eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ۱. بادمجون رو توی اب نمک خیسوندم. حداقل یک ساعت بمونه ۲. مواد میانی که من درست کردم شامل پیازداغ و گوشت چرخکرده و قارچ خیلی ریز خردشده است و بک قاشق رب گوجه میتونید فقط گوشت چرخکرده و پیازرنده شده و ادویه رو مخلوط و قلقلی و سرخ کنید و بذارید وسط بادمجونا. هر جور باب ذائقه تون هست درست کنید. ۳. سس قرمز رنگی که بقچه ها رو توش چیدم تا بپزه ترکیب دو قاشق رب گوجه و نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن و اب هست. میتونید سرکه هم بزنید تند و تیزتر بشه سس رو گذاشتم بجوشه بعد بادمجونا رو توش چیدم. و درشو گذاشتم. حدود یک ربع که توی سس بپزه کافیه کمی از سس هم روی بادمجونا میریختم تا همه اش مزه دار بشه. . ۴. من بادمجونا رو پوست نگرفتم بنطرم شکیلتر بود. سلیقه ایه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢3 عدد تخم مرغ 🥢شکر 3/4 پیمانه 🥢وانیل 🥢روغن 1/3 فنجان 🥢 2/3 فنجان آرد 🥢2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 🥢کمی نمک 🥢شیر 3/4 پیمانه 🥢150 گرم شیر عسلی 🥢4 قاشق غذاخوری پودر شیر نارگیل بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢سبزیجات رو خیلی ریز و نگینی خرد کنید ... 🥢تخم مرغ برای نیم کیلو لوبیا سبز کافیه 🥢داخل فر هم میتونید درست کنید مواد رو قبل از اینکه تخم مرغ رو‌بزنید کامل خنک شده باشه موادی که لازم داری تا برای ۵ نفر درستش کنی : 🥢لوبیا سبز ۵۰۰ گرم 🥢هویج ۱ عدد متوسط 🥢تخم مرغ ۴ عدد 🥢گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم 🥢پیاز یک عدد متوسط 🥢سیب زمینی ۱ عدد متوسط 🔷ادویه ها : 🥢نمک 🥢زردچوبه 🥢فلفل قرمز 🥢دارچین 🥢زعفران هم که باشه رنگ‌خوبی بهش میده ... بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم 🥢پیاز ۲ عدد 🥢آرد نخودچی ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) 🥢نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 🥢آب ولرم به میزان لازم 🥢رب گوجه ۱ ق غ 🥢شیره انگور و آب لیمو و عصاره گوشت کلا به دلخواه در صورت علاقه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
💞✨سلام...دوستان گلم 🌸✨صبح تون به شادی 💞 یکشنبه تون زیبا و شاد 🌸✨از خـدا میخواهم 💞✨هر آنچه آرزو داریـد 🌸✨بی دلیل نصیبتان شود 💞✨عشق و آرامش 🌸✨در کنارتان 💞✨عزت و خوشبختی 🌸✨همراهتان 💞✨سلامتی و تندرستی 🌸✨همیشہ در وجودتان باشـد 💞✨روزتون زیبـا و پر برکت سلام صبحتون بخیر ♥️♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز را با سلام بر تو آغاز می‌کنیم! سلام بر تو... که صاحب‌اختیار مایی! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ ایَها الشاهد علی خلق الله سلام بر شما ای شاهد و گواه بر بندگان پروردگار 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم 🥢پیاز متوسط یک عدد 🥢سیر یک حبه 🥢آرد سوخاری افخم دو قاشق غذا خوری 🥢هویج رنده شده یک عدد متوسط 🥢تخم مرغ یک عدد 🥢سس مایونز یک قاشق غذا خوری 🥢گوجه یک عدد متوسط 🥢رب گوجه ۲ قاشق مرباخوری سر پر 🥢بیکینگ پودر نصفه قاشق مربا خوری 🥢فلفل سبز یا دلمه ای به مقدار لازم 🥢نمک و فلفل به میزان لازم 🥢پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم 🥢سس کچاب یک قاشق غذا خوری بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 اگر عاشق انواع سیب زمینی هستید ، حتماً این دستور غذا را امتحان کنید به خصوص بچه های شما آن را دوست خواهند داشت. ممکنه شیر با توجه به نوع سیب زمینی تغییر کند ، اگر مانند آرد خرد شد ، شیر را به آرامی اضافه کنید ، 1 لیوان شیر کنترل شده،پنیر موزارلا یا پنیر چدار ، فلفل سیاه ، نمک ، برای مواد سیب زمینی 1-2 عدد تخم مرغ ،آرد سوخاری و روغن برای سرخ کردن . بعد ازابپز شدن سیب زمینی ، اجازه می دهیم از دما بیفتد و بگذارید 1-2 دقیقه در یخچال استراحت کند. بعداز خنک شدن ، اجازه دهید 1 لیوان شیر اضافه کنیم ، لطفاً آن را با دقت اضافه کنید ، بسته به نوع سیب زمینی ، ، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید ، پنیر را مخلوط کرده و شکل دهید ، سپس آن را به تخم مرغ اضافه کرده و سپس آرد و در روغن سرخ کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ابتدا صد گرم کره آب شده را با دو قاشق رزماری و یک قاشق برگ_بو و سه حبه سیر له شده و دو قاشق جعفری ریز شده و نمک و فلفل_سیاه و آبلیموترش مخلوط می کنیم حال از این سس به زیر و روی پوست مرغ و داخل مرغ زده و توی مرغ را با لیموترش و رزماری تازه پر می کنیم توی ظرف فر پیاز و سیر قرار داده مرغ را روی آن قرار داده و آغشته به روغن_زیتون و نمک و فلفل سیاه می کنیم آبلیموترش روی مرغ ریخته و توی ظرف فر دو استکان سرکه_سفید یا عصاره_مرغ می ریزیم ابتدا با دمای ۲۲۰ درجه ده دقیقه پخته از آب مواد توی ظرف فر روی مرغ ریخته دمای فر را تا ۱۸۰ درجه پایین آورده یک ساعت و ربع دیگر می پزیم . بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 این مقدار مواد برای این اندازه قالب من ک حدود 4 لیوان آب میگیره کافیه، اگه قالبتون کوچیکتره مواد رو نصف کنید اگه بزرگتره دو برابر کنید) من حدود 10 تا کیوی درشت رو پوست گرفتم و خرد کردم با یک قاشق شکر میزاریم رو حرارت درب قابلمه رو بزارید تا نیم ساعت بپزه ، اگه کیوی رو نپزیم ژلمون نمیبنده و خودشو نمیگیره، (کیوی آنزیم اسیدی یا قلیایی دارن و باعث میشن ژله نبنده یا دیر ببنده . ک با پختنشون این آنزیم از بین میره) بعد نیم ساعت دو بسته ژله کیوی رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم تا پودر ژله خوب حل شه،تو این مرحله همش بزنید تا ته نگیره، موقع پختن کیوی خودش آب پس میده اگه ابش کم بود بهش یک تا دو لیوان آب اضافه میکنیم،ژله ک حل شد میزاریم تا خنک شه بعد میریزیم تو مخلوط کن تا خوب پوره شه من ی چن قطره رنگ خوراکی سبز هم بهش اضافه کردم ک خوشرنگتر باشه، میریزیم تو قالب مون و میزاریم یخچال تا خودشو بگیره، من شب تا صب گزاشتم یخچال، بعد دورتا دورش رو با کمک چاقو جدا کنید و 5 ثانیه توی آب جوش قرارش بدید راحت در میاد،امیدوارم شمام درست کنید و ازش لذت ببرید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c