🔰 #احکام | حکم شرعی برگزاری مراسم در ساعات اداری
❓ برگزاری مراسم دعای توسل و عاشورا در ساعت اداری در دستگاههای اجرایی به صورت هفتگی یا دهه محرم و ایام فاطمیه چه حکمی دارد؟
✅ اگر موجب تضییع حقوق مراجعهکنندگان نشود، اشکال ندارد و اگر در این زمینه مقرراتی وجود دارد، باید مراعات شود.
📜 نسخه کامل خط ۳۰۷ را در آدرس khl.ink/khat307 مطالعه کنید
🔰 سخننگاشت | چهل روز پس از عاشورا؛ اوج مجاهدت همراه با #تبیین
🔻 رهبر انقلاب، امروز: این چهل روزی که از عاشورا تا #اربعین اتّفاق افتاده، یکی از مقاطع بسیار مهمّ تاریخ اسلام است. اگر روز عاشورا اوج مجاهدت همراه با فداکاری است، این چهل روز، اوج مجاهدت همراه با تبیین، همراه با افشاگری، همراه با توضیح [است]. و به معنای واقعی کلمه این تبیین مکمّل آن فداکاری بود.
📥 دسترسی به سایر سخننگاشتها از بیانات امروز رهبر انقلاب👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=48753
🔰 سخننگاشت | با معارف حسینی کشور را به قلههای سعادت برسانید
🔻 رهبر انقلاب، امروز: راه امام حسین راه مبارکی است، راه شیرینی است، راه موفّقی است، راهی است که به نتیجهی قطعی میرسد. انشاءالله خواهید توانست با الهام از حرکت حسینی و استفادهی از معارف حسینی این کشور را به قلّههای سعادت به معنای واقعی کلمه -هم سعادت معنوی، هم سعادت مادّی- برسانید؛ راه این است.
📥 دسترسی به سایر سخننگاشتها از بیانات امروز رهبر انقلاب👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=48753
🔰 سخننگاشت | با تبیین حقایق اطرافتان را مثل یک چراغ روشن کنید
🔻 رهبر انقلاب، امروز خطاب به دانشجویان: خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود. در قبال این حرکت گمراهکنندهای که از صد طرف به سمت ملّت ایران سرازیر است... «حرکت تبیین» خنثیکنندهی این توطئهی دشمن است. هر کدام از شما به عنوان یک وظیفه، مثل یک چراغی، مثل یک نوری پیرامون خودتان را روشن کنید.
📥 دسترسی به سایر سخننگاشتها از بیانات امروز رهبر انقلاب👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=48753
📢 کربلا نماد تمدن اسلامی است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«در ایجاد تمدن مادی، توریسم نقشی اساسی دارد؛ چون فرهنگ را انتقال میدهد و موانع تشکیل تمدن مادی را کمرنگ می کند.
آنوقت، آیا زیارت سیدالشهداء نمیتواند چنین کاری بکند؟ آیا زیارت حضرت نمیتواند کثرتهایی که شیطان به پا میکند را به هم بزند و جایش یک تجمع درست کند؟ [حتماً میتواند.]
زیارت محور تجمع حول امام است؛ مثلاً همین جامعه ایران، حول امامزادهها و هجرت امام رضا علیه السلام اینطور شده است. پس، زیارت امام، امت درست میکند و جغرافیا درست میکند.
همانطور که برج ایفل و... نماد تمدن مادی است و دورش طوافی صورت می گیرد، کربلا هم نماد تمدن ماست و حولش طواف صورت می گیرد و این تمایل امتساز است.»
▶️ http://iwo.ir/u1v09
📢 اربعین، ظرفیتِ یکدست کردنِ جامعهٔ شیعه را دارد.
💠 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«اربعین ظرفیت تبدیل شدن به یک نقطه کانونی را دارد و تا کنون این ظرفیت را نشان داده است. البته باید توجه داشت که این ظرفیتهای تاریخی در مراحل مختلف ظهور پیدا میکنند و باید مرحله تاریخیاش فرا برسد. فرض کنید کعبه پیش از اسلام هم بوده، ولی بعد از اسلام موقعیت ویژهای پیدا میکند. در زمان حضرت ابراهیم(ع) نیز موقعیت داشته (که قرآن فرموده: «إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذي بِبَكَّةَ مُبارَكاً وَ هُدىً لِلْعالَمينَ»)، ولی باید در دین نبی اکرم(ص) ضرب شود تا به موقعیت حقیقی خودش برسد.
ما وقتی میخواهیم نسبت به اینگونه حوادث تصمیم بگیریم باید متناسب با ظرفیت حقیقی آن برنامهریزی کنیم. در غیر این صورت از آن حقیقت پیش میافتیم و آسیب میزنیم.
ما باید به اندازهای که از آن طرف راه باز میشود برنامهریزی کنیم. برنامهریزیها باید به این نکته معطوف شوند که قلوب متوجه شوند، بصیرت ایجاد شود، حرکتها ایجاد شود و نسلها و ادیان و خردهفرهنگها باید ساماندهی و سازماندهی شوند. البته متناسب با انفتاحی که از آن طرف ایجاد میشود. چون ما برنامهریزی نمیکنیم، از آن طرف برنامهریزی میشود.
برای مثال، ما در ظهور حضرت چه نقشی داریم؟ این خود حضرت هستند که ظهور میکنند. ظهور یعنی ظهور حقیقتِ آن کلمه غیبی. البته ما باید خودمان را آماده کنیم و اقدامات ما باید متناسب با تجلیاتِ آن طرف باشد. اصلاً معنی علائم ظهور همین است. یعنی ما باید بفهمیم که در کدام موقف هستیم تا خود را متناسب با آن موقف و برای حوادث بزرگ مهیا کنیم. چون اصل حوادث بزرگ از آن طرف شکل میگیرد و ما باید متناسب با گشایشی که از آن طرف شکل میگیرد، موقعیت را بفهمیم و عمل کنیم و عقب نیفتیم. ممکن است الآن ظرفیت شریک کردن ادیان دیگر را در زیارت اربعین نداشته باشیم ولی ظرفیت یکدست کردن جامعه شیعه و ایجاد همدلی و همفکری حول اربعین را داریم. یعنی زیارت اربعین را به سفری تبدیل کنیم که نقطه مقابل گردشگری غربی باشد. گردشگری بستر توسعه غربی است که در دنیا نمونههایی برای آن معیّن کردهاند که همان شهرهای اصلی دنیای غرب هستند. ما عوض آن، زیارت را داریم که بستر تحقق جامعه مهدوی است. باید دید بستر این کار چقدر آماده است تا به همان اندازه زیارت را در مقابل گردشگری سامان داد.»
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ پاسخ قاطع حضرت زینب سلامالله علیها به یاوهگوییهای ابن زیاد
◾️اربعین حسینی بر همه عاشقان سید الشهداء علیه السلام تسلیت باد
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
33.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حماسهای که حضرت امام سجاد(ع) در مجلس یزید به پا کرد
◾️اربعین حسینی بر همه عاشقان سالار شهیدان علیه السلام تسلیت باد!
🔸دریافت کلیپهای استاد مطهری در واتساپ
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
🟢 اشتباه بزرگ دستگاه اموی در به اسارت گرفتن خاندان اهل بیت(ع)
🔹 خدا رحمت کند مرحوم آیتی را (رضوان الله علیه) چه مرد بزرگواری بود، چه عالم متقیای بود که از دست ما رفت. ایشان یک کتابی دارد به نام «بررسی تاریخ عاشورا». در میان کتابهایی که به زبان فارسی در این زمینه نوشته شده است اگر نگویم بهترین آنهاست، قطعاً از بهترین آنهاست.
🔹 در آنجا این مرد روی این مطلب خیلی تکیه کرده است که اصلاً تاریخ کربلا را اسرا نگهداری کردند. بزرگترین اشتباهی که دستگاه اموی کرد، مسئله اسیر گرفتن و اسیر بردن اهل بیت و سِیر دادن آنها به کوفه و بعد به شام بود.
🔹 اگر این کار را نکرده بودند، شاید میتوانستند این تاریخ را محو کنند یا لااقل یک مقدار از اثرش و از قدرتش بیندازند، ولی به دست خودشان کاری کردند که فرصت برای اهل بیت پیغمبر ایجاد کردند و آنها این تاریخ را در دنیا مسجّل کردند.
🔹 باور نمیکردند یک عده زن و بچه خرد شده و مصیبت دیده، اینچنین حداکثر استفاده را از این فرصتها ببرند و چطور اینها تبلیغ کردند!
📗 شهید آیت الله مطهری، حماسه حسینی، ج۱، ص۲۹۳-۲۹۲ (با اندک تلخیص)
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شبکه TRT بررسی میکند:
📍سازمان همکاری شانگهای چه ظرفیتی دارد و پیوستن ایران به این سازمان چه مزیت هایی برای این کشور دارد؟
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نفتالی بنت:
📍پهپادهای ایرانی در حال تصرف آسمان خاورمیانه هستند/ایران توسط متحدان خود مرزهای ما را در برگرفته/ برخی میخواهند تولید سلاح هستهای توسط ایران را بپذیرند!
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ترور نوآ مجری مطرح آمریکایی:
📍کارمان به جایی رسیده که رسما کودکان افغانستان را میکشیم بعد هم میگوییم کار درستی انجام دادهایم!
☑️ @Kavoshplus
🔰 رهبر انقلاب در حکم انتصاب دکتر جبلی به ریاست صداوسیما، بر اولویتهای سازمان تأکید کردند؛
👈 هدایت فرهنگی، تقویت احساس هویت ملی و انقلابی، ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی
🔻 با پایان یافتن دوره مسئولیت آقای دکتر علیعسکری در سازمان صداوسیما، حضرت آیتالله خامنهای با تشکر از تلاشهای خستگیناپذیر ایشان، در حکمی آقای دکتر پیمان جبلی را به ریاست آن سازمان منصوب، و بر مواردی همچون «ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی»، «هدایت فرهنگی»، «تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی»،«پراکندن امیدو نشاط» و «ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی» بهعنوان اولویتهای کاری رسانه ملی در دوره جدید تأکید کردند.
📝 متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
🔹️ بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر پیمان جبلّی دامتوفیقه
با پایان یافتن دورهی مسئولیت پر تلاش جناب آقای دکتر علیعسکری که کوشش خستگیناپذیر و دلسوزانهی آن مدیر مؤمن و با اخلاص را به همراه داشت، جنابعالی را که از صلاحیت دینی و انقلابی، و تخصص و تجربهی طولانی در مدیریتهای سازمان #صداوسیما، و آگاهی از ماهیت و عملکرد و وظائف رسانهی ملی برخوردارید، برای یک دورهی پنجساله به ریاست آن سازمان منصوب میکنم.
🔹️ رسانهی ملی، دانشگاهی برای ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی، و آوردگاهی برای مقابله با امواج خصمانهی تحریف و تفتین، و آسایشگاهی برای بهرهمندی چشم و دل همگان از جلوههای زیبائی و هنر، و قرارگاهی برای پراکندن امید و نشاط در فضای عمومی کشور است.
🔹️ هدایت فرهنگی، تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی، ترویجِ سبک زندگی اسلامی- ایرانی، و افزایش همبستگی ملی، در شمار اولویتهائی است که باید با ارتقاء سرمایهی انسانی و رشد کیفی برنامهها و بهرهگیری از ابتکار و با تلاش شبانهروزی به آن دست یابید انشاءالله.
🔺️ وظیفهی خود میدانم که از تلاش خستگیناپذیر جناب آقای دکتر عسکری در مدت مسئولیتشان که حقاً در خور تقدیر است، صمیمانه تشکر کنم و جنابعالی را به بهرهمندی از طرحهای بلندمدت و ناتمام دورهی ایشان توصیه نمایم. توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۷ مهر ۱۴۰۰
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت KHAMENEI.IR
🔻 رهبر انقلاب در حکم انتصاب دکتر پیمان جبلی به ریاست سازمان #صداوسیما بر ضرورت هدایت فرهنگی و ارتقای احساس هویت ملی و انقلابی تاکید کردند
👈 صداو سیما آوردگاه #مقابله_با_تحریف
و قرارگاه پراکندن #امید و #نشاط است
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم_نوشت | فرمان #جهاد_تبیین
🔺️ رهبر انقلاب در مراسم عزاداری اربعین بر کسب آمادگی دانشجویان و جوانان برای تبیین و رفع ابهام از افکار عمومی تاکید کردند
▫️اصل قطعی، پیروی از شیوه اخلاقی است
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رئيس جمهور قبرس:
📍اردوغان درحالی از صلح و احترام صحبت میکند که حاکمیت قبرس را زیرپا گذاشته، به سوریه حمله کرده و حاکمیت عراق را نقض میکند!
☑️ @Kavoshplus
درس بزرگ مهربانی حضرت ابوالفضائل علامه حسن زاده آملی
علما را معمولا به گاه خاکسپاری جای مشهور و مقدس در کنار مضاجع شریفه و مراقد ائمه و امام زادگان دفن می کنند اما همسرانشان را در جای گمنام، گویی همسر او نقشی در مقام و منزلت او نداشت.
اما پیکر مطهر علامه عزیزتر از جان حسن زاده آملی در آرامگاهی که در حیاط خانه خود برای همسرشان ایجاد کرده بودند در روستای ایرا لاریجان اتاقکی با بام سبزرنگ به خاک سپرده می شود.
معنای این خاکسپاری متمایز چیست؟
می گویند علامه حسن زاده آملی همواره از مهربانیهای همسر خود میگفت و وقتی از ایشان درباره چرایی دفن همسرشان در منزل سوال شده بود فرمودند میخواهم بیشتر به ایشان خدمت کنم.
علامه نام اتاقی را که همسر گرامی شان در آن آرمیده، بیت الرحمه نامیده است.
این روح ملکوتی در «بیت الرحمه» در کنار همسر قرار می گیرد تا باز مهربانی کند و مهربانی بیند.
شاید راز این تصمیم در فص آخر باشد. علامه شارح و تکمیل کننده فصوصالحکم ابن عربی است و سر «فصّ حکمة فردیة فی کلمة محمدية» را نوشيده است عشق به همسر به مثابه یکی محبوب های سه گانه محمدی(ص) را شرح نموده و با «فصّ حكمة عصمتية في كلمة فاطمية» كار بزرگ شیخ اکبر را تکمیل کرده است.
شاید آخرین سخن آن سالک توحیدی درک هستی شناختی راز زوجیت و عشق به همسر باشد.
✍️ علی اصغر اسلامی تنها
🆔@hamshenasi
✍️ #یادداشت | نگاهی به فرمان مهم رهبر انقلاب اسلامی برای جهادِ جوانان
👈 تبیین اساس کار ما است
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی سال ۱۴۰۰ خطاب به جوانان و دانشجویان تأکید کردند: «به مسئلهی «تبیین» اهمّیّت بدهید... میتوانید در این زمینه به معنای واقعی کلمه جهاد کنید.» ۱۴۰۰/۰۷/۰۵
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این یادداشت ابعاد مختلف این موضوع را براساس سایر بیانات رهبر انقلاب و باتوجه به آخرین مواضع ایشان در این زمینه مورد بررسی قرار داده است.
🏷 #جهاد_تبیین
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=48761
سوره؛ فصل حسن بن علی-علیهماالسلام
موضوع امشب: جنگ روایتها
برنامه تلویزیونی سوره در چهارمین قسمت از ویژه برنامه خود به موضوع «جنگ روایتها» میپردازد. حجت الاسلام حامد کاشانی، مهمان امشب سوره خواهد بود.
تکرار این قسمت را از دست ندهید، جنگ روایت ها موضوع مهمی ست که درگذشته به آن حتی در بسیاری از علما و محدثین شیعه التفاتی نبوده و چه بسا فضیلت سازی هایی انجام میشد برای تخریب و زیر سوال بردن سیره امیرالمونین، سیدالشهداء و جریان ولایت الهیه پس از رحلت حضرت رسول (ص).
🗓 پخش: سهشنبه ۶ مهر ۱۴۰۰، زنده، ساعت ۲۲:۳۰، شبکه چهار سیما / بازپخش: چهارشنبه ۷ مهر ساعت ۱۵