...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ایده_صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #املت_گوجه_فرنگی_با_پنیر_لیقوان
✍مواد لازم :
🥢 گوجهفرنگی : 4 تا 5 عدد
🥢نمک، فلفل و زردچوبه : به اندازه لازم
🥢 تخممرغ : 4 عدد
🥢خردههای پنیر لیقوان : 4 تا 5 قاشق غذاخوری
🥢 پیاز : یک عدد متوسط
🥢روغن : به اندازه لازم
🥣 پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کرده و بگذارید پیاز طلایی شود.
گوجهها را خرد و با پیاز سرخ کنید.
نمک را اضافه کرده و صبر کنید آب آن تبخیر شود.
تخممرغها را با پنیر خرد شده مخلوط و روی گوجه بریزید و در ظرف را ببندید تا کمی خودش را بگیرد سپس آن را مخلوط کنید تا طعم پنیر و گوجهها به خورد هم برود.
املت را در ظرف مناسبی بکشید و با سبزی خوردن سرو کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ساندویچ_صبحونه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #اسنک_پنیری
🥢یک بسته نان تست
🥢 ۲ عدد سینه مرغ
🥢 ۱ عدد پیاز
🥢 ۱ عدد هویج
🥢 ۱ عدد فلفل دلمه
🥢 پنیر پیتزا
🔷برای سس:
🥢۱ ق غ پنیر ماسکارپونه
🥢۱ ق غ سس مایونز
ابتدا پیاز و سینه ی مرغ رو تفت داده سپس هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر نان اسنک رو چیده و روش پنیر پیتزا و موادمون و دوباره نان اسنک و سس و بعد با پنیر پیتزا روشو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه یکربع میذاریم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ایده_میان_وعده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دلمه_کلم_پیچ
🔹 برای مواد داخلی؛
🥢گوشت چرخ کرده
🥢 ۱عدد پیاز
🥢 برنج
🥢 ۱ عدد گوجه فرنگی
🥢 ۱قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
🥢 نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز
🥢سبزی کوفته (جعفری، ترخون،تره،ریحان، نعناع و پیازچه)
🔷برای سس؛
🥢۱لیوان آب گرم
🥢 نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک
🥣طرز تهیه:
کلم را داخل آب جوش به مدت ده دقیقه میجوشانیم سپس مثل فیلم برگ میکنیم .
پیاز رنده شده را تفت میدیم سپس رب و گوجه رنده شده و گوشت را اضافه به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم و در آخر ادویه ها و برنج از قبل خیس شده و سبزیجات را اضافه کرده و داخل برگ کلم میریزیم و رول میکنیم و در قابلمه چیده و سس را روش اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم روی شعله متوسط تا پخته شود.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #خورشت_گل_کلم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پای_سیب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کوفته_مرغ_با_سس_انار
چرخ کرده مرغ نیم کیلو ترکیب سینه و ران،پیاز 2 عدد، سیر 2 حبه، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا ونمک، رب انار ملس ۲ ق غ، گردوی خرد شده ۲/۳ پیمانه، هویج 2 عدد، رب گوجه 1ق غ
🔹 مرغ، پیاز وسیر رنده شده، نمک و ادویه ها و پودر سوخاری رو با مرغ ورز میدیم و به صورت قلقلی فرم میدیم و داخل روغن سرخ میکنیم. یه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و داخل ظرف جدا با کمی روغن تفت میدیم ادویه و رب گوجه رو اضافه وتفت میدیم گردوی خرد شده و هویج و در آخر هم رب انار میریزیم با ۳ لیوان آب جوش میذاریم نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه. کوفته های مرغ رو اضافه و نیم ساعت دیگه زمان میدیم تا خورشمون با حرارت ملایم جا بیفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #زرشک_پلو
برای درست کردنش اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه.
طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یه تیکه فلفله دلمه و یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #اسموتی_دارچین
1 عدد سیب را خرد کرده به همراه یک چهارم پیمانه کشمش و نصف قاشق چایخوری دارچین داخل قابلمه ریخته و یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه کنید حدود 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا سیب نرم شود از روی حرارت برداشته و پس از اینکه کمی خنک شد داخل غذا ساز ریخته به همراه یک چهارم پیمانه گردو و یک چهارم پیمانه شیر گرم کاملا مخلوط کنید سپس داخل لیوان ریخته سرو کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #قیمه_سنگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پیتزا_با_سیب_زمینی
🥢 سیب زمینی
🥢 ۱عدد پیاز
🥢 ۱عدد فلفل دلمه
🥢 ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
🥢 قارچ متوسط
🥢 پنیر پیتزا ب مقدار دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پیتزا_چیپسی
🥢۲فنجان پنیرموزارلاچیپسی
🥢یک ق چ نمک
🥢 یک ق چ پودرسیر
🥢یک ق چ ریحان خشک شده
🥢 یک ق چ اورگانویاپونه کوهی
🥢نصف ق چ فلفل
🥢 روغن
🥢 یک سوم فنجان پپرونی
🔷5تا8دقیقه پخت درفربادمای ۱۸۰درجه سانتیگراد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کوکو_کلم_برگ
✍مواد لازم:
🥢 کلم کوچک
🥢 3 عدد تخم مرغ
🥢 1 فنجان ماست
🥢2 قاشق غذاخوری آرد
🥢 1 قاشق چایخوری نمک
🥢 روغن مایع
🥣طرز تهیه:
کلم را ریز خرد کنیم ، سایر مواد را اضافه کرده ، مخلوط کرده و در تابه روغنی بریزیم ، روی آن کنجد یازیره سیاه بپاشیم و آن را با حرارت کم و عقب بپزیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ماهی_شکم_پر
۱.اول ماهی رو تمیز کردم.پولک هاش رو گرفتم و شکمش رو خالی کردم.با نمک و پودر تخم گشنیز و پیاز خرد شده داخل شکم ماهی و بیرون ماهی رو پوشوندم،گذاشتم یخچال تا حداقل یک ساعت مزه دار بشه.
۲.توی این فاصله یک دونه پیاز رو سرخ کردم و زردچوبه زدم،کمی حریره سیر(یا سیر خرد شده) اضافه کردم.من فقط از سبزی محلی چوچاق استفاده کردم.ولی چه بهتره که از سبزیجات معطر و تازه در دسترس تون استفاده کنید.میتونید جعفری و گشنیز خرد شده بریزید.
۳.صد گرم گردوی آسیاب شده رو اضافه کردم.تفت دادم ودر انتها دو قاشق رب انار اضافه کردم.بنا به ذائقه میتونه ملس یا ترش باشه.
۴.فر رو روشن کردم.روی ۲۰۰ درجه قرار دادم. حالا ماهیمو از یخچال درآوردم،پیازهاشو خارج کردم.داخل شکمش رو از این سس پر کردم.میتونید در این مرحله شکم ماهی رو بدوزید .ماهی رو داخل فویل پیچیدم.به مدت یک ساعت داخل فر دویست درجه موند.
حالا از فویل خارجش کردم و ده دقیقه گریل فر رو روشن کردم و اجازه دادم کمی روش طلایی بشه.
میتونید کمی زعفران دم کشیده روی ماهی بکشید و بعد گریل کنید تا خوش رنگ تر بشه. .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #خوراک_لوبیاسبز
🥢مرغ و یا گوشت نیم کیلو
🥢 هویج 3 عدد
🥢 پیاز خرد شده یک عدد بزرگ
🥢 قارچ 200 گرم
🥢 لوبیا سبز کمی تفت داده شده نیم کیلو
پیاز رو کمی سرخ می کنیم. گوشت مرغ رو اضافه می کنیم کمی نمک و زرد چوبه و فلفل می زنیم. کمی سرخش می کنیم. هویج رو می ریزیم کمی تفت می دیم و لوبیا سبز تفت داده رو اضافه میکنیم قارچ خرد شده رو می ریزیم. کمی رب گوجه می ریزیم و کمی تفت می دیم. در نهایت حدود 2 تا 2/5 لیوان آب می ریزیم. تا جوش بیاد. بعد شعله رو کم می کنیم تا خوراک ما جا بیافته. بعد از جا افتادن آب لیمو تازه بهش می زنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #مرغ_رستورانی
🥢مرغ .....دو تکه
🥢 پیاز.....۱عدد
🥢 هویج کوچک.....۱عدد
🥢 ساقه کرفس.....۱ساقه
🥢فلفل دلمه ای.....۱/۴ یک عدد
🥢 نمک،فلفل،پودرسیر،برگ بو
🥢زعفران.....به مقدار لازم
🥢 رب.....۲قاشق
🥣طرز تهیه:
برای درست کردن این مرغ خوشمزه،بهتر مرغ با پوست باشه.تکه های مرغ را داخل روغن سرخ کنید.تا کاملا طلایی بشه.تمام سبزیجات را خرد کنید.حتما هویج کم بریزد چون باعث شیرین شدن مرغتون میشه.مقداری از سبزیجات را کف قابلمه ریخته.مرغ روش بریزد.روی مرغ برگ بو بزارید یا از پودرش استفاده کنید.بقیه سبزیجات را روی مرغ بدهید.در همان تابه ای که مرغ را سرخ کردید،رب اضافه کنید.ادویه ها رو هم اضافه کنید.بزارید یکم تفت بخوره.حدود یکی دو لیوان آب بریزد.یکم که جوش خورد روی مرغ بریزد.دقت کنید آب مرغ زیاد نباشه.مرغ با حرارت کم بزارید بپزه.یک ربع آخر زعفران هم بریزد باعث عطر و طعم بهتر میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #ژله_ویترینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــلام 🕊❄️
صبحتون بخیر#کدبانوها 😍
روزی بی نظیر🕊❄️
صبحی دلنشین
آرامشی عمیق 🕊❄️
لطف همیشگی خـدا
لبخندی از سرخوشبختی🕊❄️
آرزوی همیشگی ام بـرای شما🕊❄️
سهشنبه زمستونیتون بخیرونیکی🕊❄️
🌹🌹🌹🌹
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #نان_لقمه_ای_فوری
🥢تخم مرغ : ۱ عدد
🥢 ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه)
🥢 آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم)
🥢 بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
🥢 نمک : نوک قاشق چایخوری
ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم.
نکته:
خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #صبحانه_خاگینه
🥢آرد....تقریبا 3 لیوان
🥢 تخم مرغ.....2عدد
🥢 شیر یا ماست....نصف لیوان
🥢 روغن مایع......3 قاشق غذاخوری
🥢 پکینگ پودر....1 قاشق سوپخوری
🥢وانیل....یک هشتم قاشق چایخوری
🥢 روغن برای سرخ کردن.....به مقدار لازم
🔹 مواد لازم برای شهد خاگینه/
🥢آب ...1 پیمانه
🥢 شکر....1پیمانه
🥢زعفران دم کرده...1 قاشق سوپخوری
🥢گلاب.... 1 قاشق سوپخوری
🥣طرز تهیه:
تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم
خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم
بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم.
نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #دسر_کرم_کارامل
🥢شکر: سه چهارم پیمانه
🥢 آب: 4 قاشق غذاخوری
🥢 گلاب: 2 قاشق چایخوری
🥢 تخم مرغ: 6 عدد
🥢 شیر: 2 پیمانه
🥢 شکر: نصف پیمانه
🥢 وانیل: یک قاشق چایخوری
🥣طرز تهیه:
برای تهیه کرم کارامل در اولین مرحله باید آب، گلاب و مقداری شکر را روی شعله گاز بگذارید تا شکر ها آب شوند و به غلظت مناسب برای کارامل برسند و با مقداری روغن ظرف خود را چرب کرده و کارامل را درون آن بریزید و آن را هم با یکدیگر مخلوط کرده و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش برسد.
در یک ظرف دیگر تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند. حالا باید با سرعت بالا شیر جوش را درون مواد تخم مرغ ریخته و هم بزنید.
وقتی که همه آنها با هم مخلوط شدند، شیر و تخم مرغ را از صافی رد کنید تا ذره های ریز داخل آن نباشد. دو سوم ظرف را با این کرم پر کرده و یک سوم بقیه را خالی بگذارید و ظرف ها را درون قابلمه ریخته و قابلمه را تا جایی که می شود از آب پر کنید؛ طوری آنها را قرار دهید که ظرف ها تا نصفه داخل آب باشند و در ظرف را ببندید و اجازه بدهید که آب جوش بیاید. 20 دقیقه زمان لازم است که کرم ها بپزند. وقتی که تمام شد یک ساعت آن ها را داخل یخچال بگذارید و سپس با کارد اطراف آن را از ظرف جدا کنید و بعد کرم کارامل خود را داخل ظرف دلخواه سرو کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c