فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پست_آموزشی با خیار وگوجه دارم براتون خیلی راحته دیزاین کردنش .
سفره هامون با این دیزاین های ساده قشنگ تر کنیم ... 🤗🤗
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#ساندویچ تخم مرغ با سس مایونز
تخم مرغ را آبپز کنید و بگذارید خنک شود تخم مرغ ها را خرد کنید وخیار شور رو هم خرد کنید با سس مایونز مخلوط کنید تخم مرغ های خرد شده را روی نان جو بیخته و از مخلوط سس مایونز و خیار شور روی تخم مرغ ها بریزید😍
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#سیب_زمینی_سوخاری
✍مواد لازم:
🥢سیب زمینی: 1 عدد بزرگ
🥢تخم مرغ: 1 عدد
🥢آرد: 2 قاشق غذاخوری
🥢کرانچی فلفلی: 1 بسته
🥢زردچوبه: به میزان لازم
🥢نمک: به میزان لازم
🥣 طرز تهیه:
اول سیب زمینی هارو خلال کنید و نمک بزنید بذارید کنار. تخم مرغ رو تو یه ظرف بشکنید و بهش زردچوبه و نمک رو اضافه کنید و با چنگال هم بزنید
سیب زمینی هارو توی ارد بغلطونید و بعد توی تخم مرغ بزنید و بعد به کرانچی پودر شده بزنید و توی روغن داغ و حرارت کم سرخ کنید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#لقمه_قارچ_کبابی
✍مواد لازم
🥢قارچ تمیز بدون دم 3 لیوان
🥢روغن زیتون یا کانولا 2 قاشق
🥢نان پیتا 4 عدد
🥢شوید، جعفری، رازیانه،گشنیز، پونه و 🥢آویشن خرد شده : 1 لیوان
🥢پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
🥢آووکادو به مقدار لازم
🥢لیمو ترش 1 عدد
🥢نمک و فلفل نوک قاشق
🔷️طرز تهیه
قارچ ها را روی سینی فر بچینید و به کمک یک قلمو آشپزی کمی روغن روی آنها بمالید و آنها را به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب کباب شوند.
هنگامی که قارچها خوب کباب شدند، آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید. در یک کاسه با سبزیجات مخلوط کنید و آّب لیمو ترش و نمک و فلفل و پودر سیر را به آنها اضافه کنید. در یک تابه نچسب آنها را باهم کمی تفت دهید و سپس مواد را داخل نان های پیتا تقسیم کنید و بپیچید.
در صورتی که به آووکادو دسترسی داشتید می توانید آن را مکعبی خرد کنید و همراه بقیه مواد داخل ساندویچ قرار دهید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین غذا با سیب زمینی😍👌
خیلی خوب و عالیه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#ساندویچ_رولی
#ساندویچ
#فینگر_فود
✍طرزتهیه:
برای درست کردن این ساندویچ نان لواش رو پهن میکنیم و روی نان ها رو یه لایه پنیر خامه ای یا سس مایونز می مالیم بعد ب ترتیب هر موادی ک داشتیم رو ب صورت نوارهای کنارهم میچینیم
موادی کمن زدم👇👇👇 هویج رنده ریز شده
کاهوی ریزشده
سینه مرغ پخته شده و ریش شده
گوجه ی ریز شده
خیارشور ریزشده
کلم بنفش ریز شده
ذرت پخته شده
و دوباره همینارو تکرار میکنیم
وبعد اروم رول میکنیم و برش میدیم
تویخچال نمیذاریم چون بد برش میخوره
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#پيتزاى_گوشت_و_گردو
✏موادلازم:
🥢گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
🥢گوجه فرنگى ٤٠٠ گرم
🥢پياز ٢عدد
🥢گردو ١٠عدد
🥢دارچين ١ق.چ
🥢زردچوبه ١ق.م
🥢پنير پيتزا ١٥٠گرم
🥢آرد ٤٥٠ گرم
🥢روغن زيتون ١ق.غ
🥢مايه خمير ٣٠گرم
🥢نمك ١ق.چ
🥢آب گرم ١٥٠ميلى ليتر
♨طرز تهيه:
🔹ابتدامايه خميرراباآب گرم مخلوط مى كنيم تا كاملاً حل شود.براى درست كردن خمير ابتداآرد، روغن زيتون،نمك و مايه خميررادرخردكن مى ريزيم وكاملاً با هم مخلوط مى كنيم بعد در كيسه اى گذاشته تا عمل آيد.
🔹درمرحله بعدگوجه فرنگى،گوشت چرخ كرده، نمك ١عددپياز، گردو، كمى دارچين وزردچوبه را در خرد كن ريخته باهم مخلوط مى كنيم.سپس در تابه كمى روغن ريخته مايع را سرخ مى كنيم.
🔹در مرحله بعددرتابه بزرگ و گرد كمى با روغن زيتون چرب مى كنيم خميرراپهن كرده كمى دارچين مى پاشيم وكمى پنير پيتزا ريخته بعد گوجه هاى كوچك را حلقه كرده مى چينيم پياز حلقه شده را روى گوجه ها گذاشته سپس كمى پنير پيتزا مى ريزيم بعد در طبقه پايين فر حرارت دو طرفه دماى١٨٠cبه مدت زمان٣٠دقيقه گذاشته تا كاملاً برشته شود و آماده سرو است.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🔺️ #سوپ_نودل_و_مرغ 🔺️
🔷️مواد لازم
🥢نودل 100 گرم
🥢سینه مرغ 1 عدد
🥢هویج 2 عدد
🥢پیاز 1 عدد
🥢سیب زمینی 1 عدد
🥢جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
🥢سیر 2 حبه
🥢نمک و فلفل مقدار لازم
🔶️طرز تهیه
سیب زمینی و هویج را پوست بکنید و درشت خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، 2 لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که سبزیجات بپزند و نرم شوند
سینه مرغ ، سیر و پیاز خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و 4 لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد سپس مرغ را خرد کنید و مجدد داخل قابلمه برگردانید.
نودل را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید سپس نودل ، سبزیجات پخته و جعفری خرد شده را به مرغ اضافه کنید ، با حرارت کم اجازه دهید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و همراه با ماست سرو کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
☀️☀️هر صبح قاصدک های امید را رهسپار آسمان آرزوهایت کن ، بی تردید هر یک زمانی که باید به مقصد خواهند رسید ...💫💫
صبح بخیر ❤️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#ساندویچ_مرغ_سیب_زمینی
سينه مرغ را کاملا بپزید و خرد کنید برای مزه دار شدن از مقداری پیاز نمک ادویه و پودر سیر استفاده کنید.
سیب زمینی رانگینی خرد وسرخ کنید درون تابه مقداری پیاز نمک ادویه ورب تفت داده وسیب زمینی ومرغ های خرد شده را اضافه کنید این مخلوط رادرون خمیر یوفکا ریخته ودرون فر بزارید تا کاملا بپزد.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویج_رستورانی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانوی😍😍
نوش جان 😋😋
#اشترودل_گوشت
🔸مواد لازم برای۵ نفر
🔸گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🔸قارچ ۵۰۰ گرم
🔸پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
🔸کره ۶۰ گرم
🔸آرد گندم ۴۵۰ گرم
🔸روغن مایع ۱۰۰ گرم
🔸شیر ۱۲۵ میلی لیتر
🔸پیاز ۲ عدد
🔸تخم مرغ ۲ عدد
🔸شکر ۲ قاشق سوپ خوری
🔸رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
🔸نمک برای خمیر ۱ قاشق چای خوری
🔸مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
🔸نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
♨طرز تهیه
🔹اول مایع خمیر رو با کمی شیر و یک قاشق سوپخوری شکر قاطی کنید و بزارین تا عمل بیاد. روغن مایع و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید.
🔹آرد را کم کم به مخلوط خمیر مایع اضافه کنید و تخم مرغ و روغن هم اضافه کنید خمیر رو ورز بدید و روی آن را با روغن چرب کنیددو مخلوط را یک جای گرم قرار بدید تا عمل بیاد.
🔹بعد از یک ساعت میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید.
🔹برید سراغ مواد داخلش اول پیاز رنده شده را 4دقیقه تفت بدید و بعدش گوشت را اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ و نمک فلفل و ادویه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کرد کنید مواد را 5دقیقه تفت بدید بعد داخل خمیر بریزید و از پنیر پیتزا روی آن بریزید .
🔹اشترودل ها را به مدت 20دقیقه توی طبقه وسط فر با دمای 200درجه سانتی گراد قرار بدید و بعد از اینکه حاضر شد سرو کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#کالباس_خانگی
✍مواد لازم:
🥢سینه مرغ: دو عدد،
🥢سیر: یک بوته کوچک،
🥢 زرده تخممرغ: دو عدد،
🥢 آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری،
🥢 فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری،
🥢نمک: به میزان لازم،
🥢پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری، 🥢پودر هل: یک قاشق چایخوری،
🥢هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد،
🥢قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط،
🥢 روغن مایع: سه قاشق غذاخوری.
🥣طرز تهیه:
گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخممرغ و روغن را هم افزوده، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتیمتر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت 5 /1 ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقهای بزنید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😘😘
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#کوکوی_تره_فرنگی 😍😋
✍مواد لازم :
🥢یک عدد تره فرنگی ریز خرد شده
🥢یک عدد هویج
🥢۲ عدد سیب زمینی رنده شده
🥢۳ الی ۴ شاخه پیازچه
🥢به اندازه ی یک مشت جعفری خرد شده
🥢۲ ق.غ آرد
🥢یک عدد تخم مرغ
🥢روغن برای سرخ کردن
🥢نمک به مقدار لازم
🥣طرز تهیه :
تره فرنگی ها رو کمی با دست فشار بدید داخل ظرفی تمام مواد رو با هم مخلوط کنید داخل روغن داغ سرخ کنید .
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته
غذای فوری و دلپذیر😋
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستا👩🍳
✍مواد لازم :
🥢 ۳۵۰ گرم پاستا
🥢۱ عدد کلم بروکلی (۵۰۰ گرم)
🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد
🥢 ۱ عدد پیاز
🥢 ۱ حبه سیر
🥢 ۸ عدد گوجه فرنگی کوچک
🥢 نمک، فلفل قرمز
✍ برای سس:
🥢شیر ۲ لیوان
🥢۱ قاشق غذاخوری کره
🥢۱/۵ قاشق غذاخوری آرد
🥢 فلفل سیاه،نمک
🥢پنیر چدار رنده شده به اندازه کافی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#کوکو_برنجی
✍موادلازم:
🥢۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
🥢۳ق غ برنج
🥢۱ پیاز متوسط،ریزخردشده
🥢نصف بسته جعفری،ریزخردشده
🥢نمک،فلفل سیاه و قرمز
🥢۳تا تخم مرغ وآردبرای غلطاندن
🥢روغن برای سرخ کردن
🥣طرزتهیه:
برنج رو بشورین و روش آب بریزین،طوریکه به اندازه یک انگشت روش آب باشه،بزارین بپزه تا آبش کشیده بشه.۱/۲_۱/۳ گوشت چرخکرده رو خیلی کم در روغن زیتون تفت بدین.
حالاهمه مواد را مخلوط کرده ورز دهید وشکل بدین و ابتدا داخل آرد کنین بعد داخل تخم مرغ های زده شده ودر روغن داغ سرخ کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی
✍موادلازم:
🥢بیسکویت پتی بور ۴۰۰ گرم
🥢۴۰۰ میلی لیتر شیر یک لیوان+چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی
🥢شکر ۴۰ گرم (دو الی سه ق.غ)
🥢نشاسته ذرت ۴۰ گرم دو ق.غ
🥢پودر کاکائو ۲۰ گرم دو ق.غ پر
🥢۱۰۰ گرم شکلات تخته ای
🥢کره یک ق.غ پر
سس شکلاتی :
یک لیوان سر خالی خامه قنادی به دمای محیط رسیده از خامه ی صبحانه هم میشه استفاده کرد ولی باید شیرینیشو چک کنید
🥢۲۰۰ گرم شکلات تخته ای
🥢کره یک ق.غ
🥣طرز تهیه:
بیسکویت ها رو درشت خرد کنید
داخل ظرفی شیر و شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و رو با هم روی حرارت کم مدام هم بزنید
وقتی به غلظت فرنی رسید خاموش کنید
و شکلات تخته ای و اضافه کرده و هم بزنید
و کره رو اضافه کرده و میکس کنید
با بیسکویت ها مخلوط کرده و هم بزنید و داخل قالب بریزین و یکنواخت پخش کنید
و داخل یخچال نیم ساعت قرار بدین
برای سس شکلاتی خامه داغ و شکلات تخته ای و با هم مخلوط کنید و کره رو اضافه کنین
اجازه بدین سس از داغی بیوفته
روی لایه ی اول بریزین و ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدین.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌷سلام به دوشنبه 16آبان ماه خوشآمدید🌷
🌺خداوند قادرترین
🌼کارگردانیست که با
🌸رسیدن سپیده دم میگَوید:
1⃣ نـــور
2⃣ صـــدا
3⃣ حـــرکـــت
🌺او زیباترین فیلم هستي
🌼را کلید می زند
🌸و من بهترینن نقش را
🌺برایتان آرزو می کنم
🌼روزتون به خیر و نیکی
🌻صبحتون دل انگیز
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه عالی
این صبحونه جدید رو حتما امتحان کنین فوق العاده ست.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیراشکی_گوشت
براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊
مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم.
اگه طعم کلم رو دوست نداشتین میتونید کلم راحذف کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#بادمجون_شکم_پاره
🍆در ابتدا بادمجونای یک دست و قلمی رو پوست کنده و از شب قبل نمک زده و بعد که سرخشون کردیم میزاریم تو صافی تا حسابی روغن اضافیش کشیده شود ....یه پیاز کوچولو تفت داده و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل زردچوبه و پودر دارچین و قوره و هر ادویه ای که دوست دارین بریزین به اضافه یه ق غ رب گوجه و داخل شکم بادمجونا رو پر کنید ....حالا میریم سراغ سس شکم پاره....داخل تابه یه ق از همون روغنی که بادمجونا رو سرخ کردیم بایه لیوان پوره گوجه و چند تایی گوجه گیلاسی ریخته و دو لیوان اب با عصاره گوشت ریخته و بادمجونا رو داخل سس بچینید و بزارین به مدت یک ساعت تا سس حسابی به خوردش بره و سرو کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کباب_تابه_ای👩🍳
مواد لازم ؛
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
۱ عدد پیاز رنده شده
۱حبه سیر رنده شده
۴ قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری
۴ قاشق غذاخوری شیر (آن را نرم می کند)
۱عدد تخم مرغ
۱قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل قرمز
نمک
▪️▪️▪️
مواد دیگر:
۲۵۰ گرم قارچ
۱عدد پیاز بزرگ
۱قاشق غذاخوری کره
۱قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
۲ فنجان پوره گوجه فرنگی
۱ لیوان آب داغ
۱ حبه قند تا ترشی گوجه رو بگیره
۱ قاشق غذاخوری نشاسته + نصف لیوان چای خوری آب
نمک، آویشن، پاپریکا
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#کوکو_تره
🥢تره ۴۰۰ گرم
🥢۳ تا تخم مرغ
🥢نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه کاری
🥢زعفران آبزده ۲ ق غ
🥢یک چهارم لیوان آرد سفید
🥢۲ حبه سیر
🥣طرز تهیه:
اول از همه تره هارو ریز خورد کنین(میتونین با میکسر خیلی ریزتر هم خورد کنین) بعد داخل آبکش حسابی زیر شیر آب بشورین، بزارین یکم خشک بشه، خشک که شد داخل یه ظرف بزرگ بریزین، تخم مرغ هارو بهش اضافه، نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری رو بهش بزنین،زعفرون رو بریزین،آرد هم همینطور، ۲حبه سیر رو هم توش رنده کنیم، با قاشق حسابی هم بزنین، میکس که شدن باهم، قابلمه یا تابه رو روغن بریزین بزارین رو گاز داغ بشه، داغ که شد مواد کوکو رو توش بریزین و با قاشق روشو صاف کنین و در قابلمه رو بزارین با شعله متوسط تا مغز پخت بشه، وقتی پخت داخل بشقاب برگردونین و برش بزنین!
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c