🍔#نون_پنجره_ای
🥢آرد قنادی یک پیمانه
🥢 نشاسته گل نصف پیمانه
🥢 تخم مرغ سه عدد
🥢 گلاب یک سوم پیمانه
🥢 شیر دوسوم پیمانه
🥢 وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔷ابتدا نشاسته وگلاب وشیروخوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد وانیل ویکی یکی تخم مرغهارو اضافه میکنیم حالا آرد وکم کم اضافه ومخلوط میکنیم وسپس ازصافی رد میکنیم
بک ظرف ومیزاریم روی حرارت وروغن میریزیم واجازه میدیم گرم بشه سپس قالب ومیزاریم داخل روغن تاگرم بشه وبعد داخل مایه شیرینی میزنیم ودر روغن سرخ میکنیم(هایلایت نون پنجره ای وببینید متوجه میشید) وسپس روی دستمال گذاشته تاروغنش کشیده بشه بعدازخنک شدن روی اونها پودرقند الک میکنیم
سعی کنید ظرفتون کوچیک باشه تادرمصرف روغن صرفه جویی کنید
قالب نباید زیاد داغ بشه چون مواد به قالب نمیچسبه
شیرباید سردباشه تانشاسته کاملاحل میشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دنت_شکلاتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ_سیب_زمینی
✍مواد لازم:
🥢 سیب زمینی آب پز ۷۵۰ گرم
🥢 تخم مرغ ۱ عدد
🥢 پودر سوخاری پانکو ۵۰ گرم یا هر پودر سوخاری که داشتین
🥢 ادویه ایتالیایی ۱ ق چ
(ترکیب: ریحان خشک،پونه کوهی خشک،رزماری،آویشن،پودر سیر، مریم گلی یا گشنیز)
ادویه ها به دلخواه شماست.
🥢نمک و فلفل
🥢 سس گوجه فرنگی
🥢 پنیر موزارلا یا پیتزا
🥢 برگ ریحان
🥢 روغن زیتون
🔷حدود ۵،۶ دقیقه سرخشون کنید.
اگه دیدین مواد سیب زمینی خیلی شله میتونین یکم دیگه پودر سوخاری بهش اضافه کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#چیزبرگر_با_سس_قارچ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#زرشک_پلو_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کرانچی_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوکوی_سبزی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیراشکی_پیتزا_بدون_خمیر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اشکنه
🔷یک عدد پیاز رو نگینی خرد کنین
داخل قابلمه کمی روغن بریزین
پیاز رو اضافه کنین و تفت بدین
یک عدد سیب زمینی رو پوست بگیرین و نگینی خرد کنین
به پیازی که طلایی شده، اضافه کنین و تفت بدین
زردچوبه
فلفل سیاه
مخلوط کنین
یک قاشق غذاخوری رب گوجه و کمی شنبلیله خشک اضافه و ترکیب کنین
به مقدار کافی آب بریزین و اجازه بدین تا کامل بپزه
دو عدد تخم مرغ اضافه کنین
یکم زمان بدین تا خودشو بگیره
در آخر کمی نمک بریزین و هم بزنین
داخل کاسه بریزین
کنار نون و ترشی لیته سرو کنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#جوجه_ترش
🥢جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم
🥢 پیاز: ۲ عدد
🥢 مغزگردو: ۱۰۰ گرم
🥢 سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری
🥢 ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری
🥢 روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
🥢 رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
🥢 نمک و فلفل: به مقدار لازم
🔷پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام_لذید
🥢 سیب زمینی ۴ عدد
🥢 پیاز ۱ عدد
🥢 فیله مرغ ۵ عدد
🥢 نخود فرنگی ۴ قاشق
🥢 ذرت ۴ قاشق
🥢 قارچ ۵ عدد
🥢 شیر ۱ پیمانه
🥢 خامه ۲ قاشق
🥢 کره نوک قاشق چای خوری
🥢 پنیر چدار ۵۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح قشنگتون به همین زیبایی#کدبانوها♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#صبحانه_شیک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رست_بیف_پنیری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مشکوفی
🥢 شیر : ۲پیمانه
🥢 نشاسته : کمتر از ۱پیمانه
🥢 شکر : ۱/۲پیمانه
🥢 کره : ۲۰gr
🥢 وانیل و شکلات : به مقدار لازم
🔷کدبانو ها مشکوفی دسر اصیل مازندرانیه
من بهش وانیل و نوتلا زدم و با سس کارامل و سس شکلات تزیینش کردم امااا شما واس اینکه به همون حالت سنتی مشکوفی برسین میتونین بهش ۱قاشق غذاخوری گلاب و یه مقدار هل اضافه کنید و بجای نوتلا هم زعفران بزنید.حتی اگه دوست دارید میتونید بهش نسکافه بزنید.
البته که بدون زعفران و شکلات و نسکافه و اینجور چیزا هم طعمش عالیهه
خیس کردن نشاسته با آب واسه اینه که راحت تر با شیر مخلوط شه و ریختن یه مقدار ازون آب باعث میشه خامی نشاسته یه مقدار گرفته بشه
با این طرز تهیه مشکوفی شما از قالبتون خیلی راحت جدا میشه و واس مهمونیاتون عالیه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سوپ_تره_فرنگی_و_قارچ
🥢یک عدد هویج متوسط پوست کنده و رنده شده
🥢 یک پیمانه جعفری خرد شده
سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
🥢 یک پیمانه بلغور جو یا جو پرک
🥢 هشت عدد قارچ خرد شده
🥢 دو پیمانه تره فرنگی خرد شده
🥢 نمک، زردچوبه، فلفل به مقدار لازم
🥢 کره ۱۰۰گرم یا روغن مایع
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کراکت_سیب_زمینی
🔷اول سیب زمینی ها رو آب پز کنید و بعد رنده کنید
بعد آرد سوخاری،آرد معمولی،نمک،فلفل قرمز،فلفل سیاه ،جوزهندی،چند برگ ریحان ، و ذرت رو بهش اضافه کنید
خوب باهم مخلوط کنید تا خمیری بشه
کف دستتون رو مرطوب کنید و خمیر رو گلوله کنید و پنیر موزارلا یا پنیر چدار رو داخلش قرار بدید و به شکل استوانه بهش فرم بدید
همه مواد رو به همین صورت آماده کنید
حالا یکم آرد روی کراکت ها بپاشید
تو یه کاسه، مقداری آرد رو با آب ترکیب کنید و هم بزنید تا یه خمیر شل و یه دست بشه
تو یه ظرف دیگه هم خرده نان بریزید
کراکت ها رو اول به ترکیب آب و آرد بزنید و بعد به پودر سوخاری آغشته کنید
بعد باید به مدت حداقل20 دقیقه تو فریزیر بزارید و هر وقت خواستید تو روغن فراوان داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#دسر_لیوانی_اوریو
✍مواد لازم :
🥢 یک لیتر شیر
🥢 یک پیمانه شکر دانه ریز
🥢 دو ق غ نشاسته ذرت
🥢 دو ق غ آرد سفید
🥢 وانیل
🥢 یک عدد خامه صبحانه
🥢 بسکویت اوریو یا مارک ایرانیش اورینو
🥣طرز تهیه :
بسکویت اوریو باز کرده کرمش جدا میکنیم بعد پودر میکنیم
کل مواد بالا بغیر خامه ووانیل باهم مخلوط میکنیم روی شعله میزاریم مدام بهم میزنیم تا حالت فرنی بشه نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ
شعله خاموش کرده خامه صبحانه ووانیل اضافه میکنیم وخوب باهمزن دستی مخلوط کنید
لایه اول پودر بسکویت بعد کرم وتکرار لایه ها سه ساعت دریخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده وبعد این خوشمزه لذیذ رو نوش جان کنید
روش با پودر بسکویت تزیین کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیراشکی_پیاز_جعفری
✍مواد لازم :
🥢 ۱ دسته کوچک جعفری
🥢 ۲ عدد تخم مرغ
🥢 نصف لیوان ماست
🥢 ۳ حبه سیر
🥢 نصف ق چ نمک
🥢 ۲ لیوان آرد نانوایی
🥢 ۱ ق غ بکینگ پودر
🥢 ۳ ق غ روغن مایع
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#حلوا_قالبی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#میلک_شیک_موز_و_پسته
✍مواد لازم:
🥢موز: ۲عدد
🥢 شیر: یک و نیم لیوان
🥢 بستنی وانیلی: ۵۰۰گرم
🥢 پسته تازه ۲۰۰گرم
🥢 بیسکوییت پتی بور: به مقدار دلخواه
🔷همونطوری که تو ویدئو میبینید باید همه مواد رو آماده کنیم و بریم تو دستگاه و باهم مخلوطشون کنیم به همین سادگی به همین خوشمزگی شما یه میلک شیک موز و پسته دارید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#براونی
✍مواد لازم:
🥢 شکر 150 گرم
🥢 2 عدد تخم مرغ
🥢 کره 90 گرم
🥢 140 گرم شکلات
🥢 50 گرم آرد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوفته
🥢700 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی
🥢 یک عدد پیاز
🥢 یک عدد تخم مرغ
🥢 یک قاشق غذاخوری سمولینا
🥢 دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری
🥢 تا پنج شاخه جعفری
🥢 فلفل سیاه زیره پاپریکا و نمک
🔷مواد داخلی:
🥢 چهار عدد سیب زمینی آب پز
🥢 دو عدد هویج آب پز
🥢 یک قوطی کنسرو ذرت نصف دسته جعفری
🥢 دو قاشق غذاخوری کره
🥢 یک قاشق چایخوری نمک
🥢 یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
🔷برای سس:
🥢 یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🥢 کمی بیشتر از نصف قاشق چایخوری روغن
🥢 یک لیوان آب
🥢 یک قاشق چایخوری پاپریکا و نمک
🔷ابتدا سیب زمینی هایمان را که با روغن کره آب پز کرده بودیم له می کنیم سپس قالب می زنیم و در ظرف فر می چینیم سپس کوفته ها را مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم همانطور که در فیلم نشون دادم نازک باز می کنیم و می گذاریم. داخلش را می بندیم و در ظرف فر می گذاریم و سسی را که آماده کرده بودیم روی آن می ریزیم و روی کاغذ روغنی را که خیس کرده ایم می پوشانیم و بعد در فر می پزیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیتزا_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c