eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.3هزار دنبال‌کننده
950 عکس
268 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
بسیار خوشمزه تر از اسفنجی مواد لازم آرد قنادی 300 گرم معادل 2 پیمانه پودر قند 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی تخم مرغ سرد 6 عدد بیکینگ پودر 1 ق چ سرصاف نمک 1 پنس وانیل 1/8 ق چ آب جوش: نصف پیمانه طرز تهیه فر رو روی180درجه سانتی گراد روشن کنید کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر..با روغن مایع چرب می کنیم.آرد و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم تخم مرغ های سردمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم.سفیده ها رو با همزن می زنیم..با دور متوسط .سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم توی یخچال زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم آب جوش رو سریع می ریزیم و سریع هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه. سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره .بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو مخلوط کنیم یعنی هم نزنیم...بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم بهتره که سفیده و آرد رو به تناوب مخلوط کنیم من با این روش انجام میدم طوری که مرحله آخر سفیده رو میریزم توی قالب می ریزیم درحالی که دوسوم قالب خالی باشه.این کیک پفش عالیه پس درنظر بگیرین قالب رو توی فر می ذاریم و چیزی حدود 40 تا 50 دقیقه زمان می دیم بهش تا بپزه بعد چک کنید اگر پخته بود فر رو خاموش کنید بزارید کیک ده دقیقه داخل فر بمونه و اونجا بمونه و بعد درش بیاریدتاخنک بشه بعد یکی دوساعت که خنک شد اونوقت از قالب دربیارید و سرو ته کنید کاغذ روغنی رو هم جدا کرده واجازه بدید کاملا خنک بشه تا مناسب خامه کشی بشه👈( بهتره ۱۰ تا ۲۰ ساعت کیک بیرون‌یخچال بمونه تا برای خامه کشی اماده بشه البته روشو بپوشونید نگران هم نباشید کیکتون اصلا کهنه نمیشه😉 ) 👈نکته،برای اینکه کیکتون کاکائویی بشه باید 3 قاشق از ارد و بردارید قبل الک و بهش 3 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و بعد همراه آرد الک کنید یا به آب جوشی که به زرده اضافه میکنید پودر کاکایو رو اضافه کرده حل کنید و به زرده اضافه کنید در مقابل از مقدار ارد دوبرابر پودر کاکایو کم کنید یعنی اگه ۳۰ گرم پودر کاکایو میریزید حدود ۵۰ گرم از مقدار ارد کم کنید . این مواد برای قالب ۲۵ سانتی مناسبه 😊 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
خامه ای مواد لازم برای تهیه 20 عدد نان آب یک پیمانه روغن جامد یا کره یک سوم پیمانه نمک یک پنسه آرد قنادی یک پیمانه تخم مرغ متوسط 4 عدد وانیل نوک قاشق چایخوری آرد را الک کرده کنار بگذارید. آب و نمک و روغن را درون قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن مذاب شد و آب از زیر شروع به حال جوش زدن کرد آرد را یک مرتبه به آن اضافه کرده و مخلوط را با قاشق چوبی طوری هم بزنید که همه آرد به خورد مواد رفته خمیر یک دستی حاصل شود. همین که خمیر به صورت یک تکه در آمد و دیگر به دیواره های قابلمه نچسبید باید حرارت را خاموش کرده و خمیر را درون سینی پهن کرده تا داغی خود را از دست داده آماده اضافه کردن تخم مرغ شود. در این هنگام فر را روی حرارت 200 درجه روشن کرده و سینی فر را با اسپری روغن خیلی کم چرب کنید. مرحله اول تهیه نان از همان ابتدا مهم است. توجه کنید چون آب باقیمانده درون خمیر همان آبی است که بعدا قرار است درون فر داغ بخار شود و با نیروی خود موجب پف کردن نانها شود پس مقدار آن را دقیق اندازه گیری کنید و درون قابلمه بریزید. و حین حرارت دادن به آن با مشاهده اولین خال جوش های پی در پی تصمیم به اضافه کردن آرد بگیرید و اصلا منتظر نمانید تا آب قل بجوشد چون بخار شود از مقدار آن کاسته میشود. بعد از اضافه کردن آرد و گلوله شدن مخلوط اصلا لازم نیست خمیر تفت بخورد. چون قرار نیست خمیر در این مرحله پخته شود. بعد از این که خمیر درون سینی داغی خود را از دست داد آن را به کاسه ی گودی انتقال داده یکی از تخم مرغها را شکسته و با آن مخلوط کنید. با اضافه کردن هر تخم مرغ خمیر ابتدا حالت بریده پیدا میکند که لازم است با مالش دادن آن با نوک انگشتان کاملا یک دست شود سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید هر بار با صبر و حوصله این کار را انجام دهید برای هر تخم مرغ . با آخرینذتخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید. خمیر آماده شده نرم و براق و کاملا چسبنده است و اگر یک قاشق چوبی در آن قرار داده شود می ایستد. اگر خمیر شل بود تخم مرغهای به کار برده شده درشت بوده یا بدون رعایت زمان مخلوط کردن پشت سرهم و سریع به خورد خمیر داده شده اند. برای رفع این مشکل خمیر را چند دقیقه بیشتر مالش دهید تا چسبندگی لازم را پیدا کند. خمیر در این مرحله آماده شکل دادن است. خمیر را داخل قیف ریخته با ماسوره گرد ساده یا ستاره با قطر یک و نیم سانت به اندازه یک گردو روی سینی قرار دهید بین آنها 2 و نیم سانت فاصله رعایت کنید .سعی کنید خمیرها هم اندازه باشد. خمیر را نسبت به اندازه آنها نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا پف کرده طلایی رنگ شود و خمیری داخلدآنها باقی نمانده کاملا خشک شود. نان با پخت کامل از زیر مانند آینه صیقلی است و اگر به این نقطه ضربهدبزنید تو خالی بودن آن کاملا احساس می شود. بعد از این که سینی را از فر خارج کردید با یک سیخ چوبی سوراخ کوچکی در قسمت زیر نانها ایجاد کنید تا بخار داخل نانها خارج شود و هیچ رطوبتی داخل آنها باقی نماند. داخل آنها را با خامه فرم گرفته پر کرده و درون ظرف بچینید. برای تزیین میتوانید از پودر قند و پودر کاکائو و پودر پسته استفاده کنید ⚜گروه آشپزی کدبانوی نمونه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
بسیار خوشمزه تر از اسفنجی مواد لازم آرد قنادی 300 گرم معادل 2 پیمانه پودر قند 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی تخم مرغ سرد 6 عدد بیکینگ پودر 1 ق چ سرصاف نمک 1 پنس وانیل 1/8 ق چ آب جوش: نصف پیمانه طرز تهیه keykoshirinii فر رو روی180درجه سانتی گراد روشن کنید کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر..با روغن مایع چرب می کنیم.آرد و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم تخم مرغ های سردمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم.سفیده ها رو با همزن می زنیم..با دور متوسط .سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم توی یخچال زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم آب جوش رو سریع می ریزیم و سریع هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه. سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره .بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو مخلوط کنیم یعنی هم نزنیم...بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم بهتره که سفیده و آرد رو به تناوب مخلوط کنیم من با این روش انجام میدم طوری که مرحله آخر سفیده رو میریزم توی قالب می ریزیم درحالی که دوسوم قالب خالی باشه.این کیک پفش عالیه پس درنظر بگیرین قالب رو توی فر می ذاریم و چیزی حدود 40 تا 50 دقیقه زمان می دیم بهش تا بپزه بعد چک کنید اگر پخته بود فر رو خاموش کنید بزارید کیک ده دقیقه داخل فر بمونه و اونجا بمونه و بعد درش بیاریدتاخنک بشه بعد یکی دوساعت که خنک شد اونوقت از قالب دربیارید و سرو ته کنید کاغذ روغنی رو هم جدا کرده واجازه بدید کاملا خنک بشه تا مناسب خامه کشی بشه👈( بهتره ۱۰ تا ۲۰ ساعت کیک بیرون‌یخچال بمونه تا برای خامه کشی اماده بشه البته روشو بپوشونید نگران هم نباشید کیکتون اصلا کهنه نمیشه😉 ) 👈نکته،برای اینکه کیکتون کاکائویی بشه باید 3 قاشق از ارد و بردارید قبل الک و بهش 3 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و بعد همراه آرد الک کنید یا به آب جوشی که به زرده اضافه میکنید پودر کاکایو رو اضافه کرده حل کنید و به زرده اضافه کنید در مقابل از مقدار ارد دوبرابر پودر کاکایو کم کنید یعنی اگه ۳۰ گرم پودر کاکایو میریزید حدود ۵۰ گرم از مقدار ارد کم کنید . این مواد برای قالب ۲۵ سانتی مناسبه 😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم: ده عدد فیله ی مرغ دو عدد تخم مرغ نصف لیوان شیر دو لیوان پودر سوخاری ساده یا ارد سفید یک بسته کرانچی ساده یک بسته کرانچی فلفلی 4 قاشق پودر سوخاری پولکی یک قاشق چای خوری بکینگ پودر نمک،فلفل،پودرسیر، ادویه ی مرغ به میزان دلخواه طرز تهیه اول دو طرف مرغ هارو ادویه می زنیم وکنار می ذاریم در یک کاسه تخم مرغ، شیر و نمک و فلفل رو خوب باهم مخلوط می کنیم. در یک ظرف ارد یا پودر سوخاری ساده رو با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و در ظرف دیگه کرانچی های خرد شده و سوخاری پولکی رو مخلوط می کنیم. 🛑این مرحله کاملا اختیاریه می تونید به جای کرانچی از پودر سوخاری طعم دار یا فقط پولکی استفاده کنید. مرغ هارو اول به تخم مرغ می زنیم بعد در ارد یا پودر سوخاری می غلتونیم دوباره به تخم مرغ می زنیم و در اخر کاملا به کرانچی اغشته کرده و به ارومی سرخ می کنیم. ✅می تونید به جای ترکیب تخم مرغ و شیر از اب یخ استفاه کنید و عین همین مراحل رو با اب یخ انجام بدید. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
✔خورشت کنگر روبه چندین روش درست میکنن بعضی ها رب میزنن و با مرغ درست میکنن بعضی ها هم مثل من مثل خورشت کرفس درست میکنن دوستم میگفت مثل لوبیا پلو درست میکنن و به جای لوبیا کنگر میزنن. کنگر طبع گرمی داره کلسترول و فشار خون رو کاهش میده سموم بدن رو دفع میکنه باعث باز شدن عروق قلب میشه سرشار از پتاسیم هست و با ماست هم میل میکنن چون طبع گرمی دارد. ✔مواد لازم کنگر پاک شده سه لیوان سبزی قورمه سرخ شده دو ق غ جعفری خرد شده دو لیوان نعنا خرد شده نصف لیوان آبغوره نصف لیوان گوشت خورشتی خرد شده یک لیوان نمک سه ق چ پیاز یک عدد متوسط طرز تهیه ✔ابتدا پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکنیم بعدسبزی قورمه رو اضافه میکنیم بعد آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم بپزه یکساعت که از پخت گذشت نعنا و جعفری رو کمی تفت میدیم و بهش اضافه میکنیم و بعد کنگر رو هم تفت میدیم و اضافه میکنیم میزاریم دو ساعت دیگه بپزه در آخر پخت نمک و آبغوره رو اضافه میکنیم و بعد خاموش میکنیم ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج پلو😋 هویج پلو رو هم میشه با کوفته قلقلی و هم با مرغ درست کنید من امروز با سینه مرغ درست کردم☺ عزیزان اندازه ها رو تقریبی میگم که خودم استفاده کردم این اندازه برای پنج نفره🔻 یک عدد سینه کوچک هویج سه الی چهار عدد عدد متوسط برنج چهار پیمانه یا سه لیوان ونیم پیاز بزرگ یک عدد زرشک و کشمش هر کدوم نصف لیوان روغن،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی پاپریکا و دارچین وزعفران به اندازه لازم آب لیمو دو قاشق طرز تهیه🔻 سینه مرغ رو مکعبی کوچک و یا نواری برش بزنید.هویج رو پوست گرفته با رنده ویا با کار کبریتی برش بزنید.مقداری روغن تو ماهی تابه ریختم پیاز خلالی باریک برش زدم واضافه کردم تکه های مرغ رو هم اضافه کردم نمک زدم ودرشور گذاشتم تا مرغ آب بیندازه وبا همون آب خودش بپزه و مغز پخت بشه و سرخ کنید. تو ماهی تابه کمی کره و روغن میریزیم و هویج رنده شده رو بهش اضافه میکنیم وتفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره دو قاشق آب لیمو اضافه کرده شعله رو کم میکنیم تا نرم وحالت شیشه ای پیدا کنه وخوب سرخ بشه. هویج که سرخ شد مرغ سرخ شده همراه ادویه ها اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم. ادامه👇👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم🔻 4 پیمانه برنج 4 عدد هویج درشت خلال شده 2 عدد پیاز متوسط 400 گرم گوشت چرخ کرده 8 ق غ زرشک 1 ق غ رب یک ق غ کره زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین شکر یک قاشق غذاخوری ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید و مجدد درب اونها رو ببندید و بزارید کنار. بریم سراغ تهچینمون🔻 دو عدد زرده تخم مرغ و یک سفیده را با کمی نمک همزده و یک ملاقه پر ماست به همراه زعفران، کره و روغن (یک پیاله) مخلوط کنید بعد از یک دست شدن و آبکش کردن برنج نصف برنج را به مایع تهچین اضافه کنید و ته قابله بریزید . حالا مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید و در آخر الباقی برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا 45 دقیقه کافی میباشد. هویج پلو تهچین آماده است نوش جان این غذا برای 8 نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون فر مواد لازم تخم مرغ یک عدد شکر 3ق غ وانیل نوک قاشق غ روغن مایع 3ق غ اب یا شیر 5-4غ ارد 7-8قاشق غ پیکینگ پودر نصف ق چ پود کاکائو 3قاشق غ اول از همه تخم مرغ و وانیل و شکر رو قاطی میکنیم وبا هم زن دستی کلی هم میزنیم تا شکرحل بشه حل که شد روغن و اب رو به ترتیب اضافه کنید هم بزنید تا کف کنه بعد ارد و پیکینگ پودررو کم کم روی مواد الک مکنیم بعد با هم زن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شود در اخر مواد را تقسیم میکنیم به یه قسمت کاکائو اضافه کنید مخلوط کنید تا یکدست شود بعد فنجون رو چرب کنید یک قاشق از مواد کاکایو و بعد یک قاشق از مواد سفید رد فنجان بریزید سعی کنید یک بند انگشت فنجون خالی باشد بعد یه قابلمه رو یک بند انگشت اب بریزید جوش بیاد بعد فنجونهارو در قابلمه بچینید بعد در قابلمه رو دم کنی بزارین شعله رو کم کنید نیم ساعت درشو اصلا ور ندارین بعد در را بردارید فنجونها رو در اب سرد برارین تا کیک راحت جدا بشه . ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🥯 😋 125 گرم کره (در دمای اتاق نرم شده) 1 قاشق چای خوری روغن 2 فنجان پودر قند 2 عدد تخم مرغ 1 ق غ بکینگ پودر 1 ق چ وانیل 3 لیوان آرد 🔸با مخلوط کردن مواد خمیر ، خمیری که نرم است اما به دست نمی چسبد حاصل می شود. قطعات کوچک را از خمیر شیرینی که ورز داده ایم بردارید و آنها را درون قالب بریزید و با انگشت خمیر را فشار دهید تا شیرینی های مورد نظر به دست آید. روی سینی فر با کاغذ روغنی بذارید و به مدت 20 دقیقه با 175 درجه بپزید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🥥🥥🥥 مواد لازم : روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم( من روغن نیمه جامد استفاده کردم ) میشه نصف پیمانه پودر قند یا پودر شکر ۱۲۰ گرم یا ۲/۳ پیمانه پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی فرقی نداره تخم مرغ ۲ عدد پودر نارگیل اسیاب شده ۱۰۰ گرم یا ۱ پیمانه به جای پودر نارگیل می تونید از پودر هر مغز دلخواه دیگری مثل بادام،گردو ،پسته استفاده کنید آرد ۳۰۰ گرم (۲پیمانه) پودر هل ۱ق چ زعفران دم کرده مقداری 👈روغن ،پودر قند الک شده وتخم مرغهای همدمای محیط را درون ظرفی با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود سپس پودر نارگیل اسیاب شده به همراه پودر هل وزعفران را اضافه کرده وخوب هم بزنید درنهایت ارد الک شده را کم کم بریزید ومخلوط کنید تا جای ممکن با همزن دستی ودرنهایت با دست مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیره ممکنه ارد کمتر یا بیشتری استفاده بشه پس آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر لطیفی شکل بگیره کف قالب دلخواه قالب تارت را با روغن مایع کمی چرب کنید و ارد پاشی کنیدوخمیر را کف قالب پهن ویکدست کنید اگر دوست داشتین طرح بزنید وبه شکل دلخواه برش بزنید ودرمایکروفر ازقبل گرم ۱۶۰درجه حدود ۳۵تا ۴۰دقیقه بپزید چک کنید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد شکر دانه ریز 100 گرم (تقریبا ½ پیمانه) آرد 100 گرم (تقریبا ¾ پیمانه) آب جوش ¼ پیمانه بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری وانیل ¼ قاشق چای خوری ابتدا آرد رو همراه بیکینگ پودر سه بار الک کنید. خیلی مهمه که آرد خوب هوادهی شده باشه. فر را روی 175 درجه سانتی گراد یا هر درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید تا گرم بشه. قالب که هر قالبی میتونه باشه رو چرب و آرد پاشی کنید یا کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید و چربش کنید. دقت کنید نباید دیواره های قالب رو چرب کنید. اگه دونه های شکرتون خیلی درشته چند ثانیه تو آسیاب بریزید تا دونه هاش ریز بشه . اگه دونه های شکرتون خیلی درشت باشه به خوبی توی مواد کیک حل نمیشه. سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید . دقت کنید ظرفی که سفیده رو توش میریزید کاملا تمیز و خشک باشه و حتی یه ذره هم زرده تخم مرغ وارد سفیده نشه. سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا فرم بگیره و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه. حالا زرده تخم مرغ رو کمی بزنید و شکر رو بهش اضافه کرده انقدر بزنید تا رنگش روشن بشه و حجمش زیاد بشه. آب جوش رو کم کم به زرده اضافه کنید و بزنید. وانیل رو هم به زرده اضافه کنید. حالا همزن رو کناب بزارید و ارد رو قاشق قاشق به زرده اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید. در آخر سفیده زده شده را به مواد اضافه کرده با لیسک به خوردمواد دهید. خیلی خیلی مهمه که مواد رو به صورت دورانی هم بزنید که پف سفیده نخوابه. پف این کیک به خاطر حباب های هوای ایجاد شده در سفیده تخم مرغه پس زیاد مواد رو هم نزنید. مواد رو داخل قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده بپزید. زمان پخت بستگی به فر و قالب داره تا 20 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنید و بعد از 30 دقیقه چک کنید ببنید پخته یا نه. نکته: اگه تازه کار هستید و سرعت عمل کافی ندارید اول زرده تخم مرغ رو بزنید بعد پره های همزن رو خوب بشورید و خشک کنید و برید سراغ زدن سفیده. چون سفیده زده شده اگه زیاد بمونه آب میندازه. با رعایت همه نکات کیک اسفنجی خوبی خواهید داشت. کیک اسفنجی کیکی بدون روغن هست به همین دلیل بیشتر همراه خامه یا هر کرم دیگری سرو میشه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
# فینگر فود مواد لازم: سیب زمینی متوسط 3 عدد پنیر پیتزا 100 گرم جعفری خرد شده 2 قاشق ادویه (نمک فلفل پودر سیر) ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژله رنده ای طرز تهیه: یک بسته پودر ژله ی بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش و رنگ خوراکی آبی حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد بشه .بک بسته پودر ژله ی آلبالو رو هم به همین روش با رنگ خوراکی قرمز آماده کردم بعد هر دو رو چندساعت گذاشتم یخچال تا ببنده و سفت بشه . یک بسته پودر ژله ی پرتقال رو با یک لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و وقتی که سرد شد دوعدد بستنی لیوانی بهش اضافه کردم و خوب هم زدم .بعد دو ژله ی بسته شده ی داخل یخچال رو رنده کردم و با ژله بستنی پرتقال مخلوط کردم و گذاشتم تا ببنده. . اگه رنگ خوراکی نزدین اشکالی نداره ولی کمرنگ تر میشه. میتونید به جای ژله پرتقال از آلوئه ورا استفاده کنید. در اینصورت زمینه ژله سفید میشه. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
برای خشک کردن الو قابلمه مناسب با حجم الوها رو انتخاب کنید پر از آب کنید و روی شعله بزارین وقتی جوش آمد برای پنج کیلو الو یک لیوان پر شکر بریزین وبعد الوها رو داخل قابلمه ریخته وقتی پوست الو ترک خورد یعنی مثل کویر خشک ترک میخوره ،آبکش کنید بنشینید با حوصله پوست الوها رو جدا کنید داخل سینی بچینید وروش یک پارچه توری بندازین و بزارین جلوی آفتاب دو تا سه روز طول می کشه تا خشک بشه فقط یادتون نره که روزی چند بار الو ها رو زیر و رو کنید یا برگردونید که تمام اطراف الو کاملا خشک بشه👌🏼😋 پ ن:پارچه توری برای جلو گیری از ورود حشرات هست ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
سه کیلو رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خورد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم یا اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دقیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و سرشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش درمیاریم ، از همین روش هم برای بلانچ و فریز کردن استفاده میکنیم و فقط وقتی آبکش کردیم سریع میریزیم توی آب سرد یخکی که پختش سریع متوقف بشع و بعد از دو دیقه و آبکش میکنیم و فریز میکنیم😍 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
37.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🍓 😋 توت فرنگی نیم کیلو شکر2/3 لیوان شیر 3 لیوان خامه صبحانه صورتی 1 بسته پودر ژلاتین3 ق غ آب نصف لیوان 🔸پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید وروی حرارت سماور یا کتری بزارید بن ماری کنید تا شفاف شود . توت فرنگی ها رو شسته تمیز کنید با شیر،شکر،خامه داخل مخلوط کن می ریزیم وکمی میکس میکنیم ،بعدژلاتین که کمی از دما افتاد رو به مخلوط پوره اضافه می کنیم ودوباره خوب هم می زنیم .تا مواد یکدست شود.بعد داخل قالب میریزیم وبه مدت نصف روز در یخچال بزاریدتاخوب ببنده بعد از قالب خارج می کنیم. روی قالب من گود بود روش کمی ژله توت فرنگی درست کردم ریختم کمی نیم بند شد روش توت فرنگی چیدم دوباره ژله ریختم روش گذاشتم یخچال تا ببنده ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛