فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #سوپ_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_قابلمه_ای_بدون_فر
🥢ارد نانوایی ۸ ق غ خ
🥢 شکر ۸ ق غ خ
🥢 بکینگ پودر ۱ ق م خ
🥢 وانیل نصف ق چ خ
🥢 روغن مایع ۶ق غ خ
🥢 آب یاگلاب یا شیر ۱۰ ق غ خ
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 زعفران مقداری
🥢کنجد مقداری
🔹 ارد نونوایی رو به همراه بکینگ پودر و وانیل الک کنید شکر رو اضافه کنین، بهش روغن و آب و ۲تا تخم مرغ اضافه کنید باهم مخلوط کنید بهش زعفران بزنید و هم بزنید کف قابلمه رو چرب کنید کنجد بزنید و مواد رو بریزید داخلش و روی گاز شعله پخش کن بذارید و اجازه بدید از ۲۰ دقیقه قبل گرم بشه قابلمه رو روش قرار بدید و درش رو حتنا دمکنی بذارید ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بذارید بپزه
بعد از این مدت با خلال دندون چک کنید
اگه به خلال دندون نچسبید کیک شما حاضر و آماده س برای نوش جان کردن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #مرغ_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پاستا_مراکشی
✍مواد لازم:
🥢 پاستا از هر نوعی که دوست دارید
🥢گوشت چرخ کرده 500 گرم
🥢 پیاز متوسط
🥢 2 حبه سیر
🥢 روغن زیتون
🥢 گوجه فرنگی رنده شده
🥢 زیره، فلفل سیاه، نمک و پاپریکا یا فلفل قرمز
🥢نصف فنجان آب
🔷سس بشامل: کره ارد شیر کامل، نمک، جوز هندی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کباب_لولی
برای این کباب از ترکیب ۸۰٪ سردست گوساله و ۲۰٪ قلوه گاه گوسفندی استفاده کنید و ۳بار اون رو چرخ کنید، پیاز رو رنده درشت کنید همراه با آب به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید،و ۲ ساعت داخل یخچال نگهدارید،مثل من فرم بدید تقریبا ۶ الی ۷ دقیقه داخل تابه نچسب تفت بدید،فقط سریع زیر و رو کنید که فرم لول بودن خراب نشه،و سعی کنید گوشت رو آبدار بردارید،بعد از پخت از کره هم میتونید استفاده کنید، اما بخاطر چربی گوشت من دوست نداشتم گوشت چرب تر بشه و اینکه به گوشت چیز اضافه ای هم نزدم ...چون اعتقاد دارم اصل کباب همینه، باید ساده باشه که طعمش خراب نشه...🥣یه چاشنی پیاز،جعفری،با نمک،فلفل سیاه،سماق،و لیمو تازه هم کنارش درست کنید که عالی میشه...
🔹 اینارو لازم دارید...
🥢گوشت چرخکرده
🥢پیاز
🥢 جعفری
🥢نمک و فلفل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دسر
شکلات تخته ای رو بزارید روی بخار کتری آب بشه داخل لیوان یکبار مصرف شکلات بریزید داخل فریزر پنج تا ده دقیقه بمونه تا کاملا بسته بشه بعد به راحتی از لیوان بیرون میاد
سه ق غ نسکافه فوری رو با هفت قاشق غ شکر و نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید ده دقیقه با همزن برقی میزنیم تا مثل خامه بشه
بعد لایه لایه داخل لیوان از کرم نسکافه و بیسکوییت خرد شده می ریزیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #مرغ_و_خامه
یک غذای عالی در 5 دقیقه 😍
یکی از خوشمزه ترین های سیب زمینی و مرغ ، من از کیسه های فر برای پخت سریع تر استفاده کردم.
✍مواد لازم :
🥢 700گرم سینه یا ران مرغ
🥢 1 قاشق رب گوجه فرنگی
🥢 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
🥢 نمک
🥢 فلفل سیاه
🥢 تکه های فلفل دلمه ای
🥢 پودر فلفل قرمز
🥢1 حبه سیر
🥢 نصف قوطی خامه
🥢3 سیب زمینی خورد شده (بعدا مقداری روغن و ادویه بیشتر به ظرف اضافه کردم)
🔷مرغ و سیب زمینی را در فر جداگانه قرار داده ام به مدت ده دقیقه تا یک ربع در دمای 190 درجه پختم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #نودل_با_گوشت_مرغ_و_سبزیجات
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
ســـــــلام 🕊🍊
بـه دلهای گـرمتان🕊🍊
سلامی به
قـلب پاک و پر مهرتـان🕊🍊
صبحتون زیبـا و دل انگیز🕊🍊
روزتون پر از معجزه
دلتون لبريز از عشق و امـيد🕊🍊
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #عدسی_رستورانی
🥢عدس ۱ پیمانه
🥢 پیاز ۱ عدد بزرگ
🥢 سیر ۱ حبه
🥢 کره ۱ ق غ
🥢 روغن مایع
🥢ادویه ها(مرحله ی اول :زردچوبه ،پودر کاری،فلفل سیاه،مرحله ی دوم:زنجبیل،گلپر،پولبیبر،نمک،عصاره ی گوشت یا آب قلم،پودر جو پرک )
🥢 سیب زمینی ۱ عدد متوسط
🔹 عدس رو یکی دو ساعت بخیسونید
پیاز و سیر که توی کره و روغن تفت دادید بهش ادویه هارو اضافه کنید
عدس رو اضافه و کمی تفت بدید
سیب زمینی وآب اضافه کنید تا بپزه
بعد از پخت سیب زمینی رو خارج کنید و بکوبید
رب رو توی روغن تفت بدید و سیب زمینی رو بهش اضافه کنید
سیب زمینی رو. به عدسی برگردونید
ادویه های مرحله دوم رو اضافه کنید
میتونید از پودر لیمو عمانی هم استفاده کتید
حرارت رو کاملا ملایم کنید بعد از نیم ساعت عدسی امادست
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #مربا_کیوی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #لقمه_پنیری
نان تست ۶ عددسس پیتزا ۲ق.غ پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم پنیر ورقهای چدار ۱ ورق ژامبون مورد علاقه تون ۱۵۰ گرم فلفل دلمهای ۲ق.غ پودر آویشن و پودر پاپریکا به مقدار لازم
حدود ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه
باید بزاریم سرد بشه که راحت از قالب بیرون بیاد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #صبحونه_مخصوص
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #مرغ_پرتقالی
🥢مرغ.....3تکه
🥢 آب پرتقال تازه.....2 لیوان
🥢 آب زعفران دم کرده
🥢 آب لیمو......نصف استکان
🥢نمک.فلفل....... به مقدار لازم
🥢 پیاز خرد شده.....1عدد
ابتدا مرغ را در کره یا روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.سپس یک عدد پیاز خوب ریز کنید.داخل همون قابلمه تفت بدید. سپس مرغ را درقابلمه گذاشته و آب پرتقال و زعفران و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم.واجازه می دهیم خوب بپزد. این غذا نیازی به زردچوبه نداره و بو و مزه غذا خیلی خوبه نیم ساعت آخر آب لیمو رو اضافه می کنیم و میذاریم به خورد مرغ بره. اگر اب پرتغالتون ترش بود نیازی به ابلیمو نداره. این غذا باید کم آب باشه این غذا رو میتونید با چلو میل کنید. به سلیقه خودتون میتونید به این غذا هویج و اضافه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #مرغ_شکم_پر_بدون_فر
مرغ متوسط یک عدد،پیاز بزرگ 2عدد، مغز گردو نصف لیوان، رب گوجه ۱ق، رب انار ملس ۱ق، سبزی و کشمش:اختیاری (سبزی معطر ۲۰۰گرم و کشمش۲قاشق) ، زرشک:۲ق، زعفران:خیلی زیاد، لیمو ترش تازه 2عدد، نمک،فلفل سیاه و پولبیبر، زردچوبه، پودر سیر،تخم گشنیز،برگ بو، کره :۱۵۰ گرم، آلو بخارا
🔹 نکاتی ک بوی زهم نده مرغ
۱.از شب قبل توی مواد (پیاز فراوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران فراوان بخوابونین حتی توی شکم مرغ رو هم مزه دار کنین )و روشو سلفون بپیچین و ۱۲ساعت استراحت بدین.
۲.حتما باید مرغ رو سرخ کنین قبل پخت هم لذیذ تر میشه هم مرغ وا نمیره
۳.حتما از آب لیمو طبیعی تازه استفاده کنین
پخت ی دونه هویچ سالم بندازین تا بوی مرغ رو بگیره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_نسکافه
🥢تخم مرغ ۴ عدد
🥢 آرد ۱۷۰ گرم
🥢 شکر ۱۳۰ گرم
🥢 بیکینگ پودر ۱+۱/۴ ق چ
🥢 روغن مایع ۴۰ گرم
🥢 آب جوش ۴ ق غ
🥢 وانیل ۱/۲ ق چ
🔹 مواد لازم کرم پنیری
پنیر ماسکارپونه ۱ عدد ۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته قنادی ۸۰۰-۱۰۰۰ گرم
پودر نسکافه ۱ تا ۲ ق چ بسته به ذائقه
سایز قالب ۱۸
برای خامه نسکافه ای ، نسکافه رو با چند قطره آب جوش مخلوط کنید و اجازه بدین سرد بشه و بعد به خامه اضافه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ژله_حبابی
✍مواد لازم:
🥢 پودر ژله در رنگی که دوس دارین ۱ بسته.
🥢پودر ژله آلوورا ۱ بسته
🥢 ظرفهای تک نفره به تعداد
🥢میوه برای تزئین
🥣طرز تهیه:
ژله الوورا رو طبق دستورش درست کنین و تو ظرف مورد نظرتون بریزین و بزارین تو یخچال وقتی که نیم بند شد یعنی ظرفش رو تکون دادین از ظرف نریخت
از یک قسمت ظرف با حرکت سریع چنگال رو توش فرو کنین این حرکت و چند بار تو چند نقطه انجام بدین تا حباب درس شه بعد هر میوه ای که دوست داشتید رو بذارید
بعدم مجددا داخل یخچال قرار بدید تا کامل ببنده
بعدش ژله توت فرنگی رو طبق دستور اماده کنید و بریزید روی لایه قبلی و بذارید تا خوب ببنده
روی ژله رو هم میتونید با میوه و شکلات تزیین کنید .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دونات_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #تهدیگ
سیب زمینی : ۲ عدد رنده شده ، و آب سرد میریزیم و میزاریم نشاسته اش کامل گرفته بشه ،بعد ابکشش میکنیم میزاریم آبش بره ،احتیاجی نیست کامل خشک بشه.
زعفرون +زردچوبه +نمک بزنید و قاطیش کنید.
روغن بریزید کف قابلمه نجسب و بعد سیب زمینی رو میریزیم ، اگر روغنش کم باشه تهدیگ نرم میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #لازانیا_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #لوبیا_پلو_بدون_گوشت
✍مواد لازم:
🥢 برنج ۴ پیمانه
🥢 پیاز ۱ عدد
🥢 لوبیا سبز ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
🥢 نمک و فلفل قرمز
🥢کره ۵۰ گرم
🥢 زعفران حل شده نصف لیوان
🥢 گوجه ۵،۶ عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #برگر_جذاب_و_خفن
✍مواد لازم:
🥢 -800 گرم گوشت گاو
🥢-2 قاشق غذاخوری آرد ذرت (از بلغور قابل استفاده است).
🥢-3 قطعه پیاز
🥢 -800 گرم سیب زمینی.
🥢-2 هویج.
🥢-200 گرم پنیرچدار رنده شده یا پنیر پیتزا
🥢 7-150 گرم خامه ترش.
🥢-نمک ، فلفل (به مزه).
🔷آماده سازی:
1 پیاز رنده یا میکس شده ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل را به گوشت اضافه کنید و کاملاً با دست مخلوط کنید.
سیب زمینی ، نمک را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید.
2 عدد پیاز را خرد کرده ، هویج را رنده کنید ، کمی تفت دهید.
گوشت ها رو فرم بدین
روی هر برگر ، لایه لایه بزارید ،
حدود 50 دقیقه در فر میپزیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پرتقال_گلاسه
🥢 ۱ لیوان آب پرتقال
🥢 بستنی وانیلی ۴ اسکوپ
🥢پودر ژله پرتقال برای تزئین
🔹 کف خامه چتر شوکو رول برای تزئین
برای تهیه پرتقال کلاسه ابتدا برای تزئین داخل لیوان میتوان لیوان را بخار داد وپودر ژله پرتقال داخل آن بپاشیم - کمی پودر ژله پرتقال راتوپیش دستی میریزیم بعدویا شکر بعد لبه لیوان را کمی عسل مالیده وبا پودر تزئین کرده سپس ۲/۳ لیوان را آب پرتقال ریخته وبعد با اسکوپ بستنی را به آن اضافه کرده ولبه لیوان را بایک برش پرتقال تزئین کرده وهمچنین از کف خامه اگه داشتیم نبود اشکال نداره وچتر شوکورول ودانه های ترافل ویا از عصاره پرتقال یا پودر ژله پرتقال میریزیم برای تزئین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #نرگسی_اسفناج
یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه
تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم
دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم واسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه
وتخم مرغهارو روش شکوندم ودرب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره
میتونید تخم مرغها یی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد تکه تکه کرده و قاطی نرگسی کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c