eitaa logo
آشپزی کد بانو
33.2هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.8هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
❗❗❗خیلی‌ها چرمدوزی یاد می‌دن...👜 ولی فقط من میتونم یادت بدم 🧐😎 _ مثل لیزر ببری ✂️ _ مثل چرخ بدوزی🪡 عکس بالا👆اولین شاهکار هنرجوی عزیزمه😌 برای کسب درآمد میلیونی از این هنر باستانی بزن رو لینک 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1432813820Cfef1221723 ⭕برای دریافت دوره‌ی رایگان بعد از زدن دکمه پیوستن عدد ۲ را برای ادمین ارسال کنید👆
ســ🌸ــلام صبح چهارشنبه تون بخیر امیدوارم امروز هرچی از دنیا می‌گیرید فقط مهربونی و صداقت و امید و عشق و محبت و صفا و آرامش باشه ... 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥣طرز تهیه : دو تا سه تا فیله مرغ را باادویه وپیاز بپزیید وریش ریش کنید بعد دوتا خیار شور را رنده کنید حالا کمی جعفری وساقه پیازچه را ریز کنید واینها را با چند تا ق خامه وتقریبا یک پیمانه پنیرپیتزا ونمک وفلفل مخلوط کنید اماده شد دو ق روی نون تست ریخته ویه نون دیگه روی مواد بزارید کمی فشرده کنید واز وسط مثلثی برش بزنید واول تو اردبعد تخم مرغ ودر اخر ارد سوخاذی بزنید وسرخ کنید تو دستمال بزارید تا روغنش کشیده بشه هرچند که احتیاج بهروغن زیادی نداره امیدوارم درست کنید ولذت ببرید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢پوست هندوانه _ نیم کیلو‌ 🥢شکر _ نیم کیلو 🥢آب لیموترش تازه _ نصف استکان 🥢هل دو عدد 🥢زعفران _ دلخواه 🥢پوست لیموترش 🔷قسمت سبز پوست هندوانه را با چاقو یا پوست کن جدا کنید . قسمت سفید پوست را با کاتر یا چاقو در ابعاد دلخواهتون برش زده . لابلای آن شکر پاشیده و یکشب در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت زیاد قرارداده تا شروع به جوشیدن کرده و شکر کاملا حل شود کف روی مربا را گرفته درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای دو ساعت با حرارت خیلی ملایم مربا بپزد و شیشه ای شود . هل درسته و زعفران ( دلخواه) و آب لیموترش و پوست لیموترش ( بدون قسمت سفید) را به مربا اضافه کرده و اجازه دهید نیم الی یکساعت دیگر مربا بپزد تا قوام بیاید . سپس هل و پوست لیمو را خارج کنید . اگر حرارت کم باشه نیازی به اضافه کردن آب حین پخت نداره ولی اگه قبل پخت کامل و شفاف شدن هندوانه ، مرباتون غلیظ شد میتونید مقداری آب اضافه کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢طالبی یا ملون ۱ عدد 🥢شیر ۱ لیوان 🥢شکر ۱ لیوان 🥢خامه صبحانه ۱۰۰ گرم 🥢ژلاتین ۳ ق غ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢پیاز 🥢گوشت 🥢لوبیا 🥢لیمو عمانی 🥢آبغوره 🥢سبزی قورمه 🔷نسبت سبزی‌ها : تره ۱ کیلوگرم، جعفری ۵۰۰ گرم گشنیز ۲۰۰ گرم، شنبلیله ۱۰۰ گرم 🔷ترکیب ادویه : گشنیز، جعفری، شنبلیله، ترخون، تره فقط شنبلیله ۲ برابر باشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢بامیه ۱کیلو، 🥢گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو، 🥢 پیاز ۳عدد خرد شده، 🥢 سیر 5_6 حبه درشت، 🥢رب گوجه ۳۰۰گرم، 🥢 آب جوش حدود ۲لیتر، 🥢تمر هندی نصف بسته، 🥢 نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری 🔷پیاز رو با روغن زیاد تفت بدید(در انتها روغن بیشتر باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه). گوشت رو اضافه ده دقیقه تفت بدید. رب گوجه رو اضافه و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه. اگر رب کم بریزید خورشتون در انتها آبکی میشه آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت،غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه هارو توی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید. نمک خورش رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنی بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سینه مرغ ۱/۲ یا گوشت گوسفند با دنبه به میزان نفرات 🥢هویج متوسط ۲ عدد 🥢سیب زمینی متوسط ۲-۳ عدد 🥢گوجه فرنگی یک تا دو عدد به در صورت دلخواه 🥢پیاز یک عدد متوسط 🥢آلو دلخواه 🥢رب دو قاشق غذا خوری 🥢نمک فلفل سیاه پودر غوره دارچین ،پاپریکا یا فلفل قرمز زردچوبه و آبغوره دلخواه 🔷گوشت و پیاز و سیب زمینی شروع میشه تا هویج و به و بادمجون ،دیگه هر کی به سلیقه ی خودش می تونه درست کنه. اصلش که با گوشت گوسفند دنبه دار هست و اینکه نه روغن داره نه آب با همون روغن دنبه و آب سبزیجات و همون سسش پخته میشه ولی من برای اینکه مرغ استفاده کردم کمی روغن در تابه ریختم و به ترتیب از مرغ خرد شده شروع به ریختن لایه ها کردم پیاز و سیب زمینی و هویج و به و گوجه فرنگی در صورت دلخواه هم چند تا آلو آلو و به واجب نیست برای سس دو قاشق رب و آبغوره و با ادویه جات و کمی آب رقیق کرده و روی تاس کباب ریخته و زیرش را کم می کنیم تا بخار کنه و بپزه. تاس کباب با مرغ یک ساعت تا یک ساعت و نیم پخته میشه بیشتر بمونه سبزیجاتش له میشه همین روش با گوشت گوسفند قابل اجراست بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
21.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢۴۰۰ گرم ران مرغ بدون استخون و یا یک عدد سینه مرغ ۲ عدد پیاز 🥢ارد سوخاری ۳ ق غ خ 🥢نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه، ادویه ایتالیایی در صورت تمایل رب انار ملس یا ترش بنا به ذائقه خودتون ۲ ق غ خ من چون سس انار استفاده کردم و رقیق بود برای همین نصف پیمانه استفاده کردم. 🥢گردوی خورد شده(دقت کنید آسیاب شده نباشه)۲/۳ پیمانه 🥢هویج ۲ عدد خورد شده کوفته هارو طبق ویدیو توی غذاساز درست کردم و توی روغن سرخشون کردم هر کوفته به اندازه یک عدد نارنگی کوچیک باشه.لازم نیست حتما مغز پخت بشن چون توی خورشت کاملا میپزن. توی یه قابلمه پیاز رو تفت میدیم ادویه ها و رب گوجه رو اضافه کرده و تفت کوچیکی که خورد گردو و هویج رو اضافه میکنیم در آخر رب انار بعلاوه ۳ لیوان آب جوش. یه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه که جوش خورد بهش کوفته هارو اضافه کرده و میذاریم ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگه بپزه و کاملا خورشتمون غلیظ شده و جا بیفته. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
پنجشنبه تون به طراوت شبنم🌸🍃 وبه شادابی وزیبایی گلها🌸🍃 در زندگی هیچ چیز مهم تر از این نیست که قلباً در آرامش باشیم🌸🍃 الهی همیشه قلبتون 💖 پـر از عشــق و آرامش باشـه🌸🍃 ‌🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢گوجه 🥢پنیر پیتزا 🥢تخم مرغ 🥢نون باگت بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 اگه پنیر محلی و خونگی دوس داری میتونی خودت توی خونه با ۱ لیتر شیر کلی پنیر خوشمزه درست کنی و خیلی هم مقرون به صرفه اس بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c