید.مرغهایی که کاملاً آبشان خارج شده به سیخ بکشید بصورتیکه زیاد به هم فشرده نباشند. سپس داخل یک بشقاب دیگر آرد بریزید. سیخ مرغهایی که حاضر کردهاید ابتدا پشت و رو به آرد آغشته کنید. سپس به سس آغشته کنیدسیخها را داخل روغن داغ بذارید و بصورت پشت و رو کاملاً سرخ کنید😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کوکو_قارچ
🥚۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#اسنک تابه ای فوق العاده خوشمزه😉😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#شکلات گردویی
✍مواد لازم :
🥢شکلات تختهای تلخ = 50 گرم
🥢 پودر قند =50 گرم
🥢تخممرغ= یک عدد
🥢بیسکویت دایجستیو =خردشده به میزان لازم
🥢شیر خشک= یک پیمانه
🥢کره= 60 گرم
🥢نسکافه یا کاکائو= یک قاشق سوپخوری
🥢گردو تازه= 70 گرم
🥣طرز تهیه:
کره را در قابلمه گذاشته تا با حرارت کم آب شود. پس از آب شدن نسکافه و شکلات تلخ را به آن اضافه کرده و مرتب هم زده، پودر قند را ریخته تا مواد جذب هم شوند، سپس از روی حرارت برداشته یک تخممرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد شیرخشک را اضافه کرده هم زده تا جذب هم شوند. مجددا روی حرارت گذاشته خوب مخلوط کنید و بعد از روی حرارت برداشته بیسکویت را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید. (میتوانید به خمیر، گردو اضافه کنید) خمیر را داخل فویل پیچیده و رول کنید میتوانید داخل قالب مورد نظر محافظ غذا انداخته و بعد خمیر به دست آمده را روی آن بریزید و با محافظ آن را بپوشانید آنگاه به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار داده بعد برش زده و سرو کنید. برای تزئین میتوان از شکلات رندهشده و پودر قند استفاده کرد😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ_مرغ
✍مواد لازم:
🥢نصف بسته ماست.
🥢زنجبیل رنده شده، حدود یک قاشق چایخوری.
🥢آب نصف لیموترش.
🥢کمی روغن زیتون.
ادویه ها.
..پاپریکا..پودر پیاز..فلفل سیاه. زیره، نمک
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#ته_دیگ_سیب_زمینی_رنده_ای
دو عدد سیب زمینی متوسط(خام) را پاک کرده و بشویید(بستگی به اندازه ی قابلمتون داره) وبا رنده ریز رنده کنیدو ابشو بگیرید و کمی زعفرون و نمک بزنید و قابلمه را داغ کرده وته قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی را داخل قابلمه بریزید و با پشت کف گیر پخش کنید و پهن کنید و و برنج رو میریزم روش تابمدت یکساعت دم بیاد خوبی این ته دیگ اینه که تا بیشتر بمونه روی حرارت خوشمزه تره و نمیسوزه😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#شیره_خرما
🔸ابتدا خرما را یک شب خیس کنید مقدار آب به گونه ای باشد که روی خرما را بگیرد سپس خرما را با دست نرم کرده و درون کیسه نخی بریزید آنرا درون صافی تحت فشار قرار داده تا آب خرما خارج شود دوباره آب روی خرما بریزید و مخلوط کنید این بار کمتر از قبل و باز درون کیسه ریخته و آب خرما را جدا کنید.
سپس آب خرما را روی حرارت بالا بگذارید تا بجوشد در اوایل کار مرتب کف روی آنرا بگیرید سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا غلیظ شود غلظت آن طوری باشد که در محیط خارج از یخچال بتوان نگهداری کرد.کمی رقیق تر از عسل باشد.پس از آنکه خنک شد صاف کرده درون ظرف نگهداری کنید.از 6 کیلو خرما حدود 2الی 2/5کیلو شیره بدست می آید.
از شیره خرما حلواها و دسرهای متنوعی می توان درست کرد.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#چیپس_حلقه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#همبرگر_خانگی
🥣طرزتهیه :
همبرگر خونگی سالم و خوشمزه😋
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#غذافوری
✍مواد لازم:
🥢نان باگت
🥢۳عدد تخم مرغ
🥢۳قاشق غذاخوری آرد
🥢۴قاشق غذاخوری خامه
🥢۱۵۰ گرم پنیر موزارلا
جعفری خورد شده
🥢۱قاشق چایخوری نمک
🥢روغن برای سرخ کردن
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#جوجه_نودلی
🔸براى تهيه اين فينگرفود ساده و خوشمزه اول سينه مرغ را به صورت نوارى برش زدم و یک شب داخل پیاز و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو خوابوندم تا مزه دار بشه
بعد نودلها را در اب جوش به همراه نمك كمى جوشوندم بعد با آب سرد آبكش كردم ۵ دقیقه برای جوشیدن نودل ها کافیه مرغ های فیله شده رو از مواد خارج کردم و به سیخ چوبی کشیدم
بعد از نودلها برداشتم و دورفیله ی مرغ پیچیدم و در روغن سرخ کردم😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌺بی خیال تمام دلواپسی هایمان
به موسیقی دلنواز گوش کن
فنجانت را سر بکش
🌺و بگذار آنقدر حالمان خوب باشد که
یادمان برود امروز چند شنبه است
🥀سلام صبح عالی متعالی🥰
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#نان
یک نان متفاوت و خوشمزه ویژه صبحانه و عصرانه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#اسنک تابه ای فوق العاده خوشمزه😉😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#سمبوسه_خوشمزه
۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه ک ساطوری کرده بودم) اضافه کردم سیبزمینی رو ک از قبل پخته وکوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پنیر_پیتزای_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#خورشت_بامیه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#پاناکوتا_خرمالو 🍮 😋
🔸اول از همه 16 گرم پودر ژلاتین رو روی نصف پیمونه آب بپاشین و بذارین یه چند دقیقه ای بمونه. اینطوری ژلاتین راحت تر آب میشه حالا با حرارت ملایم و هم زدن ژلاتین اجازه بدین تا ژلاتین کاملا تو آب حل بشه و شفاف بشه و بذارینش کنار. بعد چهارصد گرم خامه صبحونه، نصف پیمونه شیر، نصف پیمونه شکر و نوک قاشق چایخوری وانیل رو تو یه قابلمه دیگه بریزین و با یه همزن دستی شروع به هم زدنشون کنین.حتما حرارت ملایم باشه و مایه اصلا جوش نیاد همین که یکم گرم بشه و شکر کاملا حل بشه، بسه. حالا دیگه شعله رو خاموش کنین. چهار تا خرمالو رو از پوستش جدا کنین و تو غذاساز بریزین و هر چقدر دوست دارین پوره اش کنین ریز یا درشت. حالا پوره ی خرمالو رو به مایه پاناکوتا اضافه کنین و هم بزنین مرحله ی آخرم اضافه کردن مخلوط ژلاتین و باز هم زدنه حالا مایه پاناکوتا رو تو قالباتون بریزین و یه دو سه ساعتی تو یخچال بذارینشون تا خودشونو بگیرن😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رولت_مرغ
✍مواد مورد نیاز:
🥢سینه مرغ ( ۶ عدد )
🥢پودر پاپریکا ( ۳ قاشق غذا خوری )
🥢شکر قهوه ای ( ۳ قاشق غذا خوری )
🥢پودر پیاز ( ۱ قاشق غذا خوری )
🥢آویشن ( ۱ قاشق غذا خوری )
🥢پودر زیره ( ۱ قاشق چای خوری )
🥢پودر فلفل هندی ( ۳/۴ قاشق چای خوری )
🥢نمک ( ۱ قاشق غذا خوری )
🥢پودر سیر ( ۱.۵ قاشق چای خوری )
🥢پنیر چدار ( ۳ پیمانه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بزقرمه_کرمانی
✍مواد لازم:
🥢نخود : دو پیمانه
🥢پیاز : ۴ عدد
🥢سیر : سه عدد
🥢گوشت بدون استخوان : 500 گرم
🥢کشک : به میزان لازم
🥢نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
🥢زعفران دم کرده : دو قاشق سوپخوری
🥢نعنا داغ : به میزان لازم
🥢گردو خرد شده : به میزان لازم
🥢آب : ۴پیمانه
روغن حیوانی : دو قاشق غذاخوری
🥣طرز تهیه:
اول گوشت را با یک عدد پیاز و نمک و زردچوبه با آب جوشیده شده درون زود پز به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم، بعد از پخت گوشت را از زود پز خارج کرده مقدار آبی که از گوشت مانده بود را کنار گذاشته در و از آب جدا می کنیم و ریش ریش می کنیم.
در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با روغن حیوانی همراه با گوشت تفت داده نخود ها را که از قبل پخته بودیم اضافه میکنیم و با آب گوشت به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا حسابی جا بیافته. بعد با گوشت کوب آن را میکوبیم ، زعفران و کشک اضافه میکنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه جا بیفتد. .
در آخر برای تزیین میتونید از گردو ، نعنا داغ ، پیاز داغ ، کشک، سیر داغ ، برگ نعنا یا پونه استفاده کنید. 😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c