eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.5هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 سیب زمینی 🥢 ۱عدد پیاز 🥢 ۱عدد فلفل دلمه 🥢 ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده 🥢 قارچ متوسط 🥢 پنیر پیتزا ب مقدار دلخواه بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢‌۲فنجان پنیرموزارلاچیپسی 🥢یک ق چ نمک 🥢 یک ق چ پودرسیر 🥢یک ق چ ریحان خشک شده 🥢 یک ق چ اورگانویاپونه کوهی 🥢نصف ق چ فلفل 🥢 روغن 🥢 یک سوم فنجان پپرونی 🔷‌5تا8دقیقه پخت درفربادمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 مواد لازم: 🥢 کلم کوچک 🥢 3 عدد تخم مرغ 🥢 1 فنجان ماست 🥢2 قاشق غذاخوری آرد 🥢 1 قاشق چایخوری نمک 🥢 روغن مایع 🥣طرز تهیه: کلم را ریز خرد کنیم ، سایر مواد را اضافه کرده ، مخلوط کرده و در تابه روغنی بریزیم ، روی آن کنجد یازیره سیاه بپاشیم و آن را با حرارت کم و عقب بپزیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ۱.اول ماهی رو تمیز کردم.پولک هاش رو گرفتم و شکمش رو خالی کردم.با نمک و پودر تخم گشنیز و پیاز خرد شده داخل شکم ماهی و بیرون ماهی رو پوشوندم،گذاشتم یخچال تا حداقل یک ساعت مزه دار بشه. ۲.توی این فاصله یک دونه پیاز رو سرخ کردم و زردچوبه زدم،کمی حریره سیر(یا سیر خرد شده) اضافه کردم.من فقط از سبزی محلی چوچاق استفاده کردم.ولی چه بهتره که از سبزیجات معطر و تازه در دسترس تون استفاده کنید.میتونید جعفری و گشنیز خرد شده بریزید. ۳.صد گرم گردوی آسیاب شده رو اضافه کردم.تفت دادم ودر انتها دو قاشق رب انار اضافه کردم.بنا به ذائقه میتونه ملس یا ترش باشه. ۴.فر رو روشن کردم.روی ۲۰۰ درجه قرار دادم. حالا ماهیمو از یخچال درآوردم،پیازهاشو خارج کردم.داخل شکمش رو از این سس پر کردم.میتونید در این مرحله شکم ماهی رو بدوزید .ماهی رو داخل فویل پیچیدم.به مدت یک ساعت داخل فر دویست درجه موند. حالا از فویل خارجش کردم و ده دقیقه گریل فر رو روشن کردم و اجازه دادم کمی روش طلایی بشه. میتونید کمی زعفران دم کشیده روی ماهی بکشید و بعد گریل کنید تا خوش رنگ تر بشه. . بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢مرغ و یا گوشت نیم کیلو 🥢 هویج 3 عدد 🥢 پیاز خرد شده یک عدد بزرگ 🥢 قارچ 200 گرم 🥢 لوبیا سبز کمی تفت داده شده نیم کیلو پیاز رو کمی سرخ می کنیم. گوشت مرغ رو اضافه می کنیم کمی نمک و زرد چوبه و فلفل می زنیم. کمی سرخش می کنیم. هویج رو می ریزیم کمی تفت می دیم و لوبیا سبز تفت داده رو اضافه میکنیم قارچ خرد شده رو می ریزیم. کمی رب گوجه می ریزیم و کمی تفت می دیم. در نهایت حدود 2 تا 2/5 لیوان آب می ریزیم. تا جوش بیاد. بعد شعله رو کم می کنیم تا خوراک ما جا بیافته. بعد از جا افتادن آب لیمو تازه بهش می زنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢مرغ .....دو تکه 🥢 پیاز.....۱عدد 🥢 هویج کوچک.....۱عدد 🥢 ساقه کرفس.....۱ساقه 🥢فلفل دلمه ای.....۱/۴ یک عدد 🥢 نمک،فلفل،پودرسیر،برگ بو 🥢زعفران.....به مقدار لازم 🥢 رب.....۲قاشق 🥣طرز تهیه: برای درست کردن این مرغ خوشمزه،بهتر مرغ با پوست باشه.تکه های مرغ را داخل روغن سرخ کنید.تا کاملا طلایی بشه.تمام سبزیجات را خرد کنید.حتما هویج کم بریزد چون باعث شیرین شدن مرغتون میشه.مقداری از سبزیجات را کف قابلمه ریخته.مرغ روش بریزد.روی مرغ برگ بو بزارید یا از پودرش استفاده کنید.بقیه سبزیجات را روی مرغ بدهید.در همان تابه ای که مرغ را سرخ کردید،رب اضافه کنید.ادویه ها رو هم اضافه کنید.بزارید یکم تفت بخوره.حدود یکی دو لیوان آب بریزد.یکم که جوش خورد روی مرغ بریزد.دقت کنید آب مرغ زیاد نباشه.مرغ با حرارت کم بزارید بپزه.یک ربع آخر زعفران هم بریزد باعث عطر و طعم بهتر میشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــلام 🕊❄️ صبحتون بخیر 😍 روزی بی نظیر🕊❄️ صبحی دلنشین آرامشی عمیق      🕊❄️ لطف همیشگی خـدا لبخندی از سرخوشبختی🕊❄️ آرزوی همیشگی ام بـرای شما🕊❄️ سه‌شنبه زمستونیتون بخیرونیکی🕊❄️ 🌹🌹🌹🌹 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢تخم مرغ : ۱ عدد 🥢 ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه) 🥢 آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم) 🥢 بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری 🥢 نمک : نوک قاشق چایخوری ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم. نکته: خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢آرد....تقریبا 3 لیوان 🥢 تخم مرغ.....2عدد 🥢 شیر یا ماست....نصف لیوان 🥢 روغن مایع......3 قاشق غذاخوری 🥢 پکینگ پودر....1 قاشق سوپخوری 🥢وانیل....یک هشتم قاشق چایخوری 🥢 روغن برای سرخ کردن.....به مقدار لازم 🔹 مواد لازم برای شهد خاگینه/ 🥢آب ...1 پیمانه 🥢 شکر....1پیمانه 🥢زعفران دم کرده...1 قاشق سوپخوری 🥢گلاب.... 1 قاشق سوپخوری 🥣طرز تهیه: تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم. نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢شکر: سه چهارم پیمانه 🥢 آب: 4 قاشق غذاخوری 🥢 گلاب: 2 قاشق چایخوری 🥢 تخم مرغ: 6 عدد 🥢 شیر: 2 پیمانه 🥢 شکر: نصف پیمانه 🥢 وانیل: یک قاشق چایخوری 🥣طرز تهیه: برای تهیه کرم کارامل در اولین مرحله باید آب، گلاب و مقداری شکر را روی شعله گاز بگذارید تا شکر ها آب شوند و به غلظت مناسب برای کارامل برسند و با مقداری روغن ظرف خود را چرب کرده و کارامل را درون آن بریزید و آن را هم با یکدیگر مخلوط کرده و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش برسد. در یک ظرف دیگر تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند. حالا باید با سرعت بالا شیر جوش را درون مواد تخم مرغ ریخته و هم بزنید. وقتی که همه آنها با هم مخلوط شدند، شیر و تخم‌ مرغ را از صافی رد کنید تا ذره های ریز داخل آن نباشد. دو سوم ظرف را با این کرم پر کرده و یک سوم بقیه را خالی بگذارید و ظرف ها را درون قابلمه ریخته و قابلمه را تا جایی که می شود از آب پر کنید؛ طوری آن‌ها را قرار دهید که ظرف ها تا نصفه داخل آب باشند و در ظرف را ببندید و اجازه بدهید که آب جوش بیاید. 20 دقیقه زمان لازم است که کرم ها بپزند. وقتی که تمام شد یک ساعت آن ها را داخل یخچال بگذارید و سپس با کارد اطراف آن را از ظرف جدا کنید و بعد کرم کارامل خود را داخل ظرف دلخواه سرو کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سینه مرغ پخته یک عدد 🥢 گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم 🥢 پیاز درشت ۱ عدد 🥢 فلفل دلمه ای درشت ۲ عدد 🥢 سیب زمینی ۵۰۰ گرم 🥢 روغن به مقدار لازم 🥢 سبزی دلمه ۱ کیلوگرم 🥢نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🥢 نان لواش ۲۰ عدد 🥢 آرد ۳ قاشق غذا خوری 🥣طرز تهیه: ۱- فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . ۲- سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه ومرغ ریش ریش شده را بیفزایید. ۳- نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . ۴- نان لواش را به صورت نوار 6،7سانتی بریده یا سه گوش و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . 5_ لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍موادلازم: 🥢 شیر ۱/۲ فنجان 🥢آب ۱/۲ فنجان 🥢روغن ۳ قاشق غذاخوری 🥢 شکر ۱/۴ فنجان 🥢تخم مرغ زده ۱ عدد 🥢 نمک ۱/۲ قاشق چای خوری 🥢 مخمر فوری ۱/۴ قاشق چای خوری 🥢 آرد نان به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد. 🥣طرزتهیه: مخمر فوری را با شکر مخلوط کرده و در آب ولرم می ریزیم و مدت ۱۰ دقیقه در محل تاریکی قرار داده تا عمل بیاد. شیر ولرم را با روغن و مخمر فعال شده مخلوط می کنیم سپس آرد و نمک را که الک کردیم به مواد اضافه می کنیم . و آرد را به اندازه ای اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد. روی خمیر را می پوشانیم و به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا خمیر دو برابر شود. شما می توانید از خمیری که همیشه برای پیتزا درست می کنید هم استفاده کنید . حالا از قالبهای قیفی شکل استفاده کرده و خمیر را دور آن بپیچید . در فر قرار داده تا بپزد و سپس مواد دلخواهی که برای پیتزا دوست دارید داخل قیف ها بریزید و برای مدت کوتاهی در فر قرار دهید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 برای خمیر 🥢2 عدد سیب زمینی خام 500 گرم 🥢 3 عدد تخم مرغ 🥢 2 لیوان شیر 400 میلی لیتر 🥢 4 قاشق غذاخوری روغن 30 میلی لیتر 🥢 1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم شوید 🥢5 قاشق غذاخوری آرد 140 گرم 🔹 برای مواد گوشتی: 🥢گوشت گاو چرخ شده 300 گرم 🥢 1 پیاز 🥢 2 عدد فلفل سبز 🥢3 قاشق غذاخوری روغن میلی لیتر 🥢 نمک ، آویشن ، فلفل قرمز و فلفل سیاه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید. سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه. ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید. به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید. مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید. اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢شیر گرم یک لیوان 🥢 شکر دو ق غ 🥢 خمیر مایه یک ق غ 🥢 تخم مرغ ۱عدد 🥢 ارد ۳ لیوان 🥢 نمک یک ق چ 🥢 کره دو ق غ شیر، خمیر مایه ،تخم مرغ مخلوط کنید هم بزنید. حالا آرد و نمک اضافه کنید، آرد زیاد نزنید که خمیر سنگین میشه ۲۰ دقیقه صبر کنید در ظرف بپوشونید. بعد کره اضافه کنید ،یک ساعت زمان بدین خمیر حسابی به عمل میاد پف میکنه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۴ پیمانه شیر 🥢 ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 🥢 نصف پیمانه شکر کمی پوست پرتقال رنده شده یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷اول از همه مرغ ها را با روغن تفت میدهیم تا تغیر رنگ دهد و اب مرغ کشیده شود. بعد فلفل دلمه و پیاز و هویج را اضافه میکنیم. با هم تفت میدهیم تا نرم بشن (حدودا ۵ دقیقه) بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم تا بوی ادویه ها خرج بشه و خاموش میکنیم. ۲ قاشق عذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غداخوری سس خردل و گوجه، و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چاخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری نمک را ترکیب میکنیم و روی دو طرف نان ها رومال میکنیم. از ترکیب مرغ بین نان ها قرار میدهیم و خیارشور میزاریم و در طرف پیرکس کنار هم میچینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر میکنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه شعله بالا. فر روی دمای ۱۸۰ درجه و از ۱۰ دقیقه قبل گرم شود. فویل فراموش نشه در غیر اینصورت نون خشک میشه       بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 400 گرم سینه مرغ 🥢 عدد نان لواش به مقدار لازم 🥢 1 عدد پیاز قرمز 🥢1 عدد فلفل قرمز 🥢 سیر یک حبه 🥢 روغن مایع 🥢 خامه صبحانه 200 گرم 🥢 1 قاشق چای خوری پودر کاری 🥢 نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه 🥢 نمک 🥢 پنیر پیتزا 🥣طرز تهیه: مرغ را ریز خرد کنید .کمی روغن مایع را داخل ماهیتابه ای بریزید و گرم کنید. مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. سپس پیلز،و سیر خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. خامه صبحانه را بریزید و با حرارت کم 1 دقیقه بپزید و از روی اجاق بردارید. نان لواش را به شکل دایره ببرید. خوراک مرغ را وسط نان بذارید و داخل ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. کمی پنیر پیتزا بپاشید و در فر 190 درجه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 درست کردن رنگهای خوراکی برای تزیین پلو : 🥢 آب کلم بنفش = رنگ بنفش 🥢آب کلم بنفش + آبلیمو = صورتی 🥢آب کلم بنفش + بکینگ پودر = آبی 🥢رنگ آبی + زرد زعفران = سبز 🥢رنگ آبی + صورتی = بنفش پررنگ 🥢صورتی + زرد زعفران = نارنجی 🥢زعفران = رنگ زرد 🥢آب لبو پخته = رنگ صورتی بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷اول از همه مرغ ها را با روغن تفت میدهیم تا تغیر رنگ دهد و اب مرغ کشیده شود. بعد فلفل دلمه و پیاز و هویج را اضافه میکنیم. با هم تفت میدهیم تا نرم بشن (حدودا ۵ دقیقه) بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم تا بوی ادویه ها خرج بشه و خاموش میکنیم. ۲ قاشق عذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غداخوری سس خردل و گوجه، و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چاخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری نمک را ترکیب میکنیم و روی دو طرف نان ها رومال میکنیم. از ترکیب مرغ بین نان ها قرار میدهیم و خیارشور میزاریم و در طرف پیرکس کنار هم میچینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر میکنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه شعله بالا. فر روی دمای ۱۸۰ درجه و از ۱۰ دقیقه قبل گرم شود. فویل فراموش نشه در غیر اینصورت نون خشک میشه       بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 پیاز درشت یک عدد دو حبه سیر رنده شده سس مایونز دو قاشق غ خ سس کچاب دو قاشق غ خ زعفران یا زردچوبه به مقدار لازم آبلیمو یک قاشق غ خ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم همه این مواد رو با هم مخلوط میکنم و از شب قبل بالها رو تو این مواد میخوابونم. برای پخت، بالها رو داخل سینی فر میچینم و به مدت ۴۰ دقیقه داخل آون توستر با دمای ۲۵۰ درجه با المنت بالا پایین روشن درست میکنم. خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میدم حتما همراه با سیب زمینی تنوری مخصوص امتحان کنین بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c