فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
به امروز خوش آمدید
از خدا می خواهیم
بهترین لبخندها
برصورت ماهتان
نقش ببندد
لبخند برای حال خوب
لبخند موفقیت
لبخند از آرامش و
لبخند خدا به زندگیتون
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️ ♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت_گوجه_و_زیتون
✍مواد لازم:
🥢 تخم مرغ ۵ عدد
🥢 کوکتل ۱ عدد
🥢 پیازچه ۵ عدد
🥢 زیتون ۲ عدد
🥢 گوجه گیلاسی ۵ عدد
🥢 پنیر موزارلا ۲ قاشق غذا خوری
🥢 نمک و فلفل سیاه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شیر_برنج
🥢برنج یک پیمانه پلوپزی
🥢 شکر دو پیمانه( پلوپزی)
🥢 آب دو لیوان
🥢 شیر ۱۰ لیوان
( بهتره از شیر محلی و پر چرب استفاده کنید)
🥢 گلاب نصف لیوان
🥢 زنجبیل و هل به مقدار لازم
🔹اول برنجتون و از ۷،۸ ساعت قبل با یک لیوان آب چند دونه هل و گلاب خیس کنید
بعد برنج و بریزید تو قابلمه بهش دو لیوان آب و دو لیوان شیر اضافه کنید
زیر گاز و زیاد کنید تا به جوش بیاد بعد شعله رو کم کنید و در قابلمه رو نیم پیش بزارید
بعد از یه ربع دیگه دو لیوان شیر اضافه کنید
باز در قابلمه رو نیم پیش بزارید
بعد از یه ربع دیگه سه لیوان
تا زمانی که
تمام شیر تموم بشه و مغز برنج بپزه و پخته بشه
بعد شکر رو اضافه کنید بعد هل و زنجبیل و بعد گلاب
بزارید یه نیم ساعت دیگه باشه
بعد بریزید تو ظرف و تمام
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لقمه_مدرسه
🥢ارد قنادی ۲ لیوان
🥢 شکر ۱ ق چ
🥢 نمک ۱ ق چ
🥢 خمیر مایه ۱ ق غ
🥢 اب ۳/۴ لیوان
🥢 روغن ۵ ق غ
🥢 گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
🥢 پیاز ۱ عدد
🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد
🥢 نمک فلفل سیاه پولبیبر فلفل هندی اویشن
🥢 پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
🔹مدت زمان استراحت خمیر حداقل یک ساعت در جای گرم
در دمای ۲۰۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزه
تایم پخت بستگی به دمای دقیق فر شما داره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#چای_ماسالا
✍اندازه مواد:
🥢 چوب دارچین حدود دوسانت
🥢 هل ۵-۴ عدد
🥢 فلفل سیاه ۵-۴ عدد من از فلفل بهار استفاده کردم که عطر خیلی جذابی داره
🥢 جوزهندی رنده شده ۱/۴ قاشق چایخوری من از یه دونه
غلاف جوز هندی استفاده کردم
🥢 میخک ۵-۴ عدد
🥢 زنجبیل خشک یه تیکه کوچیک یا اگه تازه بود حدود دوسانت
🥢 بادیان ستاره ای ۱ دونه یا بجاش نصف قاشق رازیانه بریزید
🥢 چای سیاه ۳-۲ قاشق
🥢 عسل یا شکر ۳-۲ قاشق
🥢 شیر حدود ۶۰۰ میل بهتره که پرچرب باشه ولی من کم
چرب ریختم
معمولا همه ادویهها بهم اه چای آسیاب میشن و به مقدار کمی آبجوش اضافه میشن تا بجوشه و عطرشون آزاد بشه و بعدش شیر اضافه میشه ولی من کوبیدم و به شیر اضافه کردم و گذاشتم بجوشه ، بعد از جوشیدنبذاربد یه ربع بمونه تا عطر و رنگش به شیر منتقل بشه و بعدش میل کنید.
چای کرک ادویه کمتری داره و معمولا هل و زنجبیل یا دارچین ، تو بعضی موارد زعفران هم اضافه میشه و اینکه بطور معمول با مواد خشک با آب بیشتری میجوشه و بعدش شیرعسلی یا شیر غلیظ شده و شکر بهش اضافه میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اسنک
🥢فلفل دلمه رنگی
🥢 ژامبون گوشت یا مرغ
🥢 قارچ و ذرت
🥢 نان پیتا یا ترتیلا
🥢 پنیر خامه ای
🥢 پنیر پیتزا
🥢 نمک و فلفل سیاه
🥢 آویشن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مینی_پیتزا
✍مواد لازم:
🥢 آردسفید: ۲/۵ پیمانه یا ۳۰۰ گرم
🥢 خمیرمایه: یک و نیم ق چ
🥢 شکر: یک و نیم ق چ
🥢 آب ولرم: سه چهارم لیوان یا ۱۶۰ گرم
🥢 روغن مایع: ۳-۴ ق غ یا ۴۰ گرم
🥢 نمک: ۱ ق چ سرخالی
🥢 پنیرپیتزا
🥢 ژامبون یا سوسیس
🥢 فلفل دلمه
🥢 قارچ
🥢 زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال
🔹دمای فر: ۱۸۰ درجه
مدت زمان: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
22.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#میرزا_قاسمی
🥢بادمجان متوسط : ۳ عدد
🥢 گوجه متوسط : ۳ عدد
🥢 سیر : هر چی بیشتر بهتر
🥢 زردچوبه
🥢 نمک و فلفل
🥢 تخم مرغ : ۲ عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پای_سیب_هزارلا
🥢1 بسته خمیر هزارلا
🥢 2 عدد سیب
🥢 عسل
🥢 پودر پسته
🥢 خلال بادام
۱- سیبها را مطابق ویدئو برش بزنید.
۲- خمیر هزارلا را با کاتر گرد دالبر برش بزنید.
۳- روی سینی فر ۱ قاشق عسل بریزید. روی عسل یک قاشق پودر پسته و یک قاشق خلال بادام بریزید، دو حلقه سیب را روی آن قرار بدهید و خمیر هزارلای برش خورده را روی سیبها قرار بدهید.
۴- روی خمیر را رومال تخم مرغ بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بگذارید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نون_سیر
🥢یک نان باگت
🥢 دو سر سیر درسته
🥢 روغن زیتون
🥢 رزماری یا برگ نعنا یا هر طعم دهنده ای که دوست دارید
🥢 پنیر گودا یا هر پنیری که می پسندی
🥢 برگ ریحان برای تزیین
🥢 یک چهارم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
🥢 پولبیبر و نمک
🔹سیر رو میتونی توی فر، مایکروفر، ایرفرایر و اجاق گاز بپزی، فقط باید خوب بپزه که نرم نرم شه، من توی ایرفرایر گذاشتم حدود یکساعت با دمای ۱۶۰ درجه
باگت ها رو در پایان توی فر یا روی گاز بذارید حدود پنج دقیقه تا هم برشته شه هم پنیر آب شه
برش بزنید و میل کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c