#کیک_نارگیلی
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد دو لیوان
شکر یه لیوان
شیر یه لیوان
روغن نصف لیوان
پودر نارگیل نصف لیوان
بکینگ پودر یه قاشق غذاخوری
وانیل کمی
طرز تهیه:
تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن میزنیم تا حجمش زیاد کرم رنگ بشه بعد بهش شیر وروغن اضافه کرده کمی هم میزنیم آرد بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک میکنیم و کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و آخر هم پودر نارگیل میریزیم .
قالب رو کاغذ روغنی میذاریم و مایه کیک در قالب میریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم باز میگم دمای فر ها با هم تفاوت داره بعد از ۳۰ دقیقه حتما با خلال دندون کیک رو چک کنید اگه چیزی به خلال دندون نچسبید کیک آماده ست
برای اینکه روی کیک خوشرنگ بشه میتونید کمی عسل رقیق شده یا شیر عسل ویا شهد با برس بکشید وروش پودر نارگیل بپاشید .
دستور فاطمه جون🌹
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
33.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موس_شکلاتی_سه_رنگ
این مقدار مواد رو من داخل دو لیوان بزرگ ریختم، ولی شما میتونید داخل سه یا چهار لیوان متوسط بریزین برای سرو.
شیر 400 گرم
خامه صبحانه 400 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر 70 گرم
پودر ژلاتین 10 گرم
آب 50 گرم
شکلات تلخ 40 گرم
شکلات شیری 30 گرم
وانیل 1/4 ق چ
کره 10 گرم
اگر دماسنج مایعات دارین، استفاده کنید و وقتی دما به 80 درجه رسید از روی خرارت بردارید چون مطمین هستین زرده ها کاملا پخته شدن، اگر ندارین هم مهم نیست همینکه چند دقیقه مایع روی حرارت باشه و شروع به جوش زدن بکنه کافیه. فقط دقت کنید تمام مدتی که روی حرارت هست حتما هم بزنید وگرنه سر میره و اون وقت اون بلایی که نباید سرتون میاد. دیدم که میگم.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#مهلبیه_شکلاتی
2 ل شیر و 2 ق غ نشاسته ذرت و 6 ق غ پودرکاکائو و 6 ق غ سر پر شکر رو بریزید تو قابلمه روی گاز هم بزنید تا غلیظ بشه بعد از رو شعله برداشته بهش 100 گرم خامه صبحانه اضافه کنید ته ظرفتون پتی بور خرد شده ریخته و مابقی ظرفتون رو از مواد مهلبیه پر کنید و روش با کاکائو رنده شده تزیین کنید.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کراکت_سیب_زمینی
سیب زمینی آبپز 4 الی 5 عدد متوسط
آرد گندم نصف لیوان
پیازچه یا جعفری خرد شده 3 ق غ
پودر آویشن، فلفل سیاه، پودر سیر و نمک به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد
سس کچاب 2 ق غ
پودر سوخاری به میزان لازم
سیب زمینی آبپز، ادویه ها، آرد گندم و پیازچه رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید اگه مواد خیلی چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید، کف ظرفی آرد بریزید و سیب زمینی ها رو داخل قیف بریزید و مثل کلیپ رو آرد به شکل لوله ای قیف بزنید و داخل آرد بچرخونید تا به آرد آغشته بشه بعد به اندازه ی دلخواه برش بزنید داخل یخچال بزارید نیم ساعت استراحت کنه، تخم مرغ و سس کچاب رو هم بزنید، سیب زمینی ها رو اول داخل تخم مرغ بعد داخل آرد سوخاری بغلطونید بعد داخل روغن داغ شناور سرخ کتید روی دستمال بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه، با هر نوع سسی که دوست داشتید نوش جان کنید.
رسپی امتحان شده👌👌👌
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گاناش
گاناش یا گاناژ نسبت های متفاوت بنا بر استفاده اتون داره و کم یا زیاد میشه بیشترین استفاده همین نسبت برابر هست یعنی هرچقدر خامه میریزید همون مقدار شکلات ریخته میشه
گاناش غلیظ تر بیشتر برای گاناش کشی های زیر کار فوندانت و... هست
به همین روش میتونید گاناش های رنگی درست کنید
برای تزئینات کیک هاتون مثلا بجای شکلات کاکائویی از سفید یا شکلات های رنگی استفاده کنید که خیلی خوشگل هم میشه
من دویست گرم خانه صبحانه رو در ظرفی ریختن و گذاشتم روی حرارت تا کاملا یکدست بشه همین که داغ شد و از کناره ها شروع به جوش اومدن کرد شعله رو خاموش کردم و شکلات رو بهش اضافه کردم و و خوب هم زدم تا یکدست بشه
بعد که از رغی افتاد روی کیکم ریختم
شما اگرآخر کار دیدید شکلات کمی گلوله ای شده میتونیداز صافی رد کنید . آخر کار تا گاناش داغ هست میتونیدکمی کره بهش اضافه کنید اینکار گاناش رو براق
میکنه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#چیز_کیک_آلبالو 🍰 😋
▫️بیسکویت350 گرم
▫️کره120 گرم
▫️پودر کاکائو1/3 پیمانه
▫️پنیر خامه ای250 گرم
▫️شکر1/3 پیمانه
▫️پودر وانیل2 قاشق چایخوری
▫️خامه ترش1 پیمانه
▫️خامه زده شده250 گرم
▫️پودر شکر1 قاشق چایخوری
▫️مربای آلبالو600 گرم
🔸بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب کنید. 3 قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید. نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید.سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل 5 ساعت در یخچال نگهدارید.چیز کیک آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید. می توانید با خامه زده شده اطراف کیک را تزئیین کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش بستنی میوه ای🍓
#گیف_آموزش_بستنی_میوه_ای😋
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#شربت_آلبالو
دستور تهیه :
برا یک کیلو آلبالو حدود 1/5تا 2 کیلو شکر لازمه که بستگی به ترشی البالو هاتون داره
البالو هارو شستم ودمشونو گرفتم وتو قابلمه لعابی ریختم (سعی کنید تو قابلمه لعابی درست کنید چون تو قابلمه تفلون یا المینیومی رنگ شربتتون بد میشه )
و روی آلبالوها دو لیوان آب ریختم وبعد گذاشتم رو حرارت تا بجوشه ورنگ پس بده
بعد ده دقیقه جوشیدن صاف کردم من اصلا البالوهارو فشار نمیدم چون رنگش کدر میشه
اب البالو رو دوباره رو حرارت گذاشتم وشکر رو اضافه کردم گذاشتم بجوشه وقوام بیادومواظب باشید سر نره وکف روش رو مدام جمع کردم وبعد کمی غلیظ شدن 1/4قاشق وانیل اضافه کردم و زیرشو خاموش کردم ودوباره زمانیکه گرمه از یه پارچه یا صافی حریری رد کردم تا صاف بشه واینکار باعث میشه رنگ شربت شفافتر بشه( اگه خنک بشه از حریر رد نمیشه)
چون تو خونه ما مربا خواهان نداره من زیاد درست نمیکنم
بهمین خاطر هسته آلبالوهارو نگرفتم
خود آلبالو هارو هم از صافی رد کردم ولواشک درست کردم
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#نان_سیب_زمینی
مواد لازم
زیره ۲ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
خمیر مایه (از نوع فوری) ۲۰ گرم
شیر ۱۷۰ میلی لیتر
کره ۳۰ گرم
بهبود دهنده نان ۱/۴ قاشق غذا خوری
آرد ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۳۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه
۱- ابتدا سیب زمینیها را بشویید و با آب ونمک بپزید تا نرم شود سپس پوست آن را بگیرید و له کنید سپس آرد را با نمک و بهبود دهنده مخلوط کرده و3 مرتبه الک کنید و در کاسه بزرگی بریزید .
۲- مایه خمیر فوری وشکر را با هم مخلوط کرده سپس تخممرغ ، شیر گرم ، سیب زمینی له شده وکره و زیره را با هم مخلوط کرده وبه آرد اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر لطیفی بدست آید .
۳- خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید سپس آن را درون ظرفی که چرب کرده اید قرار دهید رویش را بپوشانید واجازه دهید در جای گرم یک ساعت استراحت کند وحجمش دو برابر شود .
۴- سینی فر را کاغذ بیندازید وکاغذ را چرب کنید . خمیر را پس از استراحت مجددا ورز دهید آن را به شکل توپ درآورید و در سینی قرار دهید کمی با دست آن را حالت دهید وبا چاقوی تیز روی خمیر را برش بزنید بدون آنکه خمیر رابه پایین فشار بدهید .
۵- روی آن را آب بمالید و دوباره نیم ساعت دیگر استراحت دهید .
۶- پس از استراحت دوم درفر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد وبه مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید . میتوانید روی نان را با زرده تخم مرغ رومال کنید .
سایر نکات
اگر بخواهید مایه خمیر را عمل بیاورید طبق دستورالعمل قبلی ، خمیر مایه را با یک قاشق شکر مخلوط کرده به آن کمی آب گرم که دمایش بین ۳۰ تا ۴۰ درجه سانتیگراد می باشد اضافه کنید درش رابگذارید واجازه دهید تا درمحیط نسبتا گرم به مدت ۱۰ دقیقه پف کند وعمل بیاید وبعد به مواد آرد اضافه کنید
مقدار آرد و آب تقریبی است . بهتراست آب را کمکم اضافه کنید
میتوانید به جای كره از 2قاشق غذاخوری روغن زیتون و به جای شیر از آب و به جای زیره از نعنا یا شوید خشک استفاده كنید
بهتر است در فر یك ظرف آب هم قرار بدهید
اگر بهبود دهنده نان ندارید آن را حذف کنید┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛