فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #لقمه_پنیری
نان تست ۶ عددسس پیتزا ۲ق.غ پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم پنیر ورقهای چدار ۱ ورق ژامبون مورد علاقه تون ۱۵۰ گرم فلفل دلمهای ۲ق.غ پودر آویشن و پودر پاپریکا به مقدار لازم
حدود ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه
باید بزاریم سرد بشه که راحت از قالب بیرون بیاد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #صبحونه_مخصوص
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #مرغ_پرتقالی
🥢مرغ.....3تکه
🥢 آب پرتقال تازه.....2 لیوان
🥢 آب زعفران دم کرده
🥢 آب لیمو......نصف استکان
🥢نمک.فلفل....... به مقدار لازم
🥢 پیاز خرد شده.....1عدد
ابتدا مرغ را در کره یا روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.سپس یک عدد پیاز خوب ریز کنید.داخل همون قابلمه تفت بدید. سپس مرغ را درقابلمه گذاشته و آب پرتقال و زعفران و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم.واجازه می دهیم خوب بپزد. این غذا نیازی به زردچوبه نداره و بو و مزه غذا خیلی خوبه نیم ساعت آخر آب لیمو رو اضافه می کنیم و میذاریم به خورد مرغ بره. اگر اب پرتغالتون ترش بود نیازی به ابلیمو نداره. این غذا باید کم آب باشه این غذا رو میتونید با چلو میل کنید. به سلیقه خودتون میتونید به این غذا هویج و اضافه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #مرغ_شکم_پر_بدون_فر
مرغ متوسط یک عدد،پیاز بزرگ 2عدد، مغز گردو نصف لیوان، رب گوجه ۱ق، رب انار ملس ۱ق، سبزی و کشمش:اختیاری (سبزی معطر ۲۰۰گرم و کشمش۲قاشق) ، زرشک:۲ق، زعفران:خیلی زیاد، لیمو ترش تازه 2عدد، نمک،فلفل سیاه و پولبیبر، زردچوبه، پودر سیر،تخم گشنیز،برگ بو، کره :۱۵۰ گرم، آلو بخارا
🔹 نکاتی ک بوی زهم نده مرغ
۱.از شب قبل توی مواد (پیاز فراوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران فراوان بخوابونین حتی توی شکم مرغ رو هم مزه دار کنین )و روشو سلفون بپیچین و ۱۲ساعت استراحت بدین.
۲.حتما باید مرغ رو سرخ کنین قبل پخت هم لذیذ تر میشه هم مرغ وا نمیره
۳.حتما از آب لیمو طبیعی تازه استفاده کنین
پخت ی دونه هویچ سالم بندازین تا بوی مرغ رو بگیره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_نسکافه
🥢تخم مرغ ۴ عدد
🥢 آرد ۱۷۰ گرم
🥢 شکر ۱۳۰ گرم
🥢 بیکینگ پودر ۱+۱/۴ ق چ
🥢 روغن مایع ۴۰ گرم
🥢 آب جوش ۴ ق غ
🥢 وانیل ۱/۲ ق چ
🔹 مواد لازم کرم پنیری
پنیر ماسکارپونه ۱ عدد ۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته قنادی ۸۰۰-۱۰۰۰ گرم
پودر نسکافه ۱ تا ۲ ق چ بسته به ذائقه
سایز قالب ۱۸
برای خامه نسکافه ای ، نسکافه رو با چند قطره آب جوش مخلوط کنید و اجازه بدین سرد بشه و بعد به خامه اضافه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ژله_حبابی
✍مواد لازم:
🥢 پودر ژله در رنگی که دوس دارین ۱ بسته.
🥢پودر ژله آلوورا ۱ بسته
🥢 ظرفهای تک نفره به تعداد
🥢میوه برای تزئین
🥣طرز تهیه:
ژله الوورا رو طبق دستورش درست کنین و تو ظرف مورد نظرتون بریزین و بزارین تو یخچال وقتی که نیم بند شد یعنی ظرفش رو تکون دادین از ظرف نریخت
از یک قسمت ظرف با حرکت سریع چنگال رو توش فرو کنین این حرکت و چند بار تو چند نقطه انجام بدین تا حباب درس شه بعد هر میوه ای که دوست داشتید رو بذارید
بعدم مجددا داخل یخچال قرار بدید تا کامل ببنده
بعدش ژله توت فرنگی رو طبق دستور اماده کنید و بریزید روی لایه قبلی و بذارید تا خوب ببنده
روی ژله رو هم میتونید با میوه و شکلات تزیین کنید .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دونات_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #تهدیگ
سیب زمینی : ۲ عدد رنده شده ، و آب سرد میریزیم و میزاریم نشاسته اش کامل گرفته بشه ،بعد ابکشش میکنیم میزاریم آبش بره ،احتیاجی نیست کامل خشک بشه.
زعفرون +زردچوبه +نمک بزنید و قاطیش کنید.
روغن بریزید کف قابلمه نجسب و بعد سیب زمینی رو میریزیم ، اگر روغنش کم باشه تهدیگ نرم میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #لازانیا_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #لوبیا_پلو_بدون_گوشت
✍مواد لازم:
🥢 برنج ۴ پیمانه
🥢 پیاز ۱ عدد
🥢 لوبیا سبز ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
🥢 نمک و فلفل قرمز
🥢کره ۵۰ گرم
🥢 زعفران حل شده نصف لیوان
🥢 گوجه ۵،۶ عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #برگر_جذاب_و_خفن
✍مواد لازم:
🥢 -800 گرم گوشت گاو
🥢-2 قاشق غذاخوری آرد ذرت (از بلغور قابل استفاده است).
🥢-3 قطعه پیاز
🥢 -800 گرم سیب زمینی.
🥢-2 هویج.
🥢-200 گرم پنیرچدار رنده شده یا پنیر پیتزا
🥢 7-150 گرم خامه ترش.
🥢-نمک ، فلفل (به مزه).
🔷آماده سازی:
1 پیاز رنده یا میکس شده ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل را به گوشت اضافه کنید و کاملاً با دست مخلوط کنید.
سیب زمینی ، نمک را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید.
2 عدد پیاز را خرد کرده ، هویج را رنده کنید ، کمی تفت دهید.
گوشت ها رو فرم بدین
روی هر برگر ، لایه لایه بزارید ،
حدود 50 دقیقه در فر میپزیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پرتقال_گلاسه
🥢 ۱ لیوان آب پرتقال
🥢 بستنی وانیلی ۴ اسکوپ
🥢پودر ژله پرتقال برای تزئین
🔹 کف خامه چتر شوکو رول برای تزئین
برای تهیه پرتقال کلاسه ابتدا برای تزئین داخل لیوان میتوان لیوان را بخار داد وپودر ژله پرتقال داخل آن بپاشیم - کمی پودر ژله پرتقال راتوپیش دستی میریزیم بعدویا شکر بعد لبه لیوان را کمی عسل مالیده وبا پودر تزئین کرده سپس ۲/۳ لیوان را آب پرتقال ریخته وبعد با اسکوپ بستنی را به آن اضافه کرده ولبه لیوان را بایک برش پرتقال تزئین کرده وهمچنین از کف خامه اگه داشتیم نبود اشکال نداره وچتر شوکورول ودانه های ترافل ویا از عصاره پرتقال یا پودر ژله پرتقال میریزیم برای تزئین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #نرگسی_اسفناج
یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه
تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم
دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم واسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه
وتخم مرغهارو روش شکوندم ودرب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره
میتونید تخم مرغها یی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد تکه تکه کرده و قاطی نرگسی کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #جوجه_کباب
✍مواد لازم :
🥢 ترکیب ران و سینه مرغ
🥢 پیاز ۲ عدد خلالی
🥢آبلیمو تازه
🥢زعفران غلیظ
🥢ماست همزده ۱ پیاله
🥢نمک و فلفل
🥢 کره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #بادمجان_پنیری_شکم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کتلت_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام به خدا
سلام به صبح
سلام به زندگی
سلام به مهربانی
که همه بهش محتاجیم
سلام به صداقت و درستی.....
سلام به عشق...
سلام به شما#کدبانوها ♥️
صبح زیباتون بخیر
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #مربا_گلابی
✍مواد لازم:
🥢 گلابی یک کیلو
🥢 شکر یک کیلو
🥢 آب سه لیوان
🥢 آب لیمو ترش شش قاشق غذاخوری
🥢 زعفران به میزان کافی
🥣طرز تهیه:
آب و شکر رو روی اجاق گذاشته تا بجوشه و کمی قوام پیدا کنه. گلابی را پوست بکنید ولی دم آنها رو نگیرید. داخل شهد ریخته و اجازه بدید تا پخته شه. برای اینکه متوجه بشید گلابی ها پخته یا نه میتونید با نوک چاقو امتحان کنید. وقتی گلابیها پخته شد، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه به آن فرصت بدید و بعد دمکنی گذاشته و زیر اجاق را خاموش کنید. یک شب تا صبح(۱۲ساعت) به آن کاری نداشته باشید تا شهد هم کامل سرد شه و هم به خورد گلابیها بره. اگر دیدید شهد شما به اندلزه کافی غلیظ نشده گلابیها رو از آن خارج کرده و دوباره به شهد اجازه بدید تا بجوشه و غلیظ شه. ولی من معمولا این کار را نمیکنم بلکه شهد اضافه را در شیشه جدا ریخته و برای شربت سر سفره نهار یا شام استفاده میکنم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #نیمرو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر
🥢۳ ق غ آرد ذرت
🥢 ۱/۴ پیمانه آب
🥢 ۱/۲ پیمانه شکر
🥢 ۲ق چ قهوه فوری
🥢۲ پیمانه شیر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ساندویچ_مرغ
🥢 کره و روغن زیتون
🥢 600 گرم سینه مرغ خرد شده
🥢 2 عدد پیاز متوسط
🥢 2 عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط
🥢 قارچ سفید تازه
🥢 4 حبه سیر له شده
🥢 نمک، فلفل سیاه، پاپریکا دودی، فلفل سیاه با لیمو، پودر سیر، آویشن
🥢 2 قاشق غذاخوری ورچستر ( دلخواه)
🥢 1 قاشق غذاخوری سس سویا سبک یا سس قرمز
🥢 1/4 فنجان آب مرغ
🥢 پنیر پیتزا (در صورت در دسترس نبودن می توانید از گودا یا چدار استفاده کنید)
🥢 سس مایونز و خردل
🥢 باگت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #بال_تندوری👩🍳
🥢بال مرغ ۱۰ عدد
🥢 ماست ۲ قاشق غ
🥢 زردچوبه ۱ قاشق چ سرخالی
🥢 نمک
🥢 پاپریکا ۱ ق چ سرپر
🥢 سیر رنده شده ۲تا ۳ عدد
🥢 پودر زنجبیل نصف قاشق چ
🥢 پولبیبر ۱ قاشق چ سرخالی
🥢 فلفل قرمز
🥢 فلفل سیاه
🥢 آب نصف لیمو
🥢پودر تخم گشنیز نصف قاشق چ
🥢 کره ۱ قاشق غ
🥢 روغن مایع ۱ قاشق غ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #فینگرفود
🥢٢٠ ورقه ژامبون
🥢 پنير خامه اي ٣٠٠ گرم
🥢 زيتون نصف پيمانه
🥢گردو ٥ عدد
🥢 خيار شور ٢ عدد
🥢 فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد
🥢 فلفل سياه نصف قاشق چ خ
🥢 زيره ١ قاشق چ خ
🥢 نان تست ١٤ ورقه
🥢روغن زيتون ٤ قاشق غ خ
🥢 كره ١٠ گرم براي سرخ كردن
🔹 نون و با روغن زيتون تست كنيد تا خشك بشه و بزاريد كنار،مواد كه گفتمو كاملا هم بزنيد،يكم از مواد رو داخل رول ژامبون و بقيش رو كف نون بماليدحالا هم ميتونيد رول رو تفت بدين هم سرد سرو كنيد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #چلو_گوشت_مجلسی
✍مواد لازم:
🥢 گوشت گوسفندى ۴ تكه
🥢زعفران دم كرده ۲ ق ن
🥢چوب دارچين ۱ تكه كوچيك
🥢نمك و زردچوبه به ميزان لازم
🥢 پياز ۱ عدد
🥢 روغن به ميزان لازم ۴/۵ق ن
🥢فلفل قرمز یا فلفل سیاه پاپريكا ۱ ق چ
🥣طرز تهیه:
اول گوشت رو با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين بعد يك استكان آب ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته تا جا بيافته.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c