🍔 #ایده_عصرونه_قطاب
✍موادلازم:
🥢زرده تخم مرغ ٢عدد
🥢گلاب ١/٢پيمانه
🥢شير ١/٤پيمانه
🥢ارد ٢پيمانه
🥢بيكينگ پودر ٣قاشق مربا خوري
🥢روغن براي سرخ كردن
🔹 براي تزئين:
🥢پودر قند،پودر پسته،پودر هل
🔹 زرده ها را بزنيد ،گلاب وشبر را اضافه كنيد.
ارد وبيكينگ پودر را اضافه كنيد ،خوب مخلوط كنيد،تا به دست نچسبد،اگر لازم بودخيلي كم ارداضافه كنيد.
در يخچال يك ساعت استراحت دهيد.
خمير را پهن كنيد،٣/٤سانتيمتر
من از كاتر قلبي استفاده کردم اما ميتونيد از يك كاتر دايره اي استفاده كنيدومثل روبان از وسط جمع كنيد.
ودر روغن سرخ كنيدتا طلايي شود وباپودر پسته وپودر قند تزئين كنيد.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پاستا
🥢پاستا ۱/۳بسته
🥢پنیر چدار نصف لیوان
🥢 پنیر گودا نصف لیوان
🥢 پنیر موزارلا نصف لیوان
🥢 نمک،فلفل،آویشن،پودرسیر،جوز هندی به میزان لازم
🥢 شیر دولیوان
🥢کره ۴۰گرم
🥢آرد یک قاشق و نیم غذاخوری
بفرست واسه همه ی #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #شام_با_سیب_زمینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #متفاوت_جذاب_با_فلفل_دلمه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_انجیر
🥢تخم مرغ ۳ عدد
🥢 شکر یک پیمانه
🥢 ماست نصف پیمانه
🥢 آرد دو پیمانه
🥢 روغن مایع نصف پیمانه
🥢 بکینگ پودر دو ق
🥢 وانیل یک چهارم ق چ
🥢 مقداری انجیر
🔹 من ازظرف سرامیکی استقاده کردم و با کره صبحانه چرب کردم
تخم مرغ و شکر و وانیل رو زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن اضافه و در حد مخلوط شدن زدم در آخر ارد و بکینگ پودر الک شده اضافه و مخلوط کردم ریختمتو قالب سطحش رو صاف کردم و انجیر های ورقه ای شده رو پشتش رو به ارد زدم و بعد چیدم روی کیک و با خلال بادام تزیین کردم گذاشتم تو فر ۱۸۰ درجه یه مدت چهل دقیقه
خیلیم زود آماده میشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #شام_خفن
✍مواد لازم:
🥢 سیب زمینی
🥢 سینه ی مرغ
🥢 فلفل دلمه ای
🥢 ذرت
🥢 پنیر پیتزا
🥢 نمک،فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کوبیده_مرغ
سینه مرغ و ی تیکه دنبه گوسفندی رو چرخ کنید. دو عدد پیاز هم چرخ کنید آبش و بگیرید ولی نه کامل.
مواد چرخ شده ، پاپریکا، زردچوبه و فلفل، زعفرون،پودرکاری و نمک رو مخلوط کرده قشنگ ورز بدید
یک ساعت داخل یخچال بذارید
بعد به سیخ بکشید با نگینی های ریز فلفل دلمهی رنگی تزیین کنید و حالا کباب کنید . حین کباب کردن و در آخر ، با فرچه مخلوط کره آب شده و زعفرون بزنید به کبابهای خوشمزه تون.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #چلو_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
هدایت شده از .
🔴 #فوری/ عاقبت تلخ اعتماد دختر مشهدی به دوست ...
خواندن این ماجرا برای دختران جوان و خانوادهها #اجباری هست
🔞 جزئیات این ماجرای عجیب را اینجا بخوانید 👇👇
eitaa.com/joinchat/1773207715C6bffac581d
eitaa.com/joinchat/1773207715C6bffac581d
eitaa.com/joinchat/1773207715C6bffac581d
eitaa.com/joinchat/1773207715C6bffac581d
👆👆 حتما بخوانید تا برای خانواده شما اتفاق نیفتد👆
❄️سـلام
صبح یکشنبه تون بخیر #کدبانو😍
روزتون ختم به زیباترین خیرها
امیــدوارم 🤍❄️
امروز حاجت دل پاک و مهربانتون
با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد❄️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #نیمرو_رولی
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #صبحانه_خفن
✍مواد لازم:
🥢 سوسیس
🥢 نون تست
🥢 پنیر ورقه ای
🥢 تخم مرغ
🥢 کره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #خوشمزه_ترین_صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دیزی
🥢۱۵۰گرم گوشت تازه گوسفندی
🥢 ۷۰ گرم دنبه
🥢یک عدد پیاز خرد شده
🥢 ۱۲۰گرم نخود و لوبیا
🥢یک حله سیر - ۲عدد گردو
🥢ادویه : زردچوبه - نمک- فلفل -دارچین-گرد لیمو
🥢نصف گوجه فرنگی
🔹 درآخر حتما باید آب سرد اضافه کنید روی حرارت میزاریم تا بپزه.
رب گوجه فرنگی رو با ادویه مخصوص تفت میدیم
به دیزی مون اضافه می کنیم میزاریم تا قشنگ جا بیوفته
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#پاستيل_خونگي
يك بسته پودر ژله را داخل دو سوم ليوان آب جوش ريخته و دو قاشق پودر ژلاتين هم اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا حل بشه و اگر ديديد هنوز ذراتي از ژله مونده بود روي بخار كتري ميگذاريم تا كامل حل بشه و بعد داخل قالب پاستيل ميريزيم و البته از قبل كمي قالب را چرب ميكنيم به مدت دو ساعت داخل يخچال ميگذاريم و بعد نوش جان ميكنيم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #شکلات_صبحانه_خونگی
🥢شیر1لیوان
🥢شکرنصف لیوان
🥢 ارد2قاشق غذاخوری
🥢 پودرکاکائو1قاشق غذاخوری
🥢 شکلات تخته ای 100 گرم
🥢 عسل وکره هر کدوم 1 قاشق
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #شکلات_داغ
✍مواد لازم :
🥢 نشاسته ذرت : ۱ ق غ
🥢 شکر : ۲ ق غ
🥢 پودر کاکائو : ۲ ق غ
🥢 شکلات : ۵۰ گرم
🥢 شیر : ۲ لیوان
نشاسته و شکر و پودر کاکائو را باهم ترکیب و شیرو هم بهش اضافه میکنیم ، میزاریم رو حرارت کم وقتی کمی غلیظ شد شکلاتو بهش اضافه میکنیم و زمانی که از کناره های ظرف ریزجوش زد از روی حرارت برمیداریم و تمام.
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_تر_توت_فرنگی
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #رولت_نون_لواش_و_مرغ
🥢800 گرم مرغ چرخکرده
🥢 2 عدد نان لواش
🥢 2 عدد پیاز
🥢 2 قاشق غذاخوری خامه ترش(مخلوط۱ ق غ ماست+۱ ق غ خامه صبحانه)
🥢 ۲ عدد گوجه فرنگی میکس شده
🥢 نصف قاشق چایخوری پودر سیر خشک
🥢 نمک ، فلفل برای مزه دار کردن
بهتره پیاز را در غذاساز میکس کنید. تمام مواد تشکیل دهنده (به جز نان لواش) را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
نیمی از مواد گوشت چرخ کرده را روی یک نان لواش بریزین ، یک نان لواش دیگه بذارین و باقی مانده مواد رو نیز بریزید ،رول کنید و با سس گوجه فرنگی رومال کنین
ودر فر ۱۸۰ درجه 30 دقیقه.
بپزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دسر_نوتلا
🥢چهار بسته بیسکویت یا کیک کاکائویی
🥢کره آب شده ۱۰۰ گرم
🥢 شیر ۳ پیمانه
🥢 خامه صبحانه ۲۰۰ گرم(یک بسته)
🥢 شکر ۳/۴ لیوان
🥢 نوتلا ۵۰ گرم (دو قاشق غذا خوری پر)
🥢 ژلاتین سه قاشق غذا خوری (به همراه نصف لیوان آب بن ماری کنید)
🥢 وانیل نصف قاشق چایخوری(من وانیل شکری یک بسته ریختم)
🔹 بیسکویت یا کیک را به صورت پودر در می آوریم و با کره مخلوط می کنیم .
کف قالب کمربندی رو سلفون یا یاغذ روغنی گذاشته و بیسکویت رو کف قالب می ریزیم و خوب فشرده میکنیم و داخل یخچال قرار می دهیم.
ژلاتین رو به همراه آب روی بخار آب بنماری میکنیم .
شیر را روی حرارت گذاشته و کمی که گرم شد ،شکر ،خامه و نوتلارو به ترتیب بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم نیاز نیست شیر بجوشه،در آخر هم ژلاتین را اضافه کرده ،خوب بکدست میکنیم و روی کراست که آماده کردیم میریزیم و به مدت چهار تا شش ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
بعد از یخچال خارج کرده با سشوار اطراف قالب رو کمی گرم میکنیم تا دسر از قالب جدا شود و قالب کمربندی رو باز میکنیم و دسرمون رو تزیین میکنیم.
باد سشوار رو زیاد نگیرد که دسر آب میشه و خراب میشه ،در حد یک دقیقه دور تا دور قالب بگیرید سریع جدا میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #مینی_پیتزا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کتلت_عدس
🥢پنیر صبحانه معمولی ۵۰ گرم
🥢 عدس ۱/۲ لیوان
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🥢 پیاز متوسط ۱ عدد
🥢 پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
🥢 روغن به مقدار لازم
🥢 آرد گندم یک قاشق
🔹 ۱- عدس رو می شوریم.
۲ سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاد و کمی روغن می ذاریم بپزه.
اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.
۳- عدس رو با گوشتکوب کمی له می کنیم. و منتظر می مونیم کمی سرد بشه.
۴- پیاز رو رنده می کنیم.
۵- عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، آرد ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم.
۶- کمی روغن تو تابه نچسب می ریزیم .
۷- بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم تو روغن. در تابه رو می ذاریم.
۸- وقتی کوکو خودش رو گرفت و یه طرفش سرخ شد برمی گردونیم اون طرفش هم سرخ شه
🔹 مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پیتزا_فنجانی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کیک_هل_و_گلاب
✍ مواد لازم:
🥢 تخم مرغ سه عدد
🥢 شیر نصف لیوان
🥢 گلاب پنج ق غ
🥢 هل یک ق م پر
🥢 بیکینگ پودر یک و نیم ق م
🥢ارد یک و نیم لیوان
🥢 شکر یک لیوان
🥢 روغن نصف لیوان
🥢 زعفران غلیظ دو ق چ
🔷تخم مرغ را همراه شکر و نصف مقدار هل کاملا میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه بعد مابقی هل و روغن را اضافه کرده و یک دقیقه دیگه با همزن میزنیم سپس شیر و گلاب و کمی زعفران اضافه کرده و چند ثانیه در حد مخلوط شدن میزنیم
ارد و بیکینگ پودر سه بار الک شده را اضافه کرده و با سرعت کند همزن در حد مخلوط شدن خیییییلی کم میزنیم اگه زیاد بزنید پف کیکتون از بین میره.
کف قالب بیست و سه سانت کاغذ روغنی انداخته اطراف قالب هم چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت قرار میدیم بعد از۴۰ دقیقه باخلال چوبی چک کنید ببینید کیکتون پخته شده یا نه بعد از فر خارج کنید پنج دقیقه صبر کنید تا از حرارت بی افته سپس اطرافش رو با چاقو ازاد کنید و کیک رو روی سینی توری برگردونید تا کاملا خنک بشه
نکته : قالب من جنسش گالوانیزه س ، درجه فر و زمان پخت بستگی به حرارت فرجنس قالبتون
سایز قالب من ۲۰سانت ارتفاع ۱۰
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c