#کیک_ژله_ای_پرتقالی 🍰🍊
🍴مواد لازم🍴
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر ژله پرتغال ۱ بسته
آرد ۱ و نیم لیوان
آب پرتقال یا شیر یا ماست نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
اسانس و رنگ خوراكى به میزان دلخواه
🔥طرز تهیه🔥
اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.تخممرغ،شکر و اسانس پرتقال رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده، مواد و داخل قالب ریخته داخل فر به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه قرار میدیم.
✔ پودر ژله باعث میشه عطر و طعم کیک قوی بشه و رنگ قشنگی بگیره.
✔اگر بدون اسانس میخواید درست کنید جاش وانیل بریزید.
✔به غیر از پرتغال میشه از میوه های دیگه استفاده کرد فقط باید آبمیوه های متناسب با پودر ژله را انتخاب کنیم یا به جای آبمیوه شیر یا ماست بریزیم.
#تزیین
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #سمنو😍😍
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرح جالب درست کردن گل وبرگ با تافی ومایع کاکائو😍😋🍃🌸
ازایده های تزیین وپذیرایی✨
#دسر #کیک_شکلاتی #تزیین_کیک_تولد
#تزیین
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_بدون_فر
مواد لازم:👇
تخم مرغ : سه عدد
شکر : یک و نیم پیمانه
وانیل : یک سوم ق م
روغن مایع: دو سوم پیمانه
ارد :دو لیوان
پودر کاکائو: نصف پیمانه یا چهار ق غ
شیر :یک پیمانه
بکینگ پودر : دو ق چ
طرز تهیه:👇
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه وقتی خوب بزنید کیک هم پوک و عالی میشه
بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید
در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر روسه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید
داخل قالب گرد که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید همه جا رو بریزد و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بعد چهل و پنج مین چک کنید با خلال.
در قابلمه یا تابه:👇👇👇
مدل اول:👇
میتونید روی گاز هم درست کنید اگر فر ندارید کافیه یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون رو انتخاب کنید و یه پایه کوچیک یا حتی یه قالب کیک یک نفره کلا چیزی که بتونید قالب کیک رو روش قرار بدید بعد دم کنی بزارید و بزارید بپزه.یااینکه داخل قابلمه رو آب بریزید طوریکه وقتی قالب کیک رو دراون قرار میدید قالب تا نصف در آب باشه.درقابلمه رو دم کنی بذارید.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#_دیپ_چیز
👈این روزا دیپ چیز خیلی در رستوران ها پر طرفدارشده و خیلیها وسوسه میشن با برگر امتحانش کنن .
✍ابتدا دو ق نشاسته ذرت رو در یک لیوان شیر سرد حل کنید و روی شعله ملایم بزارید و هم بزنید وقتی شروع به غلیظ شدن کرد یک تا یک ونیم لیوان پنیر چدار رنده شده و در صورت تمایل کمی پودر سیر و فلفل بهش اضافه ومخلوط کنید تا پنیر ذوب و یکم غلیظ بشه یادتون باشه وقتی از داغی میفته غلیظتر میشه . از روی شعله بردارید این دیپ خوشمزه رو گرم سرو کنید .
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پادرازی
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
❤️❤️❤️❤️
#تزیین
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پادرازی
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
❤️❤️❤️❤️
#تزیین
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_شنی
ارد یک و یک چهارم پ
روغن نصف پ
شکر دو سوم پ
ماست سون یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
بکینگ پودر یک قاشق غ خ
هل کمی
پودر نارگیل تفت داده شده ۲/۳پیمانه
شیر عسلی خارجی نصف قوطی
اول شکر و تخم مرغ و هل رو خوب ترکیب کنید بعد ماست و روغن رو بهش اضافه کنید و در اخر مخلوط ارد و بکینگ پودر ترکیب شده و الک شده رو تو سه مرحله بهش اضافه کنید و با قاشق فقط به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست بشن،بعد کف قالبتون رو چرب کنید من ازسینی مستطیل۲۵در۳۵استفاده کردم چون نمیخواستم کیکم ارتفاعش زیاد باشه دلم میخواست سطحش پهن باشه که خوب بتونم نارگیل پاشیش کنم،
بعد مواد و بریزید تو قالبتون و چند بار بکوبید زمین تا هوای اضافیش خالی بشه و بذارید تو فری که از یک ربع قبل گرم کرده بودین فرتون حتما گرم باشه ،به مدت نیم ساعت روی ۱۸۰درجه،دمای فرها متفاوته شاید برای شما کمی بیشتر از نیم ساعت بشه پس خودتون چک کنید،بعد کیک و از فر که اوردین بیرون همونطور که دااااغه شیر عسل و بریزید روشو با پشت قاشق صاف کنید و پودر نارگیلی که تفت داده بودین با دست بریزین روش،تا کاملا سرد نشده برشش نزنیدها چون خیلی لطیفه.
🍔🍟...🍭...🍟🍔
#تزیین
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#شیرینی_لطیفه
#شیرینی_لطیفه
تخم مرغ ۳عدد متوسط
پودر قند ۹۰ گرم
وانیل خالص ۱ بسته یا یک ق چ
بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری
آرد ۱۱۰ گرم
نشاسته ذرت ۲ ق غ
سفیده و زرده را جدا میکنیم.با همزن برقی ابتدا سفیده ها را با دور تند کمی هم میزنیم تا کمی سفید و پفکی شوند. سپس بصورت بارانی پودر قند الک شده را طی چند مرحله اضافه میکنیم. سفیده و پودر قند را با دور تند همزن انقدر میزنیم که براق و سفت شوند طوری که از ظرف نریزند.
حال همزن را روی دور کند تنظیم کرده و زرده ها را دانه دانه اضافه می نمائیم(فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم) و سپس وانیل.
همزن برقی را کنار میگذاریم. آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک میکنیم و به مخلوط آماده شده اضافه میکنیم و با همزن دستی به ارامی و دورانی و در یک جهت هم میزنیم.
فرمول آماده شده را داخل قیف مورد نظرمان میریزیم. کف سینی کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را با دقت و با فاصله روی سینی پایپ میکنیم. دقت کنید شیرینی ها را بحالت قله ای پایپ کنید چون بعد از دیدن حرارت پهن خواهند شد. کمی پودر قند روی مواد الک کنید.
شیرینی های لطیفه را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه میپزیم.
عزیزان توجه داشته باشید که در حین پخت در فر را باز نکنید.
به محض اینکه شیرینی ها از کناره شروع به برشته شدن کردن، فر را خاموش کنید و دو دقیقه بعد از فر خارج کنید.
لطیفه های کاملا خنک شده را دو به دو با خامه فرم گرفته به هم بچسبانید.
بهتر است چند ساعت بعد میل شود.
نوش جان
#تزیین┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛