eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸ســــلام صبـح قشنگتون بـخیر 😍 ♥️صبحانه تون سرشاراز عشق 🌸فنجون عشقتون پر مهر ♥️خـونـه دلتـون گــرم 🌸دستانتون پر روزی 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 ۱۲۰ گرم پودر ژله آناناس 🥢۳۰۰میلی لیتر آب گرم 🥢 ۴۰۰گرم خامه 🥢 روغن برای چرب کردن قالب 🥣طرزتهیه : پودر ژله رو با آب گرم خوب مخلوط کنید داخل مخلوط کن بریزید و با خامه خوب مخلوط کنید.کف قالب رو چرب کنید مواد رو بریزید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت بدین سپس بیرون آورده برش زده😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢فلفل دلمه ای……۲عدد 🥢 سینه مرغ…..۲۵۰ گرم 🥢 پیاز…..۱عدد 🥢 سیر…..۳حبه 🥢پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری 🥢 پنیر پیتزا…..به مقدار لازم 🥢 نمک و فلفل و پودر گوجه 🥢 قارچ…..۲۰۰ گرم 🥣طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢بادمجان ۴،۵عدد 🥢گوجه فرنگی یک عدد 🥢 فلفل سبز دوعدد 🥢رب گوجه فرنگی دو قاشق 🔷مواد گوشت قلقلی؛ 🥢 نیم کیلو گوشت چرخ کرده 🥢 جعفری خوردشده 🥢فلفل سیاه 🥢 فافل چیلی 🥢سیر ۳،۴حبه 🥢 یدونه پیاز رنده شده 🥢 مقداری خرده نان نمک 🔷تمام مواد رو باهم مخلوط کنید و با دست به صورت قلقلی درست کنید و توی روغن سرخش کنید ،بادمجونارو ورقه ای سرخ کنید،یدونه گوشت قلقلی بذارید وسط بادمجونا مثل فیلم و ببندید و با گوجه و فلفل ترئینش کنید و با خلال فیکسش کنید،بچینید توی ظرف و رب رو با کمی آب رقیق کنید و بریزید روش و توی فر ۱۸۰ درجه بذارید ۲۰ دقیقه بپزه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 یه دسر راحت و سه سوته که توی کمتر از ۵ دقیقه آمادست ✍مواد لازم : 🥢 کیک 🥢دنت 🥢توت فرنگی بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍ مواد لازم: 🥢 جوجه با وزن زیر یک کیلو گرم 🥢 شیر ۲ لیوان 🥢 آب ۲ لیوان 🥢 نمک ۱ ق چ 🥢 فلفل سیاه ۱ ق چ 🥢 کره ۱۰۰ گرم 🔷 برای سس: 🥢 رب انار رقیق نصف لیوان 🥢 شکر ۱ ق غ 🥢 نمک ۱ ق چ 🥢 گردوی خرد شده ۲ ق غ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 ۳۰۰ گرم ماست 🥢 ۳ عدد بادنجان 🥢یک قاشق پنیر لبنه 🥢۳عدد گردو 🥢 یک حبه سیر(کوچیک) 🥢 یک عدد موسیر 🥢نصفِ لیموترش تازه 🥢 نعناع+آویشن+فلفل سیاه و نمک .. 🔹️ بادمجون هارو بشورید، خشک کنید ، سطحش رو چندتا برش بزنید تا خوب مغزپخت بشن.. به مدت ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر تا بپزه.. بعد روی شعله گاز چند دقیقه قرار بدید تا پوستش بسوزه و بوی دودی و کبابی بگیره .. پوستش رو بگیرید ؛ اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد با ماست و بقیه مخلفات مخلوط کنید. 🔹️ میتونید از ماست چکیده استفاده کنید؛ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢برنج: ۵ پیمانه 🥢 رشته پلویی: ۳ پیمانه 🥢 سیب زمینی: ۲ عدد 🥢 زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم 🥢 مرغ : ۱ کیلوگرم 🥢پیاز: ۲ عدد 🥢 رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری 🥢 زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم 🔷مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی 1 کیلو 🥢 پیاز رنده شده آب گرفته شده 2 عدد بزرگ 🥢 سیر 5 حبه 🥢 پنیر پیتزا به میزان لازم 🥢 پنیر گودا ورقه ای به میزان لازم 🥢 قارچ ریز خرد شده و سرخ شده به میزان لازم 🥢 نمك و فلفل سیاه به میزان لازم 🥢 پودر سوخاری یا پودر سویا 2 قاشق غذاخوری 🥢 فلفل قرمز و پودر زنجبیل مقداری بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢به ازای هر نفر ی رون مرغ کوچیک 🥢لیمو عمانی ی عدد 🥢 رب یک تا دو قاشق غذاخوری 🥢 ادویه و نمک به میران لازم 🥢 ی عدد پیاز متوسط 🥢 سیب زمینی یک تا دوتا متوسط 🥢 لوبیا سفید به ازای هر نفر یک مشت بسته میتونید جا لوبیا سفید از لپه یا نخود استفاده کنید دستور اصلی لپه هست اول پیازمون ی سر تفت میدیم تا سبک بشه بعد ادویه و رب ی سر تفت میدیم در نهایت لوبیا سفیدمو ریختم‌داخل پیاز داغ و ادویه و ربم و ی سر تفت دادم در مرحله اخر رون مرغ هایی که پوست گرفتم در حد چند دقیقه به موادم اضافه کردم ی سر تفت کوچیک دادم و اب ریختم سیب زمینی و فلفل و گوجه سالم هم به ابگوشتم اضافه کردم گذلشتم رو شعله ملایم دو الی یه ساعت به دل صبر پخته شد و جا افتاد عجیب طعم جالبی داشت گوشت کوبیدشو مرغ تیکه تیکه کنید با لوبیا و سیب زمینی و پیاز وگوجش خوب بکوبید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢برنج ۴ پیمانه 🥢 ساق مرغ ۸ عدد 🥢 خلال پسته ۱۰۰ گرم 🥢 خلال بادوم ۱۰۰ گرم 🥢 زرشک ۱۰۰ گرم 🥢 کشمش ۱۰۰ گرم 🥢 پوست پرتغال ۱۰۰ گرم 🥢 زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ 🥢نمک ۲ قاشق غ خ 🔷برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه،مواد تزیین مرصع پلو رو هم توضیح دادم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 خب برای این سوخاری به سر رون مرغ نیاز داریم، اول سر رون مرغ رو تو فیلم مشخصه، برش بزنید تا گوشتا جدا بشه، بعد یه برش از کنار بزنید و با دست گوشتارو به سمت پایین بکشید، بعد بچینیدش توی یه کاسه و مزدارش کنید، برای مزه دار کردنش هشت تا رون مرغ 3 حبه سیر خورد شده یک قاشق غذاخوری سس سویا یک قاشق غذاخوری روغن کنجد یک قاشق غذاخوری سس مگی یک قاشق ادویه مرغ یک قاشق چایخوری سس چیلی سیری نمک به اندازه دلخواه همه رو بریزید روی‌ گوشتا و کاملا مخلوطش کنید و بذارید کمی بمونه تا به خورد مرغا بره،بعد مرغارو دونه به دونه بزنید توی آرد و بعد توی تخمرغ هم زده و بعد توی آرد سوخاری تا همه جای گوشت رو بپوشونه، بعد توی روغن داغ سرخش کنید و بذارید توی صافی روغنش بره و با سس نوش جان کنید بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c