eitaa logo
آشپزی کد بانو
33.2هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.8هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢آب ولرم یا شیرولرم ۱لیوان 🥢 شکر ۱قاشق غ 🥢 پودرخمیرمایه ۱قاشق غ 🥢 تخم مرغ ۱عدد 🥢 روغن مایع ۶قاشق غ 🥢 نمک نوک قاشق چ 🥢 آرد ۳لیوان بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محجبه شدن خانم بی حجاب توسط دختر چادری اش در موکب 💔 😭دلنوشته پس از محجبه شدن: یازهرا با این روسری متبرک شاید خودم رو پیدا کنم 🏴صدای دختران انقلاب را از اینجا بشنوید ✅https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
میلیاردها سلول صدها عضو کیلومتر ها رشته عصبی هزاران عضله مثل ساعت و به صورت هماهنگ در بدن تو درحال کار کردن هستند پس به احترامشون هدفمند زندگی کن و خدا رو شاکر باش. روزهای پر برکتی در انتظارت باشه سلام صبح زیباتون بخیر 😍 😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 بادمجون ۲ تا ۳ عدد 🥢 تخم مرغ ۴ عدد 🥢 آرد یک ق غ 🥢 ادویه ها شامل زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک به میزان لازم 🥢 روغن مایع یا کره به میزان لازم 🥣طرز تهیه: بادمجون ها رو پوست بگیرین وحلقه ای برش بزنید (با ضخامت حدودا ۱ سانت) و بعد یا داخل اب نمک بزارین تا تلخیش گرفته شه و یا روش نمک بپاشین و بزارن تلخ ابش دربیاد. بعد بشورین و خشکش کنین و توی روغن داغ هر طرفشو خوب سرخ کنید. تخم مرغ ها رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه. بعد بهش آرد و ادویه هارو اضافه کنید و حسابی مخلوطشون کنید و بعد روی بادمجونای سرخ شده بریزید و بعد اینکه یک طرفش سرخ شد برش گردونین تا طرف دیگه اش هم سرخ شه. میتونین بسته به سلیقه تون گوجه یا فلفل دلمه یا سیر یا هویج و ... اضافه کنید ولی به نظر من اینجوری ساده تر و خوشمزه تره. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان ) 🥢 يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت 🥢 يك عدد پياز 🥢 پانزده شاخه جعفري 🥢 قارچ چهار يا پنج عدد كوچك 🥢 آب مرغ پنج تا شش ليوان 🥢 مرغ خورد شده به اندازه يك پياله 🔷سس سوپ : 🥢دو قاشق غذاخوري آرد 🥢 يك ليوان شير 🥢 ده تا پانزده گرم كره . مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم . بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
22.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢5 عدد ران مرغ 🥢 1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا آویشن 🥢 نمک 🥢 فلفل سیاه 🥢 4-5 سیب زمینی 🥢 7-8 هویج کوچک 🥢 2 قاشق غذاخوری روغن 🥢 کره 🥢 1 عدد پیاز 🥢 4 حبه بزرگ سیر خرد شده 🥢 یک مشت جعفری 🔷مواد سس: 🥢90 میلی لیتر عسل 🥢 100 میلی لیتر سس فلفل دلمه ای شیرین 🥢 2 قاشق غذاخوری آب لیمو 🥢 سس سویا 3 قاشق غذاخوری 🥢 سس خردل 3/4 قاشق غذاخوری ۲۵ تا ۳۵ دقیقه داخل فرِ گرم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بزارید تا آماده بشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🍔موادلازم: 🥢 سینه ی مرغ پخته شده ۱عدد(حدودا ۵۰۰ گرم) 🥢 سیب زمینی متوسط ۲عدد 🥢 پیاز ۲عدد 🥢 ادویه ها :نمک ،فلفل وزردچوبه،ادویه 🥢تخم مرغ ۱عدد 🥢 زعفران غلیظ :۱قاشق غ ابتدامرغ رو به همراه یک عددپیاز میذاریم تا بپزد کمی روغن ونمک وزردچوبه هم بهش اضافه کنید . بعد دوعددسیب زمینی رو که ابپزکردیم رنده میکنیم‌و با یک عددتخم مرغ و ادویه ها کاملا مخلوط کرده .مرغ ابپزشده رو به همراه یک عددپیاز دیگر چرخ میکنیم‌و به سیب زمینی اضافه میکنیم موادرا کاملا ورزداده میتونید از ۱یا۲ ق مرباخوری زعفران هم استفاده کنید.بعدازاینکه موادکاملا مخلوط شد داخل تابه روغن رو داغ کرده و ازمواد برداشته وداخل دست گردمیکنیم من کمی اب کناردستم گذاشتم ودستم رو کمی خیس کردم وترکهای اطراف کتلتم رو تونستم کاملا محوکنم بعدداخل پودرسوخاری زدم ودرروغن داغ سرخ کردم. برای بهتر شدن کتلتاتون ؛مرغ رو تو ماشین ۱۲۳چرخ کنید کتلت فوق العاده پوک وخوشمزه ایه ؛حتما امتحان کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢خمیر هزارلا 🥢 پنیر خامه ای ۲ قاشق 🥢 نصف خیار 🥢 ماهی ۷۰ گرم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢2 لیوان شیر گرم 🥢 نصف لیوان آب گرم 🥢 1 لیوان روغن 🥢 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق) 🥢 تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک 🥢 3 قاشق غذاخوری شکر 🥢 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر) 🥢 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 🥢 8 لیوان آرد قنادی 🥢 یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c