eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سینه مرغ ۱ عدد 🥢بادمجون ۲ عدد 🥢پیاز ۱ عدد 🥢رب گوجه ۱ ق غ 🥢نمک 🥢فلفل سیاه 🥢زردچوبه 🥢آب نارنج یا آب لیموی تازه البته با آب نارنج خوشمزه تر میشه 🥢فلفل دلمه ۱/۲ عدد 🥢آب جوش یه استکان بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢ژامبون 🥢پنیر گودا 🥢یوفکا مستطیلی 🥢پودر پانکو 🥢تخم مرغ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢پودر ژله پرتقال ۱ بسته، 🥢خامه‏ صبحانه  ۱/۲ پیمانه، 🥢 آب پرتقال ۱/۲ پیمانه، 🥢 آب جوش ۱ پیمانه، 🥢 پودر شکر 1ق غ 🔷 پودر ژله پرتقال رو در آب جوش حل میکنیم تا کاملا ذرات آن حل بشه.خامه صبحانه و آب پرتقال رو با هم مخلوط میکنیم تا خامه کاملا حل بشه اگه دونه دونه بود از صافی رد میکنیم تا صاف و یکدست باشه.پودر شکر رو اضافه و مخلوط میکنیم مواد را به مخلوط آب جوش و پودر ژله که کاملا حل شده و ولرم شده اضافه خوب هم میزنیم. محفظه های یه قالب سیلیکونی رو خیلی کم چرب میکنیم مایع دسر رو توی قالبها میریزیم 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده بعد با یه چاقوی باریک و تیز ابتدا کناره ها رو از قالب جدا میکنیم و به آرامی از زیر محفظه ها فشار میدیم تا دسر از قالب جدا شه،درون ظرف سرو قرار داده و تزیین میکنیم دسر رو توی هر قالبی میتونید تهیه کنید منتها برای سرو تک نفره بهتره از قالب سیلیکونی چند محفظه استفاده کنید اگه ژله داغ باشه و مخلوط خامه رو بهش اضافه کنید بعد از بسته شدن ژله تون دو رنگ میشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢سیب زمینی ۳ عدد 🥢فیله مرغ ۵ عدد 🥢قارچ ۱۰ عدد 🥢نصف فلفل دلمه 🥢پیاز ۱ عدد 🥢فلفل سیاه 🥢پودر سیر 🥢آویشن بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوجه کبابی 🥢نخود آب پز 🥢کنجد 🥢آویشن 🥢روغن زیتون بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢بادمجان ۵ عدد 🥢گوجه ۷_۸ عدد 🥢فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م) 🥢آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸گلها امضای خــدا 🌸بـر روى زمین هستند 🌸تقدیم به شما دوستان 🌸مهربان و نازنین 🌸که زیبـاتـریـن امضاى 🌸خــداونـد هستید ... 🌸شنبه ی قشنگتـون بخیر 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢شیر یخ زده 🥢بستنی وانیلی 🥢شیر 🥢موز 🥢قهوه ی فوری 🥢گردو 🥢سس شکلات برای تزیین بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢۴ عدد خرمالو بزرگ یا ۶ عدد خرمالو متوسط (سعی کنید خرمالوهای پررنگ و شیرین انتخاب کنین) 🍔۱ لیوان شیر سرد 🥢۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 🥢یک سوم لیوان اب سرد 🥢۳ قاشق غذاخوری شکر (اندازه شکر بستگی به شیرینی خرمالوها داره) 🥢۴قاشق غذاخوری خامه صبحانه 🥢نصف قاشق چایخوری وانیل بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢قارچ یک کیلو 🥢آرد ۲ پیمانه 🥢ماءالشعیر ۱ پیمانه 🥢سیر ۲ حبه 🥢نمک و فلفل،به میزان لازم 🥢بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری 🥢روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری 🥢پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم 🔷طرز تهیه قارچ پفکی سوخاری با ماءالشعیر در یک کاسه سیر رنده ریز شده، بیکینگ‌پودر، آرد ، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط کنید. ماءالشعیر را کم‌کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید و در انتها پنیر رو اضافه کنید قارچ ها را داخل مایه بالا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه استراحت دهید. سپس قارچ ها را داخل روغن داغ سرخ نموده روغن اضافی آن را به کمک دستمال کاغذی بگیرید و درون ظرف سرو قرار دهید و با سس نوش جان کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢تخم مرغ: ۲ عدد 🥢وانیل: یک چهارم ق چ 🥢روغن مایع: ۵ ق غ 🥢ماست: دو سوم لیوان 🥢آرد: ۲٫۵ لیوان(آبخور آردها فرق میکنه ممکنه بیشتر یا کمترم آرد ببره) 🥢بکینگ پودر: ۲ ق م 🥣طرز تهیه خمیر خاگینه: تخم مرغ وبا وانیل بزنین از لختگی دربیاد روغن مایع و ماست رو اضافه کن ۲ لیوان آردو بکینگ پودر رو هم الک کن بعد خمیر و بادست جمع کن نیم لیوان آردو کم کم اضافه کن تا خمیر لطیف بدست بیاد بعد چونه کوچیک بگیر برا هر خاگینه سه تا نوار باریک درست کن از قسمت بالای نوارها خمیر هارو بهم بچسبون ومثل مو بباف اضافی بالا و پایین خمیر و بگیر با دست فیکس کن که موقع سرخ شدن باز نشه بعد هردو طرفشو تو روغن داغ سرخ کن بعد داخل شربت سرد بزار حدود پنج دقیقه بعد بیرون بیارو با پودر پسته و گل محمدی تزئین کن بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سیب زمینی ۴ عدد 🥢پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه 🥢نمک 🥢زردچوبه 🥢فلفل سیاه 🥢۱ دسته شوید خرد شده 🥢۲ حبه سیر 🥢نصف پیمانه پودر نشاسته ذرت 🔷پودر نشاسته ذرت انسجام سیب‌زمینی رو بیشتر میکنه و مانع از وا رفتن اون تو روغن میشه. ۲۰ دقیقه داخل فریزر یا ۳۵ دقیقه داخل یخچال بزارید اینکار هم مانع از وا رفتن میشه هم روغن خیلی کمتری جذب میکنه. هرگز برای سرخ شدنش از روغن زیاد استفاده نکنید با‌ روغن کم همه طرفش رو سرخ کنید. اگر نیاز بود حین کار باز کمی روغن اضافه کنید. روی دستمال آشپزخونه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
❌ توجه❌ ❌توجه❌ ⁉️عرضه مستقیم مانتو عبایی به قیمت تعاونی 🔴رزمایش ترویج حجاب و عفاف هر مانتو فقط ۲۰۰ تومان 👀 برای دیدن مانتوهای متنوع و باکیفیت ۲۰۰ تومنی کلیک کنید 😍👇 https://eitaa.com/joinchat/1209467075Cfe94c10681
هدایت شده از آشپزی کد بانو
هرچی مانتو داریم فقط ۲۰۰ تومن😍👆 فروش انلاین و حضوری❌سراسر کشور با پرداخت کرایه ماشین✅ https://eitaa.com/joinchat/1209467075Cfe94c10681
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سیب زمینی 🥢نشاسته ذرت 🥢نمک و فلفل سیاه 🥢کره 🥢ژامبون 🥢پنیر پیتزا 🥢سوسیس 🥢زرده تخم مرغ 🥢سس بشامل بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c