فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#چلو_ماهی
✍مواد لازم :
🥢 فیله ی ماهی
🥢 شیر
🥢 پیاز
🥢 ادویه ی مخصوص ماهی
🥢 آرد
🥢 نمک وفلفل سیاه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#عدس_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
😎 اگه دنبال کلیپ و جوک و عکسای طنز میگردی 😅
شاد باشید امشبو 😁 ✅
بسه هرچی غصه خوردی غصه ممنوع 🚫
❌تو هم بزن رو لینک برو بخند 😊
https://eitaa.com/joinchat/1397030997Cb05234b3ff
ویدیو هایی که دیدی از اینجا کپی میشه😂
📛 معــــــدن جــــــوکــــــــ 📛
خنده در حد مـــــــرگـــ 🤣
خطر ترکـــــیدن بر اثر خنده😂
https://eitaa.com/joinchat/1397030997Cb05234b3ff
🔴 برترین کانال سرگرمی همینه 👆
چه زیبا گفت #فروغ_فرخزاد..
دلت را بتکان...
اشتباهاتت وقتی افـتاد روی زمین...
بگذار همانجا بماند...
فقط از لابه لای اشتباه هایت،یک تجربه را بیرون بکش...
قاب کن ....و بزن به دیوار دلت..
اشتباه کردن اشتباه نیست......
در اشتباه ماندن اشتباه است..
روز و روزگار خوش
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#وقت_سلام
✨ السَّلاَمُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الصِّدِّيقُ الشَّهِيد، السَّلاَمُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الْوَصِيُّ الْبَارُّ التَّقِی، أَشْهَدُ أَنَّکَ قَد اَقَمتَ الصَّلاَةَ وَ آتَيْتَ الزَّكَاةَ وَ اَمَرتَ بِالْمَعرُوفِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنكَرِ وَ عَبَدتَ اللَّهَ مُخلِصاً حَتَّى اَتَاکَ الْيَقِين، السَّلاَمُ عَلَيکَ يَا اَبَا الْحَسَنِ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَكَاتُه.
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مافین_صبحانه
✍مواد لازم:
🥢 روغن
🥢 8 ورق ژامبون
🥢 ¼ پیمانه پنیر ایتالیایی یا موزارلا
🥢8 عدد تخممرغ
🥢فلفل سیاه
🥢 8 قاشق چایخوری سس پستو ریحان
🥢8 عدد گوجهفرنگی گیلاسی دو نیم شده
🥣طرز تهیه:
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالبهای مافین را با روغن چرب کنید. ژامبونها را کف قالب بچینید به طوری که لبههای آن بیرون باشد. پنیرها را در میان قالبها تقسیم کنید.
2. تخممرغها را درون یک کاسه بشکنید. سپس درون قالب مافین بریزید تا زرده و سفیده از هم جدا نشوند. روی آنها فلفل بپاشید و در صورت تمایل میتوانید یک قاشق چایخوری سس پستو ریحان روی آنها بگذارید. در آخر نیز یک لایه گوجهفرنگی قرار دهید.
3. آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سفیده تخممرغها کاملا سفت شوند. 3 تا 5 دقیقه پیش از سرو آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب خارج کنید تا فرم کاسهای خود را حفظ کنند.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#استیک_پنیری_با_آرد_مخصوص
🥢1عدد تخم مرغ
🥢 100میلی لیتر شیر یا دو پنجم لیوان فرانسوی
🥢 1ق چ سر پر کره
🥢 50گرم پنیر فتا
🥢100گرم پنیرچدار یا پیتزا رنده شده
🥢 جعفری خرد شده
🥢 10گرم یا یک ق غ بکینگ پودر
🥢 نصف ق چ نمک
🥢 2پیمانه آرد چندمنظوره
🥢روغن
🔺 شیر ،تخم مرغ، نمک و کره را با هم در ظرفی بریزیر و با ترکیب کنید و سپس بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید .آرد در فیلم به یکباره اضافه شده شما برای کنترل نرمی خمیر کم کم اضافه کنید تا خمیری به نرمی ویدئو به دست آورید.
سپس پنیر فتا و پنیر جدار و جعفری خرد شده را اضافه و خمیر را ورز بدید .بعد از آماده شدن خمیر روی سطح کار و خمیر را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را مانند ضخامت ویدئو باز کنید و سپس با چاقو یا کاتر رولی خمیر را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و در روغن سرخ کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#حلیم
🥢بلغور گندم........ ۳۰۰ گرم
🥢 سینه ی مرغ......... ۱۵۰ گرم
(یا سینه بوقلمون یا گوشت گوسفند )
🥢 کره............ ۱۰۰ گرم
🥢 پیاز............ یک عدد درشت
🥢 نمک........... یک قاشق چای خوری
🥢 دارچین و کنجد برای تزیین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دونات
🥢2 فنجان آب گرم
🥢 2 قاشق شکر یا چند حبه قند
🥢1 قاشق چای خوری نمک
🥢 1 قاشق غذاخوری خمیرمایه
🔺 آرد 2_2/5 لیوان کم کم اضافه کنید ممکنه کم تر بخواد تا جایی که به دست نچسبه آرد اضافه کنیدشکر، مخمر و آب گرم را مخلوط کنید. سپس آرد را به آرامی اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبه . سپس 30 دقیقه درب ظرف را بپوشانید تا به عمل بیاد.، بعد از این مدت میز رو ارد پاشی کنید و خمیر رو ورز بدید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید، سپس مطابق فیلم شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید در اخر میتونید با شکلات بن ماری شده تزیین کنید.
دوستان این دونات فقط با ۴ تا مواد درست شده و خیلی راحته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_ساده
🥢آرد:۸ ق غ
🥢 شکر:۶ ق غ
🥢 تخم مرغ:۲ عدد
🥢 ماست :۴ ق غ سرپر(یا شیر ۱/۳ لیوان)
🥢 وانیل:نوک ق چ
🥢 بکینگ پودر:۱ ق چ
🥢 روغن مایع:۱/۴ لیوان
این کیک رو داخل قابلمه یا تابه فردست ساز...هم میتونید درست کنید،من از قالب کوچیک استفاده کردم و داخل توستر به مدت ۴۵ دقیقه گذاشتم که بپزه دما ۱۸۰ درجه.داخل فر هم دما و درجه همینه.
داخل این کیک میتونید مقداری کشمش هم بریزید،یا برای تزیین از کنجد و مغزیجات استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#نرگسی_اسفناج
🥢اسفناج پاک شده ۱ کیلوگرم
🥢پیاز ۶ عدد
🥢 تخم مرغ۶ عدد
🥢 رب۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
🥢 روغن ۱/۲ پیمانه
🥢 نمک - فلفل - زردچوبه- آویشن- از هرکدام ۱قاشق مربا خوری
🥢 آب لیموی تازه یا نارنج ۳ عدد
🥢 آب اضافه ۱ لیوان
🔺 ابتدا اسفناج را پاک کرده میشوریم ومیگذاریم با آب خودش بپزد بعد با کوش کوب له کرده بعد در ماهیتابه ریخته وروغن ریخته سرخ میکنیم بعد از ۵ دقیقه ادویه ها را میریزیم ورب را بعد دوباره کمی تفت داده واگه خواستیم خورش ما کمی آبدار باشد ا لیوان آب اضافه را ریخته اگه خشک تر خواستیم دیگه آب نمیریزیم بعد کمی دیگه تفت میدیم وپیاز سرخ سده را مخلوط کرده بعد تخم مرغ را در کاسه ای زده روش میریزیم وزیرو رو میکنیم حرارت کم باشدواگر دوست داشتیم تخم مرغ را درسته هم میشه ریخت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دلمه_شکم_پر
🥢فلفل دلمه ای……۲عدد
🥢 سینه مرغ…..۲۵۰ گرم
🥢 پیاز…..۱عدد
🥢 سیر…..۳حبه
🥢پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری
🥢 پنیر پیتزا…..به مقدار لازم
🥢 نمک و فلفل و پودر گوجه
🥢 قارچ…..۲۰۰ گرم
🥣طرز تهیه:
ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دوپیازه_میگو
🔷حدود ۲۰ عدد میگو رو با این مواد مزه دار میکنیم:
زردچوبه، پودسیر،تخم گشنیز،فلفل سیاه و قرمز ، روغن زیتون
🔺️به مدت نیم ساعت میزاریم داخل یخچال
🥢۳ عدد پیاز
🥢 ۲ اره سیر
🥢 رب گوجه فرنگی
🥢 مقداری آب داغ
🥢 سیب زمینی
🥢 برنج
🔺 اول کته رو درست میکنیم بعد میریم سراغ درست کردن دوپیازه
پیاز و سیب رو سرخ میکنیم بعد فلفل سیاه و رب گوجه رو تفت میدیم بعد میگو ها رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم یه مقدار آب جوش هم میریزیم تا خوب بپزه
تو این مدت هم سیب زمینی رو سرخ میکنید و لذتشو ببرید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رون_مرغ_سوخاری
خب برای این سوخاری به سر رون مرغ نیاز داریم، اول سر رون مرغ رو تو فیلم مشخصه،
برش بزنید تا گوشتا جدا بشه،
بعد یه برش از کنار بزنید و با دست گوشتارو به سمت پایین بکشید،
بعد بچینیدش توی یه کاسه و مزدارش کنید،
برای مزه دار کردنش
هشت تا رون مرغ
3 حبه سیر خورد شده
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری سس مگی
یک قاشق ادویه مرغ
یک قاشق چایخوری سس چیلی سیری
نمک به اندازه دلخواه همه رو بریزید روی گوشتا و کاملا مخلوطش کنید و بذارید کمی بمونه تا به خورد مرغا بره،بعد مرغارو دونه به دونه بزنید توی آرد و بعد توی تخمرغ هم زده و بعد توی آرد سوخاری تا همه جای گوشت رو بپوشونه،
بعد توی روغن داغ سرخش کنید و بذارید توی صافی روغنش بره و با سس سرو کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#غذاى_سنتى_با_قيمه_نخود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوفته_کشک
🥢گوشت ۴۰۰ گرم
🥢 برنج آبکش ۱ پ
🥢سبزی کوفته ۱ پ
🥢پیاز ۱ عدد
🥢 نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
🥢 پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ
🔷سس کوفته:
🥢پیاز ۱ عدد
🥢 روغن ۲ ق.غ
🥢 نعنا خشک ۱ ق.غ
🥢 برنج آبکش ۲ ق.غ
🥢 نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
🥢 سیر ۲ حبه
🥢 آب ۳ پ
🥢کشک ۲۳۰ گرم
🥢 گردو ۴ عدد
🔺 اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب بده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ذرت_مکزیکی_پنیری
✍مواد لازم :
🥢 ذرت ۵۰۰ گرم
🥢 قارچ ۳۰۰ گرم
🥢 کره ۲۰ گرم
🥢 سس مایونز ۳ ق.غ
🥢پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیتزا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوکو_تره
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_نارگیلی
✍مواد لازم :
🥢 ۲ ق غ پودر کاستارد
یا پودر نشاسته ذرت
🥢 ۳/۴ لیوان شکر
🥢 ۳ لیوان شیر
🥢 ۲ ق غ پودر ژلاتین
🥢۱ بسته خامه صبحانه
🥢 وانیل
🥢 ۱ لیوان پودر نارگیل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اشترودل_سیب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ_رولی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رولت_مرغ_و_سبزیجات
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_موز_و_نارگیل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_شکم_پر
🔺 برای مزه دارکردن مرغ از پیاز ، سیر خورد شده به همراه نمک ، فلفل، زردچوبه و پودرسیر استفاده می کنیم و مرغ رو کاملا با این مواد ماساژ می دیم و بعد یه مقدار زعفرون بهش اضافه می کنیم ، بعد مرغ رو چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا مواد کامل به خودش بگیره.
برای مواد میانی یک پیمانه سبزیجات معطر که شامل برگ سیر، نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، پیازچه به همراه نصف پیمانه گردوی آسیاب شده و دوقاشق غذاخوری رب انار که البته من از رب آلوچه استفاده کردم ، به همراه نمک ، فلفل، زردچوبه، دارچین و پودر سیر استفاده می کنیم و همه ی مواد رو کاملا با هم مخلوط می کنیم.
مرغ رو از یخچال خارج می کنیم بعد سیر و پیاز رو کاملا از روی مرغ کنار میزنیم و بعد داخل شکمش رو با موادمیانی پر می کنیم، بعد شکم مرغ رو با نخ و سوزن می دوزیم تا مواد بیرون نریزه ، همینطور پاهای مرغ رو هم با نخ محکم می بندیم تا وا نره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c