فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ایده_یلدایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #شکلات_پشمکی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سـ☺️✋️ـلام
صبح زیبـاتـون بخیـر#کدبانوها☕ 😊 🌼
🌼چهارشنبهتون عالی 😍 👌
🍃امیدوارم امـروز
🌼یکی از بهترین
🍃روزهای زندگیتون باشد🌹🌹
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاییز ...
چمدانش را بسته
انتهای جاده ی آذر
به انتظار نشسته است
نگاهش ابری
ردّ پاهایش خیس
و کوله بارش لبریز
از اینهمه برگی
که از درختان تکانده است...
آخرین روزهای پاییزیتون زیبا🍂
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #املت_آویشن
✍مواد لازم :
🥢 تخم مرغ ۱ عدد
🥢 پودر آویشن ۱ قاشق غذاخوری
🥢 نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
🥢 روغن یا کره آب شده۲ قاشق چای خوری
🥣طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ، نمک، فلفل و پودر آویشن را با چنگال خوب مخلوط کنید. سپس روغن یا کره را داخل تابه کوچکی بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پس از داغ شدن روغن، موادی که مخلوط کرده اید، درون آن بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید که املت حدود ۴ ۳ دقیقه بپزد. در مدت پخت، در تابه را برندارید تا املت کاملا پف کند.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #لقمه_های_بینظیر
داخل خیار رو خالی کن و با سس ارده و یا پنیر خامه ای پر کن روش پنیر موزلا و گوجه و پنیر دلخواه و دونه های زیتون و کالباس بزار و با روغن زیتون و کمی آویشن که روش میریزی نیمه دوم خیار رو بزار روش و با خلال فیکس کن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #سیب_شکلاتی
ابتدا سیبها رو پوست بکنید
و حلقه حلقه برش بزنید
اگر میخواید اندازه هاشون یکی باشه قالب بزنید و گرنه همونجوری شکلات رو به روش بنماری یا روی بخار اب باز کنید
و سیب رو داخل یک چوب کباب بزنید
و بعد هم داخل شکلات و بعد روش رو با دونه انار و اجیل تزیین کنید
و بزارید ببنده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #لبو
#ایده_یلدا
لبو رو بدون اینکه پوست بگیرید با 5-6 لیوان آب روی حرارت ملایم بزارید به مدت 3-4 ساعت بپزه بعد از قابلمه خارج کرده پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید حدود 5-6 ق غ شکر تو قابلمه لبو ریخته و لبوهای حلقه شده رو مجدد بزارید به همراه شکر با حرارت کم به مدت یکساعت بپزه ....
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
24.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #تزیین_هندونه
#ایده_یلدا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پشمک_آدم_برفی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ماکارونی_با_گوجه
✍مواد لازم:
🥢 پیاز
🥢 فلفل دلمه ای
🥢 سیر
🥢 گوجه فرنگی
🥢 گوشت چرخ کرده
🥢 نمک،فلفل سیاه،پاپریکا
🥢 ماکارونی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کرم_آناناس
🥢شیر۲پیمانه
🥢 آب آناناس۱پیمانه
🥢 شکر۲/۳پیمانه
🥢 خامه صبحانه۲۰۰گ
🥢 زرده تخم مرغ۲عدد
🥢 وانیل۱/۴ق چ
🥢 ژله آناناس یک بسته
🥢 پودرژلاتین۳ق غ
🥢 کرمفیل شیر برای تزیین(کرمفیل به صورت آماده در لوازم قنادی ها موجوده)
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کباب_دیگی
🥢6 عدد سیب زمینی متوسط
🥢 نصف لیوان چای خوری روغن نباتی یا روغن زیتون
🥢 گوشت چرخکرده 500 گرم
🥢 1 عدد پیاز بزرگ
🥢 2 حبه سیر
🥢 1 ق چ نمک
🥢 فلفل سیاه. نعناع و آویشن و زیره و 🥢فلفل چیلی
🔷برای سس:
🥢1 فلفل قرمز
🥢 3 عدد فلفل سبز
🥢4 عدد گوجه فرنگی متوسط
🥢 نمک. فلفل سیاه. فلفل قرمز
🥢 نصف لیوان روغن
🥢 مقدار زیادی پنیر چدار برای بالا.
سیب زمینی ها را به صورت حلقه خرد کنید نمک و روغن بزنید و بچینید داخل سینی فر بزارید داخل فر به مدت ربع ساعت.
گوشت چرخکرده را با سیر و پیاز رنده شده و ادویه ورز بدید بزارید روی سیب زمینی ها کاغذ روغنی بندازید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت با دمای 180 درجه.طبق کلیپ سس را اماده کنید و بریزید روی گوشت پنیر چدار هم اضافه کنید و بزارید داخل فر تا جاییکه سرخ بشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #سوپ_عدس
در قابلمه یک قاشق روغن زیتون+یک پیاز که ریز خرد کردید+یک هویج خرد شده دو حبه سیر ریز خرد شده+یک ساقه کرفس خرد شده رو پنج دقیقه تفت بدید تا پیاز نرم بشه بعد فلفل و زردچوبه اضافه کنید.حالا یک لیوان عدس+یک لیوان گوجه فرنگی خرد شده+پنج تا شش لیوان آب+دو قرص عصاره مرغ یا اگر گیاهخوارید عصاره سبزیجات(یا کلا پنج لیوان آب مرغ)اضافه کنید.شعله رو زیاد کنید تا بجوشه و بعد بذارید با شعله ملایم کاملا بپزه و جابیفته.ده دقیقه آخر پخت،سه تا چهار ق غ جعفری خرد شده اضافه کنید و نمک سوپ رو اندازه کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کیک_شکلاتی
دوتخم مرغ با یه قاشق کوچک وانیل باهمزن پنج دقیقه زدم بعد یکم از نصف لیوان بیشتر شکر اونم پنج دقیقه زدم بعد نصف لیوان شیر نصف روغن اضافه کردم و همزدم فقط,درحد مخلوط کردن بعد یکو نیم لیوان اردو یه قاشق بگین پودر و یه پونس نمک سه بار الک کردم و درسه مرحله به موادم اضافه کردم تو قالبم کاغذ روغنی گذاشتم وموادو ریختم تسترو اول گرم کردم المنت پایین و ۱۸۰درجه بیست دقیقه تا نیم ساعت بعد که کیک صفت و قشنگ شد المنت بالارو زدم تا بیست دقیقه و بعد بهش سر زدم با خلال چک کردم
روشم یه توری داشتم گذاشتم پودر قند الک کردم روش دورشم گاناش یه تکه شکلات رو بنماری کردم دو قاشق شیر بهش اضافه کردم و ریختم روش اماده خوردن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #فرنی_کاکائویی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #فینگرفود_مرغ
🥢سینه ی مرغ چرخی نپخته ۵۰۰ گرم
🥢 کالباس یا سوسیس نگینی ۱۰۰ گرم
🥢 زرده تخم مرغ ۱ عدد (من نزدم ولی برای چسبندگی میتونید بزنید)
🥢 پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
🥢 سبزیجات پخته ۱ پیمانه
🥢 زعفران دم کرده ۱ ق غ
🥢 نمک ۱ ق چ
🥢 فلفل سیاه یا قرمز ۱ ق چ
🥢 پودر سیر ۱/۲ ق چ
🥢 پاپریکا ۱ ق چ
🥢 عصاره دود چند قطره به دلخواه
🥢 چیپس کچاپ ۱ بسته
همه ی مواد و به غیر ازچیپس کچاپ با هم مخلوط کنید حالا کف ظرف و چرب کنید،از چیپس های خرد شده کف ظرف بریزین مواد و به شکل مثلث فرم بدین و روشو کامل با چیپس کاور کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸چ درجه به مدت حدود ۵۵ دقیقه بپزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #بادمجون_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #تزیین_پشمک
#ایده_یلدا
برای درست کردن پشمک گل رز از قالب استفاده کنید و از دو رنگ پشمک بکار ببرید قشنگ تر و شیک تر میشه وقتی پشمک رو داخل قالب گذاشتید پشمک رو فشار بدید و چندساعتی داخل یخچال بزارید تا بعدا ازهم جدانشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کوکو_پیتزایی
✍مواد لازم :
🥢 فلفل دلمه ای نگینی:نصف لیوان
🥢 سوسیس نگینی : نصف لیوان
🥢 تخم مرغ :یک عدد
🥢 نمک یک ق چ
🥢 فلفل، پودر آویشن، پودر پاریکا، پودر 🥢سیر : از هر کدوم نصف ق چ
🥢 پنیر پیتزا :نصف لیوان
🥢 ماست : یک سوم لیوان
🥢 جعفری خورد شده : نصف لیوان
🥢 آب :3 ق غ
🥢 بیکینگ پودر :1 ق چ
🥢 آرد سفید : 2.5لیوان
🔷نکات مهم :
آرد بیشتری نزنین تا چسبندگی رو بگیرید خمیر باید چسبنده باشه، موقع کار زیر و روش آرد بپاشین تا نچسبه به دستتون
بعدم با حرارت کم دو طرفشو ده دقیقه سرخ کنین مغز پخت بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #سوهان_کنجدی
🥢نصف لیوان شکر
🥢 نصف لیوان کنجد
🥢 ۲۵ گرم کره
🥢 یک قاشق غذاخوری عسل
شکر عسل و کره رو داخل تابه ریختم و اجازه میدیم شکر کامل ذوب بشه
وقتی ذوب شد کنجد رو اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست بشه و تمام
کف سینی رو چرب کرده و از مایه سوهان با قاشق روی سینی میریزیم و اجازه میدیم خشک بشه
تا وقتی داغه این کار رو انجام بدید
و با چایی میل کنید بسیار خوشمزه و ترد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #مسقطی_پرتقالی
🥢نشاسته گل : یک و نین پ
🥢 شکر : یک و نیم تا دو پ
🥢 آب سرد : یک پ
🥢 آب پرتقال : دو پ
🥢 کره : پنجاه گرم
🥢 رنده پوست پرتقال : دو ق غ
مهم ترین نکته در تهیه باسلوق صبر و حوصله هستش. باید روی حرارت کم و مرتب هم بزنین .
نشاسته رو با آب توی قابلمه ریخته و مخلوط کنین تا حل بشه . آب پرتقال و شکر اضافه کرده و روی حرارت بسیار ملایم مدام هم می زنیم تا کم کم به غلظت برسه . نزدیک یک ساعت و نیم برای من طول کشید . وقتی به حدی رسید که وقتی با قاشق سرش خط می انداختین خط پاک نمیشد تو این مرحله کره و رنده پوست پرتقال افزوده و یک ربع دیگه هم بزنین .
منظرف مستطیل شکلی کمی چرب کرده و مواد داغ داغ داخل ظرف ریختم، بعد اینکه از حرارت افتاد حداقل چهار ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش بزنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #سیب_زمینی_پنیری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرين ساعات و لحظاتِ پاييز است🍂
واپسین روزهای پاییز را می گویند؛
"قوسِ خزان"
در قوسِ خزان، برایتان برخاستن دل آرزو میکنم؛
به شور و شوق آمدن از هر آنچه دلخواهتان است
و رگ جانتان را می پراند❤️
خداحافظ پاییز🍁
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌷صبح است ،
🌸بیا زعشق سرشار شویم
🌷مانند درخت ِ
🌸مملو از بار شویم
🌷خورشید شویم
🌸و نورها افشانیم
🌷با خلق گرفتار زجان ،
🌸یار شویم
سلام ،صبح شما سرشاراز امید #کدبانوها 😍 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #مربای_گل_محمدی
🥢گلبرگ گل محمدی ۲ لیوان پر
🥢 شکر ۶ لیوان
🥢 آب ۴ لیوان
🥢 جوهر لیمو ۱/۴ ق چای خوری
مرحله اول : آماده سازی گل محمدی
گلبرگ ها رو جدا کنید قسمت سفید رو با قیچی جدا کنید فقط قسمت صورتی باقی بمونه با آب سرد بشورید و روی پارچه تمیز پهن کنید و بگذارید تا خشک شود.
مرحله دوم : تفت دادن گلبرگ ها
گلبرگ ها را داخل تابه با حرارت کم تفت می دهیم تا حجم گلبرگ ها کم شود سپس زیر شعله را خاموش کرده و ۱ لیوان آب جوش روی گلبرگ ها می ریزیم و سریع درب قابلمه را می گذاریم تا عطرش خارج نشود برای ۲۰ دقیقه بگذارید در این حالت بماند.
مرحله سوم : تهیه شربت
۳ لیوان دیگر آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم با شعله متوسط تا به جوش بیاد سپس جوهر لیمو و شکر را بهش اضافه کنید حالا شعله را کم کنید تا شکر ذوب شود و شربت قوام پیدا کند در حین قوام آمدن شربت یک فرچه آغشته به آبلیمو را اطراف قابلمه را بزنید این کار از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند.
مرحله چهارم : تهیه مربا گل محمدی
وقتی شربت قوام پیدا کرد گلبرگ ها را به آن اضافه کنید و با شعله متوسط بگذارید ۶ الی ۷ دقیقه گلبرگ بپزند.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #مربای_پرتقال_حلقه_ای
🔷برای تهیه این مربا از پرتقال هایی که پوست نازک دارن استفاده کنید اگر پرتقال خونی باشه که دیگه نور علی نور
پرتقال ها رو بعد از شستن با رنده یا دست حلقه ای خرد کنید و داخل ظرفی قرار بدین و روش آب سرد بریزین و به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین و در این فاصله پنج الی شش بار آبش رو عوض کنید
بعد از طی این زمان داخل قابلمه ای آب رو جوش بیارید و پرتقال ها
رو داخلش بریزید و اجازه بدید پنج شش دقیقه بجوشه تا هم تلخی مربا گرفته بشه هم پوست پرتقال ها کمی بپزه، بعد پرتقال ها رو آبکش کنید و داخل قابلمه ای لا به لای پرتقال ها شکر بریزید به ازای هر کیلو پرتقال
یک ونیم کیلو شکر و یک شب داخل یخچال قرار بدین
بعد روی حرارت ملایم قرار بدین تا شیره بجوشه و قوام بیاد اواخر کار هم یک قاشق آب لیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پیراشکی_بدون_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دسر_خوشمزه
🥢شیر ۲ لیوان
🥢 شکر یک سوم لیوان
🥢 پودر کاکائو ۲ ق غ سرخالی ( بیشتر نریزین تلخ میشه)
🥢 پودر ژلاتین ۲ ق غ سرپر
🥢 خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ژله_ی_ویترینی
✍مواد لازم:
🥢 پودر ژله ی آلوئه ورا
🥢 بستنی وانیلی
🥢پودر ژله ی دلخواه
🥢 میوه ی دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c