10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#چلو_گردن
🔹 اول اینکه حتما از گردن بره استفاده کنید چون لذیذ تر و خوشمزه تره
راز خوشمزگی این غذا پیاز فراوونه اصلا کمش نکنید برای این مقدار یک کیلو پیاز استفاده کنید
این غذا نیازی به آب زیاد نداره چون پیاز آب میندازه فقط یه لیوان آب اضافه کردم
هر از گاهی هم بزنید اگه دیدید آبش کمه یه استکان آب جوش بریزید
یه چوب دارچین هم بزنید که خیلی خوشمزه میشه
اگه دوست داشتید یکم رب هم تفت بدید هم اضافه کنید
چلو گوشت و ماهیچه هم با این روش درست کنید
زعفرانم با دست و دلبازی استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کاکائو_داغ_با_شیر_نارگیل
✍مواد لازم:
🥢 پودر کاکائو 3 قاشق چایخوری
🥢 شکر 3 قاشق چایخوری
🥢 خامه زده شده 2 قاشق سوپخوری
🥢شیر پرچرب 300 ميلي ليتر
🥢شیر نارگیل 300 ميلي ليتر
🥢نمک به مقدار کم
🥢دارچین به مقدار کم
🥣طرز تهیه:
شیر و شیر نارگیل را درون قابلمه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس پودر کاکائو، شکر، نمک و دارچین را اضافه کنید. شیر کاکائو داغ را درون لیوانهای بزرگ بریزید و روی آن را خامه بپاشید و با کاکائو یا ترایفل تزیین کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#باقالی_پلو_با_ماهیچه
یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
روزت را با لبخـند شروع کن
امروز علیرغم همه مشکلات
بـخـنـد 😊🙃
لبخند تو این فرکانس را
بـه کائنات ارسـال میکند
که از زندگی رضایت داری
و کائنات باحـل مشکلاتت
لبخندت را پاسخ خواهند داد...😊
♥️سلام،صبحتون بخیر #کدبانوها 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #تغذیه_برای_مدرسه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لقمه_پنیری
✍مواد لازم:
🥢 نان تست ۶ عدد
🥢 سس پیتزا ۲ق.غ
🥢 پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
🥢 پنیر ورقهای چدار ۱ ورق
🥢ژامبون مورد علاقه تون ۱۵۰ گرم
🥢فلفل دلمهای ۲ق.غ
🥢پودر آویشن و پودر پاپریکا به مقدار لازم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ایده_صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#برنجک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#پنکیک_پفکی
✍مواد لازم:
🥢2 تخم مرغ
🥢 نصف پیمانه شکر
🥢 نصف پیماته روغن
🥢 2 پیمانه شیر
🥢 1 ق چ پودر بیکینگ
🥢1 ق م وانیل
🥢 3 پیمانه آرد
🔹 تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#نون_پنجره_ای
🥢آرد قنادی یک پیمانه
🥢 نشاسته گل نصف پیمانه
🥢 تخم مرغ سه عدد
🥢 گلاب یک سوم پیمانه
🥢 شیر دوسوم پیمانه
🥢 وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔹 ابتدا نشاسته وگلاب وشیروخوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد وانیل ویکی یکی تخم مرغهارو اضافه میکنیم حالا آرد وکم کم اضافه ومخلوط میکنیم وسپس ازصافی رد میکنیم
بک ظرف ومیزاریم روی حرارت وروغن میریزیم واجازه میدیم گرم بشه سپس قالب ومیزاریم داخل روغن تاگرم بشه وبعد داخل مایه شیرینی میزنیم ودر روغن سرخ میکنیم وسپس روی دستمال گذاشته تاروغنش کشیده بشه بعدازخنک شدن روی اونها پودرقند الک میکنیم
سعی کنید ظرفتون کوچیک باشه تادرمصرف روغن صرفه جویی کنید
قالب نباید زیاد داغ بشه چون مواد به قالب نمیچسبه
شیرباید سردباشه تانشاسته کاملاحل میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#خورشت_آلو_اسفناج
✍مواد لازم:
🥢 گوشت گوسفندی با استخوان ۴۰۰ گرم
🥢 اسفناج ۷۰۰ گرم
🥢 جعفری و تره ۲۰۰ گرم
🥢 آلو خورشتی یا بخارا ۱۰ عدد
🥢 پیاز ۱ عدد بزرگ
🥢 سیر ۲ حبه
🥢 رب انار یا آبلیمو به میزان لازم
🥢 روغن به میزان لازم
🥢 نمک، فلفل سیاه و قرمز، زرد چوبه
🥣طرز تهیه:
پیاز را خلالی خرد می کنیم به همراه چند قاشق روغن تفت می دهیم تا پیازها سبک شود. سپس گوشت خورشتی را اضافه می کنیم وسرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن گوشت ، سیر و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس به اندازه کافی آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت به خوبی بپزد. در این مدت زمان اسفناج ها رابه صورت ریز خرد می کنیم و در ی دقیقه آخر پخت، از رب انار و آبلیمو هم استفاده کنید. بعد از اینکه خورشت جا افتاد حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آن را در ظرف سرو می کشیم و به همراه پلو سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خورشت آلو اسفناج نهایت لذت را ببرید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c