بازخوانی | ۲۰ جمله از رهبر انقلاب درباره «عراق»
🔻 آیت الله خامنهای: عراقِ قوی و مستقل و پیشرفته برای ایران بسیار مفید است
🔻 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت دیدار آقای مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق با حضرت آیتالله خامنهای در گزیده بیانات زیر ۲۰ جمله برگزیده از رهبر انقلاب دربارهی دولت و ملت عراق و روابط دو کشور ایران و عراق را بازخوانی میکند.
🔍 بخوانید👇
farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46081
🔻 کشور پرتغال ششمین کشور اروپائی بود که در ژوئن ۲۰۱۰ ازدواج (گناه همباشیِ) همجنس بازان را تصویب کرد!
🔹 برنامه این است هر سال چند کشور، گناه قوم سدوم را تصویب کنند و تاکنون بیش از ۳۲ کشور جهان، این قانون را تصویب کرده اند.
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
eitaa.com/joinchat/2884567040C4edcdaf490
🔻 : فرزند سوم بیاورید، زمین کشاورزی بگیرید!!
ایتالیا
🔹 ایتالیا در میان کشورهای اتحادیه اروپا، کمترین نرخ تولد در سال را دارد. به نحوی که جمعیت این کشور از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ تقریبا ۶۸ هزار نفر کاهش یافته و در سال گذشته میلادی در این کشور تنها ۴۶۴ هزار تولد به ثبت رسیده است. در واقع جمعیت ایتالیا با سرعت به سمت پیر شدن پیش میرود.
🔹دولت ایتالیا میگوید که با این طرح دو نشان را با یک تیر خواهد زد. وزیر کشاورزی این کشور اخیرا در توضیح این طرح اعلام کرد که به دلیل کم بودن زاد و ولد حتی در روستاهای ایتالیا، وزارتخانه تحت مدیریت وی تصمیم گرفته است تا در جهت تغییر روند رشد منفی جمعیت به دولت کمک کند.
🔹ایده «زمین برای کودک» به نحوی به سود دولت این کشور نیز هست. انجمن شرکتهای کشاورزی ایتالیا میگوید که هزینه نگهداری از نزدیک به نیم میلیون هکتار زمین کشاورزی تحت مالکیت دولت بسیار بالاست.
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
eitaa.com/joinchat/2884567040C4edcdaf490
📺 مصیر صدر: شهید صدر پدر اقتصاد اسلامی
بیستودومین قسمت از فصل جدید برنامۀ تلویزیونی «مصیر» با موضوع «اقتصاد اسلامی در اندیشۀ شهید صدر» با حضور دکتر محمدجواد توکلی، استاد اقتصاد مؤسسۀ آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و دکتر احسان خاندوزی، نمایندۀ مجلس و عضو هیئتعلمی دانشکدۀ اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی روی آنتن رفت.
🔻 دکتر خاندوزی در این برنامه گفت:
💠 نقادی شهید صدر بر اقتصاد شرق و غرب
پس از پایان جنگ جهانی دوم زمانه نبردی بود که اردوگاه فکری و سیاسی و اقتصادی سرمایهداری در مقابل اردوگاه فکری و سیاسی کمونیسم ایجاد کرده بود. اگر کشورهای مسلمان میخواستند روی پای خودشان بایستند، چارهای غیر از وابستگی به یکی از دو اردوگاه فکری نداشتند.
💠 کتاب اقتصادنا دروازۀ ورود اندیشمندان اسلامی به حوزه اقتصاد
بهواقع میتوان گفت که تلاش مرحوم شهید صدر در دل چنین بستر اجتماعی و تمدنی قابلفهم است و ایشان با نگارش کتاب «اقتصادنا»، درحالیکه خودش هنوز به ۳۰ سالگی نرسیده بود و درسناخوانده علوم جدید محسوب میشد، به ناگاه موجی از حرکتهای فکری و اندیشهای را در حوزۀ اقتصاد اسلامی دامن زد. او بهعنوان کسی که مبدع و مؤسس جریان فکری اقتصاد اسلامی محسوب میشد، توانست با نگارش این کتاب، سایر اندیشمندان حوزۀ اسلامی را به ورود در این حوزه تشویق کند.
💠 دستاورد اقتصادنا در دو جهت نقد و تبیین
در حوزه اقتصاد اسلامی نیازمند دو دسته دستاورد بودیم تا بگوییم اقتصاد اسلامی هویتی دارد: دستاوردهای سلبی و نقدی؛ دستاوردهای ایجابی و تولیدی. شهید صدر صاحب ذهنی نقاد و جوال بود و این نقادی در همۀ حوزهها وجود داشت و بزرگان آن علم بهراحتی نمیتوانستند به نقادیهای ایشان ایراد بگیرند؛ به این معنا میتوان گفت که وحید عصر خودش بود. همچنین ایشان ذهن خلاق و مولدی داشت. او مبدع حرفهای نو و تلفیقهای سازنده بود.
در دهه ۱۹۵۰ تا ۶۰، کشورهای خاورمیانه متأثر از جریانهای چپ بودند و تا دهههای بعد نیز احزاب چپ مانند حزب بعث در شامات و عراق و مصر حضور داشتند. در این زمان، شهید صدر نقدهایش را بیان کرد و سپس حرفهای ایجابی درباره مذهب اقتصادی اسلام تولید کرد.
💠 شهید صدر بین مذهب و علم تمایز قائل شد
او بین مذهب و علم تمایز گذاشت و حساب علم اقتصاد را از نظام اقتصاد سرمایهداری جدا کرد. بنابراین، هم بهلحاظ نوع نگاه و هم بهجهت روش و متد و دستاوردهایی که به ارمغان آورد، کار ایشان حقاً و انصافاً یک تأسیس و بنیانگذاری و پدری برای اقتصاد اسلامی بود.
🔻 دکتر محمدجواد توکلی در این برنامه اظهار کرد:
💠 شهید صدر نخستین کسی است که نگاه سیستمی به اقتصاد دارد
شهید صدر کتاب اقتصادنا را حدود سال ۱۹۶۱ نوشته است. شاید پیش از شهید صدر رگههایی از عرضۀ اقتصاد اسلامی داشته باشیم؛ مثلاً تا حدود سال ۱۹۰۰ جریان علمای عصر قاجار در مقابل استعمار انگلیس ایستادند و مانند رخداد معروف بیانیۀ علمای اصفهان که مصرف کالای خارجی را تحریم میکنند.
از سال ۱۹۰۰ تا ۱۹۶۰ افولی رخ میدهد که دلایل سیاسی متعدد دارد. بعد از اینکه انگلیس کل مناطق ایران را گرفت، این نهضت علما که نوعی نهضت اقتصاد مقاومتی یا نوعی ملیگرایی اقتصادی بود، از بین رفت. شهید صدر با فاصلهای ۵۰ ساله ظهور میکند و نگاه سیستمی دارد. چیزی که ایشان را از اندیشمندان قبلی متمایز میکند، نگاه مکتبی است که او به اقتصاد اسلامی دارد و او اقتصاد را بهعنوان یک مکتب بدیل برای اقتصاد سرمایهداری و سوسیالیسم مطرح میکند.
💠 پدر علم اقتصاد اسلامی کیست؟
اقتصاددانی ترکیهای بهنام تیمور کوران در مقالهای پیشنهاد کرده بود که سیدابوالاعلی مودودی را پدر اقتصاد اسلامی معرفی کنیم؛ چون میگوید ایشان افکاری درباره اقتصاد اسلامی دارد و پیش از شهید صدر فوت کرده است. اما موضوع بحث او اهمیت برادری در تمدن اسلامی است و اصلاً نمیتوان گفت که او در حد شهید صدر بوده است. حتی خود متفکران اهلسنت نیز میگویند شهید صدر اولین کسی است که تلاش جدی برای نظریهپردازی در اقتصاد داشته است.
مارک بلاگ مورخ اقتصاد است و کتاب جالبی بهنام اقتصاددانان بزرگ جهان دارد که شرححال ۲۲۰ اقتصاددان بزرگ جهان در آن آمده. شهید صدر تنها مسلمانی است که بلاگ بهعنوان متفکر اقتصادی مسلمان در آن کتاب آورده است.
💠 شهید صدر را نشناختهایم
ما شهید صدر را نتوانستیم به خوبی معرفی کنیم. وی یک چهره مظلوم در سطح داخلی و بینالمللی است. با مقایسه آثار شهید صدر با دیگران، میبینیم شهید صدر و ظهورش نقطۀ عطفی در تاریخ اندیشۀ اقتصاد اسلامی است.
✅ فیلم کامل این قسمت از مصیر و قسمتهای گذشته را در اینجا ببینید
🆔 @shahidsadr
محفل زمانه شناسی
🔘 برادری
💠 شعار و اصل دیگری که توسط فراماسونری مطرح می گردد، «برادری» است که دقیقاً برای نفی برادری و اخوت دینی است.
💠 بنابراین اصل، همه انسانها صرفنظر از همه ویژگیهای اعتقادی و فرهنگی و اجتماعی و اقتصادیشان و هرگونه خصوصیت دیگری برادرند چرا که همه اصالت دارند و همگی خدا هستند.
💠 برادری فراماسونری حیلهای است تاکتیکی که میکوشد تا میان گرگ و میش، مستضعف و مستکبر، معاویه وعلی (ع)، ابوجهل و پیامبر (ص) برادری ایجاد نماید در حالی که تفکر دینی اساس برادری را در ایمان میداند. این مومنانند که برادر یکدیگرند: «انما المؤمنون اِخوة».
💠 آنان که از خدای روی برگردانده اند، به مثابه حیواناتی هستند که جاهایشان با یکدیگر در ستیز است و هیچگونه اتحاد قلبی با خویش و بیگانه ندارند:
متحد جانهای شیران خداست
جان گرگان و سگان از هم جداست
💠 بنابراین در بینش اسلامی ما، نه تنها هرگونه اتحادی با دنیاپرستان، محال است، بلکه اتحاد خود آنها نیز پوچ و بیاساس است.
📚 « #سیر_تفکر_جدید_در_ایران_و_جهان »
📬 خرید از یاران شاپ b2n.ir/74172
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
پوستر / ازدواج آسان🌹
🔹به مناسبت سالگرد ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (ع)
مشاهده و دریافت در سایت آوینی↙️
http://goo.gl/3AkoZr
باماباشید⬅️ @Sh_Aviny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ "نماهنگ یار فاطمه"
❇️ ویژه ازدواج امام علی(ع) و حضرت زهرا(س)
❌ لینک با کیفیت:
https://plink.ir/oNDYY
تهیه شده در سایت شهید آوینی ↙️
☑️ @Sh_Aviny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حجت الاسلام رفیعی
💠 ذکری که حضرت علی علیه السلام به کسانی که قصد ازدواج دارند یاد می دهند؟؟؟؟!!
کانال سایت شهید آوینی↙️
☑️ @Sh_Aviny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مایک پمپئو:
📍عدم تمدید تحریم تسليحاتی ایران امنیت خاورمیانه را تهدید میکند...!
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سیاستمدار آمریکایی:
📍این توافق شاهرگی حياتی برای ایران بوده و فشار حداکثری را خنثی میکند!
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ظرفیتهایی که ایران از آنها استفاده نمیکند!
دکتر فؤاد ایزدی: ایران ظرفیتهای مهمی در اروپا و در دنیای غرب دارد ولی از آنها به درستی استفاده نشده، نمونهای مسجدی که متصل به ماست ولی جوانان شیعه آنجا، بر خلاف بسیاری از جوانان غربی، نامه رهبر معظم انقلاب را مطالعه نکرده بودند
#افول_آمریکا
@America_in_decline
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از پایان تاریخ تا کشوری زانو زده
به همراه تکوین و تطور نظریهٔ پایان تاریخ #فوکویاما
#آمریکا
@America_in_decline
@KANOONEQARBSHENASIANDISHEISLAMI
🔴 پخش مستند #تایتانیک نگاهی به زیر پوست آمریکا
🔻مستند بلند " تایتانیک " به کارگردانی مهدی نقویان و با روایت دلنشین ناصر طهماسب زیر پوست مسائل اجتماعی ، سیاسی و #نابرابری_اقتصادی_آمریکا را روایت می کند.
🔻ویژگی اصلی این مستند استفاده از تصاویر جدید و پخش نشده از مسائل اجتماعی آمریکا به همراه #آمارهای_تازه ای از موسسات تحقیقاتی و پژوهشی آمریکا است. این مستند با همکاری مشترک شبکه افق و موسسه هنری شهید آوینی تهیه و تولید شده است.
🔻مقام معظم رهبری چندی قبل اشاره کردند:
"هم چنان که شُکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، شُکوه و جلال آمریکا هم مانع از غرق شدنش نیست و آمریکا غرق خواهد شد."
🔻مهدی نقویان مستند ساز جوان و متعهد کشورمان در مستند تایتانیک ، پشت صحنه هایی از زندگی مردم آمریکا و نابرابری اجتماعی این کشور را به تصویر کشیده است.
⏰ زمان های پخش شبکه یک:
ساعت ۱۹:۲۰ چهارشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۹
ساعت ۱۵ جمعه ۳ مرداد ۱۳۹۹
⏰ زمان های پخش شبکه افق:
ساعت ۲۲ پنج شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۹
ساعت ۱۲ ظهر جمعه ۳ مرداد ۱۳۹۹
☑️ @Sh_Aviny
بیانات رهبر انقلاب ازدواج_254513564323152428.mp3
1.09M
🌺| کلیپ صوتی /اگر جوانی به پیامبر میگفت #ازدواج نکردهام، پیامبر میفرمود این جوان از چشمم افتاد...
🌺هفته ازدواج
محفل زمانه شناسی
🌷 تفاوت در سادگی است
💢 حضرت آیتالله خامنهای: بگذارند ازدواج برای دختر مسلمان، مثل #ازدواج فاطمهی زهرا (س) باشد.
🌱 ازدواجی با پیوند عشقی الهی و جوششی بینظیر میان زن و مرد مؤمن، و همسری به معنای واقعی بین دو عنصر الهی و شریف، اما بیگانه از همهی تشریفات و زر و زیورهای پوچ و بیمحتوا. ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌼 سادهترین برای بهترینها
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا سلاماللهعلیهما
💞 رهبر انقلاب: بهترینِ همه دخترانِ عالم و بهترینِ همه پسرانِ عالم با هم ازدواج کردند درحالیکه مهریه، مِهرُالسُنة بود و جهیزیه هم بسیار ساده و مختصر.
✅ دختر اول شخص دنیای اسلام و بهترین پسران آن روزگار، چنان مهریه و جهیزیهای داشتند. ۸۱/۱۲/۱۳
🎁 پرونده ویژه #ازدواج
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خلق پر شتاب پول، راهکار دولتهای نهم تا دوازدهم!!!
طهماسب مظهری رئیس کل اسبق بانک مرکزی و وزیر امور اقتصاد و دارایی در دولت هشتم معتقد است دولتهای آقایان احمدینژاد و روحانی، سختی تامین منابع واقعی سرمایه را نپذیرفتند و به راحتترین شیوه یعنی خلق پر شتاب پول روی آوردند، همین مسئله هم سبب شده که حجم نقدینگی از 68 هزار میلیارد تومان در سال 83، به 2500 میلیارد تومان در حال حاضر برسد
📺 برنامه تلویزیونی «#چوب_خط» با محوریت اقتصاد و مشکلات موجود در این زمینه، دوشنبه شبها ساعت 22 به صورت زنده از شبکه افق پخش میشود
⏯ تماشای این قسمت از برنامه چوب خط در یوتیوب:
https://youtu.be/xa_vPxW2rDk
🆔 @ofogh_tv
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸حضور در جماعت🔸
فرض کنید که شما چهارصد نفر باشید و هرکدام یک کاسه آب داشته باشید.
اگر من دست آلوده و نجس خود را به هریک از این چهارصد کاسه بزنم، آن کاسه نجس میشود؛ اما اگر شما این چهارصد کاسۀ آب را در حوضی بریزید و من دست نجس و آلودهام را به آن آب بزنم، نهتنها آب نجس نمیشود، که دست من هم طاهر میشود.
هرکدام از ما نیز اگر آلودگی داشته باشیم، وقتی در جمعی قرار بگیریم که با هم مرتبطاند، آن آلودگی برطرف میشود. اگر کسی غفلت داشته باشد نیز غفلتش برطرف میگردد.
اما اگر شیطان دلهایتان را از همدیگر جدا کرد، دلتنگی ایجاد کرد و شما را کاسهکاسه کرد، یک دست ناپاک که به آن بزنند، آن را نجس میکند؛ درصورتیکه، وقتی همه به هم وصل شوند و «کُر» درست شود، دیگر نجس نمیشود.
@haerishirazi
aghl.mp3
2.56M
🔊 بشنوید | عقل را جدی و جدی و جدی بگیرید
@haerishirazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ما دموکراتیک نیستیم، ما طرفدار حکومت وحشیها هستیم!
پروفسور رادنی شکسپیر تحلیلگر و کارشناس مسائل سیاسی که اهل انگلستان است میگوید متاسفم که دولت من، از حکومتی وحشی و خونریز حمایت میکند، همان آل سعود که در غرب آسیا مشغول خونریزی است. او عقیده دارد به این ترتیب نمیتوانیم بگوییم ما دموکراتیک هستیم
🎥مستند #دیوارهای_سربی روایتی است متفاوت از مبارزه مردم یمن علیه متجاوزان سعودی و ائتلاف عربی
⏯ تماشای فایل کامل این مستند در یوتیوب:
(https://youtu.be/GsGjjdQT5BQ)
🆔 @ofogh_tv
🔴 دکتر جمیله سادات علم الهدی عنوان کرد: رنج از این نظر که عامل حرکت است خود خیر است/ مبدأ انسان، رنج و مقصد آن عدالت است./
در نگاه اسلام، انسان خلیفه خدا در زمین است و باید به حداکثر لذت برای همه موجودات زمین به عنوان عالی ترین خیر فکر کند.
🔹به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش به همت معاونت پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی نشست «جایگاه هستی شناسی رنج» با حضور دکتر جمیله علم الهدی، رئیس پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری به صورت وبینار برگزار شد. در این وبینار دکتر جمیله علم الهدی پاسخگوی سوالات حبیب الله رحیم پور ازغدی، کارشناس فلسفه تعلیم و تربیت بود.
🔸*در باب رنج در متون فلسفی و به ویژه در دیدگاه های اگزستانسیالیستی ، تأملات فلسفی زیادی صورت گرفته است، ولی مواجهه اندیشمندان اسلامی با مسأله رنج، بیشتر از سمت مطالعات کلامی بوده تا اینکه فلسفی باشد.
به ویژه در این چند ماهه اخیر نه تنها کشور ایران بلکه کل جهان، که بیماری کرونا بر سر بشر سایه انداخته است و آدم ها با اموری از قبیل ترس از مرگ، ترس از بیماری، ترس از درد، ترس از فقدان نزدیکان همراه هستند به طور مداوم با مقوله رنج دست به گریبان هستیم و به نحو طبیعی سوالات فلسفی و سوالات بنیادی در باب رنج شکل می گیرد که تاثیر لاجرم آمیخته با رنج است.
🔻دکتر علم الهدی: جایگاه هستی شناختی رنج به عنوان عامل حرکت در عالم مادی شناخته میشود. در طبیعت اگر رنج نباشد حرکت موجودات دو ساحتی یعنی صاحب نفس حیوانی یا حتی نفس نباتی متوقف میشود.
🔻تقریباً علم و فناوری جدید بر اساس این ادعا که 'باید رنج را از بین برد' شکل گرفته و پیشرفت کرده است، اما برخی رویکردها در دیدگاه های شرقی معتقدند که امکان از بین بردن رنج وجود ندارد و اینکه ما رنج را بپذیریم و از دفع رنج ناراحت شویم و بزرگ ترین رنج، رنج دفع رنج است و این رنج یک فرصت معنوی در آیین بودا محسوب می شود.
ما در بین این دو طیف افراطی هستیم.
باید نگرش اسلامی را در بین این دو طیف در نظر گرفت.
🔻رنج، شامل آگاهی است و با نقص و کمبود و حتی با نیاز متفاوت است. رنج شکلی از "آگاهی زیبایی شناختی" است. یک آگاهی صرفاً منطقی نیست و همراه با درک زیبایی است.
اگر احساس رنج نباشد، جهان در افسردگی و رکود فرو خواهد رفت و این چیزی است که در ادبیات عرفانی هم بر آن تأکید می شود.
پس اولاً رنج، زیباشناختی است و پیدایش آن تقدم دارد بر آگاهی و ادراک شناختی. آنچه که ما شناخت می گوییم موخر و مسبوق به رنج است و بهتر است بگوییم در انسان ادراک زیباشناختی مقدم بر شناخت است.
🔻رنج به لذت تقدم دارد و هم به لحاظ شدت برانگیزانندگی و هم به لحاظ پیدایش آن برای انسان و چرخه های تکرار شونده آن و همین چرخه های تکرار شونده رنج هستند که انسان را به حرکت و تفکر وا می دارد.یعنی شاید یک بار تشنگی نتواند به فناوری ما را برساند، ولی تکرار تشنگی است که ما را به تفکر و ساخت ابزارها و... تا فناوری های بسیار پیچیده پیش میبرد.
🔻*آیا فناوری ابزار دفع رنج است؟
فناوری برای تسهیل دستیابی به منابع طبیعی مورد نیاز برای دفع رنج پیدا شده و سهولت و بقا و آرامش ایجاد می کند. از نظر تاریخی، زیبایی و سهولت هر دو ارزشهایی بودند که در فناوری، انسان دنبال می کرده ولی کم کم فناوری معطوف به سهولت شد و راه فناوری از هنر که معطوف به زیبایی است جدا شد. این جدایی میان علم و فناوری و هنر و اخلاق و دین قصه پر غصه مدرنیزاسیون است که در جای خود باید طرح بشود.
🔰 برای مطالعه مشروح این وبینار از طریق لینک زیر وارد صفحه شوید.
https://www.mehrnews.com/news/4979219/%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%86%D9%88%D9%86-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D9%86%D8%AC
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami