فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کاپوچینو_بستنی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فسنجون_گیاهی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
34.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قیمه_بادمجون
🥢لپه
🥢پیاز
🥢لواشک
🥢زعفران
🥢زردچوبه
🥢لیمو عمانی
🥢بادمجون سرخ شده
🥢نمک، فلفل سیاه
🥢رب گوجه
🥢گوشت
🥢گلاب
🥢شکر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ترشی_شکم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کباب_لاپلویی
🥢گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
🥢پیازدرشت یک عدد
🥢نمک وادویه به میزان لازم
🥢برنج ۴ پیمانه
🥢زعفران به میزان لازم
🥢سماق دوقاشق مرباخوری
🔹ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آلو_خشک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیر_زردچوبه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خورشت_به
✍مواد لازم :
🥢به یک عدد،
🥢 آلو پنج تا شش عدد،
🥢 گوشت حدود ۱۵۰گرم،
🥢پیاز بزرگ یک عدد،
🥢 رب یک قاشق غذاخوری،
🥢 زعفرون یک و نیم قاشق،
🥢آبلیمو یک و نیمقاشق،
🥢ادویه شامل زردچوبه،فلفل،پودر کاری و دارچین،
🥢نمک به مقدار لازم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#توپک_پنیری
🥢سیب زمینی آب پز:۳عدد
🥢کره:۵۰گرم
🥢جعفری:۱پیمانه
🥢کنسرو سبزیجات:۱عدد
🥢پنیر پیتزا به مقدار لازم
🥢نمک فلفل آویشن
🥢تخم مرغ:۲عدد
🥢پودر سوخاری:۱بسته
🥣طرز تهیه:
سیب زمینی رنده درشت بزنید کره نمک فلفل و جعفری اضافه کنید حسابی ورز بدید بعدش اندازه یه نارنگی بردارید توی دستتون باز کنید و توش پنیر و میکس سبزیجات بزارید بعد داخل تخم مرغ و بعد داخل. پودر سوخاری بزنید داخل سرخ کن بدون روغن۱۲دقیقه بزارید و اگر خواستید تو روغن درست کنید توی روغن داغ با حرارت ملایم ۱۰ددقیقه سرخ کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_بریان
🥢زیره یک و نیم ق چ زیره
🥢گشنیز یک و نیم ق چ
🥢سیر سه حبه
🥢روغن زیتون چهار ق غ
🥢نمک و فلفل به میزان لازم
🥢جعفری خرد شده دو الی سه ق غ
🥢زعفران غلیظ دو ق غ
🔹مرغ رو از مواد مرینت بیرون بیارید مواد رو از داخل شکمش بردارید.
تخم گشنیز و زیره رو آسیاب کنید سیر رو رنده ریز کنید و همراه با روغن زیتون، نمک وفلفل، جعفری و زعفران مخلوط کنید و با دست تمام سطح مرغ رو بهش آغشته کنید قسمت سینه مرغ رو زیر پوستش حتما از ادویه ها بزنید.
پاهای مرغ رو بهم وصل کنید و محکم ببندین. بال رو به سینه مرغ بدوزید.
ته یه ظرف یکم هویج، کرفس، سیر، لوبیا بذارید مرغ رو روی سبزیجات قرار بدین.
دو لیوان اب بریزید (من تو فیلم فراموش کردم بذارم)
روی مرغ رو فویل بکشید فویل رو جوری بکشید که مرغ هیچ تماسی با فویل نداشته باشه چند تا سوراخ کوچیک روی فویل بذارید.
داخل فر از پیش گرم شده طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت دو ساعت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بورانی_بادنجان
✍مواد لازم :
🥢بادمجان سیاه دلمه ای ۲ کیلو
🥢گوجه / رومی ۴ عدد
🥢پیاز ۱ عدد
🥢ماست ۴ ق غ
🥢سیر ۴ حبه
🥢پوره گوجه یک پیمانه
🥢نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا ۱ ق چ
🥢روغن ۱ لیوان
🔹بادمجان ها را پوست میگیریم و برش میدهیم بعد از اینکه شستیم برش های بامجان را روی یک سینی هموار میکنیم و کمی نمک به سطح انها میپاشیم و ۵ دقیقه میزاریم بمونه بعدش با دستمال رطوبت بادمجان ها رو میگیریم و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم ( نمک باعث میشه تلخی بادمجان ها گرفته بشه ) پیاز ها را در همون ماهیتابه تفت میدیم و پوره را اضافه میکنیم و ادویه و نمک رو هم همینطور ، بعد با احتیاط بادمجان ها و گوجه ها را میچینیم و به مدت نیم ساعت دم میدیم و با ماست که قبلا سیر داخلش رنده کردیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شاورما_مرغ
🥢سینه مرغ
🥢دنبه گوسفندی
🥢ادویه ها(نمک، پودر پاپریکا، ادویه مخلوط مرغ، آبلیمو، سیر له شده)
🥢نان پیتا
🥢خیارشور
🔹مواد لازم برای سس :
🥢ماست
🥢سس مایونز
🥢ارده
🥢نمک، فلفل سیاه
🥢کمی زیره
🥢کرفس یا نعناع خرد شده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c