eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.3هزار دنبال‌کننده
950 عکس
268 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘🥘🥘🥘 مواد لازم :🥘🥘🥘🥘 گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم آرد نخودچی ۲۰۰ گرم پیاز ۲ عدد گوجه ۳ عدد نمک زردچوبه و فلفل به میزان لازم روغن سرخ کردنی ۴ قاشق طرز تهیه :🥘🥘🥘🥘🥘 گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده ورز میدهیم آرد نخودچی و نمک و ادویه را به آن افزوده( من در این مرحله یک پیمانه برنج پخته شده ایرانی اضافه میکنم که عطر و طعم خوبی میدهد به غذا) و با دست ورز می دهیم تا زمانی که یک دست شود و منسجم و( بعضی ها سبزی معطر هم اضافه میکنند) بعد انها را قلقلی می کنیم یک عدد پیاز دیگر را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم گوجه ها را رنده کرده یا خرد کرده و بر پیاز می افزاییم هم می زنیم تا کمی گوجه تغییر رنگ دهد بعد گوشت های قلقلی شده داخل آن می اندازیم بعد از چند دقیقه دو لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و اجازه میدهیم تا بپزد می توانید هم وقتی پیاز و گوجه سرخ شد آب را اضافه کرده و وقتی آب به جوش آمد قلقلی ها را داخل آن بیندازید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی گوشت چرخ‌کرده200 گرم/قارچ500 گرم/پیاز متوسط1 عدد/رب گوجه فرنگی1 ق غذاخوری/فلفل دلمه متوسط1 عدد/پنیر پیتزا200 گرم/پودر آویشن به میزان لازم /نمک، زردچوبه، فلفل به میزان لازم طرز تهیه سمبوسه پیتزایی برای تهیه سمبوسه پیتزایی ابتدا؛ پیاز را ریز خرد یا رنده کنید و در تابه با مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید.سپس گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.حرارت را کم کنید تا حدود 7-8 دقیقه گوشت حالت نیم‌پز پیدا کند و آب آن کشیده شود.قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.کمی مواد را تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.چند دقیقه دیگر باز هم مواد را باهم تفت دهید و در آخر، نمک و پودر آویشن را اضافه کنید.وقتی مایه سمبوسه آماده شد، سراغ پیچیدن سمبوسه‌ها بروید. نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در انتهای نان بریزید. روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و از یک گوشه شروع به پیچیدن نان به شکل مثلثی کنید. همه سمبوسه‌ها که پیچیده شد، آن ها را در سرخ‌کن یا تابه با روغن فراوان سرخ کنید. نکته:  می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده، ازسوسیس خانگی نیز استفاده کنید. در این صورت بهتر است فلفل را حذف کنید.سمبوسه را با سس قرمز یا سس فلفل سرو کنید. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم : نان تست ۳ عدد شیر ۴ قاشق غذاخوری سینه مرغ 1عدد تخم مرغ 3عدد خامه صبحانه 1 لیوان نمک و فلفل قرمز و سیاه، پودر آویشن، پودر سیر به میزان لازم . طرز تهیه : 1- نون تست رو با شیر کاملا سرد خیس میکنم. 2-سینه مرغ بدون استخون و چربی رو با سفیده تخم مرغ و نون تست خیس خورده رو با هم میکس میکنیم. 3-خامه صبحانه سفت شده رو اضافه میکنیم.(منظور خامه ای که در یخچال گذاشته ایم و خنک و سرد شده) . 4- ادویه ، نمک ، فلفل قرمز و سیاه، آویشن پودر سیر و هر ادویه ای که دوست دارید رو بهش اضافه میکنید . و همه رو با هم میکس میکنم یه خمیر کاملا صافو یه دست به دست میاد میریزم تو کیسه فریززززر نوک کیسه رو سوراخ میکنیم 5- سلفون را روی سطحی که از قبل خیس کردید پهن کنید و مواد رو مانند عکس روی سلفون بریزد. 6- سلفون رو دورش بپیچید و دو سرشو محکم گره بزنید که آب توش نره. بعد مانند عکس با نخ به این صورت در آورید. سوسیس ها رو درون قابلمه بریزد و آب معمولی تو قابلمه بریزد تا جایی که روی سوسیس ها رو بپوشاند. یه کاغذ روغنی بردارید وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالای آب نیایند. شعله رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید .به مدت ۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا سوسیس ها بپزند. و بعد آنها رو از آب خارج کتنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون هارو جدا کنید حالا شما یک سوسیس سالم و خوشمزه دارید نوش جان. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
دستور : خاگینه پاپیونی دوعدد تخم مرغ رو با ی ق چ وانیل هم میزنیم.بعد نصف لیوان ماست و دو ق غ روغن مایع اضافه میکنیم هم میزنین بعد دو پیمانه ارد و دو ق چ پکینگ پودر اضافه کرده ورز میدهیم نیم ساعت استراحت داده بعد با وردنه باز میکنیم دایره شکل قالب زده و بشکل پاپیون جمع میکنیم و ی نوار دور خمیر میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم. برای شربتش دو لیوان شکر و دو لیوان اب و کمی زعفران و ی ق چ ابلیمو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه ووشربت باید خنک باشه و خاگینه هامونو داغ . ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🥮 😋 ▫️تخم مرغ3عدد ▫️شكر 1ليوان ▫️روغن مايع1ليوان ▫️شير1ليوان ▫️رنده پوست ليمو1ق غ ▫️آبليموچند قطره ▫️تخم خرفه3ق غ ▫️آرد2ليوان ▫️بكينگ پودر 1ق م 🔸ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن ميزنيم تا كف كنه بعد رنده پوست ليمو را اضافه كرد بعد روغن مايع و همچنين شير را اضافه كرده هم ميزنيم حالا همزن وا كنار گزاشته و ابليمو را اضافه كرده و ارد را ك همراه بكينگ پودر چند بار الك كرد اروم اروم اصافه ميكنيم در اخر تخم خرفه را مخلوط كرده و توي قالب ك از قبل چرب كرديم ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
یک سالاد کامل و خوشمزه😋 مواد لازم:6 نفر 3 لیوان مرغ پخته شده 1/2 یک کاهو خرد شده 1 لیوان نخود فرنگی 1 لیوان ذرت 1 لیوان زیتون بدون هسته (سبز یا سیاه) 1 لیوان کرفس خرد شده 1 لیوان گوجه فرنگی گیلاس یا معمولی خرد شده مواد سس: 1 لیوان ماست یونانی 1 قاشق غذا خوری سس خردل یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری) نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا تمام مواد سس را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کامل ترکیب شوند و در یخچال گذاشته،سپس یک کاسه شیشه ای با عمق زیاد را برای سرو سالاد آماده کنید و کف ظرف مرغ خرد شده ریخته و در لایه های بعد گوجه فرنگی،زیتون،نخود فرنگی،کرفس،ذرت و لایه آخر کاهو گذاشته ،این سالاد را میتوانید حداکثر 24 ساعت قبل از سرو در یخچال نگهدارید ،و موقع سرو با سس سالاد مخلوط و نوش جان کنید🤗 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت اول قبل اینکه دستور رو بگم داخل کلیپ به جای پودر نسکافه فوری اشتباه گفتم پودر نشاسته موز یخ زده : 2 عدد بیسکویت یا کیک : نصف بسته پودر نسکافه فوری : 1 قاشق غذا خوری پودر نارگیل : 2 قاشق غذا خوری کنجد : 1 قاشق غذا خوری عسل : 1 الی 2 قاشق غذا خوری مغزیجات به دلخواه : من نصف لیوان گردو و بادام استفاده کردم بستنی وانیلی لیوانی : 2 عدد شیر خنک : 1 الی 2 لیوان یخ : 5 تیکه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دولایه ابتدا سیب‌زمینها را پوست کنده و بشکل ورقه‌های نازک ببرید. سپس با نمک بمدت 10 دقیقه مزه‌دار و بعد آبکشی کنید. حالا سیب زمینی‌ها را به نشاسته ذرت خوب آغشته کنید. روغن راخوب داع کنید و سیب‌زمینی‌ها را داخل آن بریزید. شعله را کم کنید تا خوب بپزد. از روغن‌ خارج و خنک کنید. مجدد سیب‌زمینی‌ها را داخل روغن ریخته و تا زمانیکه دو لایه‌ای شود آن را سرخ کنید. سپس با سُس گوجه فرنگی (و ماست موسیر😋) نوش جان کنید😍🌱 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🍋 ‌ مواد تشکیل دهنده:👇 100 گرم آب لیمو 150 گرم شکر 2 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف لیوان شیر کمی وانیل 70 گرم کره ‌ طرز تهیه:👇 100 گرم آب لیمو ، 150 گرم شکر با 2 تخم مرغ ، دو قاشق نشاسته ، شیر و وانیل را روی حرارت گاز قرار داده و مخلوط کنید تا غلیظ شود ، 70 گرم کره اضافه کنید و مخلوط کنید و یک شب در یخچال بذارید. مقداری بیسکویت را خرد می کنیم و در لیوان میریزیم. یک لایه خامه اضافه می کنیم رویش،مجددا این کاررا تکرار میکنیم. و روی آن را با خامه فرم گرفته و یک بیسکویت تزیین میکنیم.‌ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم: دل و جگر:1 دست روده گوسفندی:نیم کیلو گوجه:1 دونه فلفل تند:1 عدد پیاز:2 عدد ادویه ها:فلفل ،زردچوبه،نمک:به مقدار لازم ___ طرز تهیه: روده گوسفندی رو تو روغن داغ سرخ کنید بعد که کامل سرخ شد پیاز خلالی رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدین. بعد گوجه نگینی و فلفل تند خورد شده و ادویه ها رو بهش اضافه کنیدو خوب هم بزنید. ⠀ و در آخر هم دل و جیگر خورد شده رو بهش اضافه کنید و اجازه بدین خوب بپزه😍نوش جونتون😋🌺 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای 4 نفر: سینه مرغ 600 گرم فلفل دلمه‌ای: 2 عدد (هر رنگی دوست دارید) هویج: 2 عدد متوسط کدو سبز: 2 عدد >>>مرینیت مرغ: نمک: سلیقه‌ای فلفل سیاه: نصف قاشق چایی خوری فلفل سفید: 1 قاشق چاییخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایی خوری پودر سیر: 1 قاشق چای خوری پودر پیاز: 1 قاشق چایی خوری روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری >>>ادویه سیزیجات: نمک + پودر سیر سبزیجات 7-8 دقیقه تفت بدید، کافیه. من با کاهو فرانسوی ساندویج رو درست کردم، شما هم میتونید از کاهو، خیار شور و.... استفاده کنید. شما می‌تونید از ادویه های دیگه مثل آویشن، پاپریکا، رازیانه و... هم استفاده کنید. سبزیجات رو هم میشه جایگزین کرد؛ مثل پیاز، بادمجان، کرفس ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوق العاده زیبا و عالی مناسب بچه ها به شکل میکی موس 👌🏻😍 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. لايه ى بيرونى تركيب سيب زمينى پخته با سس و نمك و فلفله براى مواد ميانى هم مرغ رو طعم دار كردم و با پياز و ادويه پختم و بعد از خنك شدن ريز خورد كردم .به همراه كنسرو نخودفرنگى ،كنسرو ذرت، هويج پخته ى نگينى،شويد،جعفرى،پيازچه،فلفل،نمك و سس كاملا تركيب كردم ميتونين به دلخواه ضخامت لايه ى پوره و تركيب محتويات ميانى رو به ذائقه ى خودتون تغيير بدين فقط حواستون باشه هم پوره و هم مايه ى ميانى نبايد خيلى شُل و آبكى باشه چون شكل خودشو بعد از بيرون آوردن از قالب از دست ميده ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# پیتزا_ چیکن آلفردو ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا میوه از هرمیوه ای میتونید استفاده کنید🤗 برای طعم دار کردن از مواد زیر استفاده شده👇 شربت غلیظ آب لیمو آب گازدار یا دلستر آب لیمو برگ نعنا پوست لیمو رنده شده ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
بادمجان قلمی : 1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست) سرکه : به مقدار لازم سیر: 250 گرم هویچ :200 گرم سبزی ترشی :نعناع و ترخون و..   به مقدار لازم فلفل سبز : 50 گرم طرز تهیه: ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم. بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم  و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند . سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم. بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادمجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است. نکاتی که باید در تهیه ترشی بادمجان رعایت کنید بهترین نوع سرکه از انگور، کشمش و سیب تهیه میشود. به دلیل ناخالص بودن سرکه ، آن را چند دقیقه ای بجوشانید و بعد از سرد شدن استفاده کنید. سرکه را به مقداری داخل ظرف ترشی بریزید که روی مواد را بگیرد. هرگز از ظروف پلاستیکی و روی برای ترشی استفاده نکنید و فقط از ظروف سفالی، بلوری یا چوبی استفاده کنید.  ظرف های ترشی باید در جای خنک قرار دهید.  برای تندتر شدن ترشی در هر لایه میتوانید از فلفل سبز قلمی استفاده کنید. اگر با غذای تند ناسازگاری دارید سیر و فلفل کمتری داخل ترشی بریزید.  به جای نعنا خشک میتوانید از سبزی چوچاق یا زولنگ که یک سبزی محلی شمالیست استفاده کنید.  استفاده از مقداری سیاه دانه در این ترشی باعث خوش عطری آن خواهد شد. بادمجان ها را فقط در حدی بپزید که خامی آنها گرفته شود.  سبزی ها و بادمجان های شسته شده باید کاملا خشک شوند. در ترشی بادمجان برای زیباتر شدن از آن از سرکه قرمز استفاده کنید. به میزان نمک گفته شده در هر شیشه ترشی دقت کنید تا شور نشوند.  در این ترشی به دلخواه میتوانید از از ادویه ی ترشی ، گلپر ،فلفل سیاه و قرمز استفاده کنید. نکات تکمیلی در مورد ترشی بادمجان ترشی بادمجان جزو ترشیجات و شور میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد . ترشی بادمجان را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . که البته بهترکمی آب هم قاطی سرکه بشه وگرنه خیلی ترش میشه.میزانش نصف سرکه باشه خوبه.من نصف نصف ریختم 😜😜 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کله پاچه خونگی🤪 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 #┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
رنگی بسازید🌹 پودر نارگیل رو داخل مشما بریزید رنگ خوراکی مایع رو کم کم بهش اضافه کنید و آروم مشما رو ماساژ بدید تا رنگ پخش بشه اگر با حرکات سریع و فشار زیاد دست انجام بدید،پودر نارگیل روغن پس میده بعد که به رنگ دلخواه رسیدید در یک سینی پهن کنید و بذارید کاملا خشک بشه. از اون برای تزیین کیک و دسرها تون استفاده کنید 😍 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
دستور کیک چهار تخم‌مرغی رو توی قالب ۲۰ سانت با ارتفاع ۱۰ سانت قبل از هر چیزی همیشه آرد رو الک میکنیم، سه بار الک کردن آرد و بکینگ پودر در بافت و پف کیک تاثیر داره... برای کف قالب تو پست قبلی گفته بودم از کاغذ روغنی و درصورت دردسترس نبودن کاغذ روغنی از روغن جداکننده استفاده کنید... روغن جداکننده ترکیب مساوی آرد، روغن جامد، روغن مایع است... یک قاشق چایخوری آرد، یک قاشق چایخوری روغن مایع، یک قاشق چایخوری روغن جامد رو مخلوط میکنیم و با برس به کف قالب میزنیم، حالا اگه کیک شکلاتی بود میتونید به جای آرد از پودر کاکائو استفاده کنید... مواد لازم: تخم مرغ چهار عدد شیر ولرم یک لیوان شکر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد دو لیوان سرپر بکینگ پودر دو ق‌چ وانیل نصف ق‌چ 📝طرز تهیه: اول زرده و سفیده رو جدا میکنیم... سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه میزنیم، تا حدی که وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه، میزاریمش یخچال... زرده تخم‌مرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه میزنیم تا کرم و کشدار شود، روغن مایع و در آخر شیر را اضافه میکنیم... آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن بیست ثانیه میزنیم... حالا سفیده را ‌در دو مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم... مواد را در قالب میریزیم و به مدت نیم ساعت در فر ۱۷۰ درجه میگذاریم... برای کیک شکلاتی همین مواد فقط نصف لیوان از آرد رو بردارید و نصف لیوان پودرکاکائو اضافه کنید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🍪😋 ▫️آرد 70 گرم ▫️بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️کره 50 گرم ▫️شكلات تلخ 70 گرم ▫️شکر نصف پیمانه (میتونین كمترش كنين) ▫️نمک نوک قاشق چایخوری ▫️وانیل نوک قاشق چایخوری 🔸كره و شكلات رو با هم به روش بنماری آب میکنیم. تخم مرغ و شكر رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربياد، وانيل، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم، بعد شكلات و كره رو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزنیم تا ترکیب يكدست بشه. 🔸حالا آرد الک شده رو آروم آروم اضافه كرده و هم میزنیم. موادمون نه خيلی شل باشه نه خيلی سفت. كف سينی رو کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به اندازه های یه گردو برداشته و با فاصله میچینیم و حدود 12 دقیقه توی فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
👇👇👇 مواد لازم: 🔸بهتره برا مربا، آلبالو پیوندی نباشه (منظور ریز باشه نه پیوندی با گیلاس). 🔸من ۲ کیلو آلبالو داشتم، شما طبق مقدارتون پیش برین. آلبالو: ۲ کیلو/ شکر: ۲ کیلو (بسته به ترشی یا شیرینی آلبالو میشه تغییر داد)/ یخ: چند تکه (اختیاری) 👇👇👇 طرز تهیه: دُم آلبالوها رو بگیرید، شسته و هسته ها رو طوری جدا کنید که آلبالوها له نشن (من دستگاه داشتم، با نِی هم میشه). شکر رو لا به لای آلبالوها بریزید و بذارید حدود ۲۴ ساعت تو یخچال بمونن تا آب بندازه (میشه لابلا چند تکه یخ هم انداخت تا دچار شوک شه و بهتر رنگ بده). روز بعد مواد رو روی حرارت ملایم قرار داده و به محض جوشیدن، کف روش رو آروم بردارید و بذارید حدود ۲۰ دقیقه مربا بجوشه تا به غلظت برسه (اگه آلبالو زیاد بجوشه رنگ خودش رو از دست داده و له میشه). همین که به غلظت کافی رسید (نشانه ی قوام: یه قاشق شربت رو بذارین خنک شه و بعد خنک شدن نباید خیلی رقیق یا خیلی سفت باشه) از رو حرارت برداشته و بذارید کامل خنک شه. حالا با قاشق خشک و تمیز (وگرنه کپک میزنه) داخل شیشه ی تمیز ریخته و کمی هم از شربت رو روش ریخته و درش رو ببندید و تو یخچال نگه دارید. باقی شربتی که موند رو جدا بعنوان نگه دارین. 🔸کپک زدن مربا: شکر کم باشه، قوام نیومده باشه، کاملا پخته نشده باشه و ... . 🔸شکرک زدن مربا: وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشه. برای رفعش باید تو شربت یا مربا کمی آبجوش و مقداری آبلیمو اضافه و بذارید چند جوش بزنه تا شکرک از بین بره. 🔸هرچقد آلبالو نارس تر باشه رنگ شربتش خوشرنگ تره؛ آلبالو رسیده مربای تیره ای خواهد داشت؛ آلبالوی ریز مربای بهتر و خوشرنگ تری داره. 🔸میشه آلبالو رو تو قالب یخ بذارین تا یخ تشکیل شه و برای تزئین و خنکی شربت استفاده کنید. 👇👇👇 : بعد اینکه مربا خنک شد، حدودا ۲ لیوان ازش رو برداشتم و ریختم تو مخلوط کن و بعد پوره شدن گذاشتم رو حرارت ملایم و نصف ق چ پودر ژلاتین بن ماری شده اضافه کردم و کمی که غلظت پیدا کرد از رو حرارت برداشتم و گذاشتم خنک شه. میشه از مارمالاد برای تزئین کیک و غیره هم استفاده کرد. 🍒🍒🍒┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛