فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#املت_سیب_زمینی
✍مواد لازم: 🥢 سیب زمینی: ۲ عدد کوچک 🥢 پیاز: یک عدد کوچک 🥢 گوجه فرنگی: ۱ عدد 🥢 فلفل سبز: ۴ عدد 🥢 رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری 🥢 پولبیبر، فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری 🥢 پودرسیر: به مقدار دلخواه 🥢 نمک: به میزان لازم 🥢 تخم مرغ: ۲ عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کدو_سبز_قرتی
🥢2 عدد کدو سبز
🥢 2 عدد گوجه فرنگی
🥢 1/2 فلفل دلمه
🥢 2 قاشق غذاخوری ماست
🥢 1/2-1 قاشق غذاخوری سس سویا
50 گرم پنیر
🥢 نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا
کنجد به میزان دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سس_مایونز_خونگی
✍مواد لازم :
🥢 تخم مرغ
🥢 سرکه سفید
🥢 روغن مایع
🥢 کمی نمک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#یخ_ماست_خوشمزه_شمالی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قورمه_نیشابوری
🔹گوشت گوسفندی ۳۵۰ گرم، پیاز ۱ عدد متوسط، سبزی قورمه خشک به ازای هر نفر ۱ ق غ، لوبیا چیتی به ازای هر نفر ۱ ق غ خیس خورده، آب به اضافه هر نفر ۱ لیوان پر، (اگر تایم طولانی میخواین بزارین مثل من ۱/۵ لیوان به ازای هر نفر)، نمک،فلفل سیاه،زردچوبه، ادویه قورمه سبزی(در صورت موجود بودن)، رب گوجه برای ۴ نفر (۱ ق مرباخوری )، عصاره غلیظ تمرهندی ۱ ق غ، رب انار ۱ ق غ پر، پرک لیمو عمانی) لیموعمانی رو با گوشتکوب یه ضربه بزنید و پرک هاشو جدا کنید و تخم و پوست لیمو رو دور بریزید که خورشتتون هم خوش طعم تر و هم هرگز تلخ نمیشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قورمه_نیشابوری
🔹گوشت گوسفندی ۳۵۰ گرم، پیاز ۱ عدد متوسط، سبزی قورمه خشک به ازای هر نفر ۱ ق غ، لوبیا چیتی به ازای هر نفر ۱ ق غ خیس خورده، آب به اضافه هر نفر ۱ لیوان پر، (اگر تایم طولانی میخواین بزارین مثل من ۱/۵ لیوان به ازای هر نفر)، نمک،فلفل سیاه،زردچوبه، ادویه قورمه سبزی(در صورت موجود بودن)، رب گوجه برای ۴ نفر (۱ ق مرباخوری )، عصاره غلیظ تمرهندی ۱ ق غ، رب انار ۱ ق غ پر، پرک لیمو عمانی) لیموعمانی رو با گوشتکوب یه ضربه بزنید و پرک هاشو جدا کنید و تخم و پوست لیمو رو دور بریزید که خورشتتون هم خوش طعم تر و هم هرگز تلخ نمیشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
22.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رولت_مرغ
🔹فيله مرغ را برش ميزنيم بين نايلون
قرار ميديم وبا بيفتك كوب كمى ميكوبيم تا نازك وپهن بشه و پاره نشه. با نمك و فلفل و پودر سير وكمى كره طعم دار ميكنيم. داخل رولت ميتونيم هويج پخته شده و فلفل، ساقه كرفس، فلفل دلمه رنگى يا پوره اسفناج يا پوره سيب زمينى با جعفرى خرد شده استفاده كرد.
من از پوره سيب زمينى و ساقه كرفس و فلفل دلمه خلال شده و هويج و جعفرى خرد شده استفاده كردم. مواد رو داخل مرغ ميزاريم.
مرغ رول ميكنيم و با نخ ميبنديم وداخل روغن تفت ميديم. پياز نگينى خرد شده رو تفت ميديم با دو حبه سير رنده شده كمى تفت ميديم و كنار مرغ ميريزيم وقارچ هم ميريزيم با كمى آب ليمو و با حرارت كم پخته بشه.
پوره رو با كمى كره وشير ونمك وفلفل وزرد چوبه تفت دادم وداخل قيف ريختم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#یخ_ماست_خوشمزه_شمالی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فرنچ_تست_با_مغز_نوتلا
🥢نوتلا ۳ ق غ خ
🥢 شیر ۶۰ میلی لیتر
🥢 مخلوط شکر و دارچین
🥢 نان تست ۱۰ عدد
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 وانیل ۱ ق چ خ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باقلوا_با_شیر_عسلی
✍مواد لازم:
🥢 مغز گردو حدود دویست گرم
🥢 چهار قاشق پودر قند
🥢 دو قاشق چایخوری پودر هل
🥢 خمیر باقلوا
🔹برای شهد:
🥢 دوسوم لیوان شکر
🥢 یک لیوان آب
🥢 نصف بیشتر از یک قوطی شیر عسلی
🥢 چند عدد هل
🔹به صد و پنجاه گرم تا دویست گرم کره نیاز داریم که آب کنید و با کمی روغن مایع مخلوط کنید
و در فری که از یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد کرم شده به مدت نیم ساعت قرار بدین
حواستون باشه داغی فرها متفاوته پس مرتب چک کنید وقتی طلایی شد یعنی باقلوا آمادست.
از فر که خارج کردین سریع شهد خنک را روی باقلوا داغ بریزین و اجازه بدین یه چند ساعتی بمونه بعد نوش جان کنید من از روز قبل درست کردم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باقالی_پلو_با_مرغ_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بستنی_نعنایی
🥢شکر ۳۰ گرم
🥢 رنگ خوراکی ۴-۲ قطره
🥢 شکلات رنده شده ۳ ق غ
🥢 خامه صبحانه ۱.۵ پاکت
🥢 شربت نعنا ۳۰ گرم
🥢 ماست ۸۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c