eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ژله انار یک بسته 🥢یک عدد انار دون کرده 🥢یک لیوان بستنی وانیلی 🔷این اندازه ها بستگی به سایز قالب شما داره قالب من ۴-۵ لیوان آب گنجایشش بود قبل از درست کردن حتما قالب تون رو اندازه کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ۱ عدد گوجه رو رنده کردم با نمک و فلفل و اویشن تفت دادم تا اب گوجه جمع شد نان پیتا رو داخل ماهیتابه گذاشتم سس گوجه رو ، روی نان پخش کردم ۴ تا تخم مرغ رو شکوندم روی نان در ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغ ها خودشون و بگیرن و سفت بشن چندتا برش سوسیس و قارچ و پنیر پیتزا ریختم و اجازه دادم تا هم نان برشته بشه و هم پنیر پیتزا اب بشه 😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢بیسکویت ساقه طلایی 🥢شکلات تخته‌ای 🥢تارت کاسه‌ای یا سبدی شکل 🥢دانه انار و خلال پسته 🥣طرزتهیه : اول از همه شکلات رو خرد کرده و روی بخار کتری میزاریم وقتی نصفش ذوب شد اونو برمیداریم و کاملا هم میزنیم تا یکدست بشه حالا نان تارت رو با ظرفت و با چاقو اره ای برش میزنیم و به دو قسمت تقسیم میکنیم بیسکویت را داخل شکلات میزنیم و با دست دیگر لبه های تارت رو هم به شکلات آغشته میکنیم و روی بیسکویت قرار میدهیم و در آخر با انار و خلال پسته تزیین میکنیم بعدم اجازه میدیم شکلات خودشو بگیره به همین راحتی و سادگی بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢نصف هندوانه متوسط 🥢 پودر ژله هندوانه دراژه ۱ بسته 🥢 پودر ژله لیمو ۱ بسته 🥢 شکلات چیپسی ۱ قاشق غذا خوری 🥢 کیوی ۲ عدد 🥢 شیر ۱ لیوان 🥢 پودر پاناکوتا نصف بسته 🔷برای آماده سازیش نکته خاصی وجود نداره ،فقط درمورد پاناکوتا اجازه بدین به جوش برسه ۱ دقیقه رو حرارت نگه دارین و بعد شعله رو خاموش کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 ۴عدد لبو متوسط 🥢 ۳قاشق پودر ژلاتین 🥢 ۴قاشق شکر 🥢 ۳قاشق خامه صبحانه 🥢 ۳/۴لیوان آب سرد 🥢 ۱/۲لیوان آب لبو 🥢 ۳/۴لیوان شیر بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢شیر ۳ لیوان 🥢شکر ‌۱لیوان 🥢خامه صبحانه ۲۰۰گرم 🥢ژلاتین ۳ ق س 🥢وانیل ۱/۲ ق چ 🥢گلاب ۱ ق غ 🥢زعفران به مقدار لازم 🥣طرزتهیه : شیر با شکر روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود .حرارت را خاموش میکنیم و گلاب و وانیل اضافه میکنیم . ژلاتین با نصف لیوان شیر حل میکنیم و به روش بن ماری ذوب میکنیم خامه رو با همزن مزنیم تا یه کم باز بشه و به شیر و شکر اضافه میکنیم ودر اخر زعفران اضافه میکنیم و توی قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۳_۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 از گوشت بسیار خوشمزه تر میشه حتما یکبار امتحانش کنید😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢۱ لیتر شیر 🥢یکو نیم لیوان شکر 🥢۱ لیوان آرد 🥢۱ ق غ کره 🥢یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی 🥣طرزتهیه : ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزئین کنین😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 یک بسته پودر ژله آلوورا 🥢 یک بسته پودر ژله هندوانه 🥢 یک بسته پودر ژله کیوی 🥢 یه عدد کیدی 🥢 یک قاشق غذاخوری شکر 🥢 نصف لیوان شیر 🥢۳/۵ لیوان آب جوش 🥣طرز تهیه: ژله کیوی رو به همراه یک و‌نیم لیوان آب جوش کامل مخلوط میکنیم تا یکدست بشه یک عدد کیوی رو خرد میکنیم و بهش شکر و کمی آب اضافه میکنیم ‌‌میزاریم روی حرارت متوسط ۳ الی ۴ دقیقه تا به جوش بیاد اگه این کارو انجام ندید ژله اصلا نمیبنده چون کیوی خاصیت اسیدی داره کیوی های به دمای محیط رسیده رو داخل قالب مورد نظر میریزیم و روی کیوی ها ژله که کامل به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و میزاریم داخل یخچال به مدت ۴۰ دقیقه تا نیم بند بشه برای قسمت پوست هندوانه یک بسته پودر ژله آلوورا به همراه یک لیوان آب جوش کامل هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد میزاریم تا خنک بشه بعد بهش نصف لیوان شیر به دمای محیط اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و میریزم روی ژله کیوی که نیم بند شده و ۴۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدیم برای دونه های هندوانه شکلات رو ذوب میکنیم و میریزیم داخل قیف و روی قالب شکل دونه هندوانه در میاریم برای لایه آخر یک بسته پودر ژله هندوانه رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و میریزیم روی ژله آلوورا و میره داخل یخچال به مدت ۱ساعت تا بگیره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢شیر. ۳/۵پ 🥢 شکر. ۱پ 🥢 ژلاتین. ۳ق.غ 🥢 خامه صبحانه. ۲۰۰گ 🥢 آب سرد. مقداری 🥢 ژله هندوانه 🥢 ژله قرمز. نیم بسته 🥢 ژله سبز. نیم بسته 🥢 ژله آلورائه. نیم بسته کمی شیر توضیح درفیلم گفته شده لطفا باصدا گوش بدید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 اول مرغهارو جدا میذارم ده دیقه با آبجوش و دوتکه چوب دارچین، بجوشه. بعد تو یه ظرف نچسب با روغن کم،دوطرفش رو همراه کمی زردچوبه، سرخ میکنم. بعد تو همون ظرف پیاز هارو که خلالی کردم،سرخ میکنم تا سبک بشن،ادویه هم(نمک،فلفل سیاه،پودر گشنیز،کمی فلفل قرمز،زردچوبه) میزنم. مرغهارو اضافه میکنم و کمی زعفرون دم کرده هم اضافه میکنم بهش و چند تکه فلفل دلمه هم اضافه میکنم و کمی اب جوش میریزم و به مدت دوساعت میذارم با شعله کم بپزه. نیم ساعت آخر، نمکش رو اندازه میکنم و رب رو کمی تفت میدم و بهش اضافه میکنم. در آخر دوباره کمی زعفران دم کرده و پودر دارچین هم برای عطر بهتر بهش اضافه میکنم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁هـر صبح طلوع دوبـاره ی ☕️خوشبختے و امید دیگرے ست 🍁بگشاے دلـت را بـه مـهربانے ☕️و عـشق را در قلبت مهمان ڪن 🍁بے شک شڪوفه هاے خوشبختی ☕️در زندگیت گـل خواهد ڪـرد 🍁ســـــلام صبح یکشنبه تون زیبـا کدبانوها☕️🍁 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 دولیوان اب 🥢 یه لیوان گلاب 🥢 سه دونه هل 🥢 نبات یه لیوان 🥢 گلک 🥢 سه قاشق زعفرون دم کرده 🥢 سه چهارم لیوان 3/4 ارد 🥢 یک سوم 1/3 کره ۲۰۰ گرمی 🥣طرزتهیه : اول از همه بیاید شربتتون رو اماده کنید که اب و گلاب و هل و زعفرون و گلک و نبات رو بزارید تا با هم جوش بیان سپس داخل ظرفی جدا ارد رو تفت بدید تا تغیر رنگ بده و کره رو بهش اضافه کنید و وقتی کامل کره به خورد ارد رفت شربت رو از صافی رد کنید و طی سه مرحله به اردتون اضافه کنید و بزارید تا کامل یکدست بشه بافتش خیلی نباید نرم بشه سفتم نباشه شبیه حلوا بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 برای تهیش هم اصلا نیازی به مواد انچنانی نیست فقط ژله الوورا، ژله انار و دونه های انار و خامه قنادی یا بستنی وانیلی لازمه که مراحل تهیه توی ویدیو کاملا واضحه و هر مرحله رو بیست دقیقه داخل فریزر قرار بدید و بعد مرحله بعد رو انجام بدید. . 👈🏻برای اینکه دسرتون خیلی تمیز از قالب جدا بشه حتما قبلش اونو خیلی کم چرب کنید . بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 من برای سالاد الویه ترکیبی از سیب زمینی پخته و رنده شده و سینه مرغ پخته و ریش ریش شده و تخم مرغ آب پز رنده شده و خیارشور خردشده ونخودفرنگی و کمی هویج رنده شده و جعفری خرد شده وسس مایونز استفاده میکنم نسبت هارو خودتون بنا به ذائقه تون کم و زیاد کنید و اما برای تزیین این الویه که مناسب دیدم برای مهمونی شب یلدا🍉 سالاد الویه رو بعداز آماده شدن در ظرف موردنظر به کمک دست و قاشق و کارد به شکل قاچ هندونه درآوردم و جعفری خرد شده رو برای پوست هندونه بکار بردم و برای قسمت سفید از سس مایونز استفاده کردم وگوجه فرنگی رو برای قرمزی داخل هندونه بکار بردم واسه تخم هندونه هم از پوست بادمجون که با کارد به شکل تخم درآوردم استفاده کردم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c