فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معجون_بهشتی
پارت اول
قبل اینکه دستور رو بگم داخل کلیپ به جای پودر نسکافه فوری اشتباه گفتم پودر نشاسته
موز یخ زده : 2 عدد
بیسکویت یا کیک : نصف بسته
پودر نسکافه فوری : 1 قاشق غذا خوری
پودر نارگیل : 2 قاشق غذا خوری
کنجد : 1 قاشق غذا خوری
عسل : 1 الی 2 قاشق غذا خوری
مغزیجات به دلخواه : من نصف لیوان گردو و بادام استفاده کردم
بستنی وانیلی لیوانی : 2 عدد
شیر خنک : 1 الی 2 لیوان
یخ : 5 تیکه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معجون_بهشتی
پارت دوم
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس دولایه
ابتدا سیبزمینها را پوست کنده و بشکل ورقههای نازک ببرید. سپس با نمک بمدت 10 دقیقه مزهدار و بعد آبکشی کنید. حالا سیب زمینیها را به نشاسته ذرت خوب آغشته کنید. روغن راخوب داع کنید و سیبزمینیها را داخل آن بریزید. شعله را کم کنید تا خوب بپزد. از روغن خارج و خنک کنید. مجدد سیبزمینیها را داخل روغن ریخته و تا زمانیکه دو لایهای شود آن را سرخ کنید.
سپس با سُس گوجه فرنگی (و ماست موسیر😋) نوش جان کنید😍🌱
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پفک_نمکی_خونگی🤓
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#دسر_لیمویی🍋
مواد تشکیل دهنده:👇
100 گرم آب لیمو
150 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف لیوان شیر
کمی وانیل
70 گرم کره
طرز تهیه:👇
100 گرم آب لیمو ، 150 گرم شکر با 2 تخم مرغ ، دو قاشق نشاسته ، شیر و وانیل را روی حرارت گاز قرار داده و مخلوط کنید تا غلیظ شود ، 70 گرم کره اضافه کنید و مخلوط کنید و یک شب در یخچال بذارید.
مقداری بیسکویت را خرد می کنیم و در لیوان میریزیم.
یک لایه خامه اضافه می کنیم رویش،مجددا این کاررا تکرار میکنیم.
و روی آن را با خامه فرم گرفته و یک بیسکویت تزیین میکنیم.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#جغور_بغور_تبریزی
مواد لازم:
دل و جگر:1 دست
روده گوسفندی:نیم کیلو
گوجه:1 دونه
فلفل تند:1 عدد
پیاز:2 عدد
ادویه ها:فلفل ،زردچوبه،نمک:به مقدار لازم
___
طرز تهیه:
روده گوسفندی رو تو روغن داغ سرخ کنید بعد که کامل سرخ شد پیاز خلالی رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدین.
بعد گوجه نگینی و فلفل تند خورد شده و ادویه ها رو بهش اضافه کنیدو خوب هم بزنید.
⠀
و در آخر هم دل و جیگر خورد شده رو بهش اضافه کنید و اجازه بدین خوب بپزه😍نوش جونتون😋🌺
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ
برای 4 نفر:
سینه مرغ 600 گرم
فلفل دلمهای: 2 عدد (هر رنگی دوست دارید)
هویج: 2 عدد متوسط
کدو سبز: 2 عدد
>>>مرینیت مرغ:
نمک: سلیقهای
فلفل سیاه: نصف قاشق چایی خوری
فلفل سفید: 1 قاشق چاییخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایی خوری
پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
پودر پیاز: 1 قاشق چایی خوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری >>>ادویه سیزیجات:
نمک + پودر سیر
سبزیجات 7-8 دقیقه تفت بدید، کافیه.
من با کاهو فرانسوی ساندویج رو درست کردم، شما هم میتونید از کاهو، خیار شور و.... استفاده کنید.
شما میتونید از ادویه های دیگه مثل آویشن، پاپریکا، رازیانه و... هم استفاده کنید. سبزیجات رو هم میشه جایگزین کرد؛ مثل پیاز، بادمجان، کرفس
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی #تزیین_کیک فوق العاده زیبا و عالی مناسب بچه ها به شکل میکی موس 👌🏻😍
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_قالبی
.
لايه ى بيرونى تركيب سيب زمينى پخته با سس و نمك و فلفله
براى مواد ميانى هم مرغ رو طعم دار كردم و با پياز و ادويه پختم و بعد از خنك شدن ريز خورد كردم .به همراه كنسرو نخودفرنگى ،كنسرو ذرت، هويج پخته ى نگينى،شويد،جعفرى،پيازچه،فلفل،نمك و سس كاملا تركيب كردم
ميتونين به دلخواه ضخامت لايه ى پوره و تركيب محتويات ميانى رو به ذائقه ى خودتون تغيير بدين فقط حواستون باشه هم پوره و هم مايه ى ميانى نبايد خيلى شُل و آبكى باشه چون شكل خودشو بعد از بيرون آوردن از قالب از دست ميده
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
# پیتزا_ چیکن آلفردو
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخمک یا #اسکیموی میوه
از هرمیوه ای میتونید استفاده کنید🤗
برای طعم دار کردن از مواد زیر استفاده شده👇
شربت غلیظ
آب لیمو
آب گازدار یا دلستر
آب لیمو
برگ نعنا
پوست لیمو رنده شده
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبغوره_خانگی 🍇
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#ترشی_بادمجان_شکم_پر
بادمجان قلمی : 1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)
سرکه : به مقدار لازم
سیر: 250 گرم
هویچ :200 گرم
سبزی ترشی :نعناع و ترخون و.. به مقدار لازم
فلفل سبز : 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم.
بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند .
سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم.
بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادمجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.
نکاتی که باید در تهیه ترشی بادمجان رعایت کنید
بهترین نوع سرکه از انگور، کشمش و سیب تهیه میشود.
به دلیل ناخالص بودن سرکه ، آن را چند دقیقه ای بجوشانید و بعد از سرد شدن استفاده کنید.
سرکه را به مقداری داخل ظرف ترشی بریزید که روی مواد را بگیرد.
هرگز از ظروف پلاستیکی و روی برای ترشی استفاده نکنید و فقط از ظروف سفالی، بلوری یا چوبی استفاده کنید.
ظرف های ترشی باید در جای خنک قرار دهید.
برای تندتر شدن ترشی در هر لایه میتوانید از فلفل سبز قلمی استفاده کنید.
اگر با غذای تند ناسازگاری دارید سیر و فلفل کمتری داخل ترشی بریزید.
به جای نعنا خشک میتوانید از سبزی چوچاق یا زولنگ که یک سبزی محلی شمالیست استفاده کنید.
استفاده از مقداری سیاه دانه در این ترشی باعث خوش عطری آن خواهد شد.
بادمجان ها را فقط در حدی بپزید که خامی آنها گرفته شود.
سبزی ها و بادمجان های شسته شده باید کاملا خشک شوند.
در ترشی بادمجان برای زیباتر شدن از آن از سرکه قرمز استفاده کنید.
به میزان نمک گفته شده در هر شیشه ترشی دقت کنید تا شور نشوند.
در این ترشی به دلخواه میتوانید از از ادویه ی ترشی ، گلپر ،فلفل سیاه و قرمز استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد ترشی بادمجان
ترشی بادمجان جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ترشی بادمجان را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
که البته بهترکمی آب هم قاطی سرکه بشه وگرنه خیلی ترش میشه.میزانش نصف سرکه باشه خوبه.من نصف نصف ریختم 😜😜
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کله پاچه خونگی🤪
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#پودر_نارگیل رنگی بسازید🌹
پودر نارگیل رو داخل مشما بریزید رنگ خوراکی مایع رو کم کم بهش اضافه کنید و آروم مشما رو ماساژ بدید تا رنگ پخش بشه اگر با حرکات سریع و فشار زیاد دست انجام بدید،پودر نارگیل روغن پس میده بعد که به رنگ دلخواه رسیدید در یک سینی پهن کنید و بذارید کاملا خشک بشه.
از اون برای تزیین کیک و دسرها تون استفاده کنید 😍
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
دستور کیک چهار تخممرغی رو توی قالب ۲۰ سانت با ارتفاع ۱۰ سانت
قبل از هر چیزی همیشه آرد رو الک میکنیم، سه بار الک کردن آرد و بکینگ پودر در بافت و پف کیک تاثیر داره...
برای کف قالب تو پست قبلی گفته بودم از کاغذ روغنی و درصورت دردسترس نبودن کاغذ روغنی از روغن جداکننده استفاده کنید...
روغن جداکننده ترکیب مساوی آرد، روغن جامد، روغن مایع است...
یک قاشق چایخوری آرد، یک قاشق چایخوری روغن مایع، یک قاشق چایخوری روغن جامد رو مخلوط میکنیم و با برس به کف قالب میزنیم، حالا اگه کیک شکلاتی بود میتونید به جای آرد از پودر کاکائو استفاده کنید...
#کیک_شیفون
مواد لازم:
تخم مرغ چهار عدد
شیر ولرم یک لیوان
شکر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آرد دو لیوان سرپر
بکینگ پودر دو قچ
وانیل نصف قچ
📝طرز تهیه:
اول زرده و سفیده رو جدا میکنیم...
سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه میزنیم، تا حدی که وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه، میزاریمش یخچال...
زرده تخممرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه میزنیم تا کرم و کشدار شود، روغن مایع و در آخر شیر را اضافه میکنیم...
آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن بیست ثانیه میزنیم...
حالا سفیده را در دو مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم...
مواد را در قالب میریزیم و به مدت نیم ساعت در فر ۱۷۰ درجه میگذاریم...
برای کیک شکلاتی همین مواد فقط نصف لیوان از آرد رو بردارید و نصف لیوان پودرکاکائو اضافه کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کوکی_شکلاتی_نرم 🍪😋
▫️آرد 70 گرم
▫️بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️کره 50 گرم
▫️شكلات تلخ 70 گرم
▫️شکر نصف پیمانه (میتونین كمترش كنين)
▫️نمک نوک قاشق چایخوری
▫️وانیل نوک قاشق چایخوری
🔸كره و شكلات رو با هم به روش بنماری آب میکنیم. تخم مرغ و شكر رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربياد، وانيل، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم، بعد شكلات و كره رو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزنیم تا ترکیب يكدست بشه.
🔸حالا آرد الک شده رو آروم آروم اضافه كرده و هم میزنیم. موادمون نه خيلی شل باشه نه خيلی سفت.
كف سينی رو کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به اندازه های یه گردو برداشته و با فاصله میچینیم و حدود 12 دقیقه توی فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#مربا_آلبالو
#شربت_آلبالو
#مربا_مارمالاد_
👇👇👇
مواد لازم:
🔸بهتره برا مربا، آلبالو پیوندی نباشه (منظور ریز باشه نه پیوندی با گیلاس).
🔸من ۲ کیلو آلبالو داشتم، شما طبق مقدارتون پیش برین.
آلبالو: ۲ کیلو/ شکر: ۲ کیلو (بسته به ترشی یا شیرینی آلبالو میشه تغییر داد)/ یخ: چند تکه (اختیاری)
👇👇👇
طرز تهیه:
دُم آلبالوها رو بگیرید، شسته و هسته ها رو طوری جدا کنید که آلبالوها له نشن (من دستگاه داشتم، با نِی هم میشه). شکر رو لا به لای آلبالوها بریزید و بذارید حدود ۲۴ ساعت تو یخچال بمونن تا آب بندازه (میشه لابلا چند تکه یخ هم انداخت تا دچار شوک شه و بهتر رنگ بده). روز بعد مواد رو روی حرارت ملایم قرار داده و به محض جوشیدن، کف روش رو آروم بردارید و بذارید حدود ۲۰ دقیقه مربا بجوشه تا به غلظت برسه (اگه آلبالو زیاد بجوشه رنگ خودش رو از دست داده و له میشه). همین که به غلظت کافی رسید (نشانه ی قوام: یه قاشق شربت رو بذارین خنک شه و بعد خنک شدن نباید خیلی رقیق یا خیلی سفت باشه) از رو حرارت برداشته و بذارید کامل خنک شه. حالا با قاشق خشک و تمیز (وگرنه کپک میزنه) داخل شیشه ی تمیز ریخته و کمی هم از شربت رو روش ریخته و درش رو ببندید و تو یخچال نگه دارید.
باقی شربتی که موند رو جدا بعنوان #شربت_آلبالو نگه دارین.
🔸کپک زدن مربا: شکر کم باشه، قوام نیومده باشه، کاملا پخته نشده باشه و ... .
🔸شکرک زدن مربا: وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشه. برای رفعش باید تو شربت یا مربا کمی آبجوش و مقداری آبلیمو اضافه و بذارید چند جوش بزنه تا شکرک از بین بره.
🔸هرچقد آلبالو نارس تر باشه رنگ شربتش خوشرنگ تره؛ آلبالو رسیده مربای تیره ای خواهد داشت؛ آلبالوی ریز مربای بهتر و خوشرنگ تری داره.
🔸میشه آلبالو رو تو قالب یخ بذارین تا یخ تشکیل شه و برای تزئین و خنکی شربت استفاده کنید.
👇👇👇
#مارمالاد_آلبالو: بعد اینکه مربا خنک شد، حدودا ۲ لیوان ازش رو برداشتم و ریختم تو مخلوط کن و بعد پوره شدن گذاشتم رو حرارت ملایم و نصف ق چ پودر ژلاتین بن ماری شده اضافه کردم و کمی که غلظت پیدا کرد از رو حرارت برداشتم و گذاشتم خنک شه.
میشه از مارمالاد برای تزئین کیک و غیره هم استفاده کرد.
🍒🍒🍒┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#شربت_سکنجبین
شربت سکنجبین یکی از قدیمی ترین شربت های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد ، می تواند یک نوشیدنی مفید برای رفع عطش در ماه رمضان هم باشد.
مواد لازم :
• آب ۲ لیوان
• شکر ۵۰۰ گرم
• سرکه سفید ۵۰ گرم
• نعناع ۵۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و آب را داخلش می ریزیم. پس از این کار شکر را اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا با حرارت ملایم شکر کاملا در آب حل شود. در ادامه نعناع را می شوییم و با نخ به هم می بندیم.
به این دلیل نعناع ها را به هم می بندیم که در زمان جوشیدن شربت داخل شربت پخش نشوند و در پایان راحت تر خارج شان کنیم. پس از اضافه کردن نعناع ها باید صبر کنیم تا عصاره نعناع وارد شربت شود و شربت به غلظت کافی برسد.
در صورتی که از طعم نعناع خوشتان نمی آید می توانید نعناع را از مواد شربت حذف کنید. برای اینکه متوجه شوید غلظت شربت مناسب است با یک ملاقه مقداری شربت بردارید و کمی صبر کنید تا سرد شود سپس ملاقه را برگردانید.
در صورتی که شربت به سختی از ملاقه ریخت غلظت شربت شما کافی است و می توانید سرکه را اضافه کنید. پس از اضافه کردن سرکه اجازه می دهیم شربت چند جوش بزند سپس آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
پس از اینکه شربت کمی خنک شد آنرا صاف می کنی و در شیشه می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای مصرف هم مقدار کمی از شربت ( ۱ قاشق غذاخوری ) را داخل یک لیوان آب سرد می ریزیم و پس از مخلوط کردن شربت ، مصرف می کنیم.
.
.
.
⚠️نکات تهیه شربت سکنجبین
استفاده از عسل:
جالب است بدانید برای تهیه شربت سکنجبین سنتی و اصلی از عسل تهیه می شده است. در صورتی که تمایل دارید شما هم این شربت را با عسل تهیه نمایید می توانید شکر را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن ۵۰۰ گرم عسل اضافه میکنیم
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خامه کشی تکنیک جدید دکور کیک
به در خواست زیاد شما عزیزان💐
بعد اینکه لایه اول یه رنگ خامه زدیم لایه دوم در قسمت بالا و پایین کیک یک رنگ دیگه خامه میزنیم و وسط این دو خالی باشه و کیک رو صاف کنین طبق فیلم در ادامه با رنگ طلایی و رنگ نقره ای لبه های کار رو رنگ کنین تا جلوه زیباتری به کیک بده در ادامه با گلهای طبیعی دیزاین رو تکمیل کنین.
#خامه_کشی
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#آموزش_کوکی_پسته ای 🌹🌹
روغن جامد قنادی یا کره گیاهی ۹۰گرم
تخم مرغ ۱عدد
ارد ۱۴۰گرم
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
پکینک پودر یک مرباخوری
پسته ۵۰گرم بیشتر هم شد بهتر
شکلات شیری کارات ۱۰۰گرم
شکر ۱۳۰گرم
نمک یک پنس
🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵
پسته بیشتر هم باشه عالی
شکلات اختیاری هست باشه بهتره
روغن کره مارگارین قنادی بخرین که خیلی عالی میشه
کره و شکر راخوب هم میزنید تا پوک بشه حداقل ۵ دقیقه زمان لازمه
بعد تخم مرغ رو اضافه خوب هم بزنید
یه کمی وانیلم میشه اضافه کنید
مارگارین و شکر را هم میزنیم تا پوک بشه
بعد تخم مرغ اضافه میکنیم
حالا تمام مواد خشک
آرد و نشاسته وپودر پسته و بکینگ و نمک رو روش الک کنید
بجز شکلات
حدود ۲ دقیقه با دست مخلوط کنید
خب حالا خرده شکلات رو اضافه کنید و کمی هم بزنید
بعد روش مشما بکشین بزارید یخچال
فر روشن کنید بادمای ۱۷۵
سینی تمیز باشه کاغذ نبود هم مشکلی نیست
از مواد به اندازه یه گردو بزارید توسینی
با فاصله و جدا از هم بچینید
و بزارید داخل فر تا رنگ بگیره
حدود ۱۲ دقیقه کافیه بازم چک کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#شیرینی_کشمشی
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛