eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ماهی رو با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید. داخل تابه گریل اونو سرخ کنید سبزیجات رو هم داخل همون تابه سرخ کنید روغن لازم نداره همون مقداری که به ماهی زدین کافیه. دوستان ماهی سالمون ادویه لازم نداره اما اگه با ماهی های دیگه خواستین درست کنین و دوست دارین مزه دار باشه از پودر تخم گشنیز، ادویه ماهی، پودر زنجبیل، سیر و پیاز، فلفل، زیره یا هر ادویه دلخواه میتونید استفاده کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 برای سس جوجه از ترکیب رب_گوجه و روغن_زیتون و سیر له شده و نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و پودرچیلی استفاده کنید. موقع کباب کردن از سس باقیمانده روی جوجه ها بزنید. 🔷سماق و پیاز و گوجه_فرنگی و فلفل_کبابی فراموش نشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢دو عدد بادمجان 🥢یک عدد پیاز متوسط 🥢یک حبه سیر 🥢نصف یک عدد فلفل دلمه 🥢پوره‌ی سه عدد گوجه فرنگی 🥢دو عدد تخم مرغ 🥢پنیرپیتزا در صورت دلخواه 🥢نصف ق چ شکر 🥢نمک، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم 🔷بادمجان‌هارو یکی درمیان پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و بادمجان‌ها رو با حرارت کم تفت بدید. وقتی سرخ شدن اون‌هارو از تابه خارج کنید. پیاز رو نگینی خرد کنید و توی همون تابه با مقداری روغن تفت بدید. زمانی که سبک شدن فلفل دلمه و سیر خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید. بعد مقداری پاپریکا و زردچوبه رو با پیازها تفت بدید تا عطرشون آزاد شه. پوره‌ی گوجه فرنگی رو توی تابه بریزید، نمک و نصف قاشق چای‌خوری شکر رو اضافه کنید در تابه رو ببنید تا جوش بیاد. بادمجون‌های سرخ شده با سس گوجه مخلوط کنید. دوتا فضای خالی برای تخم‌مرغ‌ها ایجاد کنید. دو عدد تخم مرغ رو اضافه کنید، نمک بزنید و در تابه رو ببندید. درصورت دلخواه میتونید مقداری پنیرپیتزا هم اضافه کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح زیبای تو، 🌾پُر باراَز اُمید 🌸روزگارو بَخت تو ، 🌾بادا سپید 🌸لَحظه‌هایَت باد، 🌾سَرشاراَز خدا 🌸مُژده‌یِ رَحمَت، 🌾تو را بادا نَوید 🌸سلام صبحتون بخیر ♥️♥️ 🌾امروزتون 🌸سرشاراز شادی وخوشبختی 💞 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سیب زمینی ابپزشده دو لیوان 🥢شیر دو قاشق 🥢تخم مرغ یک عدد 🥢ارد ذرت چهار ق غ 🥢پنیر پارمسان ۳ ق غ 🥢پنیر چدار ۴ ق غ ( هر چی بیشتر ،خوشمزه تر) 🥢نمک وفلفل سیاه هر کدوم یک ق چ 🥢پودر سیر و اویشن اختیاری هست . 🔷سیب زمینی و شیر با چنگال یا گوشتکوب له کنید .با گوشتکوب برقی انجام ندید چسبندگیش کم میشه .حالا بقیه مواد اضاف میکنیم هم میزنیم توی قیف میریزیم و با روغن داغ سرخ میکنیم تا برشته بشه.اگه قیف ندارید وسط دو تا مشما فریزر بزارید پهن کنید وبا قالب کوچک دایره ای، قالب بزنید بشکل حلقه در بیارید سرخ کنید اگه از ارد گندم استفاده کنید طعم تردی نداره و داخل پفک مثل نون خمیر میشه حتما اردش ذرت باشه تا ترد بشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢ششصد گرم مغز ران مرغ چرخکرده 🥢یک مشت مغز گردو 🥢یک مشت چوچاق (نوعی سبزی شمالی) که اگه نداشتی یک سبزی معطر جایگزین کن 🥢دو عدد پیاز 🥢دو قاشق رب انار ترش 🥢سه پیمانه برنج 🥢زعفران و نمک و فلفل بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c