🔸برگزاری کارگروه آرد و نان شهرستان و بررسی درخواست های واحدهای خبازی
✍به گزارش روابط عمومی فرمانداری
🔸در روز یکشنبه مورخ ۲۷ آبان ماه سال ۱۴۰۳ جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان نجف آباد با حضور محمدی معاون برنامه ریزی وتوسعه فرمانداری و اعضای کارگروه در سالن شهید کاظمی فرمانداری برگزار گردید.
🔸در این جلسه ضمن بررسی مصوبات جلسات قبلی، در خصوص درخواست های واحدهای خبازی مشغول به کار و در جهت پدافند غیر عامل در خصوص تجهیز واحدهای نانوایی به موتور برق و نازل های سوخت دو گانه در شهرستان بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
📚فواید شگفت انگیز مطالعه قبل از خواب
✍️ کانال کهریزسنگ در ایتا :👇
🖤 𝙅𝙤𝙞𝙣 𝙪𝙨:
╭─┅─•°•🍃🌹🍃•°•─┅─╮
https://eitaa.com/joinchat/2889875490C8ecb603291
╰─┅─•°•🍃🌹🍃•°•─┅─╯
🥀 ما را به دیگران معرفی کنید👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گل سوم ایران به قرقیزستان
⚽️ آزمون در دقیقه ۷۶
⚽️ ایران ۳ - ۲ قرقیزستان
بازی با همین نتیجه خاتمه یافت.
#⃣ #فوتبال
@kahrizsang
💫بخش هفتاد و چهار💫
دلبستگی ایمن
زمانی که کودک بداند والدینش به نیازهای عاطفی و جسمیاش بهموقع پاسخ میدهند و به ثبات این موضوع اطمینان داشته باشد، بهمرور میآموزد که احساساتش را بیان و پاسخ دریافت کند. او در بیان نیازهایش، احساس امنیت میکند و خود را برای ورود به دنیای بیرون و تحقق خواستههایش توانمند مییابد. چنین نتیجهای بهمعنای کمال فرزند پروری والدین نیست، اما قطعاً آنها آنقدر اطمینانبخش بودهاند که برای فرزندشان پایگاه امنی ساختهاند و درصورت وقوع اشتباه درصدد جبران آن برآمدهاند تا اعتماد موجود به قوت خود باقی بماند.
دلبستگی ایمن در کودک به معنی خوشحالی دائمی او و پیشبینی نیازهایش قبل از گریه کردن نیست. این بچهها آنقدر احساس امنیت میکنند که هنگام نبود یکی از والدین ناراحتیشان را ابراز کنند، اما پس از بازگشت دوبارهی او ارتباطشان را از سر بگیرند. آنها طی رشد و در مرحلهی بزرگسالی ازصمیمیت لذت میبرند و در عین حفظ استقلال، قادرند نیازها و خواستههایشان را بیان کنند.
دلبستگی ایمن زیربنایی محکم برای مدیریت روابط سالم در بزرگسالی است، اما متضمن انتخابها و رفتارهای درست برای برقراری رابطهای ایدهئال نیست. کسی که دلبستگی ایمن دارد در ارتباط با فردی با سبک دل بستگی متفاوت، با تلاش زیاد برای درک طرف مقابل و شفقتورزی به او،که کودکیِ متفاوتی داشته است، میتواند به بهبود رابطه کمک کند.
دلبستگی آشفته یا سازماننیافته
اگر والدین نتوانند مراقبت و حمایت عاطفی مطمئن و باثباتی فراهم کنند یا رابطهی آنها آکنده از خشونت، تحقیر و آزار باشد، فرزندان دچار دلبستگی آشفته میشوند. به دلیل تجربیات آشفته و سردرگم، این کودکان احتمالاً به مراقبان خود رفتارهای اجتنابی همراه با مقاومت نشان میدهند. حتی امکان دارد کسی که آنها برای حفظ امنیتشان به او نیاز دارند هم فرد ترسناک و خطرناکی باشد. بعدها در بزرگسالی این سبک دلبستگی ممکن است در قالب مشکلاتی در مواجهه با احساسات نمود پیدا کند و فرد دربرابر استرس ،ترس شدید از رهاشدن و مشکلات رابطه آسیبپذیر و بهراحتی دچار گسستگی شود. مانند سایر دلبستگیها، این مورد نیز با حمایت تغییریافتنی است. برای توانایی در مدیریت آسیبپذیری دربرابر ارتباط و صمیمیت و ترس از جدایی میتوان اقدامات مناسبی انجام داد.
درست است که تجربیات اوایل زندگی در نحوهی بیان افکار و احساسات ما در روابط بزرگسالی تأثیر بسیار زیادی دارند، اما وحی منزل نیستند. در خلال روابط، به شناخت بیشتری از خود و نزدیکانمان میرسیم. درک و شناخت الگوهای برقراری ارتباط خود و افرادی که با آنها در ارتباطیم گام مؤثری در بهبود روابطمان است. این کار سبب میشود از رفتارهای دیگران برداشت شخصی نکنیم و تصمیماتی آگاهانه اتخاذ کنیم که به هر دو طرف کمک میکند با برقراری رابطهای نزدیک و سرشار از اعتماد زندگیشان را بهبود بخشند.
حال ببینیم چگونه میتوانیم این صحبتها را به مرحلهی اجرا درآوریم. برای شروع بهبود رابطهمان امروز چه کاری میتوانیم انجام دهیم؟ مانند بسیاری از مسائل دیگر، در این مورد هم راهحل فوری وجود ندارد. بنا نیست برای تغییرات ماندگار و بهترکردن امور حرکت بزرگ و عظیمی انجام دهیم.در واقع این انتخاب های آگاهانه و حسابشدهی بهظاهر کوچک هر روزهی ما و تلاش مداوم و مطمئن برای حرکت بهسوی ارزشهاست که تغییرات پایدار را به وجود میآورند. برای حصول اطمینان از اینکه اقدامات روزانهی شما آگاهانه است نه انفعالی، هر از گاهی به عقب برگردید و بیندیشید که از زندگیتان چه میخواهید. جان گاتمن، پژوهشگر روابط مثبت، معتقد است که چه برای زنان و چه برای مردان عامل مهم تعیین میزان احساس رضایت از رابطه در ۷۰ درصد موارد کیفیت دوستی طرفین است. باایناوصاف، تمرکز جدی بر ارتقای کیفیت دوستی و کارکردن روی جنبههایی که از شما دوست بهتری میسازند راهحل خوبی بهنظر میرسد.
معاشرتهای لذتبخش مکرر، حفظ شفقت و احترام دوجانبه تحت هر شرایط، شناخت بهتر جزئیات و ظرافتهای طرف مقابل و یافتن راههای متفاوت برای بیان قدردانی و توجه در زندگی روزمره ازجمله کارهایی هستند که به دوستی کیفیت میبخشد. هرقدر زندگی را مملو از صمیمیت و تجربیاتی کنیم که دوستی را مستحکمتر میکنند، رابطهمان را دربرابر موانع اجتنابناپذیری مانند اختلافنظر و اتفاقات استرسزا و نواقص و کمبودها بیشتر محافظت میکنیم. تحمل فراز و نشیب های زندگی وقتی آسان تر است که دستبهدست هم دهیم و احترام و قدردانی عمیقی به هم داشته باشیم.
#قصه_شب
#بخش_هفتاد_و_چهار
#چرا_کسی_تا_به_حال_اینها_را_به_من_نگفته_بود
#کتاب_بخوانیم
💫ادامه بخش هفتاد و چهار💫
ارتباط
در این کتاب، دربارهی خطرهای بیحسی عاطفی و اجتناب زیاد صحبت کردهام. روابط، خواه با دوستان نزدیک و صمیمی خواه با اعضای خانواده، ذاتاً با احساسات درآمیختهاند تعامل انسانها باعث برانگیختن احساسات مختلف در آنها میشود. چند کلمه از کسی که دوستش داریم ممکن است ما را از فرط خوشحالی تا عرش ببرد یا از ناراحتی به زانو درآورد. البته منطقی است که درصورت شدت یافتن احساسات، کنار بکشیم و عقب بایستیم. با این کار، ارتباط طرفین قطع میشود. با اینحال، تمامی زوجدرمانگرها و متون تحقیقاتی گویای این مطلباند که
بخشش و بازگشت به هم شالودهی ارتباطی عمیق و مطمئن است.
قطع ارتباط با خود و احساسات و عزیزانمان تبعات منفی در روابط و سلامت روان ما خواهد داشت. اما باز هم اطرافمان راههای بسیاری وجود دارند که ما را به فرار از لحظاتی آسیبپذیر وسوسه میکنند. حضور دائم در فضای مجازی یا غرقشدن در کار برای سرپوش گذاشتن بر احساسات از جمله همین راهها هستند. راه دیگر، کنارهگرفتن از رابطه برای صرف وقت بیش از حد روی بهبود خود براساس قواعد دنیای بیرون و تلاش برای رسیدن به کمال یا ثروت بیشتر است. اما هیچ یک از این راهها، دردی از مشکلات ارتباطی ما دوا نخواهد کرد.
پس چه باید کرد؟ در این بخش به نظریات متخصصان دربارهی روشهای برقراری ارتباط طولانیمدت و معنادار میپردازیم.
خودآگاهی: ما همیشه به نیازها، افکار و احساسات دیگران واقف نیستیم و همین قضیه ارتباط را سخت میکند. اما از درون خود خبر داریم؛ پس بهترین نقطه برای شروع بهبود روابط، خود شما هستید. البته نه در نبردی خودسرزنشگرانه، بلکه با موشکافی از سر مهر و شفقت و تلاش برای شناخت چرخههایی که در دل آنها گرفتار شدهاید و آنچه شما را به آنها آسیبپذیر میسازد. این کار راه را برای شکستن این چرخهها هموار میکند. تضمینی وجود ندارد که طرف مقابل نیز به خودکاوی اینچنینی تمایل داشته باشد، اما شروع تغییرات رفتاری در ما، احتمالاً به تغییر رفتار او نیز منجر خواهد شد. البته این بهمعنای تغییردادن خود به امید تغییرکردن دیگران نیست، ما قصد داریم جایگاه و نحوهی عملکرد مد نظرمان در یک رابطه و تغییراتی را که میخواهیم در آن ایجاد کنیم مشخص کنیم و حدومرزهایی را که برای خود قائلیم با ذکر دلیل معین کنیم.
#قصه_شب
#بخش_هفتاد_و_چهار
#چرا_کسی_تا_به_حال_اینها_را_به_من_نگفته_بود
#کتاب_بخوانیم
🎥 معاون حج و عمره: از ۵ آذر ثبتنام از ودیعهگذاران حج تمتع آغاز میشود
🔹زائران در پیشثبتنام باید ۱۵۰ میلیون تومان واریز کنند. کل هزینه هنوز مشخص نشده.
✍️ کانال کهریزسنگ در ایتا :👇
🖤 𝙅𝙤𝙞𝙣 𝙪𝙨:
╭─┅─•°•🍃🌹🍃•°•─┅─╮
https://eitaa.com/joinchat/2889875490C8ecb603291
╰─┅─•°•🍃🌹🍃•°•─┅─╯
🥀 ما را به دیگران معرفی کنید👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ـ روز اونایی که نباید گریه کنن
ـ اونایی که زشته بگن خسته شدن
ـ اونایی که احساس ندارن
ـ اونایی که وقتی بزنی پشتشون باید خاک بلند شه
ـ اونایی که از بچهگی هر چی خواستن جواب شنیدن «تو دیگه مرد شدی» ولی تو خلوتشون گریهها کردن، خسته شدن، کودکی کردن و … مبارک!
روزجهانی مرد مبارک❤️
✍️ کانال کهریزسنگ در ایتا :👇
🖤 𝙅𝙤𝙞𝙣 𝙪𝙨:
╭─┅─•°•🍃🌹🍃•°•─┅─╮
https://eitaa.com/joinchat/2889875490C8ecb603291
╰─┅─•°•🍃🌹🍃•°•─┅─╯
🥀 ما را به دیگران معرفی کنید👆
کانال کهریزسنگ
ـ روز اونایی که نباید گریه کنن ـ اونایی که زشته بگن خسته شدن ـ اونایی که احساس ندارن ـ اونایی که وقت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ هفت ساله شدن شوراها منتفی شد/ انتخابات شورای دوره هفتم ۳۰ خرداد برگزار میشود
🔸 دبیر ستاد انتخابات:
🔹 با تأیید مجلس شورای اسلامی بهعنوان ناظر انتخابات شوراها، انتخابات در روز ۳۰ خردادماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.
🔹 طبق جدول زمانبندی، اولین جلسه ستاد انتخابات در روز شنبه، سوم آذر ماه ۱۴۰۳ با حضور رئیس ستاد انتخابات و اعضای آن شکل خواهد گرفت و حتما اطلاعرسانی لازم درخصوص مواعید ثبت نام و موارد دیگر، انجام خواهد شد.