eitaa logo
✳️حافظان امنیت ✳️
1.4هزار دنبال‌کننده
69.5هزار عکس
11.2هزار ویدیو
177 فایل
مطالب شهدا و اخبار روز #خادم_امام_رضا #خادم_شهدا #راوی_برتر_جنگ #بختیاری جامونده از غافله #ایثار و #شهادت #جانباز_شیمیایی #فارغ_تحصیل_دانشگاه_شهدا #جزیره_مجنون #فعال #فرهنگی #اجتماعی #سیاسی https://eitaa.com/kakamartyr3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢حمله گروهک منافقین به سفارت ایران در پاریس 🔹 عصر امروز شنبه ۱۸ شهریور تعدادی از عناصر گروهک تروریستی منافقین با بمب های آتش زا به درب ورودی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس حمله کردند
🟩🟩🟩⬜️⬜️⬜️🟥🟥🟥 کانال ایتا() https://eitaa.com/kakamartyr3 ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ ♿️♿️♿️♿️♿️♿️♿️♿️♿️
🔸زندگی با پدر در رویاهای کودکانه 🔹 شهید ناصر ظریف، جزو اولین کسانی است که در گروه گشت عنصر فعال شد و با اتفاق افتادن قضایای کردستان وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و جزء گروه اطلاعات و عملیات گردید. 🔹فرزند کوچکش محمد ناصر، پس از شهادت پدر بدنیا می‌آید و هرگز پدر را ندیده است. او با پدرش یک ارتباط صمیمی دارد و در رویاهایش با پدر به پارک می‌رود و درس می‌خواند و زندگی می‌کند.
سردار شهید پروانه، عقابی گشوده‌بال در عرصه میدان‌های سخت 🔹در عملیات والفجر سه ، عراقی‌ها پاتک زده بودند و نیمی از نیروهای شهید غلامرضا پروانه در محاصره دویست تانک عراقی افتاده بودند. 🔹غلامرضا پروانه با آرپی جی مقابل تانک‌ها ایستاد و می‌گفت: «تا تکه تکه نشوم از این جا بر نمی‌گردم.» گرمی خون را روی گوش و صورتش حس می‌کرد ولی باز هم از شلیک آرپی جی دست برنمی‌داشت. بیست تانک را منهدم کرد تا عراقی‌ها مجبور شوند که حلقه محاصره را بشکنند. 🔹در همین عملیات بود که موج انفجار او را مجروح کرد. وی مدتی در بیمارستان مشهد بستری بود. وقتی که از بیمارستان مرخص شد، به سبزوار آمد ولی طاقت نیاورد و دوباره به جبهه برگشت.
مردی که جراحت‌های بی‌شمار از جنگ داشت 🔹خواهر شهید می‌گوید:"هنگام مأموریت تحت هیچ شرایطی منطقه را ترک نمی‌کرد. خبر فوت مادرم را که به او دادند، به‌دلیل وجود موقعیت سخت منطقه و در محاصره قرار‌گرفتن نتوانست در مراسم ترحیم مادر شرکت کند." 🔹در منطقه‌ای به نام «فاطمیه» که بمباران شیمیایی شده بود، حسین محمدیانی تا آخرین لحظه برای حمایت نیروهایش ماند و حتی ماسک خود را در‌اختیار دیگران قرار داد. 🔹چند سال بعد وقتی آخرین عمل جراحی روی سینه مجروح شهید محمدیانی انجام شد، پزشکان دریافتند امیدی به بهبودی او نیست. کمیسیون پزشکی تصمیم می‌گیرد او را جهت درمان به خارج اعزام کند. قبل از اعزام پرسیده بود: «آیا اعزام به خارج مفید است؟» پزشک گفته بود: «امیدی به درمان نیست.» از آن به بعد، همه کار‌های مربوط به درمانش را قطع کرد و از رفتن به خارج منصرف شد، چون معتقد بود «اکنون که هرکاری بی‌فایده است، به‌کارگیری بودجه بیت‌المال به صلاح نیست.»
اقدامات فرهنگی شهید در زادگاهش 🔹 شهید حسین رستم‌پور در شانزده سالگي هنگامي كه امام دستور شكست حصر آبادان را صادر كردند داوطلبانه و به صورت بسيجي وارد ميدان جنگ شد و از طريق بسيح به جبهه‌ها اعزام گرديد. جبهه در او تحول روحي عجيبي را ايجاد كرد و توان كاري او را دوچندان نمود . 🔹رستم‌پور پس از تشكيل سپاه در تربت حیدریه گروه‌هاي سرود، نمايش و خطاطي را در سپاه تربت پايه ريزي كرد و براي جذب جوانان به سپاه هر شب به روستاها مي رفت و تلاش بي اماني را انجام مي داد.
شهدی که آرزو داشت تا مفقودالاثری شود 🔹 شهید عباس باقری تشکری در منطقه خط شکن بود و در جبهه معاون گردان عبدالله بود. او به خانواده‌‏اش نگفته بود که فرمانده است چون دنبال پست و مقام نبود. آر.پى.جى زن بود و در عملیات بستان، محرم، والفجر مقدماتى و والفجر ۳ شرکت داشت. 🔹 عباس باقری تشکری در عملیات بستان از ناحیه‌ی‏ شکم مجروح شد. بار دوم از ناحیه‌ی‏ سر مجروح گردید. ولى در هر حال از رفتن به جبهه خوددارى نمی‌کرد؛ حتى دیگران را هم براى کمک به جبهه تشویق می‌‏کرد.
اقدامات سازنده برای سپاه تایباد 🔹شهيد محسن غفوريان مطلع شد که شهر مرزی تایباد در خطر است و به همین خاطر مسئوليت يك گروه ۲۲ نفري كه از بچه‌هاي خود پايگاه شهر مرزی تایباد را به عهده گرفت. اولين اقدامي كه سپاه تايباد توسط اين شهيد انجام داد، اين بود كه وی به بازسازي و پاكسازي سپاه پرداخت. شيشه و سيمان و مصالح گرفت و سپاه را بازسازي کرد. 🔹محسن غفوريان از مشهد درخواست لباس كماندوئي نمود و سفارش كرد ، كه در بين مردم تايباد، شايع نمائيد كه گروهي كماندو از تهران آمده اند و اين ۲۲ نفر را به ۳ دسته تقسيم كرد ، كه در عرض ۳ ماهي كه در آنجا مشغول فعاليت بوديم ، امنيت آنجا را تأمين كرديم.
عدم وابستگی زرق و برق دنیا 🔹شهید علی اصغر منفرد اوّلين بارى كه عازم جبهه شد نوزده سال بيشتر ناشت. در شب حمله «رمضان» سمت معاونت گردان را برعهده داشت. پس از بازگشت از جبهه قائم مقام بسيج منطقه چهار شد كه مدّت شش ماه در اين سمت به خدمت مشغول بود. 🔹 همسر شهید منفرد درباره شهيد مى‏‌گويد: «با كمترين امكانات مادّى - حتّى تا مدّتى يخچال و گاز نداشتيم - بهترين زندگى مشترک را شروع كرديم. ايشان هميشه در كارهاى منزل كمك من بودند و هيچ‏ گاه دستور نمى‏‌دادند و مى‏‌گفتند: من حقّ دستور دادن به شما را ندارم.»
سید جلال الدین سادات آل احمد در ۱۱ آذر سال ۱٣۰٢ در محله سید نصرالدین تهران در خانواده ای مذهبی بدنیا آمد . پدرش روحانی بود . جلال آل‌احمد در ۱۸ شهریور ۱۳۴۸ در چهل و شش سالگی در کلبه اش در اَسالِم گیلان درگشت . پس از مرگ نابهنگام آل‌احمد ، پیکر وی به‌سرعت تشییع و به خاک سپرده شد ، شمس آل‌احمد قویاً معتقد است که ساواک او را به قتل رسانده و شرح مفصلی در این باره در کتاب از چشم برادر بیان کرده ‌است. ِ
خورشید ... سرک می‌‌کشد و میداند از دست تـو چـایِ صبح ، خوردن دارد ...