🍔#آبگوشت_بادمجون
🥢گوشت آبگوشتي
🥢 عدس
🥢 بادمجان
🥢 كشك
🥢 نعنا داغ و پياز داغ
🔷گوشت رو با پياز بار میکنید تا بپزه بعد عدس رو اضافه کنيد با هم خوب بپزه و حالا بادمجان رو حلقه ميكنيد و سرخ ميكنيد كنار بذاريد ؛ پيازداغ و نعناع داغ كه آماده كرديد رو بریزيد توی ابگوشت.. نیم ساعت اخر پخت هم بادمجان و کشک هم اضافه کنيد و اجازه بديد كه خوب با هم جا بیفته .. ادويه هم نمك و فلفل و زردچوبه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بادمجان_شكم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سیب_زمینی_شکمپر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فسنجون
✍مواد لازم:
🥢 گوشت :یک عدد ران مرغ
🥢 پیاز:یک عدد کوچک
🥢 گردو ۷۰ گرم
🥢 رب انار دوقاشق
🥢 شکر :یک قاشق چ خوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اشترودل_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ_مرغ_آسون
✍مواد لازم:
🥢 کاهو
🥢 سینه ی مرغ پخته
🥢 خیار شور
🥢 ذرت
🔷 برای سس:
🥢سس مایونز
🥢 ماست
🥢 شوید
🥢 نمک و فلفل
🥢 آبلیمو
🥢 پودر سیر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوبیده
🥢سنگدان نیم کیلو
🥢 دنبه ۱۰۰ گرم
🥢 پیاز ۲عدد (شما میتونید رنده کنید و آب پیاز روبگیرید)
🥢 نمک فلفل زرچوبه اندازه لازم
🥢 آرد یک قاشق
🥢 زعفران ۲ قاشق
🥢 گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم (درصورت تمایل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#تهدیگ_مجلسی
به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.)
برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید.
به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه.
کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید.
برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره)
دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید.
جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید.
مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_خوشمزه
✍مواد لازم:
🥢سینه مرغ 1 کیلو
🔷برای سس:
🥢شیر 80 میلی لیتر
🥢 روغن زیتون 50 میلی لیتر
🥢 1 قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی
🥢 3 حبه سیر له شده
🥢 1 قاشق چایخوری آویشن
🥢 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
🥢 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
🥢 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
🥢 1/2 قاشق چایخوری پودر کاری
🥢 نمک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_برنج
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شوید_پلو_با_ماهی_سوخاری
🔷مواد مزه دار کردن ماهی:
🥢ماهی قزل ۱ عدد متوسط
🥢 ماست ۱ پیمانه
🥢 خردل ۲ قاشق غذا خوری
🥢 زعفران ۲ قاشق غذا خوری
🥢 تخم گشنیز پاپریکا فلفل سیاه هرکدوم نصف قاشق مرباخوری
🥢 نمک ۱ و نیم قاشق مرباخوری
🥢 نصف لیمو
🔷مواد لازم ارد:
🥢ارد ۲ پیمانه
🥢 نمک فلفل سیاه پاپریکاپودرسیر هر کدوم یک قاشق چایخوری
🔷مواد برنج:
🥢برنج ۲ پیمانه
🥢 نمک ۱ قاشق غذا خوری
🥢 شوید ۲ قاشق غذا خوری
🥢 روغن ۳ قاشق غذا خوری
🔷مواد پیاز کاراملی:
🥢پیاز ۲ عدد
🥢 گردو ۵ عدد
🥢 رب نارنج ۴ قاشق غذا خوری
🥢 اب نارنج ۲ قاشق غذا خوری
🥢 نمک و فلفل سیاه
🥢 ۱ دونه سیب زمینی هم میخوایم واسه کنار غذا ماهی رو هم ۱ ساعت مزه دار کردم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#باقالی_پلو_و_ماهیچه
✍مواد لازم :
🥢 ماهیچه ۲ عدد
🥢 پیاز ۴ عدد
🥢 سیر ۳ حبه ویکبوته
🥢زعفران
🥢 روغن حیوانی
🥢برنج ۲ پیمانه
🥢 باقالی پخته ۳۰۰ گرم
🥢 شوید خشک ۴ ق غ
🥢 دارچین ۱ ق غ
🥢 نمک نصف ق غ
🥢 فلفل سیاه زردچوبه و پاپریکا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#غذا_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
به خودتون باور
داشته باشید✨
هیچچیز در جهان
زیباتر از باور داشتن
به خودتون نیست
باور کنید👌❤️
#سلام صبحتون بخیر#کدبانوها ♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#املت_ماسالا
🥢۲عدد تخم مرغ
🥢 ۲ قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده
🥢 ۴-۶ تکه گوجه فرنگی خرد شده
🥢 ۱/۲الاپینو خرد شده (فلفل سبز)
🥢 ۲ قاشق غذاخوری برگ اسفناج خرد شده
🥢 ۱ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
🥢 ۱/۸ قاشق چایخوری پودر زیره
🥢 ۱/۸ قاشق چایخوری ماسالا
🥢۱/۸ قاشق چایخوری زردچوبه
🥢 ۱/۲ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز( ادویه)
🥢 نمک واسه مزه
🥢اسپری روغن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سوسیس_پفکی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#نیمرو_لانه_پرنده
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سمنو_خانگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ژله_رولی
هر بسته ژله با رنگ دلخواه رو با دو سوم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا شفاف بشه
نصف لیوان بستنی رو به ژله ی گرم اضافه کنین و بذارین با گرمای ژله ذوب بشه
کف سینی 20 در 30 رو مرطوب کنین و روش نایلون فریزر پهن کنین و با روغن مایع چربش کنین
ژله بستنی رو توی سینی بریزین و حداکثر 45 دقیقه بذارین تو یخچال
بعد به صورت نواری برش بزنین و رول کنین
.
هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و بذارین کنار تا کاملا خنک بشه (ولرم هم نباشه کاملا خنک)
کف قالب یا ظرفتون رو چرب کنین و مقداری ژله الوئه ورا بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
ژله های رولی رو طبق سلیقه خودتون کف و دیواره قالب بچینین و روش کمی ژله الوئه ورا بریزین ، قالب رو پر کنین و بذارین 6 ساعت تو یخچال بمونه
(اگر قالب رو با ژله های رولی پر کنین و روش الوئه ورا بریزین نیازی نیست تو دو مرحله الوئه ورا بریزین، ولی اگر قالبتون با ژله رولی پر نمیشه یه بار الوئه ورا بریزین و بعد از نیمبند شدنش بقیه الوئه ورا رو بریزین)
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_فرنی_بستنی
✍مواد لازم:
🥢۳ لیوان شیر
🥢 نصف لیوان شکر
🥢 نصف لیوان پودر نشاسته
🥢 یک بسته پودر ژله
🥢 ۳ قاشق پودر ژلاتین
🥢 دو فنجون بستنی وانیلی
🥢 ۴ قاشق خامه صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#نون_خامه_ای
🥣طرز تهیه:
🥢کره 50 گرم
🥢 شکر 1ق چ
🥢 آب 200 میلی لیتر
🔷این سه تارو باهم ترکیب میکنیم میزاریم روی حرارت ملایم تا کره اب بشه وقتی آب شروع به جوشیدن کرد 123 گرم ارد رو یکباره اظافه میکنیم سریع هم میزنیم تا مثل حلوا جمع بشه حدودا دو دقیقه هم میزنیم روی گاز (به این مرحله داغ زدن میگن) سپس خمیر رو توی ظرفی میریزیم میزاریم توی محیط تا کمی خنک بشه بعد خنک شدن 4 عدد تخمه مرغ را دونه دونه به مواد اظافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا تخمه مرغ کاملا به خورد خمیر بره بعد 1/8ق چ وانیل و 1 /8 ق چ بکینگ پودر اظافه میکنیم کاملا مخلوط میکنیم با همزن خمیر باید کاملا حالت چسبناک و براقی داشته باشه
مواد رو داخل قیف میریزیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با ماسوره شکوفه میزنیم (من از ماسوره روزت استفاده کردم) فر از قبل گرم شده 200درجه سانتی گراد به مدت 30دقیقه میپزیم درآخر ته شیرینی رو با سیخ چوبی سوراخ میکنیم خامه فرم گرفته رو با قیف درون آن میریزیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#قرمه_سبزی
✍مواد لازم :
🥢ششصد گرم گوشت با استخون (استخون خیلی به خورشت طعم و لعاب میده)
🥢 نیم کیلو سبزی قرمه پاک شده (شامل تره، شنبلیله، جعفری)
🥢 لیمو عمانی دوتا
🥢 پیاز متوسط یه دونه
🥢 فلفل سیاه وزردچوبه و نمک
🥢 روغن حیوانی یا روغن جامد جمعا چهار قاشق (من کمتر زدم و روغنش کم شد چون نمیخواستم خیلی چرب باشه)
🥢 یک قاشق تخم گشنیز (عطرش محشره)
🥢 یک قاشق شنبلیه ی خشک
🥢 یک لیوان لوبیای پخته شده
برای پخت گوشت حتما آب جوش اضافه کنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اسنک
✍مواد لازم:
🥢 ژامبون
🥢 قارچ
🥢 ذرت
🥢فلفل دلمه ای
🥢 پنیر پیتزا
🥢 نون تست
🥢 سس کچاپ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#قیمه_سیب_زمینی
✍مواد لازم:
🥢گوشت ۲۰۰ گرم
🥢 برنج ۳ پیمانه
🥢 لپه ۲ مشت
🥢 پیاز نگینی ۲ عدد متوسط
🥢 سیب زمینی ۲ عدد متوسط
🥢 رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
🥢 ادویه اوپاش ۲ ق چ
🥢 آبلیمو ۱ ق چ
🥢 زردچوبه ۱ ق چ
🥢 پودر سیر نصف ق چ
🥢 فلفل سیاه نصف ق چ
🥢 نمک ۱ ق چ
.
🥣طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو با حرارت بالا تفت میدیم تا کمی سبک بشه و بعد گوشت رو باهاش تفت میدیم تا رنگش عوض شه و یه کوچولو سرخ شه.
بعد لپهای که خیس کردیم رو چند بار آبش رو عوض کردیم رو میریزیم و کمس تفت میدیم.
زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم.
رب رو داخل یه تابه دیگه تفت میدیم و بوی خامیش که رفت به مواد اضافه میکنیم.
سپس آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم ۲-۳ ساعت بپزه
نیم ساعت آخر پخت خورشت ،ادویه اوپاش و لیمو عمانی رو اضافه میکنیم و میزاریم تا جا بیوفته.
در آخر میچشیم اگر نیاز بود بهش نمک و آبلیمو اضافه میکنیم و تمام.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c